Találatok a következő kifejezésre: El akarok Kárpátia (2 db)

El akarok menni Kárpátia koncertre viszont Szlovákiabán élek és van egy kis tájszólásom. Ez miatt kötekedhettnek majd velem?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy a tájszólásodból meg tudnák ítélni, hogy szlovák vagy. Elég sok tájszólás van hazánkban is, amit nem nagyon ismernek. Szerintem ha úgy jelensz meg mint a többiek és mondasz "okosságokat" akkor nem lehet baj.

Nem hinném, hogy a tájszólásodból meg tudnák ítélni, hogy szlovák vagy. Elég sok tájszólás van hazánkban is, amit nem nagyon ismernek. Szerintem ha úgy jelensz meg mint a többiek és mondasz "okosságokat" akkor nem lehet baj.
Ha nem sovoniszta faszk*lapokkal leszel körülvéve, akkor nem hinném ! :) Vagy gyere el a legközelebbi Szlovák- magyar skinhead találkozora, barátságkoncira.. Kicsit más témák is a zene közé keverednek, és a kárpátia zenekart ilyenen sosem fogod megtalálni, de magából a zenébõl, és az emberektõl tanulni is tudsz...
Kitartás Felvidék!
Felvidéki magyar vagy, akkor eltudom képzelni mit taníthatnak neked az iskolában. Részvétem! Remélem még megélem hogy olyan sorsa lesz 1000éves hazánknak amilyet érdemel. "Szlovákia" meg 17évessincs.XD
Felvidéki magyar vagy, akkor eltudom képzelni mit taníthatnak neked az iskolában. Részvétem! Remélem még megélem hogy olyan sorsa lesz 1000éves hazánknak amilyet érdemel. "Szlovákia" meg 17sincs.XD
Egy Kárpátia koncert, maga a BÉKE szigete. Nincs kötekedés, verekedés, nyugodtan menj.
Le a kalappal elõtted testvérem, ha elmondod hogy a szivedben magyar vagy tisztelni fognak
Az nem baj!Én rendszeresen járok koncira!Janinak bizti tetszenél!Csak az a lényeg hogy magyarul beszélj, és ne Szlovákul!A tájszólás nem gond!
SZia! Nyugodtan menj! En is szlovakia magyar vagyok es meg sohasem volt hatranyom abbol, hogy tajszollasal beszeltem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, most már biztos elmegyek:D
Ha kiderül, hogy Szlovákiában élõ magyar vagy, lehet hogy még a színpadra is felvisznek, de minimum énekelnek neked egy számot. Amennyiben ismered a zenekart és a nézeteiket, és esetleg valamiben nem egyeznek a tieiddel, azokat nem tanácsos hangoztatni. Sok zászló szokott lenni, legalábbis felénk (Zalaegerszeg), úgyhogy akár azt is vihetsz. Verekedés még tudtommal nem volt, legutóbb egy csomó Magyar Gárdás is volt a koncerten.
Tutira nem kötekednek! Sõt!
Másrészt pedig, sokkal helyesebben írsz, mint némelyik "nagymagyar" tehát, én azt ajánlom, hogy ne aggódj ezen

Valaki el tudja magyarázni, hogy miről akar törvényt hozatni Petrás János (Kárpátia)?

http://www.youtube.com/watch?v=J6sd2VPshig A video végén fenyegetőzik, de nem értem, hogy mivel.

Legjobb válasz: Ez egy 2009-es videó. A budapesti gay pride-ról beszélt, ahol kikent kifent hímringyók lépnek, akiket a homoszexuális társadalom 99'99%-a is megvet. Ez a parádé csak a negatív sztereotípiákat erõsíti. A homoszexualitás magyarországi pozitív megítélésének legtöbbet ezek a provokatív parádék ártanak. Ezzel tisztában van minden meleg, ezért gyûlölik a parádét és a parádézókat sokkal jobban, mint bármelyik "homofób". Szvsz Petrás János az utca parádék betiltását szeretné, legalábbis ezt vettem ki a szavaiból.

