Találatok a következő kifejezésre: Előző hónapban a (149 db)

Ha az előző hónapban a 21. napra jött meg a menstruációm, akkor ebben a hónapban is a 21. napra jön meg?

Fontos lenne a válasz, el?re is köszönöm szépen! 16/L

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos. Eddig hány napra jött meg?

Egyáltalán nem biztos. Eddig hány napra jött meg?
Ha már beált rendesen a menszid akkor elképzelhetõ ha nem akkor nem valoszinü, de lehet hogy szerencséd lesz.
A kérdező hozzászólása: eddig szinte pontosan a 28.napra...4 éve menstruálok....
Az tuti. Nekem is pozitív lett a gravi-val. Gratulálok.
100%!!!!!! Gratulálok, anyuka leszel! :) :) :)
Annyira tuti, hogy könnyen lehet, hogy már az elõzõ hónapban is terhes voltál a megjövõ menzesz ellenére is :) Nyomás egy ultrahangra, megnézetni, hogy jó helyen tapadt-e meg. Orvos egyelõre ne piszkáljon, most még felesleges.
Nekem is órára pontosan 28 napra jött meg, aztán volt egy 30 napos ciklusom, majd egy 32 napos, s a harmadik hónapban már nem jött meg:-) Gratula!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat:)

Lehetséges, hogy előző hónapban a 20. napon volt ovum, most pedig már a 9. -en? Görbe csatolva.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ca4b1ed4d410ed9315496b..

Legjobb válasz: Nagyon alacsony a hõd, nem szájban méred? Elõfordulhat bármikor peteérés, attól függ milyenek szoktak lenni a ciklusaid.

Nagyon alacsony a hõd, nem szájban méred? Elõfordulhat bármikor peteérés, attól függ milyenek szoktak lenni a ciklusaid.
Szerintem nem jól húzta be. folyásodból ítélve inkább a 17. napra tenném..bár nagyon alacsony a hõd meg semmi emelkedést nem látok..olyan mintha ebben a hónapban még nem is lett volna peteérésed..
szerintem sem volt még péd! Valószínû, hogy ha lesz az késõbb.

36. napja (jan.4. -én) jött meg előző hónapban a menstruációm. Holnap lesz 1 hete, (febr.2án) hogy kellett volna megjönnie. Miért késhet? Mivel lehet esetleg meggyorsítani? Van okom aggódni? (részletek lent)

Még február 4-5 is belefért volna. De semmi. S?t még nem is érzem úgy, mint ha meg akarna jönni. Kezdek nagyon parázni! Párommal együtt voltunk nem egyszer ebben a hónapban (is), de mindig nagyon ügyeltünk a védekezésre(óvszer),és soha nem is szakadt ki.. Annyira félek, hogy mégis valami baleset történt. Mennyi id? az amikor már tényleg aggódjak? (már most szétcsap az ideg..) Terhességi tesztet se merek venni, mert rettegek h pozitívat fog mutatni.. Egyébként az mennyi id? után mutat biztosat? Légyszi normálisan válaszoljatok!!

Legjobb válasz: És az a legérdekesebb h 1 hete, amikor meg kellett volna jönnie nagyon görcsölt a hasam és biztos voltam benne h meg is fog.. és mégse..

