Találatok a következő kifejezésre: Előző hónapban a mensim de (4 db)

Előző hónapban megjött a mensim de van hogy azóta feszül a mellem és most pedig kilyukadt a gumi ez a terhesség jele?

el?z?leg semmi gond nem volt a gumival meg is jött de akkoris késett 1 hetet...most 2* is kilyukadt a gumi de nem ment el a barátom sztem azonnal észrevettük a dolgot és abba is hagytuk de attól még terhes lehetek?el?z? mensi óta van h fájdogál a mellem:S

Legjobb válasz: Lehetni lehetsz terhes. Ajánlom, hogy csinálj tesztet, és vagy menj el orvoshoz. Próbáljatok óvatosabbak lenni. Nem törvényszerû hogy ilyen sûrûn elszakadjon. A mellfeszülés lehet terhesség jele, de akár a menszesz közeledtét is jelezheti. Szorítok hogy ne legyél babás. :))))))

Lehetni lehetsz terhes. Ajánlom, hogy csinálj tesztet, és vagy menj el orvoshoz. Próbáljatok óvatosabbak lenni. Nem törvényszerû hogy ilyen sûrûn elszakadjon. A mellfeszülés lehet terhesség jele, de akár a menszesz közeledtét is jelezheti. Szorítok hogy ne legyél babás. :) )))))
Szia! Szerintem olyan kicsi rá az esély, hogy szóra sem érdemes. Azt kevesen tudják az óvszerrõl, hogy a belseje spermaölõ szerrel van átitatva, ezért ha minimális sperma kerülhetett is ki, az elpusztult. Velem is történt ilyen annakidején, és nem lettem terhes. A mellfájás nálam is változó. Hol van, hol nincs, pedig mi aktívan dolgozunk a babán. Kitartás és nyugi! Tutira nem vagy terhes.

Nov 1én volt utoljára meg. A mensim hullámzó.28-29nap de minden 4. hónapban 35nap v több. Előző hónapban volt 35napos a ciklus. Szerintetek? Lehet még pozitív teszt?

Na ma még nem jött meg.30 napnál vagyok. Pár napja csináltam tesztet de mind negatív független mikor csináltam. Szerintetek? Ja még annyi hogy 17. -én volt az ovum. Tünetek a szokásos mell feszülés, puffadás.

Legjobb válasz: Ezért szedek baratcserjét mert hullámzo volt nekem is a mensi.Ez most helyre jott és bízom benne hogy + lessz a teszt mikulásra.

Ezért szedek baratcserjét mert hullámzo volt nekem is a mensi.Ez most helyre jott és bízom benne hogy + lessz a teszt mikulásra.
A kérdező hozzászólása: Szurkolok hogy meglegyen. Szülés elõtt rendben voltam 28napos volt mindíg. Most meg minden 4.hónap ilyen furi. Ha most megjön akkor majd teszek róla hogy rendben legyek.
Azt honnan tudod ilyen pontosan, hogy mikor volt ovud? Mert ha tényleg 17-én volt, akkor még nem is késik a mensid, hanem csak holnap kell megjönnie, mivel az ovulációt követõen kb. 14 nappal jelentkezik a menstruáció (terhesség hiányában). Persze pár nap eltérés lehet, de akkor is a peteérés utáni napok száma az ami állandó, tehát kb. 14 nap. Szóval nem sok értelme volt tesztelgetni pár nappal ezelõtt. Esetleg holnap reggel már bepróbálhatsz egyet megint, de nem baj, ha vársz 1-2 napot, hogy késsen.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy 17.-én volt az ovum azt az ovu teszt alapján írtam. És pici görcsökkel érezni szoktam a peteérést és megegyezett a teszttel. Igen igazad van, a 14.nap holnap lesz. Csak ezek a hiperérzékeny tesztek amiket ma lehet kapni, gondoltam ha jönne a kistesó akkor már megmutatná. Ha továbbra sem jön meg akkor majd tesztelek újra!
Azért annyira nem hiperérzékenyek, hogy ilyen hamar jelezzenek. :) Drukkolok! Írj majd ha teszteltél újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy drukkoltál de ma reggelre megjött. Remélem jövõ hónapban megfogan a kistesó!

2. hónapja hogy a mensim feketés barnás színű. Előző hónapban kb 12napot késett, csináltam tesztet, negatív lett, másnap megjött de barnás színe volt. Most ismét megjött (időben). Ez mi lehet?

sok stressz ér mert végzős vagyok,erre probáltam fogni előző hónapba a késést. a mennyisége olyan közepes,se nem kevés de nem is önt el.ja és mindig védekeztünk párommal.

Legjobb válasz: A teszt nem megbízható, szerintem nézesd meg magad nõgyógyásszal mindenképp.

A teszt nem megbízható, szerintem nézesd meg magad nõgyógyásszal mindenképp.

Lehetséges az, hogy még előző hónapban összejött a baba, de ugyanúgy megvan a mensim?

Annyi változással, hogy 5 nap helyett 3-4 napos, és sokkal kevesebb. 4 hónapja próbálkozunk, de csak most éreztem meg a pém. Haspuffadás, szédelgés, hányinger... Lehet hogy eddig nem volt peteérérsem? Ovutesztet nem használok. Naptárral nézem. Csináltam tesztet, de negatív lett. Most van a Pé-m. Most is együtt voltunk.

Legjobb válasz: sajna nemhiszem hogy baba,mert akkor nemlett volna menzi. és ha még a teszt sem mutatta ki akkor fõleg nem. szeretnétek?

sajna nemhiszem hogy baba, mert akkor nemlett volna menzi. és ha még a teszt sem mutatta ki akkor fõleg nem. szeretnétek?
A kérdező hozzászólása: Igen! De valahogy úgy érzem, most sikerülni fog. Remélem...
Édesanyám amikor a bátyámmal terhes volt, végig menstruált normálisan. De azóta sem hallottam ilyet. De ha a teszted negatív lett, akkor tuti hogy nem vagy terhes. Az LH teszt nekem nem jött be, esetleg hõmérõzz, vagy nézd törpemikroszkóppal a páfrányokat, az még segít.. Csak higgyj benne, hogy sikerül, és sikerülni is fog! :) Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!