Találatok a következő kifejezésre: Előváladéktól mennyi esély, hogy terhes leszek, (6 db)

Az előváladéktól mennyi az esélye, hogy terhes lesz a barátnőm?

A barátnőmmel szeretkeztem és nem védekeztünk, mikor már úgy éreztem hogy elég akkor kivettem és úgy élveztem el. Attól félünk, hogy az előválakéktól baj lesz. Tudom, hogy kicsi az esély rá de mennyire?

Legjobb válasz: Nem kicsi az esély. olyan 50% ami elég sok.

Nem kicsi az esély. olyan 50% ami elég sok.
Kezdj el gyûjteni 72 órásra vagy abortuszra. De sok szép fiúcska és leány név van a naptárban.
nekemis volt ilyen, nehéz lesz azaz idõszak, amíg kihúzzzátok, és elég stresszes.(amíg meg nem jön neki) nyugi, nagyonnagyon kevés, nem lesz baj, nekünk 2x volt így.egyszer sem volt baj:)
Van rá esély. De próbáld ki, és akkor megmondod.

Másfél hónapja hagytam abba a tabletta szedését. A ciklusom 28 napos. A 11. napon szeretkeztem a barátommal, de elszakadt az óvszer, amit még időben (az orgazmusa előtt) észrevettünk. Mennyi az esélye, hogy terhes leszek az előváladéktól?

Legjobb válasz: A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.

A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.
Nem tudom mióta szedted a gyógyszert...ha már régóta (akár évek óta) akkor talán nincs gond. Bár az esély ott van! Sokan azt vallják, hogy miután abbahagyod a gyógyszert már másnap teherbe is eshetsz. Persze ez az esetek többségében nem így van. De ezért is mondják hogy ha elfelejte bevenni a gyógyszert egy hétig védekezni kell gumival is, hogy ne essen teherbe az ember. De mivel te már másfél hónapja abbahagytad, és az elõváladékban is lehetnek kisügyes spermák, ezért van esély arra is hogy megtermékenyült. Én ahelyedben csinálnék tesztet, de ha van rá mód, a 72órás tabit ajánlom ha biztosra akasz menni.
Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor gondolom babát szeretnétek!Akkor miért baj, ha az elõváladéktól teherbe estél? Mert igen megvan rá az esély! Ha már nem szeded, akkor nincs ami védettséget adjon, tök mindegy, hogy 1 napja hagytad abba, vagy 1 hónapja!
Gondolom, nem azért használtál óvszert, mert babát akarsz... Az esély megvan, de kicsi. A kérdsé, hogy belesel-e abba a pár esetbe, amitõl összejön a baba. A 72 órás tabi a biztos.

Előváladéktól mennyi az esély, hogy terhes leszek, illetve ha megszakított közösüléssel védekezünk a párommal?

Legjobb válasz: Én most így várom a harmadik gyermekünket. Nem volt baleset, csak megszakítással védekeztünk......

Én most így várom a harmadik gyermekünket. Nem volt baleset, csak megszakítással védekeztünk......
én is abban reménykedem, hogy ebben a hónapban ilyen megsazkításos védekezéssel terhes leszek...én már nem bánnám, párom még várna tavaszig, az esküvõnk utánig:)
Én úgy tudom, hogy a "hivatalos" teherbeesési százalék, ha 1 évig csak így védekeztek és rendszeres nemi életet éltek (heti minimum 1x), 50%!!! Ha semmiképp nem akartok gyereket, gondolkodjatok el más módszereken. (Gumi, tabletta stb.) Ha megtartjátok ha véletlenül becsúszna 1 babó, akkor mindegy. Én tablettát szedtem 4 évig, amíg fõsulis voltam, mert jelenleg az a legtutibb, bár nem túl egészséges. Akkoriban viszont nem tudtam volna bevállalni 1 gyereket. Miután végeztem, rögtön összeházasodtunk, elhelyezkedtem és már csak megszakított közösüléssel védekeztünk, mert ha jött volna a baba akkor is meg tudtuk volna tartani. Ez így ment 1, 5 évig, majd 2 havi célzott gyerekcsinálás után lett végül is babó.:) )
Szia! Nálam is ugyan ez a helyzet, mint nálad és várom, hogy összejöjjön babóca:) Írd meg, majd légyszi, hogy sikerült-e van rá így is esély vagy kapjam el rendesen apát:) ?