A kérdező hozzászólása: És az a legérdekesebb h 1 hete, amikor meg kellett volna jönnie nagyon görcsölt a hasam és biztos voltam benne h meg is fog.. és mégse..
ne parazz mar. hasznaljatok inkabb pharmatexet a gumihoz, csak magában a gumiban én se biznék.
A kérdező hozzászólása: Jól van, veszek tesztet mindenképp. Remélem, valóban negatív lesz. Most nagyon nem lenne jó egy ilyen zûrzavar.. Ha pozitív lesz, és baleset történt akkor nem tudom hogy fogok merni szexelni .. az már 100! :( Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! :)
nem lehet semmivel se gyorsitani, menj el mar es tesztelj. addig ugyse nyugszol meg. na, és ha azt mondom, h a környezetemben 2 olyan nõ is van, akik az elsõ par honapot végigmenstrualtak, közben meg terhesek voltak??
Könyörgöm, tesztelj. Ennyire nem parázhatsz egy teszttõl. Egyébként nincs házi módszer, amivel meg tudod gyorsítani, csak a nõgyógyász írhat fel ilyen hatású gyógyszert. felnõtt vagy, 20 éves, ne viselkedj már úgy, mint egy kisgyerek! Simán elõfordulhat, hogy tesztelsz és negatív, és akkor megnyugodhatsz. És igen, gumi mellett is teherbe lehet esni. Ritkán ugyan, de lehet. Egyik módszer se 100%-os, csakis a teljes önmegtartóztatás.
A kérdező hozzászólása: Egyébként van valami módszer amivel tudom gyorsítani h megjöjjön?
csinalj 1 tesztet, ha védekeztetek, akkor nem lehet gond. esetleg hasznalhattok a gumi mellé pharmatexet.
Megértem, hogy félsz a teszttõl. A helyedben én is be lennék fosva. De meg kell csinálnod a tesztet. Nem tudom meddig lehet elvégezni az abortuszt, de benne kell lenned, ha nem akarsz gyermeket szûlni. Jobb megnézni most minthogy túl késõn derüljön ki. De az egész mensid késhet a stressztõl meg az erõs félelmedtõl. 15:34
lehet h mikor gumi nélkül tette be volt rajta elõváladék, semmi sem biztos!
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. rettegek a teszttõl h pozitívat mutat majd
A kérdező hozzászólása: és szerintetek mennyi az esélye annak h terhes vagyok, ha mindig védekeztünk óvszerrel? egyetlen egyszer volt h óvszer nélkül berakta a párom a nemi szervét, de nem volt még elõváladék se(ez 100%!!) és csak fél percig úgy h nem is mozgott bennem egyáltalán. Óvszer nem szakadt ki, ez is biztos.
Figyelj. Szerintem menj le a Drogeria Martba és vegyél egy tesztet. Nem tudom hány éves vagy, de ha bab lakozik a pocódban és még gondolom 17-19 éves lehetsz nagyábból (remélem nem fiatalabb :S) és, ha nagyon rosszkor jön a baba, és ne adj Isten nem akarod megtartani, akkor már most el tudsz menni nõgyogyóhoz és kikérdezni milyen elvetetési eljárások vannak pontosan. És lelkileg felkészülni bármire. Legfõképpen az abortuszra... Sok sikert mindehez.
elsõ vagyok! Nem volt semmi megfázásod ebben a hónapban? amiatt is lehet! Ha nem volt akkor menj el a nõdokidhoz és beszélj vele vagy vegyél egy tetszett! Szurkolok h ne legyen semmi!
Elvileg már a tesztnek ki kell mutatnia, ha terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: köszi:) de nekem eddig nem volt ilyen ráadásul halálpontos volt mindig is a ciklusom. még a legelsõ vérzéseknél is.
azt mondta a nõgyógyászom h 2 hét késés még belefér! Ha addig se jön meg akk már lehet tesztelni!
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi gáz! Tegnap éjjel megjött, úgyhogy nem kell se teszt, se stressz :D Ennyire még soha nem örültem neki! :)

Volt már peteérésem? A ciklus.hu behúzta de semmi tünete nem volt annak hogy ott volt az ovuláció. Előző hónapban a 17. napon volt. A ciklusaim átlag 28 naposak

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8a5a4d2dfe9e2688f6dbdf..

Legjobb válasz: Szerintem rosszul húzta be. Úgy tûnik, próbálkozott a szervezeted, de nem történt tüszõrepedés, ezért újra leesett a hõ..az elkövetkezendõ napokban figyeld, mikor ugrik meg újra és ha megtörtént a tüszõrepedés, akkor annak fenn is kell maradnia.

Szerintem rosszul húzta be. Úgy tûnik, próbálkozott a szervezeted, de nem történt tüszõrepedés, ezért újra leesett a hõ..az elkövetkezendõ napokban figyeld, mikor ugrik meg újra és ha megtörtént a tüszõrepedés, akkor annak fenn is kell maradnia.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is 36, 8 at mértem

Inszemes anyukák! Nagyon elkenődtem! Amikor sikerült az inszem, akkor máshogy alakult a ciklusotok a beavatkozás után? Én az inszem utáni 7. napon vagyok, és u. úgy ahogy az előző hónapban a 6. napon elkezdett fájni a cicim.

Ez azt jelenti, hogy ismét nem sikerült?Ti hogy voltatok vele?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam inszem után, totál mensis tüneteim voltak, aztán mikor már 5 napot késett, meg mertem csinálni a tesztet és az rögtön kimutatta. Nekem az elsõ inszem sikeres volt, ikreket várok, most vagyok a 24. hétben. Ne kenõdj el, még túl korai lenne arra következtetni, hogy nem sikerült, bár nekem is mondhattak bármit, engem sem lehetett megnyugtatni.

Én is ugyanígy voltam inszem után, totál mensis tüneteim voltak, aztán mikor már 5 napot késett, meg mertem csinálni a tesztet és az rögtön kimutatta. Nekem az elsõ inszem sikeres volt, ikreket várok, most vagyok a 24. hétben. Ne kenõdj el, még túl korai lenne arra következtetni, hogy nem sikerült, bár nekem is mondhattak bármit, engem sem lehetett megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, és gratulálok nektek! Jó egészséget!
Köszönjük szépen. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény, szorítok neked.

Lefeküdtem elöző hónapba a barátomaml és kiszakadt a gumi de nem ment el a barátom csak minimális előváladék ment belém. Lehetek terhes?

Megjött a menstruációm de 2 nappal korábban... és csak 4 napig tartott ez baj?! de közben C-vitamint szedtem ez közrejátszhat a menstruáció er?séggében? holnap csinálok Lili terhességi tesztet mennyire megbizható?

