Találatok a következő kifejezésre: El akarok egy üzenetet az (2 db)

El akarok olvasni egy üzenetet az iwiwen és ezt írja ki, miért?

XML-feldolgozási hiba: nem illeszked? jelöl? (tag). A várt jelöl?: </html>.

Legjobb válasz: ha azonosítót és jelszót is adsz hozzá, akkor esetleg meg tudjuk mi is nézni a leveled. egyébként a link használhatatlan...

ha azonosítót és jelszót is adsz hozzá, akkor esetleg meg tudjuk mi is nézni a leveled. egyébként a link használhatatlan...
Ez csak az iwiw hibája! Frissítsd az oldalt, és eltûnik!
Ez van az iwiw-mûvház ikon kattintásakor, ez jelenik meg! XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott Hely: http://www.iwiw.hu/pages/misc/muvhaz.jsp 125. sor, 242. oszlop: vertical-align:text-top;"><a href="javascript:;" onclick="window.open ('img/080404beatsteaks6_resize Miért? Hogyan frissítsem az iwiw oldalt?????
Felül böngészõben frissítés gomb, vagy Ctrl + R billentyû kombináció, vagy pedig F5 billentyû lenyomásával tudod frissíteni az oldalt.
Mert fél. Nem akar elveszteni egy kapcsolattal.
Azért mert hazudik neked.Akarna tõled valamit és nem csak barátságot, csak bevan kaksizva.Aki csak barátként tekínt a másikra az nem fogja magát elbõgni.Vszinü jól esett neki, talá még õ is ezt érzi, csak õ nem meri bevallani.
Engem is idegesít:D
Utolsó mi a francnak írod mindig oda hogy N?Marha idegesítõ:D
nézd ha ennyire rossz Neked, akkor ne beszélgessél vele tovább, így talán megnyugszol, így sem lesz könnyû, de egyszerûbb valamivel N
A kérdező hozzászólása: Most nem tudom mit tegyek :( megbántani se szeretném, de magamat se szeretném kínozni. Nem olyan régi ez a barátság, még lehet fél éves sem, de ez idõ alatt nagyon jól éreztem vele magam, ahogy õ is. Félek elveszíteni õt, de ez így sehogyan sem jó :(
Hát hogy miért, azt mi nem tudhatjuk.Azt tõle kelene megkérdezned hogy miért sír.Vagy megmondja az igazat vagy sem.De az is lehet hogy azért sírt, mert fél hogy így elfgo veszíteni mint barátot, vagy azért mert õ is érez valamit, csak nem meri bevallani.A nõkön ne akarja kiigazodni mert nem lehet.Sokszor õk sem tudják mit akarnak, bonyolultak.
Mert meghatódott vagy sajnál. Én is sírtam már el magam, amikor egy pasi szerelmet vallott és semmi köze nem volt ahhoz, hogy jajj féltem meg a többi bullshit. Simán ilyen sajnálattal keveredõ szánalomféle érzés volt.
Mit nem értesz ezen? Szeret, de csak mint barátot. A barátainkat is megsiratjuk, nem csak a szerelmünket. Nyilván sejti, hogy a kikosarazással a barátságnak is vége ezért sír.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is érez valamit irántam, érzem. Amikor írtunk, beszéltünk éreztem , h szeret.. De akkor miért nem meri bevallani? Azt mondta , h nem tudja mit akar/mit érez.
A kérdező hozzászólása: De én már nem tudok így barátkozni vele, nem szeretném magamat kínozni :(
Talán mert ha nincs odaírva akkor megkérdezitek és az meg minket idegesít. N :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!