Találatok a következő kifejezésre: Előváladéktól mennyi esély, hogy (28 db)

Az előváladéktól mennyi esélyem van rá hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Te ma már írtál ki egy kérdést... Le is tiltottalak FB-rõl, mert láttam a fajtád...

Te ma már írtál ki egy kérdést... Le is tiltottalak FB-rõl, mert láttam a fajtád...
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
Persze hisz az elõváladék is tartalmaz spermiumot ezt 12 éves korom óta tudom. Hogy lehet valaki ennyire tudatlan? Nálatok nem volt szexuális felvilágosítás? Hány éves vagy kérdezõ?
nagy
Jó nagy az esélyed.
50-50%......mert vagy teherbe esel, vagy nem.....
30-40% körül... De mivel tapasztalatlanok vagytok, jóval több! mi a baj a gumival???
50%.
Egyébként Kb. annyi, mintha belédélveznének..
A kérdező hozzászólása: Talán azt sem tudom mirõl beszélsz!! Normális válaszokat szeretnék kapni
Kedves tudatlan kérdezõ: az esély mindig ugyanannyi! 50-50%! Vagyis: vagy igen, vagy nem! Védekezz r*banc!

Előváladéktól tényleg ilyen könnyű teherbe esni? Mégis mennyi esély van rá, hogy csak az előváladéktól teherbe essen valaki?

Legjobb válasz: Nekem is szakemberek mondták h az elõváladék tartalmazhat spermiumot. Ha nem tartalmazna mindenki megszakítással védekezne, és az orvosok se intenének ettõl a fajta védekezéstõl. Lehet sok tini elolvasta a te kis kommentárodat h nincs benne spermium, és nagy örömmel alkalmazzák majd a megszakítást...Van ismerõsöm aki így esett teherbe. A tények magukért beszélnek.