Ez egy 2009-es videó. A budapesti gay pride-ról beszélt, ahol kikent kifent hímringyók lépnek, akiket a homoszexuális társadalom 99'99%-a is megvet. Ez a parádé csak a negatív sztereotípiákat erõsíti. A homoszexualitás magyarországi pozitív megítélésének legtöbbet ezek a provokatív parádék ártanak. Ezzel tisztában van minden meleg, ezért gyûlölik a parádét és a parádézókat sokkal jobban, mint bármelyik "homofób". Szvsz Petrás János az utca parádék betiltását szeretné, legalábbis ezt vettem ki a szavaiból.
na, és mit keres a kulcsszavak között a náci? már mindenki és minden náci, ami jobboldali?
Ez egy provokáló kérdés. Bezzeg az ilyet nem jelentgetik.
Elég egyértelmû pedig. Törvényt hozunk arra, hogy nem kell nekünk ez a búzulás.
A kérdező hozzászólása: Ha a gyerekemet valaki el akarná venni, annak szétlõném a fejét. Legyen az rendõr, politikus, vagy bárki aki erre törekszik. Ironikus, mert ilyenkor kiderül, hogy mi is a család. Én bármit megtennék a családomért, még gyilkolnék is. Ha valaki egy olyan törvényt hozna, hogy elvegyék a gyerekem akkor nem ajánlanám a miniszterelnöknek, hogy beszédet mondjon március 15-én, mert ott leszek a tömegbe fegyverrel a kezembe. Kedves homofóbok! Fogalmatok sincs, hogy mirõl beszéltek. Ti hagynátok, hogy valaki elvegye a gyereketek?
A kérdező hozzászólása: Pont errõl szól a kérdésem. Sok embernek csak annyi a politika, hogy meghatározzák mekkora legyen az adókulcs, ki mennyi támogatást kap, mennyi TB-t kell fizetni stb, de itt most el akarjátok venni mások gyerekét. Ez tényleg csak szimpla politika, amivel a legtöbb ember nem is foglalkozik?
A kérdező hozzászólása: Hoppá! Ez egy másik kérdésemrõl szól.
De tisztázzuk már. Nektek gyereketek sem lehet. Elég konkrétan le van írva az alaptörvényben minden :)
A kérdező hozzászólása: mi van az alaptörvényben? Ismerõsömék most intézik az örökbefogadást.
Elég szomorú, hogy elintézhetik. Szerencsétlen gyereket elrontja két m*cskos pederaszta á[email protected] Ezt egyértelmûen meg kéne akadályozni.
Kielemeznéd a szólásszabadság szót?
a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bármit mondhatsz...
Ja, és hogyha ennek az oldalnak nem lennének a szerkesztõi és a moderátorai totál liberálisak, és engednék a szólásszabadságot, nem csak azt, ami a libsiknek tetszik, akkor nem kéne mindig átfogalmazni, amit írok, hogy titeket meg ne bántson senki :)
Így van, és mindenki b*zi, akinek ez nem tetszik? Na ez már szánalmas :) De az alaptörvényben le van fektetve konkrétan minden, a rátok vonatkozó rész is, olvassátok el :)
1. te jössz a természettel, bökkenõ? 2. ha genetikai zsákutca lenne, az evolúció során szelektálódott volna 3. a természetben fordul elõ, ergo nem a természet ellen van. 4. ezt nem lehet terjeszteni. hacsak nem eleve van rá hajlamod. nyilván ettõl rettegsz, azért vagy ilyen dühös...
Nem hinném, hogy genetikai zsákutca lennék, mivel gyereket ugyanúgy tudok csinálni, amit ti el akartok venni. Szép. Természetellenes? Mi hozott létre minket, ha nem a természet? Nagyon sok fajnál megtalálható a homoszexualitás, az embernél is a fajfenntartást biztosítja: szuperanya és gondoskodó testvérek, nagybácsik, stb. De úgy sem értenéd meg a tanulmányt. Hiába mondjuk azt sem, hogy nincs rajta a betegségek listáján, ti akkor is azt hiszitek, hogy betegség. Ellenben a fóbia az egy mentális zavar... :) És nem, a homofóbia nem egyenlõ a "jóérzésû, egészséges" gondolkodásmóddal.
