Találatok a következő kifejezésre: El akarom de (1009 db)

Barátnőm terhes. Én nem akarom a gyereket, mert nem is terveztük. Õ nagyon kapálózik érte. Nem élünk rosszul de egyszerűen nem akarom. Ha megkérem a kezét lenyugszik?

Legjobb válasz: Nem. És ezért ne is kérd meg a kezét. Úgy néz ki, nem illetek össze. Ugyanis, ha most nem akarsz egy már megfogant gyereket, akkor valószínûleg késõbb sem akarnál. Most talán úgy hiszed, hogy de... de valójában mindig lesz valami, ami miatt nem akarnád. Döntsd el, hogy együtt tudsz-e élni ezután a barátnõddel ÉS a gyerekkel. - ha igen, akkor semmi gond: éljetek. - ha nem, akkor MOST mondd meg, neki, hogy õ is dönteni tudjon. De akkor számíts rá, hogy akár lesz gyereke, akár nem - ti nem nagyon fogtok együtt maradni! Vagy elveteti a gyereket és úgy hagy el - de inkább valószínûbb, hogy megtartja és tartásdíj lesz. Ha elveteti, azt soha életében nem fogja neked megbocsátani! "lenyugszik"... persze. Amúgy miért nem lehet ezt elõre tisztázni?

Nem. És ezért ne is kérd meg a kezét. Úgy néz ki, nem illetek össze. Ugyanis, ha most nem akarsz egy már megfogant gyereket, akkor valószínûleg késõbb sem akarnál. Most talán úgy hiszed, hogy de... de valójában mindig lesz valami, ami miatt nem akarnád. Döntsd el, hogy együtt tudsz-e élni ezután a barátnõddel ÉS a gyerekkel. - ha igen, akkor semmi gond: éljetek. - ha nem, akkor MOST mondd meg, neki, hogy õ is dönteni tudjon. De akkor számíts rá, hogy akár lesz gyereke, akár nem - ti nem nagyon fogtok együtt maradni! Vagy elveteti a gyereket és úgy hagy el - de inkább valószínûbb, hogy megtartja és tartásdíj lesz. Ha elveteti, azt soha életében nem fogja neked megbocsátani! "lenyugszik"... persze. Amúgy miért nem lehet ezt elõre tisztázni?
a kapcsolatban van 1olyan pont amikor ezek a dolgok elõszoktak jönni gondolok itt pl a gyerek vállalásra és ezt meg szokták beszélni mármint h akarnak e vagy nem. Lehet nincs igazam de nem hiszem h neked a jelenlegi párod az igazi, és sztem már nem lesztek igazán boldogok mert ha megkéred h vetesse el akkor valószínûleg szétmentek ha elveteti ha nem ha meg nem szólsz csak hallgatsz akkor meg te nem érzed majd jól magad. Hány évesek vagytok?
nõként és anyaként kiakaszt a stílusod, de ettõl megpróbálok elvonatkoztatni. nem akarod, mert nem terveztétek? a te életedben eddig mindig minden elõre eltervezetten mûködött? ha nem, akkor ugyanúgy hisztiztél mint most? kapálózik érte... kapálózni egy tûsarkú után szoktunk mi nõk, nem a saját gyermekünk után, ezt inkább ragaszkodásnak hívják. nem akarod, nem akarod. ennyi. mondd meg neki, engedd, h döntsön. te, vagy a gyereke. nem, nem nyugszik le, ha megkéred a kezét. mitõl nyugodna? pontosan megerõsítenéd benne a tudatot, hogy egy család lesztek. aztán mi lenne? eljegyzési vacsi után, gyûrûvel az ujján közölnéd vele, hogy holnap húzhat abortuszra, mert te akkora kegyet gyakoroltál, hogy megkérted a kezét? na ne már. beszélgessetek! általában ez szokott megoldást jelenteni a problémákra.
Ez f*szság az elõzõ kettõtõl! Nem õ az élete párja, mert nem akar gyereket? Én se akarok, attól függetlenül még szeretem a páromat. Ezt a gyerek kérdést nem döntheti el egy ember! Ilyet nem lehet, tönkretenni a kérdezõ életét, meg a gyerekét is, ha ez miatt megromlik a kapcsolat a párjával. Tönkretenni? Igen, lehet, hogy más tervei volta, amibe nem fért bele a gyerek. Amúgy milyen korosztály vagytok?
A lánykérésnek csak akkor van értelme, ha vele képzeled el az életed és feleségül veszed. Különben csak üres ígéret. Gyereket pedig csak akkor szabad vállalni, ha mindketten akarjátok. A barátnõd a gyerekkel akar zsarolni téged, ezért akarja megtartani. Ez ellen te nem tehetsz semmit. Megszüli, te pedig fizetheted a gyerektartást 20-25 évig. Tanulság: soha ne bízd a védekezést a nõre, hanem te védekezz.
Segítene ha tudnánk milyen korosztály vagytok. Ha te most azért kéred meg a kezét, hogy lenyugodjon, az kéõsbb vissza fog ütni, és ha netán együtt maradtok, elsodródtok az idõvel, a gyerek közbe nõ: veszekedések halmaza, majd egy szép nap a fejére fogod kenni, hogy most mit picsogsz, elvettelek nem? Aztán majd jön a többi ráolvasás, hogy elrontottátok egymás életét, és az egyetlen a torkosan megfogja szívni: az a gyerek lesz. Lehet utólag érvelni, hogy ki, mit hogyan nem akart, de a helyzet az, hogy terhes. Ez most már egy létezõ dolog, akárki döntötte el, egyedül. És efelõl kell tovább gondolkodnotok.

Sátánista vagyok és mindenképp titokban akarom tartani a családom előtt, de mit tegyek ha el akarnak rángatni templomba? 15/L

Legjobb válasz: "mit tegyek ha el akarnak rángatni templomba?" Menj el. Ha nem hiszel benn akkor mitõl félsz? Attól hogy leég a kezed a szenteltvíztõl? Vagy torkodon akad az ostya? Ha titkolózni akarsz akkor bírd ki azt a 45 percet és annyi. Személyes véleményem, hogy ha már ott vagy oda is figyelhetnél. Nem a "rizsára" hanem ami mögötte van. Talán kicsit jobb lesz az életed. Tudom, hogy most nagyon menõ sátámistásat játszani de remélem idõvel benõ majd a fejed lágya. Nincs semmi baj a lázadással csak van egy határ ahonnan nem nagyon van visszaút. No offense.

