Találatok a következő kifejezésre: El fognak a (2494 db)

Mitől érzékenyek ma a fogaim? El fog múlni?

Kb. délelőtt 10től. Elkezdett fájni az egyik hátsó fogam, sajogni, eléggé fájt, de elmúlt. Most meg az egyik metszőfogam annyira érzékeny lett, hogy nem tudok harapni sem, mert besajog. De mintha ez is kezdene elmúlni. Van lyukas fogam, majd 1 hónapon belül megyek dokihoz, de ez nem hiszem hogy annak a tünete. Mi más okból lehet ilyen?

Legjobb válasz: Némely fog idõjárásváltozásra is érzékeny, vagy nátha esetén is fájhatnak felsõ fogak, persze egy lyukas fog is kisugározhat többfelé, ha nem múlik menj el fogászatra elõbb.

Némely fog idõjárásváltozásra is érzékeny, vagy nátha esetén is fájhatnak felsõ fogak, persze egy lyukas fog is kisugározhat többfelé, ha nem múlik menj el fogászatra elõbb.

Másodszorra fogok fogamzásgátlót szedni. Milligest-et szedtem és szeretnék azt is szedni. Teljesen el fog múlni a menstruációs fájdalmam? Mert attól félek, hogy már nem fog úgy hatni!

Legjobb válasz: Ha legutóbb elmúlt tõle, akkor most is el fog. Viszont ha nagyon görcsölsz, azt érdemes kivizsgáltatni, hogy mitõl van. Esetleg egy ultrahanggal.

Ha legutóbb elmúlt tõle, akkor most is el fog. Viszont ha nagyon görcsölsz, azt érdemes kivizsgáltatni, hogy mitõl van. Esetleg egy ultrahanggal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...elfogok menni orvoshoz, mert ez szerintem sem normális:(

Fogfehérítés után fehér pötty jelent meg a fogamon, el fog tűnni és mikor?

Legjobb válasz: Nem. Sajnos nem fog eltûnni, és rossz, hogy tõlem kell megtudnod, de évrõl évre több lesz rajta.

Nem. Sajnos nem fog eltûnni, és rossz, hogy tõlem kell megtudnod, de évrõl évre több lesz rajta.

Fociztam ma fejbe rúgtak labdával és azóta fáj a felső fogsorom az elől lévő fogak fájnak, el fog múlni?

Legjobb válasz: Ha nem mozognak akkor el fog múlni. Ha mozognak akkor holnap fogorvos.

Ha nem mozognak akkor el fog múlni. Ha mozognak akkor holnap fogorvos.

Erős ütés érte az orromat, vérzett 1percig kb. Most be van dagadva, , púpos lett, és szélesebb is. (Egyébként is van benne egy kis púp, az lett nagyobb). Szerintem nem tört el. El fog teljesen tűnni a duzzanat, semmi nyoma nem marad majd?

Hidegvizes ruhával borogatom egy ideje. Szóval az érdekelne hogy teljesen el fog-e t?nni és nem lesz-e maradandó nyoma. És tippek is jöhetnek hogy lehetne mihamarabb lelohasztani a duzzanatot. Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: attól függ milyen színû? ha kékes lilás akkor el fog ha fekete akkor valszeg eltört. Engem is ütöttek orrba és eltûnt az teljesen

attól függ milyen színû? ha kékes lilás akkor el fog ha fekete akkor valszeg eltört. Engem is ütöttek orrba és eltûnt az teljesen
Ne aggódj, el fog múlni pár napon belül!
de idétlen szó ez h lifeg:D
A kérdező hozzászólása: tudsz rá jobb szót?:D
A lifegõ így darab beforr majd, és nem fog lifegni!Pár nap!

Csütörtökön tömték az egyik fogam és azóta fáj az a fogam. El fog magától múlni?

Miért fájhat? El fog múlni? Amalgámmal tömték, és eléggé fájdalmas volt még érzéstelenít? mellett is :S

