Találatok a következő kifejezésre: El akarok egy (1152 db)

Hey lányok, mi alapján döntitek el akár egy buliban, vagy bárhol máshol az életben hogy leakartok-e feküdni egy sráccal avagy sem?

Kort.

Legjobb válasz: Szeretem e vagy sem? Nem vagyok k*rva és nem fekszek össze csak úgy bárkivel.. -.-

Szeretem e vagy sem? Nem vagyok k*rva és nem fekszek össze csak úgy bárkivel.. -.-
mi az, hogy kort? talán légyszíves!
A kérdező hozzászólása: Szóval Te csak sztárokkal jössz össze? :)
Kinézet, stílus, milyen a hírneve, illetve hogy van-e agya. 19L
Ha kölcsönös szerelem van, jöhet a szex, amúgy meg nem. Buliban kihagynám, ahogy az egyéjszakásokat is. 24
Annál az egyszerû oknál fogva kerülök valakivel szorosabb testi kontaktusba, hogy szerelmes vagyok-e avagy sem. Utóbbi esetben nincs mód arra, hogy bármi is történjen köztünk. :)
A kérdező hozzászólása: 1. Adjak be kérelmet is? :)
hey há ük a fejükbe döntik ee
Fiu vagyok, de egyertelmuen a kulso..marha a csaj bevalalos egyaltalan
Hírnév alatt nem a hírességet értem, de ne is olyan legyen a híre hogy pl lop, nõket ver...stb ;)

Ennek a szövegnek mi értelme van ha mondjuk valakinek elküldök egy üzenetet, és egyből el akarnék egy másikat is?

"Még nem telt el fél perc azóta, hogy privát üzenetet küldtél valakinek, így most még nem küldhetsz újabbat" Miért lenne baj az ha fél percen belül két üzenetet küldenék, miért kell várni 1 üzenet után fél percet?

Legjobb válasz: Hát ezt kérdezd a moderátortól. Én is találkoztam már vele és kicsit bosszantott.

Hát ezt kérdezd a moderátortól. Én is találkoztam már vele és kicsit bosszantott.
Ez elõzi meg azt, hogy valaki spamekkel árasszon el. :)

Feltételes beágyazódás közben fellépő barnás pecsételés meddig tarthat el, akár egy hétnél tovább is, vagy egyébről lehet szó?

Legjobb válasz: Szerintem itt már másról lehet szó, a beágyazódásos barnázás max 1-2 nap.

Szerintem itt már másról lehet szó, a beágyazódásos barnázás max 1-2 nap.
Nem több 1-2 napnál beágyazódás esetén, érdemes lenne elmenned nõgyógy-hoz, tisztázni az okát!
nem tudom, nekem egy napig sem tartott. Össz vissz egy folt volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.


Szívesen élnék Ausztráliában. Kezdő könyvtáros végzettségű vagyok, de dolgoztam már az egyetem alatt is. Akár egy farmon is szívesen dolgoznék. Milyen lehetőségek vannak?

ha nem tudok még lovagolni és sosem dolgoztam farmon, de nagyon érdekel, így milyen esélyeim vannak? és könyvtárosként? középszinten beszélek angolul, esetleg továbbfejleszteném

Legjobb válasz: Elõször is vízumot kell kérelmezned,aztán ha az megvan és kiutaztál,kereshetsz munkát,valószínûleg fogsz találni,de elõfordulhat,hogy sokáig fog tartani,és kezdetben esetleg nem is olyan munkát fogsz találni,ami neked kell,de elfogod vállalni a kezdetekben,aztán pedig néhány hónap sikeres keresgélés után már fogsz találni akár egy könyvtárban,akár farmon munkát!Javaslom,hogy lépj kapcsolatba egy illetékessel,és itt van néhány honlap is: wwww.studygo.hu /www.studytime.hu www.ozicoeducation.com

Elõször is vízumot kell kérelmezned, aztán ha az megvan és kiutaztál, kereshetsz munkát, valószínûleg fogsz találni, de elõfordulhat, hogy sokáig fog tartani, és kezdetben esetleg nem is olyan munkát fogsz találni, ami neked kell, de elfogod vállalni a kezdetekben, aztán pedig néhány hónap sikeres keresgélés után már fogsz találni akár egy könyvtárban, akár farmon munkát!Javaslom, hogy lépj kapcsolatba egy illetékessel, és itt van néhány honlap is: wwww.studygo.hu /www.studytime.hu http://www.ozicoeducation.com
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :)
A kérdező hozzászólása: Ha valakinek lenne még ezen kívül is valami okos mondandója ezzel kapcsolatosan, ne tartsa magában. :P

Egy ingatlan 2 tulaj, egyik el akarja adni a másik nem. Miként, hogyan mivel, milyen módszerrel lehetne valakit rávenni, hogy Õ is el akarja adni?

