Találatok a következő kifejezésre: Előváladéktól mennyire hogy (30 db)

Az előváladéktól mennyi az esélye, hogy terhes lesz a barátnőm?

A barátnőmmel szeretkeztem és nem védekeztünk, mikor már úgy éreztem hogy elég akkor kivettem és úgy élveztem el. Attól félünk, hogy az előválakéktól baj lesz. Tudom, hogy kicsi az esély rá de mennyire?

Legjobb válasz: Nem kicsi az esély. olyan 50% ami elég sok.

Nem kicsi az esély. olyan 50% ami elég sok.
Kezdj el gyûjteni 72 órásra vagy abortuszra. De sok szép fiúcska és leány név van a naptárban.
nekemis volt ilyen, nehéz lesz azaz idõszak, amíg kihúzzzátok, és elég stresszes.(amíg meg nem jön neki) nyugi, nagyonnagyon kevés, nem lesz baj, nekünk 2x volt így.egyszer sem volt baj:)
Van rá esély. De próbáld ki, és akkor megmondod.

Az előváladéktól mennyi esélyem van rá hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Te ma már írtál ki egy kérdést... Le is tiltottalak FB-rõl, mert láttam a fajtád...

Te ma már írtál ki egy kérdést... Le is tiltottalak FB-rõl, mert láttam a fajtád...
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
Persze hisz az elõváladék is tartalmaz spermiumot ezt 12 éves korom óta tudom. Hogy lehet valaki ennyire tudatlan? Nálatok nem volt szexuális felvilágosítás? Hány éves vagy kérdezõ?
nagy
Jó nagy az esélyed.
50-50%......mert vagy teherbe esel, vagy nem.....
30-40% körül... De mivel tapasztalatlanok vagytok, jóval több! mi a baj a gumival???
50%.
Egyébként Kb. annyi, mintha belédélveznének..
A kérdező hozzászólása: Talán azt sem tudom mirõl beszélsz!! Normális válaszokat szeretnék kapni
Kedves tudatlan kérdezõ: az esély mindig ugyanannyi! 50-50%! Vagyis: vagy igen, vagy nem! Védekezz r*banc!

Az előváladéktól mennyi az esély hogy egy nő teherbe essen?

Legjobb válasz: nagyon sok, több mintha beleélveztél volna

nagyon sok, több mintha beleélveztél volna
Nagyon kevés rá az esély...kb 0, valamjennyi..., de a lényeg, hogy VAN RÁ ESÉLY! igaz, hogy kevés..., de akkor is van...estek már így teherbe...
bizony, egyfolytában, megállás nélkül még [email protected] sem mehetsz ki!
Jézus! Ha gyereket akarok majd, akkor 4 hónapig kell szexelnem bnõmmel?:D XD
Terhes vagy, ezért le kell vágni a fejed. Sajnálom.
utsóval egyetértek mert a tanárom megmonta még nekünk régebben... ami elsõre sikerül az gyanús:D
hát 30% annyi biztos hogy nem. mivel amikor tervezik is a gyereket , kb 4 hónap szexuális élet kell a fogantatáshoz átlagosan...
Mivel az elõváladék is tartalmaz spermát, így van rá esély, de nem olyan sok... Spkb.: 30%
Miért, ha azt mondjuk 1%, akkor kockáztatsz? Senki nem tudja megmondani mennyi az esélye. Cikluson belül is nyilván változik. De ne szórakozz vele inkább, jó páran estek már így teherbe.
100%, mivel az tele van spermiumokkal.. amúgy máris terhes vagy, menj gyorsan tesztért
Jaj, K...i :D

Előváladéktól mennyire gyakori, hogy teherbeesik valaki?

Kedves Kismamák! Várom a válaszaitokat hogy ki esett így teherbe. Légyszi írjatok!

Legjobb válasz: Nem vagyok kismama, de teherbe lehet esni az elõváladéktól is, fõleg fiatal korban. 40 éves kor felett már egyre kevesebb, majd egy darab spermium sem lesz az elõváladákban. DE! Szerintem nemjó ötlet a párod akarata nélkül kisbabát nemzeni. Persze más ha nemsokára akarja, csak olyan gyanus ez az 1-2 hónap... Az szinte semmi a 9 hónap várakozáshoz, szóval lehet hogy csak kifogás az az 1-2 hónap? Ne haragudj nem beleszólni akarok, csak nehogy balhé legyen ebbõl.

