Találatok a következő kifejezésre: El akar a 11 éves (4 db)

El akar jönni a 11 éves unokaöcsém az apjátol és az élettársától. Mit csináljunk?

Idegileg ne bírja tovább, és ma is tanuja voltunk apummal egy telefon beszélgetésnek.A n? mindenfélének elmondott minket és a gyereket is. Azt mondta szó szerint, hogy felindulásból fog valamit csinálni a gyerekkel, amit ? maga is meg fog bánni, amit kétlek, ha nem csinál az apa valamit. Azt hozzátenném, hogy miatta halt meg a tesóm is. Nem bírja már a gyerek a sok megaláztatást, testi és érzelmi terrort. Attól tartunk, hogy a gyerek öngyilkos lesz vagy valami kárt tesz magában.

Legjobb válasz: Szóljatok a Gyermek- és Ifjúságvédelmiseknek.

Szóljatok a Gyermek- és Ifjúságvédelmiseknek.
Szólj a gyámügynek(ezt elõttem is írták), és a védõnõnek.Lehet, hogyha szerencsétek van és érdekli õket a munkájuk adnak hasznos ötleteket, de ha ennyire szar a helyzet és nem is segítenek, hozzátok el! Ha felelõsségre vonás lesz, el fogja mondani az unokaöcséd, hogy miért jött el...egyébként szégyellje magát az a "gyermekvédelmi"-rendszer, ahol te nem tudod, kihez fordulhatnál ilyenkor!Itt ingyenesen hívható számok vannak, hátha... http://www.ifjusagi-lelkisegely.eu/index.php?option=com_cont..
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy segítetek, de már annyira el vagyunk keseredve. Nekem az jutott eszembe, hogy vagy vállalja a börtönt vagy önként lemondd a gyerekrõl a mi javunkra. Nem akarunk még egy tragédiát, böven elég volt az hogy nõvérem (az anyja) meghallt, a volt férjj miatt!

Az életársam ki akar utazni a gyerekekel auszrtriaba de a gyerekek 7 és 11 évesek . Mijen okmányok kelenek a gyerekeknek, ? de a gyerekek iskala kőtelesek kérem hogy válaszojon nekem mint agodo apa kőszőnőm előre is

HA kiviszi papirok nélkül bülcselekményt követel ezel .

Legjobb válasz: Elsõsorban egy helyesírási kéziszótár hasznos lenne Önnek. Másodszor pedig: Miért akarja kivinni õket? Nyaralni, vagy le akar lépni Öntõl? Mert nem mindegy. Ha pár napra akarnak átruccanni, nem értem a problémát. Ha meg ki kar költözni Ön nélkül, akkor az iskolakötelezettséggel nem nagyon tud vagdalkozni, mert kinn is vannak magyar-nyelvû iskolák, és a párja valószínûleg gondol erre. Véglegesen én úgy tudom, hogy (amennyiben mind a ketten részt vesznek jogilag a gyerekek nevelésében, tehát mindketten a gyerekek gyámjai) csak mind a két fél beleegyezésével vihetni a gyerekeket. DE nem tudjuk, hogy Önöknél pontosan mi a szituáció. Ha pl elváltak, és a párjáé a felügyeleti jog, akkor elviheti õket.

Elsõsorban egy helyesírási kéziszótár hasznos lenne Önnek. Másodszor pedig: Miért akarja kivinni õket? Nyaralni, vagy le akar lépni Öntõl? Mert nem mindegy. Ha pár napra akarnak átruccanni, nem értem a problémát. Ha meg ki kar költözni Ön nélkül, akkor az iskolakötelezettséggel nem nagyon tud vagdalkozni, mert kinn is vannak magyar-nyelvû iskolák, és a párja valószínûleg gondol erre. Véglegesen én úgy tudom, hogy (amennyiben mind a ketten részt vesznek jogilag a gyerekek nevelésében, tehát mindketten a gyerekek gyámjai) csak mind a két fél beleegyezésével vihetni a gyerekeket. DE nem tudjuk, hogy Önöknél pontosan mi a szituáció. Ha pl elváltak, és a párjáé a felügyeleti jog, akkor elviheti õket.
Te jó ég. Egyszerûen nem értem, hogy az iskolában a tanárok hogyan engedhetik át az ilyen helyesírással rendelkezõ embereket. Ez valami botrány.
Te jó Isten, remélem, hogy kedves aggódó apa nem tanítja írni és beszélni a gyerekeket... Amúgy meg: ha hivatalosan is apja a gyerekeknek (tehát volt apai elismerõ nyilatkozat), akkor kell az engedély, anélkül nem viheti ki õket az anya. (Véglegesen - nyaralni természetesen igen, ha van személyijük vagy útlevelük.) Papírok nélkül nem viheti õket, ez egyértelmû. UI.: HELYESÍRÁS!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom de a helyes irásomat idegesen irtam. Nem azért akar el menni a volt életársam mert én zaklatam, vagy rossz apa voltam elenkezöleg. Külön élünk én nem akarom hogy olyan életet éljen mert az anya meg gondolatlan felelötlen. Nem adtam át a teljes gyámságot neki, nem volt gyerek elhelyezési per.
Ne haragudj, de ez NEM az idegességtõl van... Te legalább félig analfabétának számítasz szerintem.