Ötletek?

Legjobb válasz: Eladhatja bármelyik tulaj a részét, de a másiknak elõvásárlási joga van. Fel lehet ajánlani hivatalos levélben, aztán ha nem tudja/akarja, akkor bárkinek eladhatod... Mondjuk fél házra kevés vevõ van, de ha megpendíted, hogy Kolompárék szívesen megvennék a fél házat, csak meg kell várni amíg apu kijön a börtönbõl pár hét múlva, akkor lehet, hogy a másik tulaj is meggondolja magát.

Eladhatja bármelyik tulaj a részét, de a másiknak elõvásárlási joga van. Fel lehet ajánlani hivatalos levélben, aztán ha nem tudja/akarja, akkor bárkinek eladhatod... Mondjuk fél házra kevés vevõ van, de ha megpendíted, hogy Kolompárék szívesen megvennék a fél házat, csak meg kell várni amíg apu kijön a börtönbõl pár hét múlva, akkor lehet, hogy a másik tulaj is meggondolja magát.
Ha nem akarja eladni, akkor követelni kell a kifizetést. Teszem azt ha fele-fel arányban tulajdonosok, fel kell értékeltetni az ingatlant, elosztani két fele és kérni azt az összeget ami jogosan megilleti a másik felet az ingatlan értékébõl. El kell ballagni egy ügyvédhez és nyomatéksítani a másik tulaj fele. Vagy eladás, vagy kifizetés

Ha valaki egy gépről egy másik gépet fel akar törni, a fájlokat el akarja érni, ahhoz mire van szüksége?

Nem azért kérdem mert azt akarom csinálni, de nem igazán tudok erről sokat. Ha valaki ismeri az IP címet az mire elég, és mi kell hozzá még? Valami kémprogram? Vagy az sem muszáj? Ha valaki elmagyarázná megköszönném

Legjobb válasz: az ip címedet elég könnyen meg lehet szerezni. akár egy válasz emailból akár egy oldal meglátógátasából. de semmire nem lehet vele menni. ez kb olyan mint a telefonszámod (ha nagyon le szeretném egyszerûsíteni) attól hogy még tudom, nem tudok róla sms-t küldeni és telefonálni. ha van egy normális spyware és vírusirtó a gépeden akkor meg elégé necces be jutni oda.

az ip címedet elég könnyen meg lehet szerezni. akár egy válasz emailból akár egy oldal meglátógátasából. de semmire nem lehet vele menni. ez kb olyan mint a telefonszámod (ha nagyon le szeretném egyszerûsíteni) attól hogy még tudom, nem tudok róla sms-t küldeni és telefonálni. ha van egy normális spyware és vírusirtó a gépeden akkor meg elégé necces be jutni oda.
Ha tudod a feltörendõ gép IP címét azzal semmire sem fogsz menni meg még programok tucatjaival sem, mert általában minden gépen van vírusírtó és tûzfal és ezek simán kiszúrják az ilyen támadásokat ugyanis ezért használjuk többek között õket...
A kérdező hozzászólása: Mondjuk arra én is gondoltam hogy maga az ip cím nem sokat ér hisz tényleg bárki megszerezheti. Csak az egész téma annyira sötét nekem hogy ihaj :) )
kár is jobban belemélyedni ha nem szeretné la "sötét oldal"-lal foglalkozni :D védd a géped és nem lesz baj :)
elõször is "kis" programozói (hacker) ismeretekre. másodszor, hanyag PC tulajdonosra, aki nem naprakészre frissített, tûzfal és vírusvédelmi + egyébb elavult, régi verziójú (frissítések kikapcsolva!) szoftvereket, pl. operációs rendszert, web-böngészõt, levelezõ pr-okat, Java és Adobe Reader, FlashPlayer stb. használ!)

Ha el akar menni egy fiú külföldre, nem szereti a barátnőjét?

A barátn?m sír mert a barátja kiakar menni külföldre! Az enyém is kiakart de meggondolta magát.. mer tén itt vagyok!

