Találatok a következő kifejezésre: Előző honapban szedtem (7 db)

Lehet 30 napos ciklus esetén a peteéré a 9 napon? Clostit előző honapban szedtem az kavarhatot be?

a doki már leÁLITOT ROLA mert elvékonyitot a a méhnyálkahártyám. akkor a pém a 16 napon volt .

Legjobb válasz: igen lehetséges mert nekem is volt ilyen. lehet hogy most volt péd. ne agodj minden rendben lesz. a doki nemhivatott visza ultrahnagra?

igen lehetséges mert nekem is volt ilyen. lehet hogy most volt péd. ne agodj minden rendben lesz. a doki nemhivatott visza ultrahnagra?

Előző hónapban okt.8. án normálisan megjött a menstruációm, rengeteg volt, normális. A hónap közepétől Klion antibiotikumot szedtem Klion d100al, és tegnap meg is jött időbe (görcsökkel, előtte idegesség, tehát ami szokott. )?

Am 4 éve szedek fogamzásgátlót), de kevesebb mint szokott. Lehet az antibiotikumtól? Teherbe nem eshettem mert a fert?zésem miatt nem voltunk együtt, a kúra után sem 1 hétig.

8 hónapja rendszeresen megjön, mindig ugyanabban az időben, de előző hónapban volt hasmenésem, hánytam és megfázásra gyógyszert is szedtem! Nagyon befolyásolja a fog. Gátló hatását?

Azóta egy hete hétf?n már meg is jött pont úgy ahogy kell! De ma hányingerem van, meg a melleim is 2 hónapja feszülnek! Terhesség?

Legjobb válasz: Ezek mind elég rendesen csökkentik a fog. gatlonak a hatasat. inkabb védekezzetek még gumival, és majd a következõ levélnél ismét gumi nelkul. csinalj egy tesztet, de a legjobb ha elmész nõdokihoz.

Ezek mind elég rendesen csökkentik a fog. gatlonak a hatasat. inkabb védekezzetek még gumival, és majd a következõ levélnél ismét gumi nelkul. csinalj egy tesztet, de a legjobb ha elmész nõdokihoz.

Erős antibiotikumot szedtem az előző hónapban! Lehetséges h azért nem jön meg?

Legjobb válasz: Lehetséges, felboríthatja a hormonháztartásod átmenetileg. Nézz utána a neten a gyógyszer leírásának (vagy a tájékoztatón, ha megvan)

Lehetséges, felboríthatja a hormonháztartásod átmenetileg. Nézz utána a neten a gyógyszer leírásának (vagy a tájékoztatón, ha megvan)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!

Előző hónapban nem szedtem tabit, amikor elkezdtem a vérzésem első napján, a mensim elmúlt tőle. Most mi lehet? (folyt. Lent. )

Szóval, el?tte hónapban nem szedtem fogamzásgátlót, és amikor bevettem az els? szemet a menstruációm els? napján, pár óra múlva elállt a vérzésem, és nem is jött több. Ez volt múlt hónapban. Most ebben a hónapban ma kellene megjönnie, de nem nagyon akaródzik. Voltam a barátommal, vszont akkor már elvileg hatnia kellett a tablettának. Korábban is szedtem már, de így még nem jártam. Kérlek, írjátok meg a véleményeket/tapasztalatokat! L/26

Legjobb válasz: Nem vagy te véletlen szõke? Vagy analfabéta? ki mondta, honnan veszed, hogy a menzeszed elsõ napján kell elkezdeni szedni a fogamzásgátlót????!!! Tessék elolvasni a papírját, vagy neve szerint elolvasni a neten a használatát!!! Azonnal nõgyógyász!!! (de minimum terhességi teszt!!) Kislányom olvasni elég lenne ahhoz, hogy még a gondolata sem érjen meg a nem kívánt terhességnek!!!