De egyébként is, nagyon egyszerû. Természetellenes cselekedet a b*zulás. Genetikai zsákutca, mivel a fajfenntartás nem lehetséges két azonos nemû ember között. Nem érdekel, hogy ki mit csinál a 4 fal között. -De ne vonuljanak fel -Ne fogadhassanak örökbe gyereket -Ne házasodhassanak Ez a 3 fõ dolog, ami alap.
"annak tanulmányok, amelyek bizonyítják, hogy az átlag heteró családokhoz képest a meleg családokban sokkal kiegyensúlyozottabbak a tagok, a gyerekek jobban teljesítenek minden téren. ráadásul nem rég olvastam egy tanulmányt, mely szerint a házasságban élõ meleg párok életkora is átlagon felül. de tudjuk, az irigység... :) " Ja, irigység, azért nincs még nagyon sok helyen megengedve az, hogy tönkretegyék az életüket gyerekeknek ezek a beteg pederaszták. "namármost ha én (és a párom) összeállunk egy leszbikus párral, majd gyerekeket csinálunk, akiket együtt nevelünk, akkor mit tesztek? és egyébként is, hogy bizonyítanátok, hogy melegek vagyunk? ha megkérdeznek, hogy meleg vagyok-e, akkor azt mondom, hogy heteró vagyok. ilyenkor mit csináltok? kedves homofóbok..." Nem kérdezné meg senki. Senkit nem érdekel. Ne lehessen gyereketek. Ha pedig trükköztök, akkor is kiderül, hogy meleg vagy-e, hiszen vele élsz együtt. Nem akar itt kérdezgetni tõletek senki.
"vannak errõl tanulmányok, hogy elvált szülõknél milyen traumák érik egy gyerek lelkivilágát, és akkor gondolunk bele, mi lehet ha köcsögök nevelik... minden gyerek megérdemel egy egészséges családot" vannak tanulmányok, amelyek bizonyítják, hogy az átlag heteró családokhoz képest a meleg családokban sokkal kiegyensúlyozottabbak a tagok, a gyerekek jobban teljesítenek minden téren. ráadásul nem rég olvastam egy tanulmányt, mely szerint a házasságban élõ meleg párok életkora is átlagon felül. de tudjuk, az irigység... :) "b*zik ne nevelhessenek gyereket" namármost ha én (és a párom) összeállunk egy leszbikus párral, majd gyerekeket csinálunk, akiket együtt nevelünk, akkor mit tesztek? és egyébként is, hogy bizonyítanátok, hogy melegek vagyunk? ha megkérdeznek, hogy meleg vagyok-e, akkor azt mondom, hogy heteró vagyok. ilyenkor mit csináltok? kedves homofóbok...
A kérdező hozzászólása: 19:40 Egyedülálló emberek örökbe fogadhatnak. Hivatalosan a melegek egyedülállóak.
A kérdező hozzászólása: 22:41 Nem tudtok mit tenni. Amúgy pedig a gyereknek semmi baja se lesz, ezt már bebizonyította több tucat felnõtt ember, akiket meleg párok fogadtak örökbe a elmúlt században.
Undorító, hogy van p*fátok gyerekeket elrontani. Minden gyerek megérdemelne egy egészséges jövõt és családot. Ti meg tönkreteszitek..
Hûdeszánalmas ez az ember! Másokról osztja az észt, családról, vallásról meg hazaszeretetrõl énekel, közben meg szépen csendben ott hagyta a családját egy jóval fiatalabb nõért.
Igaza van, had népszerûsítse.
"tévedsz. a szólászabadság nem azt jelenti, hogy mások jogainak csorbítására buzdítasz, mert az már jogsértõ." Akkor a zsidók miért nincsenek még börtönben? "Én nem támadok senkit. Már meg se védhetem magam azzal, hogy tényeket írok le. Én csak leírtam, hogy Petrás miket mond, népszerûsít." Kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: 12:54 Én nem támadok senkit. Már meg se védhetem magam azzal, hogy tényeket írok le. Én csak leírtam, hogy Petrás miket mond, népszerûsít.
hát a jogszabályok
És ki határozza meg, hogy mit szabad és mit nem?
tévedsz. a szólászabadság nem azt jelenti, hogy mások jogainak csorbítására buzdítasz, mert az már jogsértõ.
