Találatok a következő kifejezésre: Előző honapban szedtem de (2 db)

8 hónapja rendszeresen megjön, mindig ugyanabban az időben, de előző hónapban volt hasmenésem, hánytam és megfázásra gyógyszert is szedtem! Nagyon befolyásolja a fog. Gátló hatását?

Azóta egy hete hétf?n már meg is jött pont úgy ahogy kell! De ma hányingerem van, meg a melleim is 2 hónapja feszülnek! Terhesség?

Legjobb válasz: Ezek mind elég rendesen csökkentik a fog. gatlonak a hatasat. inkabb védekezzetek még gumival, és majd a következõ levélnél ismét gumi nelkul. csinalj egy tesztet, de a legjobb ha elmész nõdokihoz.

Ezek mind elég rendesen csökkentik a fog. gatlonak a hatasat. inkabb védekezzetek még gumival, és majd a következõ levélnél ismét gumi nelkul. csinalj egy tesztet, de a legjobb ha elmész nõdokihoz.

Előző honapban clostit szedtem de már nemkell szednem. Ez a 8 napom és ma már nyálkás folyásom volt nem is kevés. Még csak 3 napja mult el lehet pé?

Legjobb válasz: lehet pé iigen, de lehet hogy elõjel, úgyhogy kicsit többször legyetek együtt mostantól mondjuk kétnaponként és a 16-18.napig legalább. Miért nem kell szedned? szüneted jön?

lehet pé iigen, de lehet hogy elõjel, úgyhogy kicsit többször legyetek együtt mostantól mondjuk kétnaponként és a 16-18.napig legalább. Miért nem kell szedned? szüneted jön?
a closti miatt sose lehet tudni!szerintem mostantól legyetek együtt minél többet!háth most sikerül a kis bébi.sok sikert!
A kérdező hozzászólása: a closti megvékonyitotta a méhnyálkahártyát-azért nemkell szednem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!