Nem vagy te véletlen szõke? Vagy analfabéta? ki mondta, honnan veszed, hogy a menzeszed elsõ napján kell elkezdeni szedni a fogamzásgátlót????!!! Tessék elolvasni a papírját, vagy neve szerint elolvasni a neten a használatát!!! Azonnal nõgyógyász!!! (de minimum terhességi teszt!!) Kislányom olvasni elég lenne ahhoz, hogy még a gondolata sem érjen meg a nem kívánt terhességnek!!!
A menstruáció elsõ napján kell elkezdeni a fogamzásgátlót... Bezavart a hormonháztartásodba egy kicsit...Szerintem semmi baj nem lesz de azért egy terhességi teszt nem árt hogy bebizonyosodj hogy tényleg nincs semmi baj..:)
Kedves elsõ... a menstruáció elsõ napján kell elkezdeni... el LEHET kezdeni a 2-5.en is, de a legtöbben az elsõn kezdik. nem tudom mért kell leordítani a kérdezõt, amikor azt se tudod mirõl van szó...a kérdésre: szerintem a hormonok hirtelen belezavartak a szervezetedbe, ezért múlt el a menszid. van, aki 10-15 napig menstruál tõle, amikor elkezdi szedni, rád meg valószinüleg igy hatott, hogy elmúlt tõle. szerintem nem kell megijdeni, ha az elsõ nap kedzed el szedni már majndme azonnal védelmet nyújt, szóval nemhiszem hogy terhes lennél. az meg, hogy a 7 napos szünetben mikorjön meg, nem lehet kiszámítani, szóval nyugi!:) jöhet a 2. , de a 7. napon is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a második és a harmadik válaszolónak, kicsit megnyugodtam, ha nem jön meg, akkor megyek tesztért, de akkor ezek szerint nem valószínû, hogy "baj" lenne. Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy mivel lassan négy éve szedek fogamzásgátlót (ettõl a kis szünettõl eltekintve), csak tudom, hogy mikor kell bevenni, minden gyógyszernek elolvasom a papírját mielõtt bevenném... Fölösleges úgy lehülyézni valakit, ha magad sem tudod, mirõl beszélsz. Egy ilyen megjegyzésre kár volt pazarolnod az idõdet...
Kedves L/26! Nem hülyéztelek le, csak kétségbe vontam szellemi képességeid. Tablettája és embere válogatja, ki, mikor kezdi el szedni a tablettát. Én saját tapasztalatomból indultam ki, illetve majd 20 éve befejezett tanulmányaim alapján: egy egészséges ciklus 28 nap (1 holdhónap). A Kedvesem tegyük fel hétfõn elkezdi szedni a tablettát, rá három hétre vasárnap elfogy, azt követõ csütörtökön megjön neki, és vasárnapra vége. Hétfõn este elkezdi szed...... és így tovább. ez egy egészséges ciklus, tervezhetõ vált tõle a menstruáció pontos ideje, és ugyebár pl. egy nyaralást is kellemesebb úgy eltölteni, ha éppen nincs menzeszed... A konzekvenciákat levonva ajánlottam neked az 5. napot, mert ez így egyszerû, és tervszerû. Én nem vagyok nõ, természetesen mit sem tudhatok én a kényed-kedvedrõl, de ha megtekinted a válaszaim elégedettségi szintjét, láthatod, nem nagyon szoktam bakot lõni, ráadásul legalább a nicknevem hozzá adom, és nem névtelenül bujkálok, és osztom az észt :) 37/F Ui.: kérlek, kívülállóként olvasd el a kérdésed, és megértheted a kezdeti feldúltságom. Ui. 2. : Soha senkit nem szoktam bántani, max durván fejezem ki magam. Ha sértésnek vetted, akkor ezennel HANGOSAN BOCSÁNATOT KÉREK!
A kérdező hozzászólása: Nem értem, továbbra sem, miért kellett kétségbe vonni a szellemi képességeimet, hisz' mint írtad, "tablettája, embere válogatja"... Tudom a nõi ciklus menetét, nem értem, miért írtad le, jobb esetben minden 13-14 éves lány tudja már, vagy fiatalabban. Most tanácsot próbálsz adni, vagy ilyesmi? Mert igazán köszönöm, de tisztában vagyok a dolog mibenlétével. Az ötödik nap csak annyiban egyszerûbb, hogy többet kell várni, hisz' ha elsõ nap beveszem, a papír szerint már aznap védve vagyok. Kívülállóként sem hiszem, hogy ok lenne a felháborodásra a kérdésem láttán, hisz' aki kicsit is jártas a témában, láthatja, hogy nem csináltam semmi felelõtlenséget, csupán tanácsot kértem egy olyan dologban, ami még nem fordult elõ velem. Mindenesetre köszönök minden választ, azóta megoldódott a "probléma" :)
Annak örülök, hogy megoldódott a problémád, annak már kevésbé, hogy negatívot kaptam Tõled, és lerontottad a 100%-om ...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy az én voltam az egyetlen, aki negatívot adott, hisz' akkor nem húzta volna le ilyen mértékben a statisztikádat. Hát most mit mondjak, ha jobban meggondoltad volna, milyen hangnemben írsz, talán mások is barátságosabban pontoztak volna. Bár ha jól értelmeztem a "szabályzatot", azt a választ kell pozitívval értékelni, ami segített. Nem hiszem, hogy inkorrekt lettem volna.

Mi a véleményetek arról hogy a clostit csak 7. naptól mondta a doki hogy szedjem. Nem talált érett petét és azért mondta hogy még az nap kezdjek egy új adagot. Előző hónapba is szedtem ez már a második adag. Lehet még ebbe a ciklusba peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!A 8.naptól kezdõdik a peteérés és szerintem azért mondta,hogy a 7.naptól,hogy dolgozzon a gyógyszer és legyen érett petesejted több is!Reméljük bejön!Szoritok neked!

Szia!A 8.naptól kezdõdik a peteérés és szerintem azért mondta, hogy a 7.naptól, hogy dolgozzon a gyógyszer és legyen érett petesejted több is!Reméljük bejön!Szoritok neked!

Előző honapban clostit szedtem de már nemkell szednem. Ez a 8 napom és ma már nyálkás folyásom volt nem is kevés. Még csak 3 napja mult el lehet pé?

Legjobb válasz: lehet pé iigen, de lehet hogy elõjel, úgyhogy kicsit többször legyetek együtt mostantól mondjuk kétnaponként és a 16-18.napig legalább. Miért nem kell szedned? szüneted jön?

lehet pé iigen, de lehet hogy elõjel, úgyhogy kicsit többször legyetek együtt mostantól mondjuk kétnaponként és a 16-18.napig legalább. Miért nem kell szedned? szüneted jön?
a closti miatt sose lehet tudni!szerintem mostantól legyetek együtt minél többet!háth most sikerül a kis bébi.sok sikert!
A kérdező hozzászólása: a closti megvékonyitotta a méhnyálkahártyát-azért nemkell szednem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!