Találatok a következő kifejezésre: El fog a szúró fájdalom (1 db)

El fog múlni a szúró fájdalom a mellkasomban, a hátamban és a kezemben?

Pár napja szúr a mellkasom, a hátam és a bal kezembe, valamint a nyakamba is belesugárzik. Sokat idegeskedek, halálfélelmem van. Babát szeretnénk, de nem sikerül. Tegnap voltam a háziorvosnál, mert azt hittem, tüd?gyulladás. Írt fel Xanax-ot, és Cataflam-ot.

Legjobb válasz: egyetértek az elöttem szólókkal! Annyit mondanék még, hogy szerintem is várjatok, mert elõjöhet a szülési depresszió is és akkor már nehezebb lenne a dolog. Tudakold meg magadtól, mitõl lehetnek ezek a tünetek, élj boldogan a pároddal és akkor jöhet a baba! Sok szerencsét és boldogságot és mialõbbi gyógyulást kívánok! Puszi

egyetértek az elöttem szólókkal! Annyit mondanék még, hogy szerintem is várjatok, mert elõjöhet a szülési depresszió is és akkor már nehezebb lenne a dolog. Tudakold meg magadtól, mitõl lehetnek ezek a tünetek, élj boldogan a pároddal és akkor jöhet a baba! Sok szerencsét és boldogságot és mialõbbi gyógyulást kívánok! Puszi
egyet értek a többi hozzászólóval.Annyit tennék még hozzá, hogy tarts önvizsgálatot találd meg az okot, ebben a jóga sokat tud segíteni!!!!!
ez a szúrás érzés meg amiket leírtál az nekem is voltak, és kiderült, h ez azért volt, mert nem sportoltam eleget.. de mostmár minden ok. csak ebben tudtam segíteni, ja meg sztem sportolj te is valamit, és járj sokat társaságba. az minden búra jó :)
Szia! Xanax-ot én is szedtem /vigyázz mert rá lehet szokni/ szorongásra adják. Nálam pánikbetegséget állapitottak meg kb 10 évvel ezelõtt. Kezdetben gyógyszereket szedtem ami ugyan segitett de a problémát nem szüntette meg. Mi is szeretnénk már kisbabát, ezért elhatároztam, hogy abba hagyom a gyógyszert. Az orvosoktól áttértem a természetgyógyászokhoz. Ne érts félre semmi bajom a dokikkal, de bizonyos betegséget lelki uton kell gyógyitani és nem gyógyszerekkel. 2 éve járok egy természetgyógyászhoz. Gyógyszert már nem szedek és jól érzem magam. Remélem tudtam segiteni. Mielõbbi gyógyulást kivánok!
Ez tényleg szorongás jele lehet nálad. Én egy kis lájtos sportolást javasolnék, stresszoldásra kiváló!!! Viszont ez csak tüneti kezelés, inkább a szorogás okát kellene kideríteni és megszüntetni.Addig amíg ezt nem teszed meg bocs, de inkább halaszd el a babavállalást.Mind a babának mind pedig magadnak jót teszel vele. A stresz miatt egyébként lehet, hogy nem is jönne össze a babó. És lehet, hogy a Xanax mellett sem lehet teherbe esni.
A HOVA tabletta nekem bejött. De mióta a szorongás oka megszünt, azóta ez sem kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehetséges zseninek születni?

Olyan szinten vagyok hogy azt keresem mihez nem értek!
Első próbálkozásra minden megy tanulás nélkül! Pl: Varrás, körömfestés, hangszerek improvizált vagy hallás utáni megszólaltatása szépen, nyomtatott áramkörök szerelés, ház építés, kemence építés, belső égésű motorok technológiai fejlesztése, quantum fizikai törvények ismerete, igen jártas vagyok ezoterikában, történelemben kr.u.800-ig,
Ovodába úgy mentem hogy írni, olvasni, számolni, tudok, tanulás nélkül minden nyelvet megértek,És számát meg nem határozható területen jeleskedek!
______
Keresem mi az amihez nem értek ha esetleg tudsz ötletet nyitott vagyok rá!

