Találatok a következő kifejezésre: El akarom de nincs rá (7 db)

El akarom veszíteni, de nincs rá alkalmas partner. Mit tegyek?

Fiú vagyok 17 éves és nagyon szeretnék már végre aktív szexuális életet élni egy barátné nevezet? lénnyel. Kevés dolog számít többet jelenleg a szexnél de ezt sem kapom meg.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nagyon sablon szöveg, de várd meg az igazit! Van ismerõsöm, aki csak az élvezet kedvéért vesztette el! Sajnos nem élvezte a dolgot és késõbb meg is bánta, hogy olyan embernek adta a szüzességét, akit nem szeretett!

Lehet, hogy nagyon sablon szöveg, de várd meg az igazit! Van ismerõsöm, aki csak az élvezet kedvéért vesztette el! Sajnos nem élvezte a dolgot és késõbb meg is bánta, hogy olyan embernek adta a szüzességét, akit nem szeretett!
SZerezz 1 kurvát fizesd le azt elveszted de ne tegyél tönkre egy aranyos normális lányt akit megismernél és csak addig kellene mig el nem veszted vele... én 18 leszek barátnõm 17 3 honapja vagyunk eggyütt õ is és én is szüz vagyok de nem akarjuk elsietni majd mikor eljön az ideje na meg a megfelelõ alkalom egy párkapcsolatban nem az a lényeg hogy minél többször meghuzd a csajt hanem hogy szeressétek egymást...
Ja bocs! Igaz hogy fizikailag nem vesztik el, de nekik is meghatározó! Talán pont azért nem találsz magadnak megfelelõ partnert, mivel csak a saját érdeked nézed ebben a dologban is! És ha nem sajnálnád ennyire magad, talán rátalálnál a boldogságra!
talán sikerülne is, ha nem a szexet hajkurásznád egyfolytában. egyáltalán nincs késõ 17 évesen, + ne csak annak élj, mert ha így gondolkodsz, hogy már rég szexelned kellene, akkor tényleg egy útszélit kellene választanod, bocsi.
Hát bocs, hogy ezt mondom, de ezzel a stílussal és hozzáállással nem is csodálom, hogy nem találsz barátnõt. Ha nem érdekel a szüzesség és a meghittség, akkor menj el egy kurvához. Szerintem ha nem változol, egész életedben csak komolytalan szexkapcsolataid lesznek. Arra meg ne várj, hogy rád talál egy bomba nõ, mert nekik kell a pénz, hogy jól nézzenek ki. Neked meg ha nincs, akkor eláshatod magad.
hát jó nagy barom vagy mit ne mondjak, ha tényleg nem érdekel ez az egész , szerinted "szüzesség meghitt elvesztése" dolog akkor mi a francért sajnáltatod magad, mert ez az. bár elmondásod szerint 17 vagy azért agyban sokat kéne fejlõdnöd meg az érzelmek terén is. fogj egy ribancot szánalomland
Nálad két baj van így elsõre.A stílusod az egyik, a másik meg ez az önsajnálat...Most írjam azt, hogy nem csodálkozok azon, hogy nem találsz normális csajt?
Jó nagy balfasz vagy:D ne csodálkozz hogy nincs bnõd ember nézz magadra hogy viselkedsz loool szánalmas...
Bátorság. menj el vmi buliba, vannak normális csajok de nem nagyon értelek. most 1 sötét szobába elveszted késöbb meg megbánod mert lenne 1 csaj de õ mondjuk csak szûz pasival hajlandó lefeküdni és járni.
Ezdenagy... Most elveszted aztán megbánod, mert lenne egy lány aki csak szûz pasival hajlandó? Mondj már olyan vizsgálato módszert aranyapám, amivel ezt ki lehet mutatni! Jajj már, ekkora hülyeséget. A szüzesség csak teher, minél elõbb meg kell szabadulni tõle, hogy helyre kerüljenek a dolgok. Illene ezt az iskolának megszervezni, de hát erre is képtelen az oktatás.
ez is hasonloan eletkeptelen valasz, az azelottiben legalabb nemi romantika volt :) )
Nah, ez a romantika-izé az a betegség, ami miatt nem bír normálisan mûködni a szex, csak ácsingózás van, meg befordulás, semmi akció. Monnyonle!
oszinten szolva csomorom van az ilyenektol! az egesz szerelmet lealacsonyitjatok valamifele elcsepelt sportta. nem tudom felfogni mi ertelme van kozonsegesse tenni ezt a dolgot? nem meghitt kellene, hogy legyen? ket ember szerelmerol nem volna szabad igy velekedni, ha "akciot" akarsz, nezzel bud spencert a tv-ben vagy mit tudom en.