Összegezzük. Petrás ugyanazt gondolja rólad, mint amit te róla. Viszont te azt mondod, hogy csak neked van jogod kifejteni a véleményed, õt el kell hallgattatni. Tehát semmivel nem vagy különb nála.
A kérdező hozzászólása: 07:08 Vélemény? Nekem van véleményem arról, hogy milyen legyen a pörkölt, de amit Petrás csinál a uszítás egy gyûlölködés. A vélemény nem azt jelenti, hogy másoknak tönkre akarjuk tenni az életét.
Miért ne lehetne emberszámba venni? Azért, mert más a véleménye?
Petrást emberszámba sem lehet venni! És ezt az állatot még a magyar kormány kitüntette! Csak gratulálni tudok!
Csak nem megijedtél? :D
Dehogy fenyegetõzöm. Elmondtam a véleményem. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: 22:46 Rózsaszín háromszög? Most fenyegetõzöl te náci???
Jajj, jöttök ezzel a "vannak tanulmányok, de mutatni egyet sem tudok" meg a "múlt században voltak ilyenek"..egyéni, politikamentes véleményem, hogy úgy tûnik, nagyon hamar elfelejtettétek azt a bizonyos rózsaszín háromszöget..
"Neked fogalmad sincs, hogy a Jobbik milyen törvénytervezeteket nyújt be. Ha ennyire tudatlan vagy, akkor inkább el se menj szavazni." Hidd el, hogy többet foglalkozom a politikával, mint te, fõleg a Jobbikkal, mivel velük szimpatizálok. De ez a hülyeséged, hogy a melegeket börtönnel büntetnék, inkább te ne menj el szavazni, mert csak ártasz az országnak. "Azok a gyerekek a szüleiknek tekintik õket. Van fogalmad róla, hogy mennyire belerokkanhat egy gyerek abba, ha erõszakkal elválasztod a szüleitõl? Van neked lelked?" Van fogalmad róla, hogy mennyire belerokkan egy gyerek, ha egész nap azt hallja a társaitól, hogy a szüleid b*zik, valamint, hogy 2 apád van? És igen, minden embernek van lelke. Még a homároknak is, bár beteg, és nem egészséges. "Utána már késõ, mert onnantól kezdve nevelõszülõvé válik és ehhez olyan törvény kell, hogy homoszexuális ember ne NEVELHESSEN gyereket. Nem lehet szétválasztani az örökbefogadást a neveléssel." Írtam már. Törvényt kellene hozni, hogy b*zik ne vállalhassanak gyereket. Ennyire egyszerû.
A kérdező hozzászólása: 14:36 Meleg párok sosem fogadnak örökbe gyereket. Az örökbefogadás pillanatában egyedülálló emberekként vannak elkönyvelve. Utána már késõ, mert onnantól kezdve nevelõszülõvé válik és ehhez olyan törvény kell, hogy homoszexuális ember ne NEVELHESSEN gyereket. Nem lehet szétválasztani az örökbefogadást a neveléssel.
A kérdező hozzászólása: 14:30 Azok a gyerekek a szüleiknek tekintik õket. Van fogalmad róla, hogy mennyire belerokkanhat egy gyerek abba, ha erõszakkal elválasztod a szüleitõl? Van neked lelked?
A kérdező hozzászólása: 21:09 Oroszországot ne hozd fel példának, mert egy erõsen diktatórikus ország. Ott a melegeket bármiért meg lehet büntetni, mert nincs definiálva, hogy mi a "meleg propaganda". Bármibe bele lehet magyarázni. A melegek ott ki vannak téve annak, hogy bármikor lecsukhatják õket. A Jobbik is csinált hasonló törvénytervezetet, ráadásul még durvábbat. 9 év börtönt lehetne rávarrni minden homoszexuális emberre. Az még mindig az alapvetõ emberi jogok sárral tiprása. A melegek szabadságát akarják megszüntetni. Petrás János pedig ezt az aljas politikát hirdeti.