Nem vagyok kismama, de teherbe lehet esni az elõváladéktól is, fõleg fiatal korban. 40 éves kor felett már egyre kevesebb, majd egy darab spermium sem lesz az elõváladákban. DE! Szerintem nemjó ötlet a párod akarata nélkül kisbabát nemzeni. Persze más ha nemsokára akarja, csak olyan gyanus ez az 1-2 hónap... Az szinte semmi a 9 hónap várakozáshoz, szóval lehet hogy csak kifogás az az 1-2 hónap? Ne haragudj nem beleszólni akarok, csak nehogy balhé legyen ebbõl.
Szia! Én úgy estem teherbe. Nem akartunk még babát, de különbözõ okokból abban a hónapban úgy védekeztünk. Ma vagyok 22 hetes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, az 1-2 hónap csak a lakásfelújítás miatt van, már õ is szeretne, csak úgy gondolta hogy ha kész a lakás akkor, és szerintem nem befolyásolja a kettõ egymást. :) Peteéréskor is voltunk együtt megszakítással, hát most várok másfél hetet vagy 1-2 hónapot.

Előváladéktól mennyi az esély, hogy terhes leszek, illetve ha megszakított közösüléssel védekezünk a párommal?

Legjobb válasz: Én most így várom a harmadik gyermekünket. Nem volt baleset, csak megszakítással védekeztünk......

Én most így várom a harmadik gyermekünket. Nem volt baleset, csak megszakítással védekeztünk......
én is abban reménykedem, hogy ebben a hónapban ilyen megsazkításos védekezéssel terhes leszek...én már nem bánnám, párom még várna tavaszig, az esküvõnk utánig:)
Én úgy tudom, hogy a "hivatalos" teherbeesési százalék, ha 1 évig csak így védekeztek és rendszeres nemi életet éltek (heti minimum 1x), 50%!!! Ha semmiképp nem akartok gyereket, gondolkodjatok el más módszereken. (Gumi, tabletta stb.) Ha megtartjátok ha véletlenül becsúszna 1 babó, akkor mindegy. Én tablettát szedtem 4 évig, amíg fõsulis voltam, mert jelenleg az a legtutibb, bár nem túl egészséges. Akkoriban viszont nem tudtam volna bevállalni 1 gyereket. Miután végeztem, rögtön összeházasodtunk, elhelyezkedtem és már csak megszakított közösüléssel védekeztünk, mert ha jött volna a baba akkor is meg tudtuk volna tartani. Ez így ment 1, 5 évig, majd 2 havi célzott gyerekcsinálás után lett végül is babó.:) )
Szia! Nálam is ugyan ez a helyzet, mint nálad és várom, hogy összejöjjön babóca:) Írd meg, majd légyszi, hogy sikerült-e van rá így is esély vagy kapjam el rendesen apát:) ?

Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?

nekem sajnos a 12 hétben vették már el a babát de ennek kb 2éve már (anyagi okok miatt nem tudtam válalni)és egy abortusz után tényleg nehezebben lehet teherbe esni föleg ha ennyire rizikos volt az abortuszom? 28L

Legjobb válasz: "Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?" 28éves létedre továbbra is ennyi eszed van, hogy védekezés nélkül akarsz .ugni??? Gratulálok!!!

"Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?" 28éves létedre továbbra is ennyi eszed van, hogy védekezés nélkül akarsz .ugni??? Gratulálok!!!
kb ugyanannyi, mint abortusz elött... védekezzéééé, gumira gyüjtsd a pénzt, ne abortuszra.
nee máááár.. nem volt elég az abortusz, megint nem akarsz védekezni??? észnél vagy te????
Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?? Sajnálom a leendõ gyerekedet!!!
nem a gyerekgyilkolással van a gond, hanem h 2 x is bevállalná!!
Ha nem toltak el semmit az ab. közben (aminek sokkal nagyobb a valószínûsége), akkor ugyanakkora mint elõtte. Ha eltoltak, akkor az életben nem lehet több gyereked.
Okoskák, nekem is volt egy abortuszom 2 éve, igen, ostorozzatok:) most a 7. Hétben vagyok:) egyébként, ítélkezés elõtt, ismerjék ék meg az abortusz valódi okait, ti tiszta, szent tehenek, , , , ,

Előváladéktól tényleg ilyen könnyű teherbe esni? Mégis mennyi esély van rá, hogy csak az előváladéktól teherbe essen valaki?

Legjobb válasz: Nekem is szakemberek mondták h az elõváladék tartalmazhat spermiumot. Ha nem tartalmazna mindenki megszakítással védekezne, és az orvosok se intenének ettõl a fajta védekezéstõl. Lehet sok tini elolvasta a te kis kommentárodat h nincs benne spermium, és nagy örömmel alkalmazzák majd a megszakítást...Van ismerõsöm aki így esett teherbe. A tények magukért beszélnek.