A kutyám (9-11 éves) palotapincsi nőstény. Hírtelen el kezdett sántítani, gerincét felemelve járni, mindenre érzékeny, enni inni alíg akar.hunyorít is. (olvassátok el a lentit is) mi lehet a baja?

Sok oka lehet, egy ismer?söm pár napja nem figyelt oda, és rá lépett. Másnap lett ez a baja, de már énis léptem rá 1x véletlen, és utánna semmi baja nem volt...

Legjobb válasz: Akármi lehet a baja... Majd az orvos megmondja. Mert ugye az elsõ utatok oda fog vele vezetni, ugye?

Akármi lehet a baja... Majd az orvos megmondja. Mert ugye az elsõ utatok oda fog vele vezetni, ugye?
Én javasolnék porcerõsítõ port is. Nem annyira vészes én a 100gr 2700ért vettem. Embereknek való készítmény, de alkalmazható kutyáknak is. Sajnos nekem is úgy volt, hogy kapott két szurit a kutya meg három napra fájdalomcsillapítót, addig jó is volt a kutyának, de egy hétre rá ugyan az volt. Akkor vittem inkább klinikára nem pedig mezei orvoshoz. Akkor is kapott szurit, de sokkal szakszerûbb ellátást. Most pedig rendeltem neki GF-600 nevû zöldkagylót tartalmazó izületvédõ tablettát. Drága, de ha az ember kiszámolja 200-300 napig elég egy 120 szemes. Megelõzésre vettem, mert még is csak olcsóbb mint ha megint visszaromlik és akkor 20ezer az állatorvosnál.
A kérdező hozzászólása: kapott "szurit" és olyan mint régen, vissza kell vinni röggenre holnap
Hogy van a kutyus?
A kérdező hozzászólása: végre valaki azt írja amit kérdeztem :D rendben, megfogadom a tanácsaid, köszönöm.
A kérdező hozzászólása: többiek: felhívom az ügyeletet amint apám haza ér(hozzá teszem gyerekvagyok, szóval nem nagyon tudom felvinni õt, se semmi.. telefonon 0 ft) utolsó: nem tudom a korát, mivel 1. nem születésétõl kaptam... pontos évet sose adtak meg.
Mondjuk az is vicces hogy nem tudod pontosan a kutyád korát..
Hmm csak én vagyok olyan hülye úgy látom aki rögtön viszi a kutyát ha úgy érzi baja van. Tudom hogy drága az ügyelet, de hidd el az étvágytalanság mindig jelzi hogy baj van, ha emellé még a viselkedése is változik. Rossz elveszíteni egy kutyát, ne akard átélni. Legalább hívd fel az ügyeletet, az nem kerül sokba, és kérdezd meg szerintük mi lehet a kutyussal.
de a közeli városban van ügyeletes állatorvos ahová el tudnád vinni! De kifogások mindig kellenek, igen! Sõt díj ellenében házhoz is jön, mégjobb nem?
A kérdező hozzászólása: igen, de falun nincsen állatorvos hétvégén...:S és azért kérdeztem meg, mert hátha ajánlanak valamit hogy mit csináljak vele, mert rossz nézni ahogy szenved szegény :S
és orvosnál gondolom nem voltatok mert akkor nem ide írnál? Én azonnal mentem volna vele, de te tudod végülis hogy mennyi ideig akarod szenvedni hagyni még a fájdalomtól az öreg kiskutyádat!
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot :D javasolni fogom apámnak hogy vegyen


11 évesen kezdtem el vizilabádzni a kérdés az lehetek e én még híres vizilabdás akár válogatott?

elég magas vagyok 13 éveshez képest napi 5 ször néha 6 szor járok vizilabdára erõset dobok úszni nem annyira úszok jól mint a társaim akik 5 éves koruk óta játszanak de már szépen haladok :)

Legjobb válasz: Ha folytatod a heti rendszeres edzést és komolyan veszed ezt a sportot, akkor van esélyed OB I-ben játszani, de a válogatottra azért nincs sok esélyed.

Ha folytatod a heti rendszeres edzést és komolyan veszed ezt a sportot, akkor van esélyed OB I-ben játszani, de a válogatottra azért nincs sok esélyed.
A kérdező hozzászólása: végre sikerült már ugyanolyan gyorsan úszok mint a társaim és a dobásom is erõsebb náluk azt elfelejtettem oda írni hogy 2 éve napi 300 fekvõtámasz és 100 felülést csinálok már megy 60 fekvõtámasz egyszerre és a 100 felülés egyszerre
Ez függ attól hogy melyik egyesületbe jársz, mennyire fogsz jól teljesíteni majd serdülõ-ifi korosztályban és milyenek az adottságaid. Ha 180 körül leszel, nem lesz sok esélyed a válogatottban, hiszen el kezdték húzni ezt a magasság mániát. Ha jól megnézed nincs 190-nél kisebb a válogatottban. Anno én is elmentem egy tehetségkutató edzésre, rám néztek (anno még kisebb voltam) aztán meg se figyelték a játékomat, kb. tojtak rám. Na jó, gyerekkorban azért inkább protekcióval leszel utp. válogatott, felnõttkorban ez más. Azt viszont vedd figyelembe hogy nagy egyesületekben 7-8 éves korban kezdik a sportot :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!