Halihó! Szerintem mind1 hogy ki az elsõ! úgysem õ lesz a feleséged:) amúgy én tényleg vártam az igazira. 18 éves voltam, 4éve ismertem a barátnõmet. kb egy hónappal azelött alakult ki valami, mielött lefeküdtünk. Nekem õ volt az elsõ.. aztán 1 év múlva dobva lettem.. ezután én azt mondom mind1, hogy ki volt az elsõ... amúgy én is olyan voltam mint Te vagy most.. de szerencsére megváltoztam:) és a lányok is csak azt akarják, bármit is írnak!!! csak lehet hogy mással..
szerezz magadnak csajt és dugd me g...:)
Nem olvastam végig az összes választ idõ hiányában, szooval lehet, h már írtak hasonlót. "3-4 hónap után feküdnénk csak le (ami lehet, hogy már az elsõ héten megesett volna, de az ilyen hozzáálású nõket messzirõl kerülöm" Itt a baj, méghozzá elég nagy. Te sem tudod, h mit akarsz. Egyszer szexet, máskor + normális csajt. ha 17 vagy akkor gondolom a 14-17 közötti csajok a fõ célpontjaid. Mármost sztem 1 ennyi idõs csajnak még nem a szex az elsõdleges(ami teljesen normális), ha meg igen, akkor az olyan is... Szóval döntsd el mit akarsz: 1 rendes, normális értelmes csajt aki tetszik, viszont várnod kell rá 4-5 v esetleg több hónapot, viszont jool fogod magad érezni vele mindig, vagy pedig a suli ri**ncát gyorsan meg**zod, aztán köv héten már a csaj a nevedre sem fog emlékezni....viszont tényleg túl leszel rajta. Szóval válassz, mit akarsz valójában és úgy változtass a belsõ hozzáállásodon....sztem... :$
Ha annyira a sex-re vágysz meny hivatásos hoz:D
egy csoro onelegult barom faszi senkinek sem kell. ha nem leszel ekkora paraszt talan csaj is akad majd. de addig...en szegyenlem magam helyetted :(
Az a probléma, hogy te úgy akarsz kereket cserélni, hogy a csavarokat ki sem csavarod. Elõbb létesíts egy normális kapcsolatot, ne mindjárt az ágyba akard hurcolászni a lányokat, mert arra általában csak a ribancok hajlandók. Bár írtad, hogy lényegtelen számodra. Akkor hol a probléma? Nem értem. Még ribanc sem jut neked? Ha szépségversenygyõztesekre buksz akiknek a bmw-s csávók jönnek be, akkor meg lejjeb adod az igényeid, vagy beletörõdsz, hogy amíg nincs pénzed nem dugsz. Ha nem nagyon mászkálsz szórakozóhelyekre vagy akárhova, akkor nemtudom hol akarsz barátnõt szerezni. Neten kutatsz a magányos bombanõk után? Vagy azt várod becsengetnek, hogy itt lakik az a kanos 17 éves akibõl még van 1millió? Szal nem értem, hogy gondolod. Második randin már megkérdezed dugunk? Sok ribanc van, de lehet túl sok amerikai filmet is néztél. A legtöbb lány nem olyan, mint a fiúk, hogy csak a faszra bírnak gondolni, hogy vágja már be nekik valaki. Ha ezt nem bírod felfogni, úgyis csak ribancot találsz. Neked úgyis csak szex kell, arra legjobb a guminõ, vagy hivatásos, bár írtad, hogy nem dúskálsz a lében..