Petrás János egy zenész, nem politikus, de mint sok zenész, õ is nyilvánosan felvállalja a politikai nézetét, ami jobboldali. ezzel eddig egyetértesz, vagy ezt is külön el kell magyarázni? A jobbik pedig nem törvényellenes, de ez a vita meg már milliószor lejátszódott, hogy mi lenne, ha õk lennének, ebben itt most úgy sem tudnánk megállapodni, mivel másként gondolkodunk errõl. Mindenesetre ennek a videónak még mindig annyi köze van a nácikhoz, mint neked az ûrkutatáshoz. És ha a videóból nem sikerült leszûrni a lényeget (az, hogy Petrás a melegek ellen van, nem szereti ha felvonulnak, és ha tehetné, nem is engedné hogy ez nyilvános legyen (ja amúgy, pl Oroszországból már rég kiûzték az ilyen jellegû dolgokat, ott is vannak még melegek, de nem nyilvánosan, nem áll melléjük a média, és nem hirdetik magukat, mégsincs Oroszországban nácizmus.) és ezt egy koncerten nyilvánosság elõtt elmondja, illetve ha lenne rá hatalma, törvényben tiltaná a meleg mozgalmakat.), szóval ha ezt nem sikerült leszûrni a videóból, akkor ott komoly értelmezési gondok vannak!
A kérdező hozzászólása: Ha a Petrás János féle emberek hatalomra jutnak, majd kérdezd meg egy homoszexuális embertõl, hogy mért nácizza le ezt az i.diótát, miközben vonaton viszik a koncentrációs táborba.
A kérdező hozzászólása: Azért írtam, hogy náci, mert a nézeteik a nácikhoz hasonlítanak leginkább. Minden megnyilvánulásuk azt bizonyítja, hogy ha hatalomra jutnának, a történelem megismételné önmagát.
A kérdező hozzászólása: A Kárpátia jobboldali? Ha jobboldali lennék, most kikérném magamnak. Egy olyan zenekar, amelyik semmibe veszi az alapvetõ emberi jogokat, a demokráciát?
Ártatlan, ismeretlen emberek sorsát akarja megpecsételni. =??? akkor az már tényleg azt jelenti, hogy náci? :D aki mondjuk gyûlöli az állatokat, és állatkínzó, az egy szemét ember, így van? de akkor õ már náci is, amiért állatkínzó? mindenki náci?:D gondolkodj már
az egy dolog, hogy véded a melegeket, itt nem arról van szó, tedd azt, de miért nácizol megint? már mindenki náci nektek? én náci vagyok, amiért írtam a kérdéshez? a kárpátia zenekar náci, amiért jobboldali? Barátnõm is van, pedig fiú vagyok, akkor ez már dupla náciság? szupernáci vagyok? ez az oknélküli gondolkodástól mentes összevissza nácizás legalább annyira idegesítõ, mint amikor lezsidóznak valakit, mindenféle háttérismeret nélkül, csak azért, mert nem ért egyet velük valamiben. gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Itt nem arról van szó, hogy mit szeret és mit nem, hanem, hogy ártani akar másoknak. Ártatlan, ismeretlen emberek sorsát akarja megpecsételni.
A kérdező hozzászólása: Nem szereti a melegeket? Ne próbálj maszatolni. Én se szeretek sok mindent, mégse akarok tönkretenni másokat.
A kérdező hozzászólása: 20:36 Akkor legyen komcsi. Most jobb? Felõlem akár fasiszta is lehet. A lényegen nem változtat. Az emberek egy csoportjának a legalapvetõbb emberi jogait akarja sárba tiporni.
igen, tudom. és az hogy jött ide?:) szóval te azokat az embereket, akik nem szeretik a melegeket, a nácikkal azonosítod? akkor te nem tudod, hogy mi az a náci. és elárulom, nem a nácik voltak az egyetlen "kör", akik nem fogadták el a melegséget.