"mit tegyek ha el akarnak rángatni templomba?" Menj el. Ha nem hiszel benn akkor mitõl félsz? Attól hogy leég a kezed a szenteltvíztõl? Vagy torkodon akad az ostya? Ha titkolózni akarsz akkor bírd ki azt a 45 percet és annyi. Személyes véleményem, hogy ha már ott vagy oda is figyelhetnél. Nem a "rizsára" hanem ami mögötte van. Talán kicsit jobb lesz az életed. Tudom, hogy most nagyon menõ sátámistásat játszani de remélem idõvel benõ majd a fejed lágya. Nincs semmi baj a lázadással csak van egy határ ahonnan nem nagyon van visszaút. No offense.
kisasszony, vallástörténelembõl van egyetemi végzettségem, ezenkívül a teológia, ókori vallások történeti háttere is érdekel. de te egy akkora baromságot mondtál, amit még olvasni is rossz!! az ilyen oldalakat hanyagold, mert csak a sok tudatlan tinit tudják befolyásolni. remélem a szüleid megnevelnek, és észhez térsz.!
Menj el, és figyelj nagyon. Hátha sikerül rájöjjél, mekkora átverés és baromság a sátánizmus. Legalábbis abból a szempontból, hogy "sajnos" létezik, és ha komolyan veszed, akkor annak elég komoly következményei lehetnek az életedre hosszabb távon.
Menj el pszichológushoz komoly bajok vannak az agyaddal és a lelkeddel. Mellesleg ha így folytatod nagyon rossz lesz neked és az életed is tönkreteheted.
Ezzel még nem állítottál semmit...
Mi átverés van a kereszténységben???
58/ talán tévedek az összes birkanyáj" megítélésében?
Erre már nem tudok mit mondani xDD
XD
Semmivel se jobbak a vallások nyájai a politikai csürhétõl, mert nem egyéb a célja, mint a tömeg-emberek szemének, fülének, elméjének, hazug, édes sziruppal való beragasztása, hogy ne lásson, ne halljon, ne gondolkodjon, mert máskülönben fellázadna, a földi mocskos igazságtalan élete miatt! S letörölné még a Föld felszínérõl is az élõsködõ, mindent birtokló, felsõ kisszámú réteget!
Nem tudom mit szedett... de jobb lesz elkerülni! X)
aztakorva
01:30-as! Nem a spirituális részre gondoltam. Ha szétnézel a világban, és hajlandó vagy meglátni azt ami valójában zajlik (politikai, társadalmi, pénzügyi szempontból), rájössz hogy a "neo-náci szellemi moslék" egyáltalán nem moslék. A második világháború vége óta megy a Náci ideológia ferdítése, torzítása és démonizálása. Amit ma a tévében látsz, vagy az internet nagy részén olvasol a Nácikról és a Nácizmusról, az mind a háború utáni propaganda terméke. Ez az ideológia veszélyt jelent azokra akik ma úgymond "uralják" a világot (fõleg a pénzvilágot), ezért kell sötétben tartani az embereket az eszme valódi mibenlétérõl. "Ahogy ezt lehetett olvasni, mindez marhára igaz a JoS-ról is. (Pl. itt ebben a kérdésben is írt valaki hasonlóról)" Nos van egy-két olyan e-group-tag a JoS-nál akit kidobtak, mert tönkre akarta tenni õket. Te talán tolerálnád ha valaki a fórumod tagjait zaklatná és megpróbálná aláásni mindazt amiért dolgozol? Én biztos nem. A Spirits of Eridu fórumán is voltak ilyenek, õk is ki lettek hajítva, aztán most meg jönnek sírni GYK-ra hogy milyen mocskok a Sátánisták. Kéremszépen ha valaki ellenem dolgozik, azt nem hagyom tevékenykedni. Ez nem az "odafordítom a másik arcomat is" közösség. Ha ismernéd a valódi Nácizmust, akkor nem úgy tekintenél rá mint ami a világ legrosszabb eszméje. Szerinted nincs bizonyíték a világméretû összeesküvésre? Ezért mondom hogy nézz szét. Tele van vele a világ, csak meg kell látni. Az antiszemitizmusnak pedig egyetlen oka van, az pedig az emberek (a nem-zsidók) több évezredes tapasztalatai a zsidókkal. Ez nem elõítélet, ez nem rasszizmus, ez tapasztalat. "szépen levezethetõ dolog, mind történészeti, szociológiai és pszichológiai szempontból is." Gondolom arra lett levezetve, hogy a nem-zsidók a hibásak, mert elõítéletesek és rasszisták, meg különben is a kva anyjukat. Gondolom ezeket mind Goldfarb, Finkelstein és Rosenberg nevû egyének vezették le. A Sátánizmus és a Nácizmus nagyon is megállja egymás mellett a helyét. Talán azért nem érted, mert egyikben sem merültél el igazán.
mami, te Lipótmezõrõl szabadultál?
DDXDDDDDD KIÉGTTEM MAMIN
Szerintem a pogányok kicsit másképp vélekednek errõl hogy õk sátánisták-e...
Tudjátok Ti akik Sátánisták vagytok egyáltalán miben hisztek? Mert még a vallásoknak sincs fogalmuk arról hogy õk, amikor Istent emlegetnek valójában miben is hisznek. Akkor most én megmagyarázom Neketk aki bár a XX század elsõ felében született, de gyermekkortól kezdve olyan képességgel született és rendelkezett sõt egy életen keresztül majd nem használta is (50 éves korig) amely ezeknek a Teremtõ erõknek akarva- akaratlanul is de beléjük botlottam és megismerésükhöz vezetett. Kezdem azzal, hogy nem létezik szellem világ a valóságunkban. aztán az életet a Teremtõ Erõknek megközelíteni, befolyásolni tilos, a természettörvénye ezt tiltja, mert veszélyesek a kézzel fogható világra. aztán azt mondják a vallások, hogy csak Isten teremtette az életet-- holott semmi se Abszolútum, mindennek van ellentéte a természetben még a teremtõ erõknek is. Igy a teremtést két energia által történt meg a Fekete és Fehér energia által a kettõ egymást keresztezõ aktusuknak köszönhetõen. Akkor ha energiák honnan csudából vette az ember a szellemük létezését? Onnan hogy mindig idõnként születtek hozzám hasonló absztrakt képességû emberek- csak egy probléma volt ezzel, hogy a régi tudás kevés volt ahhoz hogy megértsék. Nem értette meg Noé, nem értette meg Mózes, nem értette meg Gézus, se Buddha, se a legnagyobb francia jós se, aki orvos volt (nem jut most eszembe a neve)fekete mágiának azért nevezték és ez a jós is annak vélte, mert éjszaka végezték a különbözõ marhaságaikat szükségtelenül, tudniillik, aki rendkívül ritka képességgel született ha akarja ha praktikázik hanem akkor is a Fekete teremtõ Energia észleni fogja, és ha az illetõ élõ akkor bizony egy életen keresztül figyelemmel kíséri, terelgeti, segíteni szeretne, de még az életét is megmentheti ha szükséges-- Na most ha ez a teremtõ megjeleníti magát, azt csak ezekért a felsoroltakért teszi, és szabad szemmel is látható de csak szürkületben, és éjszaka. a Fényre eltûnik. Hatalmas méretû, három ember magas embert utánzó formációként jelenik meg, koromfekete, és minden részecskéje között izzik, a szemének megfelelõ helyen olyan erõsen, hogy az életre a tekintete életveszélyes! Figyeltetek? Emlékezzetek mit ír az Ó-testamentum Mózesról? Felment a hegyre ahol megjelent neki Isten aki úgy jelzett neki egy égõnek látszó csipkebokorral. S mit mondott, NE NÉZZ RÁM, NE NÉZZ Hátra!! De igazából nem hangozhatott el szó, csak sugározta neki a fejébe. Tehát a zsidók valójában a Fekete Teremtõ energiát hiszik Istennek. Mit mesél Mózes képességeirõl?-- hogy elõre ismerte milyen katasztrófák fognak következni Egyiptomban és azt is, hogy egy sunami lesz és a tenger vize megfog nyílni így szabadon átmehetnek a zsidók a túlpartra... A jövõt csak a Fekete teremtõ mutatja meg, még pedig a fejbe sugározva igy képes látni elõre a jövõt és szinte hallani --- eszembe jutott;-a francia Nostradamus -- szóval ha volt tábla törvényekkel, akkor azt a Fekete Jelenése vagy sugallta vagy saját maga kiégette- ja õ égette akkor érthetõ lenne az a legenda, hogy halált okozott az érintése vagy közelsége. Na most ez a Föld lélek energia maga a Föld gravitációs ereje is. Mint kisugárzó nagy energia a Föld anyagából. Épp ezért történhetett meg, hogy engem már kicsi gyermekként felplankolt, kiszúrt magának, mert a lelkem szökdösött. De ennek köszönhetõ az is hogy ma élek, mert több esetben megmentette az életem, megjelent és én frászt kaptam attól amit megpillantottam. Pl. Gyerek voltam 9 év körüli és intézetben voltam, és mivel nagyon szerettem anyámat és nagyon hiányzott, este amikor már mindenki aludt csak gondolnom kellett rá erõsen és a következõ pillanatban ott álltam a szobában az ágya mellett. Na ezt vehette észre a Fekete Teremtõ energia!-- Történt, eljött a karácsony és nem vittek haza. (ehhez tudni kell, hogy egyszer elvittek temetésre és ott nagyon sírtak a hozzátartozók és láttam mennyire sajnálják hogy meghalt) szóval nem érkezett útiköltség igy az intézetbe maradtam, buta gyerekként a fejembe vettem, hogy megbüntetem a szüleimet, majd sírhatnak utánam ha már nem leszek. Felkeltem az ágyból kiszöktem az intézetbõl és lementem a Balatonra ami be volt fagyva és elindultam befelé, mert tudtam hogy beljebb lékek is vannak, majd belelépek és meghalok és akkor majd bánni fogják a szüleim hogy nem vagyok többé! ( ez nagyon buta gyerekes dacos gondolat volt) Már jó messzire bent jártam amikor a semmibõl megjelent elõttem, hatalmas volt vörösen izzott a feketesége, karját emelte és a part felé mutatott- ha nem mutatott volna akkor is menekültem volna, úgy frászt kaptam hogy az ágyamig meg se álltam, fejemre húztam a pokrócot és minden porcikámban remegtem. De tudni kell még két dolgot errõl a Teremtõ erõrõl, hogy nem pusztán neki köszönhetõ a testünk, hanem az is, hogy neki köszönhetõ a halálunk is valamint az, hogy minden holt lelket lehúz a mélységbe és elindít a másik Teremtõ Energia felé, ha akarja, ha nem akarja a holt lélek. azért nem igaz az, hogy itt ott téblábolna egyetlen holtnak a lelke a valóságba, - aki ezt állítja hazudik! Mint ahogy nem lehet megidézni se!! Vagy mind két energia bizonyos mértékben segíti az élet fen maradását bár közvetlenül, mint nálam is tette a fekete. De valójában az életet közvetlenül megközelíteni és beleavatkozni az életébe, ez tilos! erre akkor jöttem rá amikor egyszer miattam, össze vesztek a két csak jelenés... iszonyú volt! még a semmi járom embernyi nagyságban kifejtett erejük, indulatuk is pusztító nagyságú!!-- attól tartok valahol lent alattunk egy nagyon nagy és pusztító vihart kavarhattak!! Nagyon érdekes magam se tudom miért, de mind két teremtõnek figyelmeztetõ hírvivõje Ló-fazonú energia. A Feketének Fekete lovak a Fejérnek Fehér-lovak. A Fekete lovak itt vágtatnak a földben és földfelszínen és minden vágtájuk egy figyelmeztetés, hogy földrengés következik vagy az óceáni talpazat miatt sunami, vagy épp tûzhányó fog kitörni-- csak hát az ember ezekbõl már semmit nem érzékel-- amíg az állatvilág igen, ezért tûnnek el adott helyrõl szinte észrevétlenül idõben. A fehér ló viszont fentrõl érkezik a magnetoszférából és arra figyelmezteti az életet hogy kintrõl érkezik valami, egy bolygó, vagy aszteroida vagy meteorok. Mind két teremtõ energiából kapott az élet amelynek parányi részletét mindig átörökíti az élet az ivarsejtekkel-- aztán ketten együtt irányítják a sejt tovább alakulását az élet fejlõdést születését majd növekedését és az életét az egyik a fekete lélek energia (+) töltésû a másik a fehér lélek energia (-) töltésû. Az egyik az idegrendszer energiája a memórái, és a testet irányítja az agyban, a másik a gondolat energiája amely szintén átszövi a testet és végül védi a testet kívülrõl beburkolva. A kettõ együtt teremti meg a fantáziát érzelmeinket a múltat, jelent, jövõt.