Üdv! Elolvastam ezt a sok mindent és azt gondolom elsõsorban, hogy 17 évesen még nem vagy lemaradva semmirõl sem. Persze az ember minél elõbb meg akar tapasztalni dolgokat, a szexet is. Természetesen nem mindegy, hogy kivel. Ez a probléma még nem problémaa korodban, de pl 20-on túl már az lehet. A másik, hogy a szex az nem csak úgy van, azt jobb esetben jó néhány dolog elõzi meg, ami megteremti a megfelelõ körülményeket hozzá. Szóval ismerkedj ahol csak tudsz, és ne törjön le ha valami nem sikerül, menj tovább. Ez nem mindig egyszerû, de tanulj belõle és elõbb utóbb csak sikerül. Az elsõdleges célod egy barátnõ legyen, aztán jöhet a többi. :)
A kérdező hozzászólása: Magasról tojok az egész szüzesség kérdésbe igazából. Nem az érdekel, hogy hogy vesztem el, mert nem is tudom elveszteni mivel fiú vagyok a mentális hülyeségre, hogy jajj meghitt legyen az elsõ, arra meg végképp tojok. Egyszerûen olyan szerencsétlen vagyok, hogy nem jut nekem egy olyan lány aki tetszik is, szeret is és nem frigid. Ez nemhinném, hogy olyan nagy elvárás lenne. És ha valaki azt hiszi, hogy rögtön így állok oda 1 lányhoz és ezeket elmondom neki az téved. Igazából ez a kérdés csak ilyen pukkanás volt mert valahol ki kell engedni..de nem értem miért vagyok ilyen szerencsétlen.
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy itt full anonym módon írkálom ezt az még nem azt jelenti, hogy a csajok is ezt látják belõlem. Ezekbõl a sorokból semmit nem éreztetek velük és nem is sejtik, hogy mit érzek stb. Stílusommal sincs baj mert aztmondják jó a humorom, látszik rajtam, hogy nem arra kell nekem egy nõ, és még helyes is vagyok. Nem nagypofából mondom csak ezeket mondják nekem. Akik nem jöttek össze azok azért nem mert vagy kijelentette, hogy 3-4 hónap után feküdnénk csak le (ami lehet, hogy már az elsõ héten megesett volna, de az ilyen hozzáálású nõket messzirõl kerülöm) vagy mert nekem nem tetszik. Ez pedig nem önsajnálat hanem tény. Ha önsajnálkoznék akkor valószinûleg nem írnám le, hogy miket mondanak rólam a csajok. Tényleg nem érdekel a szüzesség meghitt elvesztése mert már késõ van ehhez sztem. Ilyen korban rég aktív szexuális életet kéne élnem ami nincs. Lehet, hogy csak lusta vagyok eljárni szórakozóhelyre és élõben próbálkozni :) De mivel soha nem csináltam így, ezért szarok is tõle mint a fene...
nem kell ilyen módon válaszokat adni, én 19 éves csaj vok, s teljesen megértem, mintha a saját gondolataimat olvastam volna vissza...nekem u.ez a helyzet, h nem is azérdekel, h szuz vok-e vagy nem, hanem, h az olyan pasi jön be külsõleg, aki foglalt:S , vagy aki huh.....s még nem fedezett fel...ááá... nekem is lenne ajánlkozó arra, h testileg jó legyen, de mért olyan nagy kérés tényleg, h normálos kapcsi keretében lehessen élvezkedni :(
A kérdező hozzászólása: Küldtem neked 1 privi emilt...olvasd el légyszi. Amúgy tényleg nagyon hülye helyzet ez. Na mind1 egyszer majd megoldódik.
nem hiszem el, hogy nem latszodik a tahosagod. ha csaj volnek tuti nem allnek szoba veled. tenyleg egy utszeli mocskos, tripperes kurva a neked valo, aki majd jopenzert alaposan leszop, aztan meg mehetsz a nemibeteggondozoba, hogy rohogjon rajtad az egesz varos. legalabb nem teszed tonkre valaki gyermekenek a leanyalmait. jesszus, ha tudnak milyen vagy...?!
akkor jöjél ösze a 19 éves csajjal. gondolom azért is küldtél neki privit. hát tényleg nagyon késésbe vagy!sõt már tényleg nagyon elvagy késve. ezt komolyan mondom. ha ennyire nemérdekel akkor tényleg lekéne fizetned egy kurvát mert kiszaladsz az idõbõl. ráadásul nemis drága mert 5000ft ért már van ki bevállalja. annyi pized meg csak van. inkább kurva mint este a porno csatorna , arra megkivered a dákod lányokra gondolva! tiszta égõ! tegyélmár valamit érte bazzeg ha ennyire kivagy.