Legjobb válasz: Ha megjött akkor elvileg nem lehet gond. Erõs volt a vérzésed? Mert ha igen, akkor tuti nem vagy terhes. Egyébként Lili teszt jó. A c vitamin meg nem tudom mennyire zavar be én is azt szedek és nekem is furán van meg...

Ha megjött akkor elvileg nem lehet gond. Erõs volt a vérzésed? Mert ha igen, akkor tuti nem vagy terhes. Egyébként Lili teszt jó. A c vitamin meg nem tudom mennyire zavar be én is azt szedek és nekem is furán van meg...
Bocsi az offért, de honnan tudod, hogy kiszakadt a gumi, ha nem ment el a párod? És hogy minimális elõváladék?
A kérdező hozzászólása: onann tudom h szerencsére észrevettük mert szószerint kidurrant szóval én rögtön észrevettem h nem oylan mint volt.
értem, köszi :)

Peteérésem hamarabb van mindig, előző hónapban a hőm is jelezte ezt. Most megint éreztem már, hogy volt, de a hőm nem változott. Nem is volt még akkor?

Legjobb válasz: Szia! az ovulációs fájdalom, nem feltétlenül a peteéréskor van, lehet hogy csak azt érzed hogy nõ a tüszõ és feszít, a hõ szerintem sokkal mérvadóbb!

Szia! az ovulációs fájdalom, nem feltétlenül a peteéréskor van, lehet hogy csak azt érzed hogy nõ a tüszõ és feszít, a hõ szerintem sokkal mérvadóbb!

A menzeszem mindig ugyanazon a napon jön meg, de előzőleg egy héttel előbb jött. /érettségi stressz/. Ha az előző hónappal számolom, már meg kellene lennie. Ha az előző hónapban előbb volt meg, most visszaáll, rendesen jön meg, a szokott időben?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani..Igen valószínüleg csak a stressz miatt volt hogy hamarabb jött meg én azt hallottam hogy statisztikailag 75%(10 nõbõl 7 - nek) hogy újból akkor jön meg amikor eddig..De persze lehet hogy te pont abba a 3 -ba vagy benne..

Ezt nem lehet megmondani..Igen valószínüleg csak a stressz miatt volt hogy hamarabb jött meg én azt hallottam hogy statisztikailag 75%(10 nõbõl 7 - nek) hogy újból akkor jön meg amikor eddig..De persze lehet hogy te pont abba a 3 -ba vagy benne..
Szia! Nekem is voltak olyan idõszakaim /fõiskolai vizsgák/ amikor a 26 napos ciklusom helyett 21 napra jött meg a mensi. Ha megszünik a stresszes életmód a mensi is visszaáll a "régi kerékvágásba". Nálam legalábbis igy történt.
én is most érettségiztem, és nekem is elmaradt :) az írásbelin kellett volna meglennie, de két héttel utána jött meg. szerintem emiatt ne aggódj, hamarosan viszaáll.

Tisztelt Doktor Úr! Amiatt érdeklődnék, hogy kb. 4 hónapja rendszertelen a menstruációm. Ez év januárjától abbahagytam a fogamzásgátló tablettát. Utána hónapokon keresztül rendszeres volt, de 4 hónapja rendszertelen. Előző hónapban 2 hetet késett és barná

Tisztelt Doktor Úr! Amiatt érdeklődnék, hogy kb. 4 hónapja rendszertelen a menstruációm. Ez év januárjától abbahagytam a fogamzásgátló tablettát. Utána hónapokon keresztül rendszeres volt, de 4 hónapja rendszertelen. Előző hónapban 2 hetet késett és barnás pecsételő vérzés volt, ez volt november hónap elején, majd a végén is megjött, tehát így novemberben kétszer volt menstruációm. Voltam UH-on, ott sok apró tüszőt láttak mindkét petefészkemben. Azt mondta az orvos, hogy policystás ovárium syndromám van, viszont sem hormonszint vizsgálatra sem más vizsgálatra nem küldtek el, csak UH-ra. Ön szerint valóban lehet ez a sok apró tüsző cysta? Én azt gondolnám, hogy akkor nem sok apró tüsző van írva hanem cystának van írva. Premens tablettát érdemes erre szedni? Szeretnék már babát és félek, hogy nincs peteérésem. Viszont ehhez kellene hormonszint vizsgálat, de sajnos nem küld a nőgyógyászom. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Szilvia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az ultrahangvizsgálat alapján felvetődött állapot valóban csak hormonvizsgálattal tisztázható, ezért azt mindenképpen indokoltnak tartom. Enélkül nem lehetséges a kezelésre vonatkozó tanácsokat sem adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az ultrahangvizsgálat alapján felvetődött állapot valóban csak hormonvizsgálattal tisztázható, ezért azt mindenképpen indokoltnak tartom. Enélkül nem lehetséges a kezelésre vonatkozó tanácsokat sem adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!