Nekem is szakemberek mondták h az elõváladék tartalmazhat spermiumot. Ha nem tartalmazna mindenki megszakítással védekezne, és az orvosok se intenének ettõl a fajta védekezéstõl. Lehet sok tini elolvasta a te kis kommentárodat h nincs benne spermium, és nagy örömmel alkalmazzák majd a megszakítást...Van ismerõsöm aki így esett teherbe. A tények magukért beszélnek.
Nem olyan könnyû... egyátalán... egyrészt a nõnek épp a legtermékenyebbnek kell lennie a férfinak meg kell, hogy legyen spermium az elõváladékában, és ez sem mindenkinek van! De ez sem elég, mert életerõs spermiumnak kell ott lennie és nem egy kis gyengécskének aki az elsõ kanyarban meghal. :) El kell jutnia a petesejtig de arra sincs garancia, hogy oda bejut... és elõváladék ha tartalmaz spermiumot akkor igen kis számban, hiszen nem az a funkciója, így még kevesebb az esély arra, hogy teherbe essen valaki... hiszen minél kevesebb spermium annál kisebb esély a teherbeesésre.
Utolsó 2: Ha tudnátok olvasni és eljutottatok volna a szövegértelmezés azon szintjére, hogy megértitek, amit olvastok akkor látnátok, hogy pontosan leírtam, hogy MILYEN ESETBEN TARTALMAZHAT spermiumot az elõváladék. Ezt a nõgyógyász is tudja, ezért mondta amit mondott. Csodák pedig nincsenek.
kb. 0, 1% esélyed van az elõváladéktól teherbe esni. Azzal a tévhittel szemben ami az elmúlt pár évben terjed (fõleg itt), az elõváladék NEM TARTALMAZ spermiumot. Egy külön mirigy termeli. Funkciója az, hogy kitisztítsa ejakuláció elõtt a hugycsövet, mivel a vizelet kémhatása káros a spermákra. Namost az elõváladékban akkorlehet spermium, ha a hugycsõben volt spermium. Tehát ha a férfi a legutolsó ejakulációja óta nem vizelt. Ha vizelt akkor a savas kémhatás minden bizonnyal az eselegesen ki nem mosódott spermát is megöli percek alatt. És ha még valami durva véletlen folytán mégis kerülne kis mennyiségû spermium az elõváladékba a hugycsõbõl, annak akkor is minimális az esélye arra, hogy elérjen a petesejtig. Egyrészt az "út" nagyon hosszú. A sperma nem "szórakozásból" spriccel ki a péniszbõl, hanem azért, hogy minél kevesebbet kelljen úsznia a spermának. Az elõváladék viszont nem spriccel. Másrészt a spermák 99%-a az út közben elpusztul. Az elõváladékban pedig ha van is akkor olyan alacsony az életképes spermiumszám, hogy veszélyesebb átmenni a zebrán, mert ott több esélyed van rá, hogy elüt egy autó. Az ilyen "jajj azelõváladéktól 2gumival teherbeeestem" típusú íróknál valószínûleg nem csupán elõváladékról volt szó, hanem a tapasztalatlan férfi tag elélvezett, un. részlegsen (közepes mennyiségû spermium távozik a péniszbõl, ám az nem lankad le és a nemi vágy nem múlik) csupán nem észlelte.
Nekem nõgyógyászati asszisztens mondta, hogy igenis tartalmaz az elõváladék spermiumot.
Szerintem akárhány % az esély, akkor is megvan...én inkább nem kockáztatok... Szerintem még túlzásba is viszem a parázást...:S Na de mindegy....én így gondolom...
Ja értem már...akkor legközelebbi együttlétnél majd megkérdezi a csaj a pasit h kicsim, pisiltél már a tegnapi óta? Igen...Oké akkor csináljuk megszakítással!:D
Igenis, és teherbe lehet esni elõváladéktól! Nekem a második gyermekem is így "sikerült", és barátnõmnél is a legkisebb! Nem egy netes kamudokinak kell hinni, hanem a valódi orvosoknak, és a statisztikának! Elõváladéktól esik teherbe 20-ból minimum 1 nõ!
Ja és még a linkhez hozzáfûzöm. Hogy aki azthiszi hogy az elõváladék tartalmaz spermát az nem tanult biológiát.
Van rá esély... de van aki nem esik ettõl teherbe..
Kb. 5% esélyed van. Döntsd el, hogy ez könnyû, avagy nehéz.
Egy valódi orvos pontosan tudja, hogy a Cowper mirigyek egy árva darab spermiumot sem termelnek... Ti meg azért esetetek teherbe, mert a pasitok ejakulált csak nem merte bevallani vagy maga sem vette észre. Csodák nincsenek, ez 8. elemi osztályos biológia.

Mennyire gyakori az, hogy valaki előváladéktól lesz terhes? Kb mennyi előváladék szükséges ahhoz, hogy ez megessen?