A kérdező hozzászólása: Amúgy nemtudom mit vannak egyesek kifakadva. Mintha valami elmebeteg fasz lennék akinek minden vágya, hogy szûzcsajokat rontson meg. Kezdjük ott, hogy nem is szeretnék szûz barátnõt. Nincs szükségem/idõm/kedvem végigmenni ezen a procedurán amit õk igényelnének. Mivel az elsõt úgy is fáj nekik ezért egyikünkek se lenne jó...milyen leányálmokat rombolnék le egy olyan csajban aki már aktív szexuális életet él? Pfff
hát azért a nem csak a szûz lányokat tudod lerombolni, mert ÉRZÉSEI minden nõnek vannak, és igénylik is a törõdést, meg az odafigyelést, nem csak a szexet! a nõk nem TV-k, hogy este bekapcsolod alvás elõtt, aztán meg hagyod kihûlni...Én 21 éves pasi vagyok, de sose jutott eszembe így gondolkodni lányokról h "nincs kedvem végigmenni a procedúrán"...Sztem azért is nem találsz senkit mert látszódik rajtad, a nõk se hülyék! lehet lepontozni.
Szerintem igaza van a srácnak, felejtsük már el a sok vernyákolást, a szex testi funkció mint az evés vagy az alvás. Persze, a kedvenc kajádat jobb flamolni, de ha nincs, akkor is kell valamit tolni, vagy éhen halsz. Na szóval, a tanács annyi hogy ha 19 éves kolléganõ nem jön össze (mondjuk elég ígéretes volt a postja, lehet hogy normális is), akkor az idõsebb korosztályt kell megcélozni. Egy unatkozó harmincas anyuka nem fog azon nyeheregni, hogy hány gyertya égjen az ágy melletti biedermeyer fésülködõasztalon, és milyen virágokból álljon a csokor, amit viszel hogy vééégre dughass egyet. És ne félj, itt is kereslet-kínálat törvénye érvényesül, aki csak nyekeregni akar, meg szûzi életet élni, az tegye, aki meg dugni akar, az dugni is fog - veled is. Tarts több vasat a tûzbe, kérdezz rá nyugodtan, érdeklõdni nem bunkóság. Aztán majd csak beugrik egy használható nõ a sok pámpilla mellett...
tinirandi.hun:D

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Mit csináljak? Anya el akar vinni pszichológushoz, de nekem nincs rá szükségem.

Legjobb válasz: Szerintem menj el nyugodtan. Nyugi, nem fog úgy hozzád állni a pszichológus, hogy elmebeteg vagy. Fogd fel úgy, hogy vkivel elbeszélgetsz egy jót. Azt is elmondhatod neki, hogy anyukád kényszerítette rád meg hülyeségeket gondolsz. Aztán az is lehet, hogy kapsz tõle pár jó tanácsot anyukáddal kapcsolatban.

Szerintem menj el nyugodtan. Nyugi, nem fog úgy hozzád állni a pszichológus, hogy elmebeteg vagy. Fogd fel úgy, hogy vkivel elbeszélgetsz egy jót. Azt is elmondhatod neki, hogy anyukád kényszerítette rád meg hülyeségeket gondolsz. Aztán az is lehet, hogy kapsz tõle pár jó tanácsot anyukáddal kapcsolatban.
Miért gondolod, hogy nincs szükséged rá? Akarsz beszélni róla?
sorry, az elsõre gondoltam akivel egyetértek, csak mire leírtam jött több válsza. 5.voltam
Szerintem nagyon jó dolog. Örülj neki, hogy lesz egy ember akivel õszintén beszélgethetsz. Szerintem ez a legtöbb felnõttnek is jól jönne idõnként. :)
egyrészt egyetértek az elõttem szólóval, másrészt sztem se izgasd magad, engem is riogattak anno ezzel, mert nem bírták kezelni a kamaszkoromat rendesen. ha bármire nemet mondtam akkor elmebetegnek lettem titulálva, és jött a fenyegetõzés. akkor hagyták abba amikor mondtam h jó menjünk, de akkor ott elmesélek mindent róluk is (lett volna mit). attól bekushadtak.