@23:05: "Mibõl gondolod hogy ezeknek az oldalaknak a "bizonyítékai" nem koholmányok? Tisztában vagy vele hogy milyen mértékû és mennyire átfogó hazugságokat képesek gyártani egyes szervezetek? És itt nem összeesküvés-elméletekrõl beszélek, ez az összeesküvés gyakorlata. Egyszerû elhinteni néhány morzsát, pl. "az oldalán arról henceg hogy egy kiskorú ázsiai lánnyal volt szexuális kapcsolata". Erre mit lép aki ezt olvassa? Elhiszi, mert az állítás szerint ezt írta az oldalán. Vagy ha kicsit kevésbé ostoba, utánajár. Megnézi a szóban forgó oldalt, és mikor NEM TALÁLJA a "hencegést", leugatják hogy már levette az oldalról és különben is mekkora mocsok hogy egy pedofilt próbál mentegetni. " Hát nézd, sok igazság van abban amit írsz. Könnyû aláásni valakinek a tekintélyét, fõleg ha rásütik, hogy pedofil. De ettõl függetlenül ez nem jelenti azt, hogy mindig minden csúnya pletyka légbõlkapott. Persze a JoS-ban folyó felháborító dolgokról elég sokat hallani, állítólagos ex-tagoktól, különféle fórumokon, weboldalakon, de igazad van, ezek valóban nem minden kétséget kizáró állítások. Én el tudom képzelni a JoS-ról ezt az egészet, de rendben, a bizonyíték tényleg nem elég szilárd a pedofil-ügyben. Persze néhány linkem van még, csak hogy legyen min gondolkodni. http://vnnforum.com/showthread.php?t=71602 http://factsofjos.angelfire.com/maxine.html http://preachthecross.net/the-nsm-american-nutzi-party/ (oké, ez egy picit kakukktojás, de mégsem teljesen) " Lehet hogy ez így túl egyszerûnek vagy túl légbõlkapottnak tûnik, de az ilyesfajta módszerekkel (az igazság mellé hazugságokat kevernek, miközben látszólagos, vagy éppen hamisított bizonyítékokkal és hosszú, félig értelmetlen magyarázatokkal összezavarják az embereket) kitûnõen el lehet hitetni bárkirõl hogy egy pedofil tömeggyilkos, aki másodállásban hentes a szülészeten és újszülöttek agyából fõzi otthon a pálinkát. Nem ilyen értelmes legendák keringenek Hitlerrõl és a Nácikról is?" Bizony, ez tökéletesen mûködõ módszer, annyira, hogy magad is ezt csinálod. Értelmes dolgokat állítasz (pl. undorító koholt pedofilbotrányok szerte a világban, a nácikról terjedõ baromságok, az információs társadalomban a dezinformáció léte és a többi), de a végén arra jutsz, hogy mivel mindezek léteznek, ezért a JoS-nak igaza van. Ráadásul nem is pontosítottad, hogy miben hazudnak az állítások. Hogy a JoS tagjai között vannak pedofilok? Rendben, tételezzük fel, hogy nincsenek. Attól még az ostoban neo-náci szellemi moslék tagadhatatlanul a JoS sajátja, elég felnézni ezért az eridura. "A sok ember meg elhiszi, de persze már büntetik is ha kételkedsz benne. " Ahogy ezt lehetett olvasni, mindez marhára igaz a JoS-ról is. (Pl. itt ebben a kérdésben is írt valaki hasonlóról) Javaslom hogy nézz szét a világban, és ha értelmesebb vagy mint egy levelibéka (felteszem így van), akkor rájössz hogy nem is olyan nagy hülyeség amit a JoS-on vagy a Spirits of Eridun írnak." Mármint mire gondolsz konkrétan? A spirituális része? Nézd, én már kinõttem ebbõl. Néhány nagyon elborult embert kivéve senkit nem érdekel az n+1-edik teista sátánista szekta néhány történelmileg, mitológiailag, lingvisztikailag hibás agymenése. A hívõkhöz úgysem jut el, normális embert nem érdekli, csak néhány szakértõ szokott jókat "debunkolni", de értelme az igazából nincs. Ami az 'igazságot' illeti, ha majd Andrea karon fogva besétál Enki/Sátánnal a Times Square-re egy hatalmas teherhajót a fejük fölött tartva teleizéenergiamágiával, akkor majd komolyan veszem a dolgot. A JoS-szal igazából nem a hitvilága a probléma. Pontosabban nem az (egyébként összelopkodott) hitbeli része, a hatalmas gond vele, hanem hogy egy fedõ szervezet a neonáci toborzáshoz. De pusztán ettõl még senkit nem érdekelne a Jos semmilyen körökben néhány megélhetési rettegõt kivéve, HA nem terjeszkednének ilyen alattomos köntösbe bújva. A tizenéves korosztály hajlamos fogékony lenni az okkultizmusra. És így marha könnyen propagálják nekik az okkult tudásba csomagolt setét baromságokat. Ez az igazi baj a Jos-szal. Legalábbis nekem. Ez az egész JoS olyasmi a többi okkult, teista sátánista csoportra nézve, mintha egy átlagos keresztény egyházközösséget hasonlítanánk David Koreshez, vagy Jim Jones-hoz. Ha pedig arra gondolsz, hogy az eridunak igaza van a zsidókkal kapcsolatban, hááát, akkor gondolkodj el a dolgokon még egyszer. Ugyanis azt feltételezni, hogy a zsidók egytõl-egyik mind gonosz, aljas célú világösszeesküvést terveltek ki, csak azért, hogy a "dzsentileket" kiirtsák, akkor tényleg érdemes megtanulni gondolkodni. Bizonyíték nincs rá, a levegõbe rásütni ilyesmit meg bármelyik csoportra lehet. Érdemesebb lenne utánaolvasni, hogy mi az oka az antiszemitizmusnak. Ugyanis ez egész szépen levezethetõ dolog, mind történészeti, szociológiai és pszichológiai szempontból is. Ráadásul (olyan hab a tortán jelleggel) az egész sátánizmus és a nácik dolog nem igazán állja meg a helyét. http://theisticsatanism.com/politics/Nazi/index.html Akit pedig esetleg bõvebben érdekel az öreg kidobásának a története az NSM-bõl, itt csemegézhet: http://niksnest.blogspot.hu/2006/07/satan-gate-part-2.html
Természetesen Már a keltáknak is mint minden népnek a kezdetektõl fogva volt egy saját vallásuk. Ez a keltáknál anyiból állt hogy volt egy istenük akit természet anyának neveztek. Hozzá imádloztak essõért, jó termésért , a betegségekbõl való kigyógyulásért. A druidák voltak akkoriban a papok és a gyógyítòk. A keltákat mivel természet isteneit szolgálták és nem tértek át a katólikus hitre , a rómaiak isten telenek, hittagadónak titulálták õket. Mivel az akkori Rómában voltak eggyes Lucifert szolgáló szekták (nem sátánisták!!!!!!) eggyen rangúnak titulálták öket. És a kelták vallása a mai sátánizmus dédapja.
Nem 70/ nincs se alvilág se menny országa se angyalok, se ördög se sátán se alvilági lények, se tébláboló holt lelkek. egyébként tök mindegy miben hisz valaki, vagy nem hisz egyáltalán semmiben- egy a lényeg õszintén becsülettel élje le az életét. Mert az élet egyszeri és megismételhetetlen. S minél több a lélek szálon a hazugság az aljas cselekedett emléke, annál lassabban fog a lélek haladni a láva tömegén keresztül az utolsó útján, ami a megsemmisülését okozhatja a léleknek, mert nem érhet a föld szívéig"ahova belépve az isteni energiával eggyé-válva, azonosulva, halhatatlanná válhat. ezt azért tudom, mert megjártam azt az utat és szembesültem a Föld isteni teremtõ, mind a KETTÕ energiájával!
Kedves "mami"! Egerbaktán az elmegyógyintézetet már bezárták, de ha elmennél és elõadnád a mondandód szerintem simán kinyitnák újra. ;)
Létezik ennyi hülye ember ? Ennyire nem tudnak mit kezdeni az emberek magukkal?
Egyetértek, utolsó!
Hát, mamit látva én sajnálom, hogy bezárták anno a Lipótot.
Bagoly mondja verébnek! X)
Nincs ördög meg lehet nyugodni már elgyepáltam ....
Na végre valami értelmes!
Kedves kérdezõ! Nem szerencsés kiadni információkat itt a vallásodról, látod mi lehet belõle. A tudatlan, buta emberek nem látják a valóságot. Jómagam is sátánista vagyok, de ismerem a Biblia minden részét! "Ismerd a barátaidat, de jobban az ellenségeidet!". A kérdésedre a válasz: menj el nyugodtan, nem lesz semmi bajod. Lazulj el és irányítsd a negatív energiákat a pap felé és szórakozz :) Mi már átvettük a "hatalmat" az emberiség felett, sokan nem is tudják, hogy mi mindent irányítunk és mindenhol ott vagyunk :) Ne felejtsd el kérdezõ, hallgatni arany!
Az elõzõ kommentembõl lemaradt: "76/ Te egy ostoba bunkó vagy édesfiam." Én ostoba és bunkó? Nem veszed észre hogy rajtad röhög mindenki, és hogy neked pontozzák le a kommentjeidet? Nézz már magadba öreg.
Igazad van, nem érdemlünk meg több tudást, elég lesz, már így sem tudom megemészteni ezt a tömérdek tudást, amit adtál nekünk édes mamika! Köszönjük. Mi, Sátánisták - már aki - teljesen irányításunk alá vontuk az életünket, így nem félünk a haláltól, és tudjuk hogy a fizikai halál sem szükségszerû - csak az emberek elvárják hogy meghaljanak a tudatlanságuk miatt, ezért így is fog történni.
76/ Te egy ostoba bunkó vagy édesfiam. De tudod majd te is eljutsz azélet végére és akkor eszedbe fog jutni amit írtam. Én legalább még életemben megtapasztaltam az utolsó-utat és megjártam lélekfazonommal a világunkat, én legalább tudom mi bennünk a lélek és tudom mi vár reá a test-halál után. mit tudsz Te a keleti jogik sóderolásán kívül, semmit!De nem is érdemlitek meg a több tudást, legalább frászt kaptok ha ott lesz az idõ...a távozásra! Aligha lesz belõletek halhatatlan lélek, mert az egyik legostobább babonaságban hisztek!