Nekem is szakemberek mondták h az elõváladék tartalmazhat spermiumot. Ha nem tartalmazna mindenki megszakítással védekezne, és az orvosok se intenének ettõl a fajta védekezéstõl. Lehet sok tini elolvasta a te kis kommentárodat h nincs benne spermium, és nagy örömmel alkalmazzák majd a megszakítást...Van ismerõsöm aki így esett teherbe. A tények magukért beszélnek.
Nem olyan könnyû... egyátalán... egyrészt a nõnek épp a legtermékenyebbnek kell lennie a férfinak meg kell, hogy legyen spermium az elõváladékában, és ez sem mindenkinek van! De ez sem elég, mert életerõs spermiumnak kell ott lennie és nem egy kis gyengécskének aki az elsõ kanyarban meghal. :) El kell jutnia a petesejtig de arra sincs garancia, hogy oda bejut... és elõváladék ha tartalmaz spermiumot akkor igen kis számban, hiszen nem az a funkciója, így még kevesebb az esély arra, hogy teherbe essen valaki... hiszen minél kevesebb spermium annál kisebb esély a teherbeesésre.
Utolsó 2: Ha tudnátok olvasni és eljutottatok volna a szövegértelmezés azon szintjére, hogy megértitek, amit olvastok akkor látnátok, hogy pontosan leírtam, hogy MILYEN ESETBEN TARTALMAZHAT spermiumot az elõváladék. Ezt a nõgyógyász is tudja, ezért mondta amit mondott. Csodák pedig nincsenek.
kb. 0, 1% esélyed van az elõváladéktól teherbe esni. Azzal a tévhittel szemben ami az elmúlt pár évben terjed (fõleg itt), az elõváladék NEM TARTALMAZ spermiumot. Egy külön mirigy termeli. Funkciója az, hogy kitisztítsa ejakuláció elõtt a hugycsövet, mivel a vizelet kémhatása káros a spermákra. Namost az elõváladékban akkorlehet spermium, ha a hugycsõben volt spermium. Tehát ha a férfi a legutolsó ejakulációja óta nem vizelt. Ha vizelt akkor a savas kémhatás minden bizonnyal az eselegesen ki nem mosódott spermát is megöli percek alatt. És ha még valami durva véletlen folytán mégis kerülne kis mennyiségû spermium az elõváladékba a hugycsõbõl, annak akkor is minimális az esélye arra, hogy elérjen a petesejtig. Egyrészt az "út" nagyon hosszú. A sperma nem "szórakozásból" spriccel ki a péniszbõl, hanem azért, hogy minél kevesebbet kelljen úsznia a spermának. Az elõváladék viszont nem spriccel. Másrészt a spermák 99%-a az út közben elpusztul. Az elõváladékban pedig ha van is akkor olyan alacsony az életképes spermiumszám, hogy veszélyesebb átmenni a zebrán, mert ott több esélyed van rá, hogy elüt egy autó. Az ilyen "jajj azelõváladéktól 2gumival teherbeeestem" típusú íróknál valószínûleg nem csupán elõváladékról volt szó, hanem a tapasztalatlan férfi tag elélvezett, un. részlegsen (közepes mennyiségû spermium távozik a péniszbõl, ám az nem lankad le és a nemi vágy nem múlik) csupán nem észlelte.
Nekem nõgyógyászati asszisztens mondta, hogy igenis tartalmaz az elõváladék spermiumot.
Szerintem akárhány % az esély, akkor is megvan...én inkább nem kockáztatok... Szerintem még túlzásba is viszem a parázást...:S Na de mindegy....én így gondolom...
Ja értem már...akkor legközelebbi együttlétnél majd megkérdezi a csaj a pasit h kicsim, pisiltél már a tegnapi óta? Igen...Oké akkor csináljuk megszakítással!:D
Igenis, és teherbe lehet esni elõváladéktól! Nekem a második gyermekem is így "sikerült", és barátnõmnél is a legkisebb! Nem egy netes kamudokinak kell hinni, hanem a valódi orvosoknak, és a statisztikának! Elõváladéktól esik teherbe 20-ból minimum 1 nõ!
Ja és még a linkhez hozzáfûzöm. Hogy aki azthiszi hogy az elõváladék tartalmaz spermát az nem tanult biológiát.
Van rá esély... de van aki nem esik ettõl teherbe..
Kb. 5% esélyed van. Döntsd el, hogy ez könnyû, avagy nehéz.
Egy valódi orvos pontosan tudja, hogy a Cowper mirigyek egy árva darab spermiumot sem termelnek... Ti meg azért esetetek teherbe, mert a pasitok ejakulált csak nem merte bevallani vagy maga sem vette észre. Csodák nincsenek, ez 8. elemi osztályos biológia.

Mennyi az esély, hogy előváladéktól terhes leszel, ha az ejakulációkor a kilövellő spermiumok se mindig érnek el? az előváladékban lévő sperma hogyan tud eljutni a petééig?

Legjobb válasz: Az esély kicsi, de van. Hogyan jut el? Nagyon könnyen: több mint 3-5 napig életben van benned, az alatt bõven fel tud "úszni" ahova kell... A spermiumok száma milliliterenként 20-60 millió az ondóban. Felfogtad ezt? Ez iszonyat nagy szám, és ez csak egy milliliter. Ehhez képest viszonyítsad, hogy vajon mennyit jelent az a "kevés" ami az elõváladékban van...és elég ha csak 1-nek sikerül. Így mozognak: http://www.youtube.com/watch?v=jfQEV-jcmus

Az esély kicsi, de van. Hogyan jut el? Nagyon könnyen: több mint 3-5 napig életben van benned, az alatt bõven fel tud "úszni" ahova kell... A spermiumok száma milliliterenként 20-60 millió az ondóban. Felfogtad ezt? Ez iszonyat nagy szám, és ez csak egy milliliter. Ehhez képest viszonyítsad, hogy vajon mennyit jelent az a "kevés" ami az elõváladékban van...és elég ha csak 1-nek sikerül. Így mozognak: http://www.youtube.com/watch?v=jfQEV-jcmus

Az előváladéktól mennyi az esélye, hogy terhes lesz a barátnőm?