9

Van kiút? Vagy csak a halál a megoldás?

Úgy gondolom depressziós/pánik beteg vagyok.
Csoda,hogy ezt leírom de valamilyen szinten érdekel,hogy mit gondoltok erről.
16 éves vagyok,46 kiló,157 cm.
elég sok mindenen keresztül mentem amin kevés velem egykorú. Nagyjából rendbe jött az életem..de én belül nem. Sokan azt hiszik,hogy már mennyivel jobban vagyok...de ez nem így van inkább csak megtanultam elrejteni,hogy rosszul vagyok és azt mutatni,hogy minden rendben. De mostanában megint egyre rosszabb és már egyre kevésbé tudom ezt mutatni. Nagyon nagyon sokat gondolkozom. Mindent túl gondolok...addig gondolkozom míg el nem jutok arra a szintre,hogy utálom magam kívül belül. utálom az összes embert. miért élek egyáltalán?
Minden nap egy kín szenvedés. Nem tudom elmagyarázni ezt a fajta fájdalmat. Sokszor jön rám sírógöcs ez azzal társul,hogy alig kapok levegőt, reszketek,úgy érzem nem bírom összeesek, úgy érzem most adja fel a lelkem a testemmel a küzdelmet és meghalok. Meg akarok.....Mikor épp úgymond jobban vagyok át tudom gondolni az egészet ami bennem van és érdeklődöm,hogy hogy lehetne rendbe hozni. De a másik percbe már úgy gondolom sehogy. Ocsmánynak és kövérnek látom magam. Az emberek mind hazugok és nem lehet senkiben megbízni,mert mindenikek saját maga az első...ami ha úgy vesszük természetes. Egyedül a családom érdekli/érdekelné mi van velem...de szüleimnek is rengeteg gondjuk van,alig vannak itthon hiába szeretnének nem tudnak ezzel a szörnyű "fájdalmammal" foglalkozni . Minden pillanatba azon jár az agyam,hogy nem bírom tovább. amúgy is minek éljek a végén úgyis meghalunk....Legalább nem kell tovább szenvednem ebben a szörnyű világban.a sok rossz lelketlen ember között. Mikor rájönnek ezek a sírógörcsök,nem lehet elmagyarázni hogy konkrétan mi,de annyira fáj. Nem is tudom ezt miért írom le,hisz úgysem tudtok segíteni...a válaszadónak is feltételezem megvan a saját problémája. igazából ez csak kíváncsiság,hogy legalább mielőtt meghalok tudjam,hogy mások ezzel,hogy vannak. Szörnyű ez az érzés,hogy ahányszor elmegy mellettem pl. egy kocsi csak az a pici félelem tart vissza,hogy elé vessem magam..de lassan a fájdalom ami miatt megakarok halni sokkal nagyobb lesz mint az a pici félelem. Talán 2 ember van aki miatt még élek..a húgom és anyum..mert tudom ,hogy ők is tönkremennének ha meghalnék. És ezzel úgymond az ő életük is elvenném nem csak az enyém. És ahhoz semmi jogom,hogy mást is megfosszak az életétől. Csak már annyira fáj,hogy nehéz arra gondolni,hogy értük éljek.csak arra tudok,hogy nem bírom tovább ezeket az érzéseket.

9

Egyre rosszabbul vagyok, már az öngyilkosság is megfordult a fejemben mit tegyek?

Kényszerbeteg vagyok ami depresszióval párosul ami csak egyre rosszabb lesz már nem tanulok mert igyekszem lezárni a dolgokat,tényleg nem akarok öngyilkos lenni de valamiért egyre többet fordul meg a fejemben pl: elképzelem hogy a padom üres,elképzelem a temetésemet stb.Elvágyom egy másik világba ahol vannak erők ahol küllönleges lehetek,nem érzem jól magam és folyton csak sírok,és úgy érzem senki sem ért meg hiába magyarázok.Annyi a szerencsém hogy nem merem megtenni!De mint tudjuk ez egy olyan apró lépés hogy pillanatok alatt megtörténhet,Segítsetek lécci!és normális válaszokat várok mert ez komoly dolog semmi szükségem poénkodásra...