Legjobb válasz: Nem fog... vissza az orvoshoz

Nem fog... vissza az orvoshoz
ár nem szabadna fájni.Menj vissza a dokihoz, mert késõbb kaparni fogod a falat a fájdalomtól.Én is így jártam, és visszamentem, Gyökérkezelés kellett,
Amalgámmal tömték? Úgy tudom, nem tömnek már amalgámmal... na mindegy. A múltkor nekem is fájt tömés után legalább egy hétig. Mondtam a dokinak, azt mondta, várjunk még egy hetet. Akkor azt gondoltam, nem várok, csináljon valamit, mert Dianázni kell. De vártam, és jól tettem, elmúlt a fájdalom.
A kérdező hozzászólása: BÁRMIT CSAK GYÖKÉRKEZELÉST NEE!!! az már egyszer volt inkább kihúzatom a fogam :SSSSS Tutkó elmúlik, én bízok benne!! :SS:S Ja amúgy csak HIDEG VÍZRE fáj, amúgy nem!! (ezt kifelejtettem)
El fog az múlni, lehet, hogy érzékeny marad, de ki ne húzasd ha nem muszáj.
2 hete én is pont így jártam, de kb 3 nap után elmúlt a fájdalom, szóval ha nem elviselhetetlen a fájdalom, akkor várj még pár napot.
A kérdező hozzászólása: El tudom viselni, meg már enyhült szóval remélen no para :) Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Nem rég voltam elõször együtt a a barátommal és azóta nagyon fáj ha pisilnom kell mitõl lehet? El fog múlni?

Legjobb válasz: el fog mulni..ha egy hét után sem múlik el véletlen, akkor tessék azonnal nõgyógyászhoz fordulni

el fog mulni..ha egy hét után sem múlik el véletlen, akkor tessék azonnal nõgyógyászhoz fordulni
Valószínû el fog múlni! :) de ahogy elöttem is mondták, ha megse mulna el, akkor menj el dokihoz.
Sex utani holyaghurut :(
Nem kell semennyit várni, ha nagyon fáj, azonnal menj orvoshoz. Attól nem fog meggyógyulni, ha nagyon fáj, csak neked lesz rosszabb. Menj orvoshoz! MOST!
Azt nem értettem, hogy most volt elõször életedben szexuális kapcsolat, vagy a mostani pároddal volt elsõ alkalom... én mindenképpen dokihoz mennék, mert lehet hüvelyi fertõzés is, gyulladás egyebek, aminek a szövõdményei rosszabbak mint maga a tünet és az alap probléma. Nem vesztesz semmit, felírnak valamit ha kell és rendbejössz...
Rengeteg folyadékot kell innod, 3-4 liter(víz vagy langyos tea)-ez átmossa a veséd és a húgycsõ vezetéked, ezután nem fog fájni, ha nem múlik néhány napon belül menj orvoshoz, ad gyógyszert!a szexuális együttlét elõtt és után érdemes zuhanyozni így elkerülhetõ a bakteriális fertõzés!remélem tudtam segíteni, jobbulást
ezért kell análba tolni. ott jó lesz
El fogja. Az egy életre szól.
Elvileg ugyanazon a gépen, ugyanazon a hardveren elfogadja igen.
A kérdező hozzászólása: akkor jó! :) köszönöm a gyors válaszokat!

Már kezdjem el mosni a fogát?

Ti mikor kezdtétek el mosni a babátok fogát? Mikortól érdemes?És mivel?Fogkrém+fogkefe? Vagy csak sima újjal és vízzel? 10 hónapos amugy,és 7 foga van.Mindenevõ,ha ez számít valamit. :D

Legjobb válasz: Nekem sem mondta külön senki, hogy mosni kell a fogát, de számomra magától értetõdõ volt. Meg azért az ember általában utánaolvas a baba gondozásával kapcsolatos dolgoknak, fõleg ha nem tud valamit... na mindegy. Szóval igen, mindenképp kezd el mosni a fogát, ha eddig nem tetted. Mi ujjra húzható szilikonos fogkefével mostuk az elsõ fogakat, amikor már több volt egymás mellett, akkor váltottunk rendes sörtés gyerekfogkefére. Mindenképpen fluoridmentes fogkrémet használj addig, amíg nem tudja kiköpni, mert azt nem baj, ha lenyeli. Számíts rá, hogy nem fog neki tetszeni a dolog, ha nincs hozzászokva.