Azt szabad tudni, hogy miért akar pszichológushoz vinni? Nekem is kellett járni 15 éves koromban, mert folyton lógtam a suliból és nagyon rossz volt a kapcsolat a szüleimmel. Én szerettem hozzájárni, mert bármirõl kötetlenül lehetett vele beszélgetni, meghallgatott, nem ítélkezett. Nem utasított semmire, hogy pl. ezt ne csináljam, vagy azt ne csináljam, csak tanácsot adott.
Ha el akar vinni, akkor biztosan oka van, menj el, neked is jót tesz ha elbeszélgettek.
Szerintem rád fér, jobban jársz mint ha anyád állba pattintana az öklével.
Én is voltam gyerekkoromban, és tök jó volt :) Nem turkásznak az agyadban, hanem csak beszélgettek, segít rájönni dolgokra. Ha nincsen probléma veled, akkor se történik semmi, max megmérik az iq-dat meg még néhány készséget, ami tök érdekes is, és segít az önismeretben :)
Ja, leírhatnád nekem is, hogy miért akarnak vinni. De nem értem, miért nem lehet kiírni, elvégre ez egy anonim oldal...?
Azért drága, mert sehogy nem akarod felfogni, hogy amit csinálsz az nem helyes. Nincs betegségtudatod.
A kérdező hozzászólása: Szerintem semmi olyat nem csinálok amiért el kéne mennem.Most komolyan õ miben tudna segíteni? Elküld pszichiáterhez, õ meg majd megold mindet gyogyszerekkel?
És még valami. A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, és nem írhat még csak beutalót sem a pszichiáterhez.
A kérdező hozzászólása: Na de anyu ugye volt bent a suliban, és bent azt mondták neki, hogy én agresszív vagyok ami kurwára nem igaz. Egész nap ülök a padban és az égvilágon semmit nem csinálok. Ez miért agresszió? Amugy nem tudtok meggyõzni nem megyek el, csak abban az esetben ha az iskola kötelezõvé teszi.
Én sem mennék, VISZONT változtatnék a viselkedésemen, illetõleg, ha igazságtalannak érzem a vádakat, beszélnék azokkal, akik szerint agresszív vagyok.
Figyu! Én kétszer voltam pszichológusnál életemben. Egyszer 9-10 éves koromban, akkor tényleg bajom volt, és jártam is rendesen, segített. Egyszer viszont anyám elvitt minket, tesómmal együtt családterápiára 14-15 évesen, mert azt hitte, hogy bajunk van. A pszichológus beszélgetett velünk 1 órát, utána pedig azt mondta anyámnak, hogy tökéletesen rendben vagyunk, nincs velünk egyáltalán semmi, és nem kell minket pszichológushoz járatni :) Szóval, ha nincs szükséged a pszichológusra, akkor õ maga fogja anyáddal megbeszélni. Én nem értem, hogy miért ragaszkodsz ahhoz, hogy nem mész. Boldogtalan vagy a mostani helyzetben, ráadásul a jegyeid miatt továbbtanulni nem lesz semmi esélyed. A mostani éveiddel rontod el éppen az egész hátralévõ életed. Nagyon szerettelek volna meggyõzni, hogy menj, amiatt, hogy csak elõnyei vannak a dolognak - végül is, ha tud, segít, ha meg nincs min segíteni, akkor legalább lekoptatja anyádat errõl a témáról, és többet nem mondhatja senki például azt sem, hogy agresszív vagy. De te bemakacsoltad magad, nem mész és kész, úgyhogy akkor sok sikert a további élethez!
Én nem mennék. Ha köteleznének, nem szólalnék meg. Utálom az agyturkászokat, konkrétan viszolygok tõlük. Nem tudom miért, de nagyon irritálnak, én biztos nem lennék hajlandó beszélni velük. Mondjuk, nekem, ha problémám van, lerendezem magamban, vagy megbeszélem a szüleimmel/testvéremmel/barátaimmal, ergo nincs is rá szükségem. Nem hiányzik, hogy egy idegennel beszéljek bármirõl is.