Mami csak egy vén asszony, aki azt hiszi hogy Õ már mindent tud az életrõl, és most ide jött hogy osztogassa a jó tanácsait. Ez röhejes. "De te tudod, a te életed, azt csinálsz vele amit jónak látsz..de tudod még kiskorú vagy és elég mocskos dolognak tartom azt hogy azokkal szemben nem vagy õszinte akiknek az életedet köszönhetted, akik szeretnek és felnevelnek. Ha ilyen fiatalon képmutató, hazug vagy, milyen leszel felnõtté válásod után? s ezt nevezed Te pozitív gondolkodásnak?" Normális vagy Te vén asszony? Ismersz Te engem egyáltalán? "Nem 70/ nincs se alvilág se menny országa se angyalok, se ördög se sátán se alvilági lények, se tébláboló holt lelkek. Csak szerinted nincs. Volt már tapasztalatod velük? Valószínûleg egy ilyen fejletlen és visszamaradt léleknek nem mutatkoznak meg, hisz hogyan is érzékelné õket? De nem is bánom, az ilyen elmebetegek jobb ha távol tartják magukat a okkult dolgoktól, mert nekik köszönhetõ hogy az okkultot lejáratták. egyébként tök mindegy miben hisz valaki, vagy nem hisz egyáltalán semmiben- egy a lényeg õszintén becsülettel élje le az életét." Mi az hogy becsülettel élje az életét? Úgy éli ahogy jól esik neki, csak legyen önmaga. Nem kell becsületesnek lenni - ezzel csak saját magunknak állítunk fel korlátokat, és az élet a kiteljesedésrõl szól, és egyébként is a becsületesség relatív. A többire már nem is válaszolok, mert folyamatos ellentmondásba keveredsz önmagaddal, szerintem jobb lenne hogyha befejeznéd a baromságaidat, mert nem vegyük velünk semmire, viszont jókat röhögünk. Biztosan egy 73 éves asszony fogja megmondani, hogy mit csináljak/csináljunk, akinek - a kommentjei alapján látszik - hogy egy elmerottyant, és a pszichiátrián a helye vagy az idõsek otthonába.
Mami, Te egyáltalán tudod mi az a jóga? Ismered a jógairányzatokat? AMÍG NEM, szintén ne pofázz bele! Én minden jógairányzatot ismerek teljes pontosággal, és 3 év jóga van a hátam mögött.
Mami, ha neked SEMMI, DE SEMMI TAPASZTALATOD NINCS AKKOR MINEK HORDOD ÖSSZE A BAROMSÁGOKAT? Én nem hiszek ezekben a dolgokban, hanem TUDOM hogy van, és kész. Tisztán látom az energiákat, az aurát. Illetve ennek köszönhettem hogy rendbe jött az életem, és most csodás életen van, ami egy átlag embernek sosem lesz. És napól napra jobb az életem minden területen.
És eltudnád magyarázni nekünk, hogy a sátánizmusnak mi köze az õsi vallásokhoz?
40# lehet te nem olvastad de leírom még egyszer a sátánizmus az egy természet vallás semmi köze az eredendõ bûnhöz ezt csak a biblia állítja Nem tom hogy hány évesek lehettek de szégyen (tisztelet a kivételnek) hogy én aki teljesen más körökben mougok többet tudok 15 évesen errõl mint ti
Menj el velük. Nem tanácsos követi egy bukott angyalt, meg ha Sátánista vagy akkor kb rabszolgája vagy egy gonosz természfeletti lénynek .Én nem értem az embereket minek kell mindig a rossz oldalra állni, azt hiszik azzal erõsebbek meg bosszút tudnak állni, meg ki tudják élni a lelki fájdalmaikat .Hát nem!
A sátánizmus mûködik. De ha mások nyakán és hátán kapaszkodsz felfelé (másokat eltaposva) annak bizony vannak kockázatai. Sokan elbuktak már ebben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat.
"csak az egyház fényûzését hirdetik" Te mirõl beszélsz??? Kicsit lemaradtál a történelemben... Azóta változott a világ... Többek között felfedezték Amerikát és Ausztráliát... pár száz éve véget ért a középkor...
Ne félj hiszen istennek nincsen hatalma a Sátánisták felett, a saját híveit megvédi, a templom meg nem jó semmire, hiába imádkozhatnak ott napestig nem érnek el vele semmit, csak az egyház fényûzését hirdetik.
Annak van mankóra szüksége, aki nem tud járni. Legyen az sátánizmus, vagy kereszténység.
Ebbõl is látszik utolsó, hogy veled valami gond van a lelki békéddel... Egybõl az erõszakkal demonstrálsz... Egy önmagával békében élõ ember -legyen vallásos, nem vallásos, keresztény, zsidó, mohamedán, budhista, akármi...- nem követ el erõszakot... Az erõszak mindig valami belsõ ellentét, esetleg belsõ elégedetlenség jele...
Aki azt mondja h a biblia az igaz, és az abba leírtakat be kell tartani, az pofánvágnám, de ne legyen ideges, hanem az arca másik oldalát is tartsa oda, h adjak mégegyet.. ha meg ezzel nem ért vki egyet, sz már nem a kereszténységhez tartozik, csak egy hasonló vallás más "szabályokkal" . Különben meg ez az egész, h higgy istenben és cselekedj úgy ahogy mondják és örök boldogságod lesz, vagy különben örök szenvedés lesz részed ha nem teszed.. ez olyan mint a gengszterbandáknál: h fizetsz, megvédünk, ha nem kicsinálunk..
Kérdezõ, a scythe.hu -t ne látogasd, mert egy baromság. Kizárólag csak a spiritsoferidu.wordpress.com oldalról informálódj, és azokról a blogokról, amik ott vannak feltüntetve. -Ne menj el velük templomba, ennyi.
A sátánizmus legalább akkora átverés mint a kereszténység és a többi vallás . Messzirõl kerüld el õket ! OM
A kérdező hozzászólása: 7.-nek: Köszönöm. Végre egy normális válasz.
A kérdező hozzászólása: http://spiritsoferidu.wordpress.com/ http://scythe.hu/ Aki úgy válaszol hogy alig tud valamit a vallásról, olvasgasson ezeken az oldalakon
A kérdező hozzászólása: A sátánizmus sokkal õsibb vallás. A biblia nagy részét onnan lopták és torzították Sátán képét.
Mondd meg hogy nem mész templomba és kész. Tény hogy elég sok templom rendkívül szép belülrõl, néha ezért szoktam csak benézni... Körülnézek. Viszont a mise az egy dög unalom. Én nem tudom hogy lehet azt túlélni, kiskoromban is szenvedtem csak közben és így 10 évvel késõbb is csak halálra unom magam rajta, hiába próbálok bármiféle megfigyelést végezni a mondandójukon, mindig azon kapom magam hogy elbambulok...
A töbség már leírta véleményét szép részletesen és elég sok vélemény megfordult már itt tehát te választhatsz mit teszel.Én már nem akarok senkit se ismételgetni. Viszont sátánistával nem nagyon szoktam vitázni (eddig csak keresztény felekezetek tagjaival vitáztam) úgy hogy jó lenne egy Luci Ferenc pártival is vitázni! Kezdjük ott hogy honnan veszed hogy létezik Sátán?
A sátánizmus nem lehet õsibb a kereszténységnél, mert a sátánt a kereszténység találta ki, hogy legyen mitõl félni az embereknek, hogy nem tartják be a szentenciákat elviszik õket a sátán a pokolba :xD Egy csomó lázadó tini akik az egészet komolyan vették, ezért dacból megalapították a sátánizmust, mint ellenvallást. Nem tûnik fel, hogy a sátánizmus mindenben a fordítottja a kereszténységnek ? A többi vallás az nekik smafu. Menj el nyugodtan templomba, bajod nem lesz belõle az biztos, legfeljebb kiábrándítanak a sok ostoba netes baromságból ami a fejedben van és normális életet fogsz élni.
10:37: Na, de könyörgöm, ott az a 'JoS debunked' oldal, ott például elég szépen elmagyarázza a csávó, hogy miért baromság az egész. A másik fórum amit belinkeltem csak egy a több tucatból. Nyugodtan rá lehet keresni erre. Mindenhol valamivel alá van támasztva a dolog. Szóval azt állítod, hogy az összes "sátánista", okkult szervezet mind összeesküdött azért, hogy Andreát elhallgattassák? Na nem is beszélve arról, hogy sokszor rendõrségi ügy is lett a különféle tagok pedomaciskodásából. Na meg a másik. Érdemes megnézni a Spiritsoferidut. Ha ott nem náci toborzás folyik, akkor mi?
Szivesen :-)
31-es! Hallottad már azt a szót hogy "rágalomhadjárat"? Nos ez folyik a JoS és Maxine ellen is. Akiknek útjában áll az igazság, azok semmitõl nem riadnak vissza hogy elfedjék.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos válaszokat. Köszi Mort234:)
Nem éppen!
" Ha sátánista akarsz maradni szíved joga, de vállald érte majd a felelôsséget!" Tudnod kell, hogy halálod után mész szépen a pokolba, ahol örök szenvedés és kárhozat vár majd rád !
de örülnék neki ha néhány ember elõbb utánna nézne és nem kommentelgetne hülyeségeket
Nyugodj meg, kinövöd, mint a tavalyi cipõd. Ahogy fejlõdsz "spirituálisan" rájössz, hogy itt is, ott is szorít. Nem hagy kiteljesedni - mint ahogy egy elõttem író említette, nem hagy kitekinteni - hisz ugyanúgy egy autoritás által felállított szabályrendszeren alapul mint a kereszténység, vagy bármely más vallás, csak éppen spirituális maszlaggal leöntve.
A kérdező hozzászólása: 21, 27, köszönöm nektek! Ti képben vagytok:) Honnan veszem hogy létezik Sátán? Hiszek benne. De aki nem fejlõdik spirituálisan, annak hiába magyaráznám hogy miért.
csakhogy mindenkit felvilágosítsak a sátán izmusnak egyáltalán semmi köze nincs a bibliai sátánhoz a sátánizmus egy természet vallás önmagunk spirituális fejlesztése ezt a gúny nevet a kereszténység akasutotta rá
Kedves kérdezõ. Én sátánista voltam, több, mint egy évet. Ezután kitagadtak maguk közül azok, akik az említett weboldalakat üzemeltetik, majd rámtámadtak. Mindezt azért, mert mertem válaszolni (és ezzel viszályt szítani) a fórumon feltett egy olyan kérdésre, ami nem tartozott a sátánizmushoz, de gondoltam, kiszélesítem a látóteremet. Azért lettem áruló, mert mertem más vallásba beletekinteni, majd értelmes választ adni egy értelmes kérdésre. :)
Már ne is haragudj, de te hülye vagy nem sátánista! 15 évesen csak divatból vallod magad annak holott fogalmad sincs a vallás történetérôl. Ha templomba akarnak vinni azzal túl nagy kárt nem tesznek (bár ott is vannak visszásságok) legalább megismernél még egy vallást. 2 kicsi gyerekem van és nem kereszteltettem meg ôket, mert nekik kell majd dönteniük ha az összes vallást megismerték, hogy hová is szeretnének tartozni. Fiatal vagy még és fog változni a véleményed! Ha sátánista akarsz maradni szíved joga, de vállald érte majd a felelôsséget!
A kérdező hozzászólása: A kereszténység az átverés.