Legjobb válasz: Ez egy rendkívül összetett "probléma". Nálam is ugyanez van, tudom jól. :( A fiatalok sokan úgy gondolják, hogy minek dolgozzanak itthon, holott külföldön sokkal több pénzt kereshetnének - ezt részben meg is értem. A mai világban a pénz dominál: el kell látni a családot, jólétet kell teremteni. Az biztos, hogy hiába szól két emberrõl a fiú döntése, nem szabad akadályozni az emberi szabadságában. Én ezért nem kérem a páromat, hogy maradjon itthon _miattam_. Képzeld csak el, kérné a lány, hogy maradjon itthon, a fiú marad, együttélnek mondjuk 10 évig, majd a fiú valamin kibukik: "bezzeg miattad maradtam itthon 10 éve, és mennyivel más lehetne minden". Ezt semmiképp nem szabad. Sokan hisznek a távkapcsolatban, kérdés, hogy mennyi idõre akar elmenni a fiú. Egy-két-három év még kibírható, mert néhányhavonta azért tudnának biztos találkozni. Még ha ki is várják a rengeteg évet, hiányozni fognak a közös élmények és senki nem ad garanciát arra sem, hogy együtt maradnak. Hidd el, ugyanez a problémám, teljesen aktuális, és fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Csak próbálom tisztán látni a dolgokat. A párom erre mindig azt mondja: "az idõ mindent megold".

Ez egy rendkívül összetett "probléma". Nálam is ugyanez van, tudom jól. :( A fiatalok sokan úgy gondolják, hogy minek dolgozzanak itthon, holott külföldön sokkal több pénzt kereshetnének - ezt részben meg is értem. A mai világban a pénz dominál: el kell látni a családot, jólétet kell teremteni. Az biztos, hogy hiába szól két emberrõl a fiú döntése, nem szabad akadályozni az emberi szabadságában. Én ezért nem kérem a páromat, hogy maradjon itthon _miattam_. Képzeld csak el, kérné a lány, hogy maradjon itthon, a fiú marad, együttélnek mondjuk 10 évig, majd a fiú valamin kibukik: "bezzeg miattad maradtam itthon 10 éve, és mennyivel más lehetne minden". Ezt semmiképp nem szabad. Sokan hisznek a távkapcsolatban, kérdés, hogy mennyi idõre akar elmenni a fiú. Egy-két-három év még kibírható, mert néhányhavonta azért tudnának biztos találkozni. Még ha ki is várják a rengeteg évet, hiányozni fognak a közös élmények és senki nem ad garanciát arra sem, hogy együtt maradnak. Hidd el, ugyanez a problémám, teljesen aktuális, és fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Csak próbálom tisztán látni a dolgokat. A párom erre mindig azt mondja: "az idõ mindent megold".
had menjen, nem szabad akadályozni, vagy vigye magával a barátnõd egy idõ után már biztos helye van akkor kiviheti és együtt lehetnek...keressék a megoldást, ne a problémán rágódjanak!
A barátnõm kiment külföldre mig a barátja itthon maradt, rá egy évre a pasi is kiment és azóta sokkal jobb a kapcsolatuk és kinn élnek boldogan. A távolság vagy megerõsíti vagy örökre szétszakítja a kapcsolatokat!
Hogy miért menne ki? Több lehetõséget lát a kinti munkában. TAlán a karrirje miatt elõnyösebb kint dolgoznia. Odakint ugyanazért a munkáért sokkal több pénzt kap. Kit jobbak a lehetõségek. Gondolok itt mindenre: tanulás, orvosi ellátás, életszínvonal, szociális juttatások. Vagy egyszerûen csak kihívásnak tekinti. És ha a szerelmnél tartunk, odakint is élnek emberek. Miért nem a lány keres lehetõséget, és megy ki vele együtt? Lehet, õ is jó munkát vagy iskolát találhatna magának, és a távolság se lenne olyan nagy közöttük. Egyébként is manapság mikor telefon, email, MSN és Skype van, már sokkal könnyebb a kapcsolatot tartani, mint régen amíg országon belül is 2-3 nap alatt ért célba egy sima levél.
Szia. En kint vagyok Amerikaba, nagyon messze a baratomtol, kint vagyok 2 honapja, de mostmar egy honapon belul megyunk haza. O is jott volna, de nem kapta meg a vizumot. Ha 2en jottunk volna, akkor hosszabb idore.Es hogy miert megy valaki kulfoldre? szerencset probalni...jovot megalapozni...penzt keresni. Szeretjuk egymast tiszta szivbol, igy nem kellett/kell mitol felnem, mert tudom, hogy jofiu, bar sokszor ragtam a kefet, mert probalkoztak nala nem 1szer, de buszken szembesitett mindenkit, hogy neki van valakije akit szeret, akihez huseges.. Minden nap beszelek vele interneten, igy jobb is, mert minden nap tudom mi van vele. Nem kell ettol megijedni, en is sirtam az olebe, pedig en mentem el...:) De milyen jo is lesz az ujra talalkozas a repteren. Meg talan segithet is egy kis tavollet a kapcsolaton.Persze az is lenyeges, mennyire komoly a kapcsolat. Ha szeretik egymast, akkor kibirjak azt az idot. Bar azt nem irtad le, mennyi idore menne el. A lenyeg, hogy nem kell megijedni..:) Ez az en tapasztalatom

Az az ötletem hogy system. Io. Streamreader-el beolvasok egy file-t textbox-ba és azt széretném hogy azt a fájlt betömörítsem, <azt hogy hogyan azt lent> És system. Io. Streamwriter-el meg el akarom menteni. HOgy?