A barátnőmmel szeretkeztem és nem védekeztünk, mikor már úgy éreztem hogy elég akkor kivettem és úgy élveztem el. Attól félünk, hogy az előválakéktól baj lesz. Tudom, hogy kicsi az esély rá de mennyire?

Legjobb válasz: Nem kicsi az esély. olyan 50% ami elég sok.

Nem kicsi az esély. olyan 50% ami elég sok.
Kezdj el gyûjteni 72 órásra vagy abortuszra. De sok szép fiúcska és leány név van a naptárban.
nekemis volt ilyen, nehéz lesz azaz idõszak, amíg kihúzzzátok, és elég stresszes.(amíg meg nem jön neki) nyugi, nagyonnagyon kevés, nem lesz baj, nekünk 2x volt így.egyszer sem volt baj:)
Van rá esély. De próbáld ki, és akkor megmondod.

Mennyi esély van arra, hogy előváladéktól teherbe esek? Ez nem csak amolyan városi legenda? Lett már valaki így kismama?

Kislányom 1 éves múlt, 2 hete nem szopizik, pont most fogyott el a Cerazette-m, így nem váltottam ki az újat, mert szeretném elkezdeni majd, ha megjön a sima fogamzásgátlót. Viszont a Cerazette mellett ez úgy tudom nehéz.

Legjobb válasz: Nem vagy már kezdö ezért tudnod kellene,hogy igen van esély teherbe esésre,e´s sokan terhesek is lettek. Gondolom,mielött kiírtad volna a kérde´sed,nagyonsok ilyen kérdést kidobott már a gép.El kellett volna olvasnod.Vagy olvasd el most.Ìrd be a keresöbe. Tényleg annyi ilyen kérde´s van már..... 20 hónapos kislány anyukája.

Nem vagy már kezdö ezért tudnod kellene, hogy igen van esély teherbe esésre, e´s sokan terhesek is lettek. Gondolom, mielött kiírtad volna a kérde´sed, nagyonsok ilyen kérdést kidobott már a gép.El kellett volna olvasnod.Vagy olvasd el most.Ìrd be a keresöbe. Tényleg annyi ilyen kérde´s van már..... 20 hónapos kislány anyukája.
3 hónapja szültem a babámat, aki megszakitásos módszerrel fogant. Szülés óta nem is szexeltünk, mert még nem tudtam kiváltani a fogamzásgátlót, a párom meg nem szereti a gumit, igy nincs szex, nem kockáztatok többet!
Te már anya vagy, és ilyet kérdezel? Ezt már a tinik is tudják! És a keresõben rengeteg ilyen kérdés és válasz van.

Másfél hónapja hagytam abba a tabletta szedését. A ciklusom 28 napos. A 11. napon szeretkeztem a barátommal, de elszakadt az óvszer, amit még időben (az orgazmusa előtt) észrevettünk. Mennyi az esélye, hogy terhes leszek az előváladéktól?

Legjobb válasz: A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.

A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.
Nem tudom mióta szedted a gyógyszert...ha már régóta (akár évek óta) akkor talán nincs gond. Bár az esély ott van! Sokan azt vallják, hogy miután abbahagyod a gyógyszert már másnap teherbe is eshetsz. Persze ez az esetek többségében nem így van. De ezért is mondják hogy ha elfelejte bevenni a gyógyszert egy hétig védekezni kell gumival is, hogy ne essen teherbe az ember. De mivel te már másfél hónapja abbahagytad, és az elõváladékban is lehetnek kisügyes spermák, ezért van esély arra is hogy megtermékenyült. Én ahelyedben csinálnék tesztet, de ha van rá mód, a 72órás tabit ajánlom ha biztosra akasz menni.
Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor gondolom babát szeretnétek!Akkor miért baj, ha az elõváladéktól teherbe estél? Mert igen megvan rá az esély! Ha már nem szeded, akkor nincs ami védettséget adjon, tök mindegy, hogy 1 napja hagytad abba, vagy 1 hónapja!
Gondolom, nem azért használtál óvszert, mert babát akarsz... Az esély megvan, de kicsi. A kérdsé, hogy belesel-e abba a pár esetbe, amitõl összejön a baba. A 72 órás tabi a biztos.