Mennyi az esélye annak, hogy az előváladéktól terhes lesz a barátnőm?

Nem maszturbáltam aktus előtt 3 napig, aztán amikor sor került rá akkor kicsit későn kaptam ki a péniszem, és előváladék került a hüvelyébe. Mennyi az esélye hogy terhes lett?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni kisfiam,de az elõváladék=kéjnedv aközben távozik a p*csödbõl miközben még javában benne vagy az ész nélküli hülye tini p*csa barátnõdben....Amit te nevezel elõváladéknak a fent leírt szituációban már 100% g*ci volt. Szóval szívás. IJ! MEgérdemled a puját...nem hiába mondják, hogy gyereket csinálni még a hülye is tud. 23N

Nem akarlak elkeseríteni kisfiam, de az elõváladék=kéjnedv aközben távozik a p*csödbõl miközben még javában benne vagy az ész nélküli hülye tini p*csa barátnõdben....Amit te nevezel elõváladéknak a fent leírt szituációban már 100% g*ci volt. Szóval szívás. IJ! MEgérdemled a puját...nem hiába mondják, hogy gyereket csinálni még a hülye is tud. 23N
kicsit késõn kaptam ki a péniszem, és elõváladék került a hüvelyébe >> aham.. oks.. biológia 1!!!
Elég kicsi, de azért holnap reggel a biztonság kedvéért csináljon tesztet.
50%
holnap reggel hiába csinál tesztet 2 hét múlva csináljon
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm az értelmes hozzászólást. Csak preventív jelleggel írnám, hogy nem minden férfi ugyanolyan, nekem pl száraz a tököm végig, ha nem nyálazzák, élvezés elõtt jön csak elõváladék. A kérdés az volt, hogy ez tartalmazhat e élõ spermiumot ha elõtte nem önkielégítettem....köszi a hasznos válasz
"aztán amikor sor került rá akkor kicsit késõn kaptam ki a péniszem, és elõváladék került a hüvelyébe" Hidd csak azt hogy elõváladék. De baromira nem az. Ha késõn húztad ki, akkor bizony az már ondó volt. Én a helyetekben elhúznék 72 órásért, máskor meg KOTONT használnék. Elõbb-utóbb (ha nem is most) rá fogsz cseszni ezzel a módszerrel.
A kérdező hozzászólása: Miután kihúztam rá kellett rántanom még 5-6-ot hogy elélvezzek, szóval tuti csak elõváladék volt...ennyire ismerem már a testem. A kérdés továbbra is az, hogy ebben lehet e élõ spermium te buta liba!
Buta liba a nõd, hogy megengedi, hogy koton nélkül beledugd a retkes farkad:)

Mennyi az esélye, hogy előváladéktól terhes lesz a barátom barátnője?

Legjobb válasz: Ez jó:a barátod barátnõjét dugtad meg? Hát kellemetlen, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!

Ez jó:a barátod barátnõjét dugtad meg? Hát kellemetlen, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!
A kérdező hozzászólása: Nem.Barátom meg a nõje dugtak én csak közvetítõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Teherbe lehet esni. De ha vesznek 48 órán belül sürgõsségi tablettát akkor nincs baba, de ha nem vesznek akkor is csak 50%. hogy lesz e kicsi..nem?
Így van, 50-50%
Hát nem akarlak elszomorítani, de a szomszédnak is így lett egy kisfia...
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy vettek gyógyszert kétfélét is amit 72 órán belül kell beszedni és õk 30órán belül szedték be, magyarul 100% h nincsen baba, nem? ( csakhogy megnyugodjanak)

Mennyi az esélye annak, hogy valaki az előváladéktól terhes lesz?

Csak érdekelne, hogy ti mit gondoltok err?l a dologról. :)

Legjobb válasz: 2 évesek elmúltak az ikreink :):)

2 évesek elmúltak az ikreink :) :)
hány ilyen kérdés lesz még ma? Már mindenki tudja, hogy minimális, de van!
minimális, de elõfordulhat.
50%
moszuke válasza helyes 50% v igen v nem -.-" hanyadik kérdés már...
minimum 50%
Statisztikák szerint egy év alatt 35%. Lásd: pearl index

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!