Ne félj a pszichológustól!!! Semmi nagy dolog nem fog történni...Beszélgettek.Elõször lehet zavarban leszel, de aztán azon fogod kapni magad hogy úgy beszélgetsz egy idegennel minth a saját magad gondolkodnál.Hidd el ártani nem fog! Még senki sem halt bele! Hidd el még mindig jobb pszichológushoz járni mint pszichiáterhez! A pszichológus nem orvos õ a bölcsész karon végzett...Ha ez jobban megnyugtat... :/
Hány éves vagy? Max. elmész vele, aztán meg sem szólalsz.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Akit érdekel, hoigy miért akar elvinni annak privátban leírom. :)
Nyugtasd meg az anyukádat. Az hogy bent mirõl beszéltek, vagy nem beszéltek azt nem mondhatja el úgysem anyukádnak.Mond el ott is hogy szerinted erre nincs szükséged, de kérdezd kia véleményét hogy õ mit lát errõl.Nem ciki a barátaid elõtt sem, hidd el.
Szerintem is menj el nyugodtan, egy jó szakember érdekes tapasztalat. Megkérdezheted, szerinte kellene-e járnod:D Az a gond a szülõ-gyermek kapcsolatokkal, hogy a szülõ pszichológushoz viszi a gyerekét akkor is, amikor a szülõnek lenne rá szüksége. Nem tudom, hogy most miért akar elvinni, de mindig kétesélyes a dolog.
Nekem leírhatod. :) egyébként én is voltam 15 évesen, nekem nagyon tetszett, kívülállóként nagyon jó volt vele beszélgetni és tanácsot kapni tõle, hiszen teljesen máshogy viszonyult a problémához.
Sok embernek jól jön egy beszélgetés egy jó pszichológussal. Nem kell ahhoz bajának lennie az embernek, illetve úgy is felfoghatjuk, hogy valamennyi baja mindenkinek van... Nincs abban semmi, én akkor tiltakoznék, ha normál orvoshoz akarnának vinni... Engem anno azért vitt el anyám, mert kötelezõ volt, amikor a hím egyed, akit nem nevezek apámnak, el akart tõle venni. No akkor vizsgálták meg, hogy normális-e a lelki fejlõdésem. Hogy én milyen nyálas morális történeteket írtam a két állatos képhez, amit kaptam... :D Az jutott eszembe, no. Elvoltam. Érdekelne, manapság milyen egy pszichológusnál, ingyen simán mennék bármikor. Amúgy nem, a saját ügyeimet elintézem én magam, bár pár felébresztõ impulzust azért tudna adni egy szakember... Épp nem vagyok a legjobb passzban, de fejlõdni amúgyis mindig lehet...
Pszichológus vagyok, leírhatod nekem is. Tudok segíteni abban is, hogy tényleg szükséged van-e szakemberre vagy nem. De mondjuk ártani biztos nem fog, fogd fel úgy, hogy beszélgetsz egyet:)
Engem is elvittek pszichologushoz, de kezelés közben a doki lenyelte a saját nyelvét. ezután már nem eröltették...
Nem lehet, hogy szeretkeztél elõtte?
Canesten kombi
tusós az milyen?
Pedig a nõgyógyász tudna tenni a legtöbbet. Ez valszeg gomba. Menj patikába, hüvelykúpért
Voltál pislantani nyílvános(munkahelyi, iskolai)wc-ben?Valszeg onnan kaptad!Vagy a barátodtól.
Canesten kombit tudom ajánlani. próbáld ki.. De ha nem múlik el, akkor mindenképp menj el nõgyógyászhoz. A gomba komoly gondokat is csinálhat odabent.
Háát gyerek inkább tusós folyjon belõle mint túrós
AC pupma tuti , hogy nincs benne, szóval jól megnézhetted :) Oldaldeknit vedd le, szerintem az ékszíjad halál kopott mega görgõk.