Úgy akarom tömöríteni hogy ahol 3-nál több karakter van az egyberakom és elé rakom hány volt belõle és azelé egy speciális kerektert hogy az össze van vonva, PL: AAAAAAFFFFFF111111ssssss Az ilyen lesz : §,21,A §,7,F §,9,1 §,10,s Arra vagyok kíváncsi hogy kell Visual Basic-ben hogy a textbox szövegében érzékelje ha 3-nál többször van egy karakter egymás után, és azt összevonja õgy ahogy leírtam, és késõbb érzékelje azt a speciális karakter és vissza alakítja az eredeti szöveggé a tömörített szöveget. Kérlek segítsetek megcsinálni. Köszönöm.

Legjobb válasz: Ezt nem fogja a VB magától érzékelni. Sõt, ha csak magát a fájlt akarod tömörítgetni, még textbox sem kell. Kell 2 string, az egyikben lesz a forrásszöveg, a másikban a tömörített. Beolvasod egy stringbe, végiglépkedsz az elemeken, és ahol ismétlõdést észlelsz, ott a cél-stringbe a speciális karaktert, valamint az ismétlõdések számát másolja be. Ha nincs ismétlõdés, akkor meg egyszerûen átmásolja az adott karaktert.

Ezt nem fogja a VB magától érzékelni. Sõt, ha csak magát a fájlt akarod tömörítgetni, még textbox sem kell. Kell 2 string, az egyikben lesz a forrásszöveg, a másikban a tömörített. Beolvasod egy stringbe, végiglépkedsz az elemeken, és ahol ismétlõdést észlelsz, ott a cél-stringbe a speciális karaktert, valamint az ismétlõdések számát másolja be. Ha nincs ismétlõdés, akkor meg egyszerûen átmásolja az adott karaktert.
A kérdező hozzászólása: és est leírnád hogy kell ? vagy ha nem te akkor bárki más? köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Mármint basic-ben

Most fejeztem be a Trónok harca 3. évadát, de nem tudok várni egy évet a folytatásra, tehát a többit el akarom olvasni. De vajon könyvileg most hol járok? Nem akarom elölről olvasni, mert már tudom a fordulatokat. Vagy olvassam az első résztől?

Legjobb válasz: Mindenképp kezd el olvasni a könyvet, én is ezt csinálom épp. Az egy dolog, hogy a nagyobb fordulatokat ismered, de rengeteg dolog kimaradt a sorozatból, vagy máshogy van, mint a könyvekben. Egyébként kb úgy haladnak, hogy egy könyv/ éved, szóval a 4. könyvvel talán elkezdheted, de nem tudom pontosan, még nem járok ott :P

Mindenképp kezd el olvasni a könyvet, én is ezt csinálom épp. Az egy dolog, hogy a nagyobb fordulatokat ismered, de rengeteg dolog kimaradt a sorozatból, vagy máshogy van, mint a könyvekben. Egyébként kb úgy haladnak, hogy egy könyv/ éved, szóval a 4. könyvvel talán elkezdheted, de nem tudom pontosan, még nem járok ott :P
Jelenleg a sorozat úgy a hármas könyv felénél-kétharmadánál jár, attól függ, melyik történetszálról van szó. Én is azt javaslom, hogy kezd el elölrõl a sorozatot, a könyv sokkal részletesebb (fõleg a kettes). Viszont ha nem akarod törni magad, akkor kezd el a harmadik könyvvel.
Az elejétõl kezd, mert elég sok minden kimarad. Eddard fejezetei pl. elég fontosak, ill. Dany szála a második könyvben a látomások miatt.
Elejétõl a legjobb.
Én is azt javaslom, mindenképp az elsõ könyvvel kezdd. Hiába láttad a sorozatot, úgy is tud újat mutatni, könyvben még jobb is. Vagy ha nagyon nem akarod az elsõvel kezdenki, kezdd a másodikkal, de azt már muszáj elolvasnod, mert ott nagyon máshogy vannak már a dolgok.
Mindenképpen a elejérõl. Ha érdekel a Westeros világa akkor nagyon sok mindent meg tudsz majd róla. Karakterek jelleme is részletesebb (kinek mik az ambíciói mik nyomják a kicsi szívüket) Úgyhogy mindenképpen :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!