Találatok a következő kifejezésre: El fognak a mellemből (3 db)

Ma folyamatosan el-el csöppent a mellemből az előtej. Mostmár végig fog, vagy abbahagyja valamikor? 19 hetes leszek.

Legjobb válasz: szia! nekem mióta van, azóta folyamatosan van. vegyél eldobható melltartó betétet, dm-ben is lehet kapni.

szia! nekem mióta van, azóta folyamatosan van. vegyél eldobható melltartó betétet, dm-ben is lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: köszi! van már, betankoltam belõle, de azért jobb volt amikor nem lett állandóan olyan a pólóm...(szeretek melltartó nélkül lenni) :S

El fognak tűnni a mellemből a mirigyek?

Mit csinál ez a mirigy és kb mikor t?nik el?Kb 1 éve van azóta nagyobb a mellem pedig nem vagyok kövér.15 éves vagyok.

Legjobb válasz: A mellben rengeteg mirigy van. Azért olyan a tapintása amilyen. Nem fog eltûnni.

A mellben rengeteg mirigy van. Azért olyan a tapintása amilyen. Nem fog eltûnni.

El fog apadni a tejem? Kétségbe vagyok esve. Két mellből szoptatok. Tegnap és ma a kisbabám a "gyengébbik mellemből" napközben csak 50-et szív és a másik mellemet adom utána neki.

De ha a "jobb" mellemb?l (mert ugye mindig felváltva kezdem a szopizást) eszik, akkor leszívja a 120-at, és utána már nem kell neki a "rosszabbik", mert elég neki.

Legjobb válasz: Ki fogod csinálni magad a méregetéssel :( Ha rendesen fejlõdik a Babácskád, nyugodt és kiegyensúlyozott, akkor biztosan elég neki a tejed, nem fog elapadni. :) Ha aggaszt nagyon a dolog, próbálj ki néhány tejszaporító praktikát (alkoholmentes sör, Urtica Urens homeobigyó, fejés) Viszont az idegeskedés tutira nem tesz jót Nektek!

Ki fogod csinálni magad a méregetéssel :( Ha rendesen fejlõdik a Babácskád, nyugodt és kiegyensúlyozott, akkor biztosan elég neki a tejed, nem fog elapadni. :) Ha aggaszt nagyon a dolog, próbálj ki néhány tejszaporító praktikát (alkoholmentes sör, Urtica Urens homeobigyó, fejés) Viszont az idegeskedés tutira nem tesz jót Nektek!
Elsõvel egyet értek, annyit tennék még hozzá, hogy sok baba valamiért elutasítja hosszabb- rövidebb ideig az egyik mellet. Van, akinél ez végleges, mégis tud hosszan és kizárólagosan szoptatni egy mellbõl:) . Mennyi idõs a babád? Izomzatilag minden rendben van vele? Melyik melled a "rosszabb"? BIztos, hogy rosszabb és nem a babád nem szereti valami miatt?
A kérdező hozzászólása: 10 hetes múlt a babám. Onnan gondolom, hogy rosszabb, mert mindig kevesebbet szív ki. Ha fejem, akkor pedig látom, hogy kevesebb helyrõl jön belõle a tej, mint a másikból. Mellesleg a fejés nálam elég rosszul megy. Alig tudok mindig kiszívni belõle tejet :( Amúgy kiegyensúlyozott a baba, éjjel egyszer kelünk enni, akkor is inkább én ébresztem fel. Mielõtt még leszólna vki, hogy miért keltem fel, leírom a , hogy a gyerekdoki mondta, mert mindig picit a "sablon súly" alatt vagyunk.
Hagyd abba a méregetést.Felesleges csak idegesíted magad.Én hónapokig két mellbõl szoptattam egy sajnálatos kórházi kezelés miatt és így is 13 hónapos volt a fiam amikor abba hagyta a szopit.A nagy lányomat állandóan méregettem a vége az lett hogy az idegtõl elment a tejem és 5 hónaposan tápszerezhettem.Mindegy mennyit szopik a baba a lényeg hogy szépen fejlõdjön!:)
Hogy álltok a szopival?
A kérdező hozzászólása: Amikor kevesebbet szív akkor utána azt a mellemet lefejem. Már nem hisztizik. Nem tudom mi volt vele múltkor. Így megvan a napi 750-780, de van, hogy 800. Azt mondta a dokim, hogy ennyi elég neki (még nincs 3 hónapos).
Ügyesek vagytok!!!!!!
Ügyesek vagytok :) )) 1.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!