Lehet h a görgõ nem csúszik feljebb.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen

20 honapos kislányom eg ypercig nincs el egyedül. Uj játékokat vettem de azzal sem anyával akar játszani. Hogyan szoktassam rá hogy egyedül is játszon egy kicsit?

Legjobb válasz: Hagyd egyedül. Gondolom neked is van dolgod, takarítás, fõzés, vasalás.... csináld a dolgod, a kicsi majd elfoglalja magát. Beszélhetsz hozzá, énekelhetsz neki, de nem vele foglalkozz. ÉSnem a sok játék számít, egy kendõvel vagy flakonnal elvannak órákig

Hagyd egyedül. Gondolom neked is van dolgod, takarítás, fõzés, vasalás.... csináld a dolgod, a kicsi majd elfoglalja magát. Beszélhetsz hozzá, énekelhetsz neki, de nem vele foglalkozz. ÉSnem a sok játék számít, egy kendõvel vagy flakonnal elvannak órákig

9 napja nincsen székletem. Volt már rá példa nem is egyszer, hogy akár egy hétig nem volt, de azt hiszem ilyen hosszú ideig még sosem fordult elő, mit tudok tenni ezellen?

A hasam esténként eszméletlenül puffadt, reggelre lemegy ról a puffadás viszont nincsen székletem. Viszonylag rendszertelenül eszem és kevés folyadékot viszek be a szervezetembe, lehetséges, hogy ez lehet a probléma oka. Nem szeretnék beöntést kapni, ez biztos. Van rá lehet?ség házilag, hogy ne kelljen orvoshoz fordulnom? Amikor legutoljára volt székletem akkor er?s fájdalmak kísérték mivel sajnos aranyerem is van már gyermekkorom óta. :( Ez így elég kellemetlen, de orvosnak még nem akartam elmondani mert a beöntés is elég kellemetlen lenne! El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Rengeteg folyadék és hashajtó. És változtass az étrenden és sok folyadék. Tönkreteszed magad.

Rengeteg folyadék és hashajtó. És változtass az étrenden és sok folyadék. Tönkreteszed magad.
Én a természetes hashajtókat javaslom, amik szirup formában kaphatók a patikában(lágyítják a székltet), recept nélkül. Ezeket rászokás nélkül használhatod, amég szükséges. Persze ideális a megfelelõ folyadék pótlás volna, hiszen ha a dugó egyszer beszárad, nehéz kimozdítani.
A kérdező hozzászólása: nemtudom az számít -e, hogy mostanság folyton gyorskaján (hamburger, pizza...stb) élek. és sok-sok colát iszom. egyszóval elég egészségtelenül táplálkozom ...
esetleg ha valami zsíros krémmel, pl köröömvirágkrémmel bekennéd a fenekedet, kicsit belül is, az egyrészt ingert adna és kéne székelned, másrészt könnyítené a széklet útját, könnyebbe kicsúszna, nem meg nem repedne ki a végbélnyílásod nagyon egészségtelen az életmódos, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, kell a rost a rendes anyagcseréhez! Pont emiatt nem sikerül már 9 napja. Ne nagyon halogasd a dolgot, bélcsavarodást is kaphatsz, amibe bele is lehet halni!
a hirtelen rost bevitel nemtesz jót egy olyan embernek aki ezõlett nemigen fogyasztotta õket, mert székrekedést eredményez, ami a kérdezõ esetében nemtúljó ötlet. elsõsorban normálizáld a székletedet, sok ásványvízzel, és ha kell szedj hashajtót, decsak mértékkel. amint helyreáll, ellehet kezdeni a rostokhoz szoktatást, de módjával, nem egyszerre csak rostokat enni.
Elsõ megoldásként Glicerin kúp, ami ingert csinál, miközben sikamlóssá teszi a végbelet és így könnyebben távozik a széklet. Továbbiakban sok folyadék fogyasztása, mozgás és rostos étrend.
A kérdező hozzászólása: Ricinus olajat vettem ma, abból 2 evõkanálnyit vettem be és most várok ... :) de a gyógyszertáros is megjegyezte, hogy 10 nap az nagyon sok idõ. :(
Valószínüleg dugó keletkezett a száraz székletedbõl, ami nem fog székletlágyítóra változni, ugyanis az több napos.Menj el orvoshoz!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!