Találatok a következő kifejezésre: El fog a szúró (8 db)

Vajon a múlt utáni sóvárgás, az utána való álmodozás el fog e múlni ha az ember a szürke keserû jelenben képtelen élni?

mindegy ki szenved ebben,véleményeket írjatok.

Legjobb válasz: Az attól függ te mit értesz múlt utáni sóvárgásnak,merõ önsajnáltatásból nem fogok csak arra emlékezni,ami 1-2 éve elmúlt,és jó volt.Voltaképp 10-15évvel sokkal kézzelfoghatóbb,és élhetõbb világ volt,ami minden téren minõségibb is volt.De az idõ változik nem élhetsz a múltban örökké,ha szar szürke jelenben nem tudsz mire menni,akkor tégy a jövõdért (álmodozás nélkül)

Az attól függ te mit értesz múlt utáni sóvárgásnak, merõ önsajnáltatásból nem fogok csak arra emlékezni, ami 1-2 éve elmúlt, és jó volt.Voltaképp 10-15évvel sokkal kézzelfoghatóbb, és élhetõbb világ volt, ami minden téren minõségibb is volt.De az idõ változik nem élhetsz a múltban örökké, ha szar szürke jelenben nem tudsz mire menni, akkor tégy a jövõdért (álmodozás nélkül)
Ha képtelen vagy a jelenben élni, akkor nem valószínû. 10 éve nekem sem fájt a derekam, nem volt ennyi problémám, sz.rtam a világra meg ilyenek, de ez elmúlt. Meg különben is az idõ mindent megszépít pont azért, amiket leírtam. Inkább a jövõt kell tervezni, a jelenben élni és a múltra pedig emlékezni.

Akkor most meg fog jönni? Tegnap enyhén barnáztam ma délutánra már pirosasabb a szine. Eddig mindig mensi elött 1-héttel már fájt a mellem és szurt a hasam alja de ebbe a ciklusba csak most kezdett el fájni a mellem (a hasam nem szúr).

Elvileg szombatra nem várom

Legjobb válasz: Sajnos nálam is ez van már 8. hónapja!! Nekem eddig megjött mindig. De itt olvastam már, hogy van olyan, hogy menszi helyett barnázik kicsit valaki, de sztem ne éld bele magad!! Jobb most nem reménykedni mint késõbb sírni mikor rendesen beindul. Szorítok azért!!

Sajnos nálam is ez van már 8. hónapja!! Nekem eddig megjött mindig. De itt olvastam már, hogy van olyan, hogy menszi helyett barnázik kicsit valaki, de sztem ne éld bele magad!! Jobb most nem reménykedni mint késõbb sírni mikor rendesen beindul. Szorítok azért!!
A kérdező hozzászólása: írjatok még légyszi. tapasztalatokat van még reményem?
Remény van, én olvastam itt ilyet, de a saját példám ellentmond.

12 hetes terhes vagyok, még nem voltam fogorvosnál! Van lyukas fogam! Ha szurit kapok nem lesz baja a babámnak? Mikor menjek egyáltalán el?

Tudom,hogy kötelez? elmenni,de én akkor is féltem!És attol is félek,hogy nehogy szuri nélkül csinálja!Hogy szokott ez egyáltalán történni?

Legjobb válasz: Szia, ne aggódj. Mond meg az orvosnak hogy babát vársz,és akkor olyan szurit ad ami nem árt a babának. egy szintén 12 hetes kismami

Szia, ne aggódj. Mond meg az orvosnak hogy babát vársz, és akkor olyan szurit ad ami nem árt a babának. egy szintén 12 hetes kismami
Én is ezután megyek még, eddig nem voltam. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy vigyem magammal oda is a kismama könyvemet, bele is fog a jegyezni vmit a fogorvos. Amúgy nekem is van lyukas fogam, szerintem kettõ is. Olvastam vhol, hogy az orvos tud olyan spec. kismamáknak való injekciót adni, ami nem káros a babára. Szólni kell neki elõre. (11 hetes)
Nyugi, kimondottan olyan érzéstelenítést fog adni a doki, ami nem fog ártani a dokinak. Sok kismamának a terhesség alatt megromlanak a fogai, és épp úgy tudják kezelni õket, mint nem terhesen.
Ne aggódj. Nekem 6 hetesen kellett fogat húzatni és szóltam a dokinak, hogy terhes vagyok. Azt mondta, hogy egyébként az elsõ és utolsó trimeszterben nem szoktak fogászati beavatkozást végezni csak indokolt esetben. De nyilván már egy lyukas fog az indokolt, hogy be kell tömni fõleg ha fáj is. Lydocain injekciót adott, mert azt lehet terhesség alatt adni. Szóval menj nyugodtam már a 3 hónapot be is töltötted és vidd a kiskönyvedet is.


El fog múlni a szúró fájdalom a mellkasomban, a hátamban és a kezemben?

Pár napja szúr a mellkasom, a hátam és a bal kezembe, valamint a nyakamba is belesugárzik. Sokat idegeskedek, halálfélelmem van. Babát szeretnénk, de nem sikerül. Tegnap voltam a háziorvosnál, mert azt hittem, tüd?gyulladás. Írt fel Xanax-ot, és Cataflam-ot.