Mit csináljak? Több mint 9-éve vagyunk együtt a párommal, de ő el akar költözni.

Az utóbbi id?ben nagyon sokat veszekedtünk a párommal,mert eljárkál kocsmázgatni,nem iszik

Legjobb válasz: Nincs nõje ez biztos mert megesküdött a kislány életére,mer van egy 1-éves kislányunk.Azt mondja neki szüksége van erre nem csak a munka,persze nekem ez nem tetszett és ez miatt minden naposak a vezsekedések nálunk,mert én úgy gonolom hogy egy apának a családja melett van a heje.Vagy rosszul gondolom??Azt mondja õ ezt az egészet megunta és elmegy,nemakar tovább velem lenni,Az a baj hogy én még mindíg szeretem,de õ azt mondja már nem szeret és ezt köszönhetem az állandó veszekedéseimnek.Van ijen hogy enny év után már nem szeret?,Vissza akarom kapni mit csináljak hogy ne menjen el és újra szeressen???Már mindent megpróbáltam,de semmi nem érdekli menni akar.Mindenfélét ígétem de azt mondja úgysem fogok megváltozni,de én ebbe beleõrülök hogy elhagy,már teljesen kivagyok idegileg,sírok állandóan,és ezt a kislányom is látja félek nehogy sérüljön ebben az egészben.Már mondtam hogy agyerek miatt próbáljuk meg de nem és nem.