Nekem sem mondta külön senki, hogy mosni kell a fogát, de számomra magától értetõdõ volt. Meg azért az ember általában utánaolvas a baba gondozásával kapcsolatos dolgoknak, fõleg ha nem tud valamit... na mindegy. Szóval igen, mindenképp kezd el mosni a fogát, ha eddig nem tetted. Mi ujjra húzható szilikonos fogkefével mostuk az elsõ fogakat, amikor már több volt egymás mellett, akkor váltottunk rendes sörtés gyerekfogkefére. Mindenképpen fluoridmentes fogkrémet használj addig, amíg nem tudja kiköpni, mert azt nem baj, ha lenyeli. Számíts rá, hogy nem fog neki tetszeni a dolog, ha nincs hozzászokva.
már rég el kellett volna kezdeni mosni neki!!! amikor az elsõ kibújik, már azt is mosni kell!!
Én hozzátenném, hogy nem nagy tragédia ha nem fogja hagyni, hogy te mosd meg. Ilyen kicsiknek néha az is elég ha csak rágcsálják a fogkrémes fogkefét. Egyébként egy fog is tönkre tud menni, fölösleges várni, míg kibújik az összes.
Hát ezt nem szokták mondani, nekünk sem mondták, de teljesen logikus, hogy már az elsõ fogaktól mosni kell, mivel eszik-iszik. HA mindenevõ, akkor pláne, de az anyatejnek is van cukortartalma, szóval amint kibújik az elsõ fogacska, el kell kezdeni fogat mosni. Fõleg, mert a tejfogak könnyebben romlanak, és ha már van rossz foga, akkor rossz lesz a száj ph értéke, ami a többi fog romlását is elõsegíti. Amíg nem tudja kiköpni, addig érdemes fluorid mentes fogkrémet használni, pl Nenedent tanulófogkrém, ehhez van ujjra húzható szilikon fogkefe is, de vehetsz hozzá rendes fogkefét a korának megfelelõen. Nekünk a fogkefe jött be...
Nekem anno anya 1, 5 éves korom után kezdte mosni a fogaim mégsem rohadtak ki. A lányom 11 hónapos, most bújt ki a 4. foga, nem sokára tervezek neki venni fogkefét.
Nincs benne fluorid, ez is fluorid mentes. Mindkettõt használtuk, a fogkefét is, és a fogkrémet is (azt jelenleg is!), tökéletes választás volt mindkettõ!! Hajrá! :)
A fogkrém nem lesz jó. Többféle Nenedent fogkrém van, nektek még a fluoridmentes babafogkrémet kellene használni, ami a képen van, abban van fluorid ha jól tudom. Ha nem, akkor bocs.
A kérdező hozzászólása: Ilyet vettem.Nem volt újrahúzhatós az üzletben, csak ez a fogkefe.Jó lesz? http://kepfeltoltes.hu/view/131115/2013-11-15_11.34.46_www.k..
Én is pont ekkor kezdtem el mosni fiam fogát. 10 hónapos volt, és 7 foga volt kint. Signal gyerekfogkefét és Gabi tejfogkrémet vettem neki, és azzal csináltam.
Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy el lehet kezdeni nagyon korán a fogmosásra tanítani, de alapvetõen nem az fogja megakadályozni, hogy rossz legyen. Õ írt fel fluor tablettát, és azt mondta az sokkal többet ér, mint a fogmosás, az fogmosást csak azért érdemes elkezdeni, hogy késõbb magától is mossa majd a fogait.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor holnap elmegyek és beszerzem a kellékeket hozzá és nekileselkedünk a fogmosásnak! :D
azért elkésve még nem vagytok! :) ) próbáld meg kis fogkefével és Nenedent fogkrémmel mosogatni neki fürdéskor. ha tudja, akkor csinálhatja õ is, miközben te is mosod a tiéd és õ utánoz. :)
A kérdező hozzászólása: Óóó igen? Elsõ baba és senki sem mondta, hogy mosni kellene, legalábbis az orvos nem mondta. Védõnõnk nincs, vagyis 3 hónapja nem nézett felénk se...
Mi is el kezdtük mosni a fogát, amint kibújt. Beszereztük egy weleda fogkrémet és egy baba fogkefét és elvittem fogorvoshoz is. A fogorvos azt mondta, hogy olyan fogkrém kell, amiben nincsen fluorid, mert még nem köp. Amikor a gyerekorvosnál voltunk, õ az elmexet (fluoridos) ajánlotta, majd mikor mondtam, hogy fluoridmenteset használtunk, fluoridtablettát írt fel! Ennyire eltérõek a vélemények a szakorvosok között... A babánk 14 hónapos, jelenleg esténként elmexszel mossuk és néha reggel, ha fogat akar mosni (mert szeret), akkor weleda-val. A gyerekorvos azt mondta, kell a flourid a jó fogakhoz, a fogkrémben lévõ kis mennyiség nem káros. Azonfelül pedig a mechanikai tisztítás a leghatékonyabb, vagyis a fogkefe helyes használata. De mivel nekik ugye még nõ a foguk, nem úgy mint nálunk, ezért kell a fluorid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!