A kérdező hozzászólása: "fõleg ne próbáljanak maguk közé "újakat" beszervezni" Mi van? Hogyan lehetne bárkit is beszervezni. Ez egy szexuális irányultság. Nem szervezés kérdése.
A kérdező hozzászólása: 20:36 Tudod te mi az a rózsaszín háromszög?
akkor mitõl lesz náci? szerintem egy jó érzésû kommunista is elzavarná a melegeket. egy keresztény szellemben nevelkedett ember politika nélkül is azt mondaná, hogy még ha csinálják is, ne reklámozzák magukat, és fõleg ne próbáljanak maguk közé "újakat" beszervezni, csak azért, mert az olyan trendi. a melegség nem egy politikai dolog, biztos a nácik között is voltak akik ezt nem ellenezték, illetve mindenféle politikai irányzatból vannak melegellenesek, ez csak a te sötétségedet jelzi, hogy lenácizol valakit, csak úgy, és bedobod a témába a koncentrációs táborokat, amirõl itt szó sem volt.. idióta vagy, meg kell hagyni.
A kérdező hozzászólása: 17:07 Itt most nincs szó semmilyen jobboldaliságról. Hallgasd végig, hogy beszél a melegekrõl. Még számûzni is akarja õket egy olyan helyre, ahol nem tudnak érintkezni a többi emberrel. Lehet az karantén, vagy egy koncentrációs tábor.
A kérdező hozzászólása: "nyilvánosan felvállalja a politikai nézetét" Nem felvállalja, hanem hirdeti, propagálja. Egy csoport jogait próbálja sárba tiporni. Keresztény fundik ugyan ezt csinálták Ugandában. Most emberiség elleni bûncselekményért lesznek elítélve.
A nézeteiért még ki is tüntették.
A kérdező hozzászólása: 14:38 Neked fogalmad sincs, hogy a Jobbik milyen törvénytervezeteket nyújt be. Ha ennyire tudatlan vagy, akkor inkább el se menj szavazni.
mondjuk igen, igazad van. vegyen magának kutyát, abban kevesebb kárt tehet. vannak errõl tanulmányok, hogy elvált szülõknél milyen traumák érik egy gyerek lelkivilágát, és akkor gondolunk bele, mi lehet ha köcsögök nevelik... minden gyerek megérdemel egy egészséges családot
"...ha egy meleg talál magának egy nõt, aki felajánlja a méhét, és a nõ beleegyezik, hogy a két köcsög fogja felnevelni, akkor végülis okés.." Nem, szerintem ez sem okés. A b*zik ne nevelhessenek semmilyen formában gyereket.
"Most akkor az összes nyilvános b.zilást ítéli el (Jobbikos törvénytervezet, ami alapján 9 év börtönt kapna az a homoszexuális ember, akirõl következtetni lehet, hogy meleg), vagy csak a felvonulás zavar?" Te nagyon el vagy tévedve ember. Ezek szerint mint sokaknak, akik hazudnak, neked sincs semmi fogalmad a Jobbikról. A Jobbik nem adna senkinek börtönbüntetést, csak mert meleg. A felvonulást ítéli el, teljesen jogosan. Engem az zavar, ami 3 dolgot felsoroltam: -Ne házasodhassanak -Ne lehessen gyerekük -Ne vonulgassanak fel
szerintem külön lehet választani az örökbefogadást. ha egy meleg talál magának egy nõt, aki felajánlja a méhét, és a nõ beleegyezik, hogy a két köcsög fogja felnevelni, akkor végülis okés, de az, hogy árvaházból, normális szülõk helyett két aberrált nevelje fel.. akkor már inkább az árvaház.
Hogy ne 2 homokos nevelje? Igen, szétválasztanám. És törvényt hoznék arról, hogy ne lehessen gyerekük a b*ziknak, igen.