A kérdező hozzászólása: Nincs nõje ez biztos mert megesküdött a kislány életére, mer van egy 1-éves kislányunk.Azt mondja neki szüksége van erre nem csak a munka, persze nekem ez nem tetszett és ez miatt minden naposak a vezsekedések nálunk, mert én úgy gonolom hogy egy apának a családja melett van a heje.Vagy rosszul gondolom??Azt mondja õ ezt az egészet megunta és elmegy, nemakar tovább velem lenni, Az a baj hogy én még mindíg szeretem, de õ azt mondja már nem szeret és ezt köszönhetem az állandó veszekedéseimnek.Van ijen hogy enny év után már nem szeret?, Vissza akarom kapni mit csináljak hogy ne menjen el és újra szeressen???Már mindent megpróbáltam, de semmi nem érdekli menni akar.Mindenfélét ígétem de azt mondja úgysem fogok megváltozni, de én ebbe beleõrülök hogy elhagy, már teljesen kivagyok idegileg, sírok állandóan, és ezt a kislányom is látja félek nehogy sérüljön ebben az egészben.Már mondtam hogy agyerek miatt próbáljuk meg de nem és nem.
Engedd el, aztán majd csak rájön h egyedül nem megy semmire. Ha tényleg szeret visszajön, ha meg nem, akkor jobb ha elmegy. Keress olyat, aki megérdemel.
Az is kérdés hogy te mégis hogy érted azt hogy "kocsmázni jár"? Mert ha minden nap este esne haza a kocsmából, azt mondom igazad van. De ha hetente 1x-2x elmegy a haverjaival, teljesen normális dolog. Persze, a családja mellett a helye, de azért karikát nem kéne az orrába rakni... Nagyon úgy tûnik hogy tényleg sikerült a házisárkány viselkedéseddel elérni hogy kiszeressen belõled. A gyerekkel jönni, hogy miatta próbáljátok újra, szerintem etikátlan dolog. Ha tényleg nem szeret már, akkor jobb is ha elmegy, mint hogy a gyerek egy rossz házasságban nõjjön fel. Szerintem ne nyaggasd, mert pont ebbõl lett elege. Ha meggondolja magát, és ad neked még1 esélyt, az mázli, és élj vele. Házasok vagytok, de nem vagytok összenõve, neki is, és neked is jár a kikapcsolódás, az hogy oda menjen ahova akar, a másik nélkül.

Szűz vagyok MÉG és meg akarom tartani amíg 18 nem leszek ez még 2 év. De a pasim el akarja venni, mit csináljak?

Legjobb válasz: A szüzesség elvesztése összességében nem nagy szám. Szinte teljesen mindegy, hogy 17 vagy 18 évesen veszíted el szóval nem kell ennyire görcsösen ragaszkodni a 18 évhez. (eszerint a logika szerint 18. szülinapod elõtti napon korai de 24 óra múlva már ideje van :) ) De szerintem még jó, ha vársz. Ha te nem vagy még kész rá akkor ne tedd meg. Azt tudnám tanácsolni, hogy várj még mondjuk 7 hónapot (amíg egy évesek lesztek a barátoddal) és, ha õ addig tud várni akkor elég komolyan gondolja veled a kapcsolatát. Vagy egyszerûen csak akkor tedd meg amikor készen állsz rá de nem kell ennyire görcsösen ragaszkodni a 18 évhez.

A szüzesség elvesztése összességében nem nagy szám. Szinte teljesen mindegy, hogy 17 vagy 18 évesen veszíted el szóval nem kell ennyire görcsösen ragaszkodni a 18 évhez. (eszerint a logika szerint 18. szülinapod elõtti napon korai de 24 óra múlva már ideje van :) ) De szerintem még jó, ha vársz. Ha te nem vagy még kész rá akkor ne tedd meg. Azt tudnám tanácsolni, hogy várj még mondjuk 7 hónapot (amíg egy évesek lesztek a barátoddal) és, ha õ addig tud várni akkor elég komolyan gondolja veled a kapcsolatát. Vagy egyszerûen csak akkor tedd meg amikor készen állsz rá de nem kell ennyire görcsösen ragaszkodni a 18 évhez.
Találjatok ki akkor bármit, de ne rakja be. Erotikus tánc, birkózás, õ nyugodtan élvezkedhet így.
A kérdező hozzászólása: a tánc jó ötlet este ki próbálom!
Ha Te még nem akarod, akkor ne csináld! Ennyi ... és nincs ezzel semmi baj, ne hagyd magad zsarolni. Egyébként pettingeljetek sokat, ismerjétek meg egymás testét addig is, lehet úgy is örömöt okozni.
Ha Te meg akarod tartani a szüzességed, akkor a pasidnak meg kell értenie! Ha szeret, meg is érti, és tud várni amíg Te készen nem állsz rá. Ha 18 éves korod után, akkor akkor!!! Egyébként én maximálisan tisztellek és becsüllek a gondolkodásodért!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :) Ja, én is pasi vagyok. :)
Ha nagyon szereted nincs benne semmi. Csak vedekezzetek. Miota vagytok egyutt?
A kérdező hozzászólása: A barátnõm szerint tegyem V alakba a lábam
Jól mondja a barátnõd...
A kérdező hozzászólása: szerintem nem
Esetleg fokozd a pipa élményét. Pl.: látványosan nyeld le a végén vagy valami mással.
Én azt nem értem, minek idõhöz kötni... Ha meg nem szereted, nem kell vele lenni, és ha gyereknek érzed magad, pasi sem kell neked. Szakíts vele, nem vagy elég érett egy kapcsolathoz, ha így gondolkodsz...
Szerintem nyugodtan várj. Ha a barátod ezt nem akarja megérteni, akkor õbenne van a hiba. Meg kell értenie, ha ez neked fontos. Szerintem.
Én meg azt tudom tanácsolni, ha valóban szeret a pasid akkor az tud várni. Még hogy 5 hónap alatt már kialakul a bizalom.... :DDD aki ezt írta biztos még 10-en éves korban van hatalmas nagy élettapasztalattal a háta mögött. :S Egyáltalán mi a garancia arra, hogy a szüzességed elvesztése után nem fog lelépni? Nekem már az bûzlik hogy nem képes várni. Nagyon jól gondold meg, hogy érdemes ilyen sürgetõs, zsarolós partnerre idõt pazarolnod..
A kérdező hozzászólása: 5 honap
Ennyi ido alatt kialakulhatott a kolcsonos bizalom. Toled fugg, hogy keszen allsz-e ra!
A kérdező hozzászólása: szerintem még gyerek vagyok a szexhez a pasim 19
megtartani??? 2 évig? :) ezt jól eltervezted :) jelentõsen növeled a kozkázatát a megcsalásnak. javíthat valamit a helyzeten ha szeretsz sz.pni. de szerintem ez is kevés lesz. gondolj csak bele , hogy nem az autódat akarja elvenni.
Ha nem akarsz vele lefeküdni, nem kell.
A kérdező hozzászólása: sz.pni azt már többször csináltam
Na feküdj le vele, ha nem akarod! ERõltetni nem szabad semmit, azonban a szex nem okoz problémát, csak sok lány esetében nagyon meghatározó az elsõ közösülés!
nem vagy ribanc, ezt legalább díjazom. én 22évesen gyereknek érzem magam még.
Mégis mit vártál mikor megismerkedtetek? Már nem középsulis, vannak igényei! "nem vagy ribanc, ezt legalább díjazom. én 22évesen gyereknek érzem magam még." Haha! Szopik mint a torkos borz, de nem ribanc.... á, dehogy...

"Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Õt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Õ nem így néz rám és én ezt tudom. " mit szóltok a "történetemhez"? (lent. )

szoval. már nagyon rég óta teljesen odavagyok egy oszt.társamért. tudja, hogy tetszik nekem... komolyan, már az is hiányzik, ha néhány órán át nem beszélek vele, nem látom ?t. :$ (kis túlzással) nagyon jóban is vagyunk, a barátn?jével majdnem mindent megosztunk egymással. hétvégén volt "szüreti napok" a városban, akkor is velük voltam. és ott éreztem, hogy nem birom tovább, be fogok próbálkozni. egyszer úgy viselkedik velem, mint egy nagyon jó baráttal szokás, máskor mintha ? is akarna valamit. ahogy nézni szokott, közben pedig mosolyog... *.* és persze nem csak jó oldala van ennek a dolognak; félek, mi lesz, ha nemet mond, félek, hogy kérdezzem meg és hol. mit gondoltok err?l, mit javasolnátok az utolsó "részhez"?

Legjobb válasz: És gondolom szerinted lényegtelen, hogy fiú vagy vagy lány...

És gondolom szerinted lényegtelen, hogy fiú vagy vagy lány...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! =) végülis, összejöttünk. :P õ is így érzett +.+
Mond el neki... Még a végén lehet, hogy összejön... Ha meg nem, legalább nem kíbzod magad tovább!!!!
második vagyok én azt hiszem a következõ találkozásnál megteszem mert így csak nyûglõdök hogy nem tudom mi van.ha azt mondja h nem akkor békén hagyom azzal a tudattal hogy tényleg nem lesz folytatás.
Amúgy ha ez vígasztal, ugyanígy vagyok...
-.-""" nos oké, jól van na
A kérdező hozzászólása: -.-""" nos igen, az idézetet neten kerestem... :)
Ezt nem is te írtad
Én a volt barátnõmmel vagyok így.közös megegyezéssel szakítottunk de "barátok" maradtunk.beszélgetünk néha találkozunk de érzem h még mindig õ kell nekem és félek én is bevallani h mit érzek mert hátha akkor a "barátság" is megszakad és többet nem akar majd velem beszélni.
A kérdező hozzászólása: jah bocs.. fiu..
Jó neked, nekem nem sikerült. :(

El akar jegyezni, mielőtt kimegy külföldre. De miért?

Kb 1 évesek leszünk mikor kimegy. Mit akar azzal elérni, hogy gy?r?t húz az ujjamra? Még csak 19 vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Szerintem valami olyasmit,hogy ne hagyd el vagy csald meg míg külföldön van,és az eljegyzéshez tartozik,hogy hû vagy s ezzel lehet meg akarja magát nyugtatni.Vagy csak meg akar afelõl bizonyosodni,hogy tényleg szerted-e.De ez csak az én véleményem,lehet nem igaz.

Szia!Szerintem valami olyasmit, hogy ne hagyd el vagy csald meg míg külföldön van, és az eljegyzéshez tartozik, hogy hû vagy s ezzel lehet meg akarja magát nyugtatni.Vagy csak meg akar afelõl bizonyosodni, hogy tényleg szerted-e.De ez csak az én véleményem, lehet nem igaz.
Ha tényleg nem akarsz mennyasszony lenni, akkor mond meg neki.Ha szeret, akkor biztos megérti
Ha nem akarsz menyasszony lenni, annak komoly oka van. Legkomolyabb, hogy nem akarod magad lekötni. Ezt meg kell mondanod neki, mert igy tisztességes. Amennyiben kibirja kpcsolatotok a távollétet, utána is lehet eljegyzés. Ha nem, neked volt igazad.
szia! ez a dolog olyan, mint régen a katonaság elõtti eljegyzés. Nagy butaság. Ott is azért volt hogy a csaj ne menjen félre, közben meg nagyon sok kiskatona kacsingatott kifelé, és amikor hazajött visszaadta a gyûrût. Na mindegy. A barátodnak tiszteletben kell tartania a döntésedet és ha valóban szoros, erõs a kapcsolatotok, pár évet várhat a dolog!
azért ne legyél menyasszony, mert "neki fontos".
Szia! Nalunk szokas gyûrût adni, na nem jegygyûrût, hanem foglalót-pici követ tartalmazót. Ez még közelsem eljegyzés, nem kötelezi semmire sem a két felet, mégis mutat valamit. Te még úgy érzed nem akarsz komolyan elkötelezõdni, õ meg biztosítani akar téged az érzéseirõl. A foglalóval még van idõ gondolkodni, s amiért õ külföldre megy nem kell komolyan lekösd magad. Még õ is tud várni pár évet, s akkor te is fogod tudni, hogy õ e az igazi-habár ezt egy nõ tudja. û
szeintem , hogy tudd , hogy szeret téged.:) ne halaszd el a lehetöséget.:) sok sikert!
Én pontosan ugyanígy jártam 19 éves koromban, csak az én barátom nem külföldre, hanem Bp-re jött el tanulni. Nem fogadtam el a gyûrût. Utólag rájöttem, hogy nem voltam bele szerelmes, egy percig se. Végül 28 évesen találtam meg az igazit.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem annyira az ékszereket. Ez a foglaló-gyûrû meg úgy hangzik, mintha egy mozijegy lennék, amit le lehet foglalni.. :D
Hát szerintem értse meg, hogy fiatal vagy. Basszus... (nem a középkorban élünk, hogy 15 évesen a lánynak akarata ellenére férjhez kelljen mennie...) Másrészrõl viszont szereted? Mert ez a korkülönbség elég parásnak tûnik, fõleg, ha egyetemeznél még, õ meg jövõre babát szeretne :S Egyébként ha hétvégente hazajönne, akkor igazán nem tudom, mit akar eljegyezni, ha egy évre kimenne, akkor még sz összetartozás szép gesztusának is felfoghatnád, de így inkább azzal mutassa ki, hogy szeret, hogy a hétvégéken mindig szán rád idõt. Sokkal modernebb megoldás :)
Szerintem meg amilyen agyas vagy, örülj, hogy kellesz egyáltalán valakinek! Mit problémázol ennyire rajta, ha ilyen határozottan tudod, mit akarsz? Akkor miért érdekel pár anonim ember véleménye egy fórumon?
A kérdező hozzászólása: Szeretem, ez nem kérdéses.
Tényleg örülhetnél neki, ha el szeretne jegyezni! Ez miatt "vacakolni"...
A kérdező hozzászólása: Persze, csak kérdés, hogy ki legyen az, aki "visszalép" és hagyja, hogy a másik akarata érvényesüljön.
Abban a kijelentésben, hogy nem fogod hordani, benne van az, hogy nem tulajdonítasz neki jelentéstartalmat.
Igen, ha úgy érzed még nem jött el az ideje, nem kell erõltetni!Mert annak nincsen értelme.Lehet, hogy õ már abban az életszakaszban van, mikor hamarosan családot szeretne alapítani, ennek elsõ jele, hogy eljegyzett, vagyis szeretne eljegyezni mert ezek szerint el tudna maga mellett képzelni hosszú távon :) .Ez egy részrõl jó, de más részrõl viszont nem, mert ha te ehhez túl fiatalnak érzed magad és még vannak dolgok, amiket nem értél el az életben, és szeretnél, akkor az életetek kétfelé megy.Vagy szakítotok, vagy egyikõtöknek alá kell rendelnie a saját akaratát a másikénak, ami feszültségekhez vezet és szintén szakításhoz vezethet.Nem azt mondom, hogy most vége mindennek, mert nem, ha tudtok alkalmazkodni egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Persze, de ha meg akarnám csalni, nem az akadályozna meg, hogy gyûrû van az ujjamon. Fiatal vagyok, a kapcsolatunk sem tart még elég régóta ahhoz, hogy ilyen komoly döntést meghozzunk. Szeretem, és hûséges leszek hozzá, de 19 évesen NEM akarok menyasszony lenni.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki. Õ is bármikor megcsalhat kint. Én is úgy látom, ha hazajön, és eltelik egy kis idõ, ráérünk az eljegyzésre.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom számít-e, de õ 27 éves. Neki fontos ez a dolog, hogy legyen eljegyzés.
A kérdező hozzászólása: Nem is leszek.
Egyrészt mondhatsz neki nemet, másrészt nem muszáj azt a gyûrût hordani, harmadrészt vissza is lehet adni Én valószínûleg azt mondanám neki, hogy "nem akarok még jegygyûrût, de ha te ragaszkodsz hozzá, hogy gyûrût adsz nekem, akkor adjad, de ne várd tõlem, hogy hordjam, mert nem fogom hordani". Ez a katonaság nagyon jó példa!
Mennyi idõre utazik ki?
A kérdező hozzászólása: Itt nem arról a konkrét dologról van szó, hogy hordom a gyûrût vagy nem. Hanem, hogy õ értsen meg. Fiatal vagyok ehhez. Nem tudom, hétvégente hazajönne (de lehet, hogy nem).
Es milyen lenne az eljegyzes? Felhuzzatok a gyurut egy vacsora kereteben kettesben? Ez semmi de semmi komolyat nem jelent, ettol te meg, az eljegyzes utan kb. 1 hettel mar irhatsz is neki akar, hogy vege a kapcsolatnak, mert te igy latod jonak. Ennyi. Ezt nem tudja a baratod? Ha nem akarod az eljegyzest, mondd meg neki. Ha megis beallit majd egy gyuruvel, huzd fel, de azt tudd, hogy ez semmit se jelent! Az o reszerol persze azt, hogy szeret teged, de ezen kivul semmit.