Van itt olyan lány/nő aki ettől lett terhes,de idő előtt azért a férfi kivette és mégis? Múltkor a barátommal kb fél-1 percig csináltuk gumi nélkül.

Legjobb válasz: Én 25 évesen így lettem várandós :) Még nem terveztük, viszont az sem zavart ha becsúszna egy. Ezért nem védekeztünk de a férjem akkor is kivette a végén. Azóta már két gyermekünk van, Az egyik 3 éves a másik 1. :)

Én 25 évesen így lettem várandós :) Még nem terveztük, viszont az sem zavart ha becsúszna egy. Ezért nem védekeztünk de a férjem akkor is kivette a végén. Azóta már két gyermekünk van, Az egyik 3 éves a másik 1. :)
Olvastam már több olyan hozzászólást itt a GYK-n, hogy valakivel így esett. Nem az elõváladék mennyisége számít, hanem az, hogy abban van-e és mennyi spermium. Állítólag fiatalabb férfiaknál gyakoribb, hogy az elõváladék spermiumot tartalmaz, 30 év fölöttieknél ritkább.
2, 5éve nem lettem igy terhes.
Én 2 éve hõmérõzök, igaz nem 18 éves vagyok, a ciklusom szépen beállt már, lehet rá számítani. Mi havonta 2 hetet egyáltalán nem védekezünk, az oldal ahol rögzítem a hõmérsékleteimet mutatja, hogy mikor van peteérésem, mikor eshetnék teherbe, ezeken a napokon, illetve elõtte és utána 1-1 hétig gumit használunk. De ezt leszámítva egyáltalán nem védekezünk. Én eddig nem estem teherbe. A nõgyógyászom is ezzel riogat, hogy ebbõl nagyon szép kisbabák szoktak foganni, de egyelõre a 2 év engem igazol. Ha meg becsúszik, akkor se lenne már baj. Egyébként nem ismerek ilyet, aki tudja, hogy így lett volna terhes. Ha késõn veszi ki a fiú az veszélyesebb szerintem. De lényeg az idõzítésen van akkor is, nem vagyunk folyamatosan termékenyek..
az elõváladékba lehet spermium de nem nagy az esélye
Szerintem ennek az esélye kicsi de mégis fennáll. Minél többször csináljátok annál valószínûbb a nagy számok törvénye alapján. A megszakításos közösülés pearl indexe a legnagyobb de szerintem abban benne van az is amiket késõn húztak ki. Kétlem hogy a nagyrészük elõváladékos lenne. Talán egy nõgyógyász tudná.

Mennyi az esély, hogy előváladéktól terhes leszel, ha az ejakulációkor a kilövellő spermiumok se mindig érnek el? az előváladékban lévő sperma hogyan tud eljutni a petééig?

Legjobb válasz: Az esély kicsi, de van. Hogyan jut el? Nagyon könnyen: több mint 3-5 napig életben van benned, az alatt bõven fel tud "úszni" ahova kell... A spermiumok száma milliliterenként 20-60 millió az ondóban. Felfogtad ezt? Ez iszonyat nagy szám, és ez csak egy milliliter. Ehhez képest viszonyítsad, hogy vajon mennyit jelent az a "kevés" ami az elõváladékban van...és elég ha csak 1-nek sikerül. Így mozognak: http://www.youtube.com/watch?v=jfQEV-jcmus

Az esély kicsi, de van. Hogyan jut el? Nagyon könnyen: több mint 3-5 napig életben van benned, az alatt bõven fel tud "úszni" ahova kell... A spermiumok száma milliliterenként 20-60 millió az ondóban. Felfogtad ezt? Ez iszonyat nagy szám, és ez csak egy milliliter. Ehhez képest viszonyítsad, hogy vajon mennyit jelent az a "kevés" ami az elõváladékban van...és elég ha csak 1-nek sikerül. Így mozognak: http://www.youtube.com/watch?v=jfQEV-jcmus

Mennyi az esély arra, hogy előváladéktól terhes legyek? (bővebben lent. )

Barátommal szeretkezés közben kiszakadt az óvszer, de rögtön észrevettük, és abba is hagytuk. Tehát nem történt nála magömlés. (nem tudom ha ez befolyásolhatja de:) Nemrég voltam orvosnál, mert késik a menstruációm. Csak pecsételő vérzésem volt kb. 2 hete, azóta semmi. Doki csinált ultrahangot, de azt mondta nincs semmi bajom, majd jönni fog. Tehát... Mennyi az esély arra, hogy előváladéktól terhes legyek ?

Legjobb válasz: Az orvostól kérdezd, ne tõlünk.

Az orvostól kérdezd, ne tõlünk.
minimális mi 1 éve csináljuk meg szakításossal.
5%

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!