A kérdező hozzászólása: 13:16 Örökbefogadást jogilag csak úgy lehet megakadályozni, ha törvényt hoznak arról, hogy homoszexuális ember nem NEVELHET gyereket, de ez azt jelentené, hogy el kell venni minden homoszexuális embertõl a (sokszor saját) gyerekét. Ezt bevállalnád? Hajlandó lennél erõszakkal szétválasztani a gyereket a szüleitõl?
A kérdező hozzászólása: "Normális, egészséges ember nem csak a felvonulást, hanem a nyilvános b*zulást is elítéli. Engem nem érdekel, hogy a 4 fal között mit csinálnak, de: -Ne házasodhassanak -Ne lehessen gyerekük -Ne vonulgassanak fel Ennyi." Most akkor az összes nyilvános b.zilást ítéli el (Jobbikos törvénytervezet, ami alapján 9 év börtönt kapna az a homoszexuális ember, akirõl következtetni lehet, hogy meleg), vagy csak a felvonulás zavar?
A kérdező hozzászólása: 13:19 Akkor mégis mi volt az a duma, hogy minden homoszexuális embert valami karanténba kell helyezni, hogy ki se jöhessenek onnan?
"Mikor a rendõrök a rendezvény elõtt figyelmeztették a rendezõt, " Az volt a legszebb, mikor a rendõrök besokkaltak és a tüntetõknek azt kiabálták szó szerint: "ne dobáljátok má a bu.zikat!". :) )) Nekik is több, mint kínos volt a helyzet. :)
Hol volt itt rózsaszín 3-szögrõl szó? Itt szó sem volt meleg ellenességrõl. Õ a felvonulást kívánja betiltani, amely miatt a melegeket sokan azonosítják és megvetik. Ne feledjük, hogy a nõket is megvetik amikor prostituáltra hajazó rongyokban vonaglanak. Mi a férfiakat még inkább megvetjük amiatt. Ráadásul sokszor kiteszik az ilyen parádékon, hogy a trendik köztünk hálnak! Rózsaszín papi ruhába öltözött homokszexuális vonaglik ott a kamionok melyek felháborítóak. Egyetlen más államban nem engedik meg az ilyesfajta provokációkat. Vannak a modern világban is ilyen felvonulások csak nem ilyen provokatívak. Ez ellen vagyunk mindannyian. Amennyiben így történne a vonulásuk, akkor úgy vélem a Petrásnak sem lennének ilyesfajta problémái az egésszel. Mikor a rendõrök a rendezvény elõtt figyelmeztették a rendezõt, hogy az ilyesféle cselekmények a magyar jog szerint is törvénytelenek, akkor a rendezõ kijelentette, hogy pont azért vonulnak, hogy az ilyen cselekményekkel provokálják a normálisakat. Ez gusztustalan ilyen formátumban. Amiatt mert a törvényt és a hagyományokat tisztelem, még nem vagyunk leszünk nácik.
Normális, egészséges ember nem csak a felvonulást, hanem a nyilvános b*zulást is elítéli. Engem nem érdekel, hogy a 4 fal között mit csinálnak, de: -Ne házasodhassanak -Ne lehessen gyerekük -Ne vonulgassanak fel Ennyi.
A kérdező hozzászólása: 14:04 Kétlem, hogy ez a János csak csak a felvonulásról beszélt.
Akkor tisztázzuk kedves kérdezõ. Színtiszta provokálás, amit a homokosok mûvelnek a felvonuláson. Semmi szükség erre. Ez minden jóérzésû, egészséges embert megbotránkoztat. Engem nem érdekel, hogy a 4 fal között mit csinálnak. De ne vigyék ki az utcára semmilyen formában. Errõl van szó, hogy ez a felvonulás nem kell, és kész. Mindenki náci, akinek nem tetszik, hogy a nyilvánosság elõtt b*zulnak?
Túrják egymást otthon a dlágaszágaim, de ne vonuljanak, mert ha megkérdezi a kisfiam, kik ezek a papagájok a platón, szegénynek elmondom hogy olyanok, akiknek gyakran a kukija is kakás.Hajrá, Petrás!
A kérdező hozzászólása: "nem kell nekünk ez a búzulás" Mért? Bárki kötelez arra, hogy búzulj?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!