Mit kellene tennem olyan esetben, ha a párommal el szeretnénk költözni az anyóstól, de ő fél a veszekedéstől, illetve a jövőtől? Hogyan kellene az anyósnak megmondani, hogy menni akarunk, de nélküle.

Anyós eléggé sért?d?s fajta, régebben a saját lányával 1 évig nem állt szóba.

Legjobb válasz: ha ilyen miatt megsértõdik, akkor nosza rajta, hadd sértõdjön, legalább a férjed megspórol egy adag melót.(a másik házzal kapcsolatban) sosem értettem, hogy lehet ilyen egy ember, ennyire õnzõ, és a saját családját lelki terrorban tartó "anya". az ilyennek bármit mondanátok mindenre megsértõdne, mert azzal úgy gondolja, hogy elérheti amit akar. eddig a férjednél el is érte, és voltaképp nálad is, mert azt csináljátok, amit õ akar. úgy húznék onnan, mint a vadlibák.

ha ilyen miatt megsértõdik, akkor nosza rajta, hadd sértõdjön, legalább a férjed megspórol egy adag melót.(a másik házzal kapcsolatban) sosem értettem, hogy lehet ilyen egy ember, ennyire õnzõ, és a saját családját lelki terrorban tartó "anya". az ilyennek bármit mondanátok mindenre megsértõdne, mert azzal úgy gondolja, hogy elérheti amit akar. eddig a férjednél el is érte, és voltaképp nálad is, mert azt csináljátok, amit õ akar. úgy húznék onnan, mint a vadlibák.
A kérdező hozzászólása: Én is választás elé vinném a dolgot, de a gyerek miatt nem akarok veszekedést. Én inkább bevállalnám a sértõdést is, de mégiscsak a párom anyja, akármilyen önzõ is. Költözés kérdésében nem engedek, csak kellene valami olyan taktika, ami nem bõszíti fel annyira, hogy akár hónapokig sértõdés legyen.
most szólok, hogy lesz hónapokig tartó sértõdés. tök mindegy, hogy milyen ütemben és stílusban adagoljátok be neki a dolgot szerintem. az ilyen típus, szeret szenvedni, meg nyavajogni, de ugyanakkor bika erõs, és õ irányít. elsõ voltam. sok sikert amúgy ;)
A kérdező hozzászólása: Igen, az anyóssal persze, hogy így viselkedünk, de neki az anyja. Az anyátokat szeretnétek megbántani úgy, hogy hónapokig ne beszéljen veletek? Akármennyire is nincs igaza. Különben nem anyuci kicsi fiacskája, de azért ragaszkodik hozzá annyira, hogy nem akar véglegesen "szakítani" vele. Szerintem ezt senki sem várhatja. Csak anyuci úgy tûnik fél, hogy nem jönnénk hozzá, vagy nem is tudom hogy mit hisz. + rettentõ rossz a természete.
Igen, a saját anyámmal is így viselkednék ha nem tudná hol a határ, és nálunk akarna intézkedni.Felnõtt emberek vagyunk már bocsi, de nem tizenéves taknyosok.Ha azért veszíteném el az anyámat, mert nem irányíthatja az életünket, akkor beletörõdnék.Mert egy annyira egosita emberrel nem is érdemes kapcsolatot tartani.Akkor most egy életen át zsarolni fog benneteket, hogy nem tart veletek kapcsolatot ha nem úgy éltek és ott ahol ahogy Õ gondolja?Ha hagyjátok az a Ti hibátok.
Hát nézd, velem az apám próbálta ezt eljátszani, amikor 23 éves voltam. Iszonyat hiszti lett belõle, négy hónapig nem is találkoztunk. Azóta rájött, hogy hiba volt, most már megint normális a helyzet.

MA mentem haverjaimmal valahova és a csajom is el akart jönni de azt mondtam, inkább ne. Hogy engeszteljem ki?

Legjobb válasz: Kérj tõle bocsánatot, ismerd el, hogy bunkó voltál, és máskor ne utasítsd el, ha Veletek akar tartani! Ettõl függetlenül megbeszélhetitek, hogy néha (de nem állandóan!!!) elmentek valahova egymás nélkül - de szerintem inkább az a jó, ha egy pár a baráti társaságban is együtt van.

Kérj tõle bocsánatot, ismerd el, hogy bunkó voltál, és máskor ne utasítsd el, ha Veletek akar tartani! Ettõl függetlenül megbeszélhetitek, hogy néha (de nem állandóan!!!) elmentek valahova egymás nélkül - de szerintem inkább az a jó, ha egy pár a baráti társaságban is együtt van.
Miért fontosabbak a haverok, mint õ? Ráadásul nem barátokat írtál, hanem csak haverokat! Megértem, ha nem esett jól bnõdnek... te mit éreznél fordított helyzetben??
Úgy hogy meg kell vele beszélni, hogy amikor õ is elmegy a barátnõivel valahova oda nyilván te sem mész. Egyébként a haverok valószínûleg fiúkat jelentenek. Marha jó lenne 5-6 srác meg egy csaj bandáznának. Sosem szerettem az ilyet. Ha van ott még egy két csaj azt mondom oké. 25/f
A kérdező hozzászólása: Igen.5en lettek volna rajtam kívül.Sokkal jobban szeretem a bnõmet de ezt nem akartam hogy 6 fiu és a bnõm.

El akarok válni a feleségemtől, de ő nem? Akkor nem válhatok el?

Legjobb válasz: Szia! De természetesen igen. Õ hiába nem akar, akkor is el tudsz válni csak legfeljebb egy kicsit tovább tart. A helyileg illetékes bíróságon kell kérvényezned a válást. Az ügymenet hossza sok mindentõl függ: közös gyerek/gyerekek, vagyon megosztása stb... Akkor a leggyorsabb ha megállapodtok mindenben és már úgy mentek a bíróságra. De ha ez nem sikerül attól még elválaszt a bíró ne aggódj.

Szia! De természetesen igen. Õ hiába nem akar, akkor is el tudsz válni csak legfeljebb egy kicsit tovább tart. A helyileg illetékes bíróságon kell kérvényezned a válást. Az ügymenet hossza sok mindentõl függ: közös gyerek/gyerekek, vagyon megosztása stb... Akkor a leggyorsabb ha megállapodtok mindenben és már úgy mentek a bíróságra. De ha ez nem sikerül attól még elválaszt a bíró ne aggódj.
Dehogynem valhatsz el, ha ennyire nemvagy tisztaban a dolgokkal (en sem vagyok) akkor inkabb menjel el egy ugyvedhez, es kerd, hogy inditson el, mondja el a legfontosabb dolgokat! Ez a legegyszerubb, igy nem kell ossze-vissza mindenkit kerdezgetni. Sok sikert!
Én azt tanácsolom, hogy inkább NE válj el! Nem jó az egyik érintett félnek sem... Kérlek, békülj meg a feleségeddel, hiszen Õ szeret Téged, amit az is bizonyít, hogy ragaszkodik hozzád! :) Hidd el, a válás senkinek sem esik jól... (Nyugi, nem bérelt fel a feleséged, hogy ezt írjam :D ) Egy jó kapcsolathoz elengedhetetlen, hogy az ember ne a másikat akarja megváltoztatni, hanem önmagát a másik fél javára; ezzel akaratlanul is változásra gerjesztve a másikat. Nekem ez a saját véleményem. -iamgyuszy-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!