Legjobb válasz: egyetértek az elöttem szólókkal! Annyit mondanék még, hogy szerintem is várjatok, mert elõjöhet a szülési depresszió is és akkor már nehezebb lenne a dolog. Tudakold meg magadtól, mitõl lehetnek ezek a tünetek, élj boldogan a pároddal és akkor jöhet a baba! Sok szerencsét és boldogságot és mialõbbi gyógyulást kívánok! Puszi

egyetértek az elöttem szólókkal! Annyit mondanék még, hogy szerintem is várjatok, mert elõjöhet a szülési depresszió is és akkor már nehezebb lenne a dolog. Tudakold meg magadtól, mitõl lehetnek ezek a tünetek, élj boldogan a pároddal és akkor jöhet a baba! Sok szerencsét és boldogságot és mialõbbi gyógyulást kívánok! Puszi
egyet értek a többi hozzászólóval.Annyit tennék még hozzá, hogy tarts önvizsgálatot találd meg az okot, ebben a jóga sokat tud segíteni!!!!!
ez a szúrás érzés meg amiket leírtál az nekem is voltak, és kiderült, h ez azért volt, mert nem sportoltam eleget.. de mostmár minden ok. csak ebben tudtam segíteni, ja meg sztem sportolj te is valamit, és járj sokat társaságba. az minden búra jó :)
Szia! Xanax-ot én is szedtem /vigyázz mert rá lehet szokni/ szorongásra adják. Nálam pánikbetegséget állapitottak meg kb 10 évvel ezelõtt. Kezdetben gyógyszereket szedtem ami ugyan segitett de a problémát nem szüntette meg. Mi is szeretnénk már kisbabát, ezért elhatároztam, hogy abba hagyom a gyógyszert. Az orvosoktól áttértem a természetgyógyászokhoz. Ne érts félre semmi bajom a dokikkal, de bizonyos betegséget lelki uton kell gyógyitani és nem gyógyszerekkel. 2 éve járok egy természetgyógyászhoz. Gyógyszert már nem szedek és jól érzem magam. Remélem tudtam segiteni. Mielõbbi gyógyulást kivánok!
Ez tényleg szorongás jele lehet nálad. Én egy kis lájtos sportolást javasolnék, stresszoldásra kiváló!!! Viszont ez csak tüneti kezelés, inkább a szorogás okát kellene kideríteni és megszüntetni.Addig amíg ezt nem teszed meg bocs, de inkább halaszd el a babavállalást.Mind a babának mind pedig magadnak jót teszel vele. A stresz miatt egyébként lehet, hogy nem is jönne össze a babó. És lehet, hogy a Xanax mellett sem lehet teherbe esni.
A HOVA tabletta nekem bejött. De mióta a szorongás oka megszünt, azóta ez sem kell.

Kérdés? 39 éves férfi vagyok jan 12 én külbokatörésem volt egy átmenő csavar ami már néha szúr belűről amit a napokban fognak el távolítani okozhat e jobb kar fájdalmas meleg érzésű zsibbadást ami Válból csuklóig tart mint egy

nagyon erős izom láz a fájdalom erős fel ébredek rá ha jobb oldalt alszom bal kézzel megnyomva az izmok fájnak belűről kifelé kb 3 hete tart utolsó ellenőrzésem óta most 9 -én megyek újból mi lehet a bajom,

Most 6 hónapos a kislányom folyik nagyon a nyála szerintem jön a foga mert érzem hogy szurja az ujjamat de egy pár napja nyügős és csak kézbe van el és sétálgatni kell vele. Mit csináljak? Ki fogja nőni?

Csak kézbe van el és csak sétálgatni kell vele mert ha nem olyan keservesen el kezd sírni meg nagyon bepörgeti magát.Éjszaka csak egyszer kell fel kajcsizni utánna alszik tovább azt mongyák haggyam had sírjon és ne vegyem fel mert el lessz kényeztetve.Nagyon el vagyok keseredve eddig olyan jo kislány volt mostmeg nem birok egész nap sétálni vele.Néha eljátszik magába de az nem tul s?r?n van.mit scináljak??

Legjobb válasz: hát én is csak ennyit tudok mondani hogy a fogzás miatt ilyen nyûgõs és azért szeretné hogy kicsit tutujgassad bár tényleg nem túl jó ez mert hamar elkapatódnak a babák így. ne hagyd magad.

hát én is csak ennyit tudok mondani hogy a fogzás miatt ilyen nyûgõs és azért szeretné hogy kicsit tutujgassad bár tényleg nem túl jó ez mert hamar elkapatódnak a babák így. ne hagyd magad.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod jo ötletnek hangzik csak evvel egy bibi van. ki tudja ezt megálni??jo nekem õ az elsõ elvileg az elsõt mindenki elkapatja, de haggyam sírni majd ki nõvi??

Macintosh Photoshop CS3-t elindítva, nem ugyanaz a kezelőfelület fogad, mintha a Windows-os változatot indítottam volna el. A munkaterület háttér hiányzik Mac alatt. Eg lehet csinálni, h legyen egy alap szürke munkaháttér, mint a Win-es változatban?

Tehát olyasmi, mint a gimp, csak ablakok vannak jobb bal oldalt, középen meg nincs semmi.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, nem nagyon tudsz vele mit csinálni, szerintem.

Ez teljesen normális, nem nagyon tudsz vele mit csinálni, szerintem.

10hetes vagyok minden héten másmilyen érzés fog el most pl. néha be be szúr az alhasam meg a petefészkemnél. Ez miért van?

Most voltam teljes vér és vizeleten de a doki nem látott semmi rosszat sem.Eléggé hipohonder tipus vagyok,nah meg persze az els? babóm és nagyon szeretném ha megmaradna.

Legjobb válasz: Felesleges aggódnod, ezek a fájdalmak, szúrkálások természetesek. Nõ a méhed és az azokat tartó izomszalagok. Addig mig nem görcsölgetsz nincs baj. Minden rendben lesz! Üdv:31 hetes

Felesleges aggódnod, ezek a fájdalmak, szúrkálások természetesek. Nõ a méhed és az azokat tartó izomszalagok. Addig mig nem görcsölgetsz nincs baj. Minden rendben lesz! Üdv:31 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!