9

Járt már valaki Szegeden Benák-Tömöri Judit szakpszichológusnál? Ha igen, milyen véleménnyel vagytok róla? Milyen szakember? Mik a tapasztalatok? Minden vélemény érdekelne.

1

Mit tegyek h könnyebben menjen a tanulás? Csendes helyen vagyok, nem zavar senki, de nehezen megy megtanulni a dolgokat

4

Direkt mondja a pszichológusom ezeket?

Több hónapja járok már, de mostanság a pszichológusom (nő, kb 30 éves) elkezdett magáról is mesélni. Ilyeneket pl: kicsi korában az anyukájával veszekedett, mert Õ hosszú hajat akart, de foglalkozni nem foglalkozott vele, illetve, hogy szintén gyerekkorában mindig a rádióból kazettára próbált felvenni zeneszámokat stb. Szóval ilyesmiket szokott mostanság magáról mondani. Hozzátenném, hogy most eléggé a gyerekkorom van a középpontban és azon gondolkodom, hogy esetleg emiatt mondja-e el nekem ezeket magáról? Plusz ma is érdeklődött, hogy hogyan érzem magam a terápiával kapcsolatban. Kínlódtam, nem tudtam mit mondani, de annyit azért mondtam, hogy "nekem ez jó". Mire Õ, hogy "ha jó, akkor neki ennyi elég is, és hogy úgy gondolja, hogy köztem és közte mennyire jó kapcsolat alakult ki". Lehet, hogy túlreagálom ezeket a dolgokat, de most eléggé fura, hogy így viselkedik, vagyis ilyeneket árul el magáról (nem mintha zavarna.) Annyit még, hogy nincs előtte titkom, mindent elmondtam neki, valóban közel kerültem hozzá, szal nem azért mondja, hogy megbízzak benne vagy nemtom. :)

23/L

5

A különböző személyiségzavarokat hogyan lehet felismerni?

Nekem lehet,hogy személyiségzavarom van. Van valami teszt? Angol tesztet már néztem és sok rossz jött ki.

1

Pánikbetegek! Volt más is, aki inkább a megőrüléstől félt, mint a haláltól?

Kb. 4 éve vagyok pánikbeteg. Eddig szerencsére egyedül meg tudtam oldani a rohamokat, szorongást. Általában félévente pár hétre előjön, akkor rosszul vagyok, de eddig még mindig helyrejöttem.
Egy hete kb. koncerten voltunk és amikor hazaértünk, még zúgott a fejem a zenétől. Bementünk a férjemmel a hálóba aludni, és egyszer felkaptam a fejem,hogy a nappaliban szól a tévé, nem kapcsoltam le. De nem ment! És hirtelen jött egy érzés, hogy Úristen már hangokat is hallok. Alig bírtam megnyugodni. Szegény férjem meg nyugtatott, hogy vele is van ilyen,hogy azt hiszi szól a tévé, csörög a telefon stb. De én totál megijedtem,hogy most már biztos megőrültem és skizofrén leszek.
Azóta is eszembe jut naponta többször, hogy mi van,ha megőrülök egyszer!
A pánikbetegségbe egyébként bele lehet őrülni? Lehet valaki ettől skizofrén!

3

Tanulási problémáim vannak, szeretném kipróbálni a Ritalint?

Nem vagyok beteg, de rohadtul nem tudok tanulni, fókuszálni, koncentrálni. Ötször annyit kell tanulnom egy kettesért mint másnak. Segítene a ritalin?

5

Tegnap delutan begyogyszereztem magam, mi legyem?

evettem minimum 60 masfajta gyogyszert es eselytelen,hogy most aludjak,ugy faj a gyomrom. gyerekorvosnak nem merem elmondani mert nem akarok pszihiatriara menni meg korhazba. nem merek fajdalom csillapitot bevenni,ra se birok nezni. ha esetleg hashajtozom vagy ilyesmi,akkor ki urul ?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!