Van ez a tipikus "eakuláció előtt gyorsan kikapom" dolog előváladéktól tehetbe lehet esni? Mennyi az esélye, hogy kevés (minimálisnak mondható) spermiumtól tehetbe esik az illető?

Legjobb válasz: A Pearl index szerint, 100 nõbõl 35 esik teherbe, ha egy éven át így védekeznek. Talán nézzétek meg, hogy hol járt a barátnõd a ciklusában, az kicsit megnyugtathat. De ne csináljátok amúgy, nem szerencsés.

A Pearl index szerint, 100 nõbõl 35 esik teherbe, ha egy éven át így védekeznek. Talán nézzétek meg, hogy hol járt a barátnõd a ciklusában, az kicsit megnyugtathat. De ne csináljátok amúgy, nem szerencsés.
Hülye kérdés. Ha gumi nélkül akarod megdugni, akkor élvez is bele. Legalább akkor használd ki a lehetõséget.
Szia! Amikor elõször vagy együtt a pároddal(nem a legelsõ sexre gondolok életedben, hanem minden egyes közösülésnél) akkor csak a prosztata váladék jön, abban pedig annyi sperma van ami nem képes megtapadni. aztán ha másodszorra is szeretnétek szeretkezni, mindenféle képen mosakodj meg és közben pisilj, hogy a sperma vége is teljesen kiürüljön a vizeleteddel együtt. Így nem eshet teherbe a barátnõd.
Pontosan, ekkor a legveszélyesebb...
A kérdező hozzászólása: a 72 órás tabletta már nem megoldás, reménykedünk :) még szereténk várni
Akkor a legtermékenyebb. Már a ciklus közepén...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) hát a barátnõm a hónap közepén jár(t) épp... ez függ valamitõl?
az elovaladek magaban nem tartalmaz spermiumokat, tartalmazhat viszont az elozo ejakulaciobol. lasd wiki: http://hu.wikipedia.org/wiki/El%C5%91v%C3%A1lad%C3%A9k
Százalékot nem tudok neked írni. Reális esélye van. Nem kell ilyen felelõtlenséget csinálni máskor! Ott a gumi vagy szedjen tablettát a bnõd! De így nem lehet! Most az- tán ott van az idegeskedés, ami egyikõtöknek sem hiányzik. Máskor legyetek okosabbak. OK, hogy elkap a hév, ezt tel- jesen megértem, de már jó elõre vásárolj be és legyen mindig otthon gumi!
Egy gyerekhez egy darab spermium kell. Mindenki döntse el az esélyt...
Igen, lehet teherbe esni elõváladéktól, mivel van benne spermium.
Ja, hát igen, a tabletta kétségtelenül jobb. Úgy mindkét fél számára élvezetesebb a szex. De ez már részletkérdés. :)
Vagy tabletta a legjobb
Nyilvánvalóan nagyon kicsi az esély. Gondolj bele, még ha beleélvezel, akkor is jóval nagyobb az esélye, hogy az elsõ alkalom után nem lesz rögtön terhes. A pároknak általában dolgozni kell érte hónapokig, hogy a baba összejöjjön. Ettõl függetlenül elõfordulhat persze, hogy pusztán az elõváladék termékenyítsen meg egy nõt, szóval ha biztosra akarsz menni, akkor bizony kötelezõ a gumi.
A kérdező hozzászólása: értem :) kicsit ideges vagyok ezért irtam ide :) mert 18 múltam :) nembirtuk megálni... (aki átéli az tudja mirõl beszélek :D) az a baj, hogy van mikor még nem élvezel el, de folyik.. és nemtudom hogy igye volt... utolsó pillanatban kaptam ki.. még 3 "húzás"és szétfojtam...
Hát szerintem az elõ nedv full hülyeség :D Én sem szeretek zokniban lábat mosni, és a jobbak tudják mikor van az OUT :D
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kérnék, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!! nagyon izgulok és ideges vagyok, felelõtlen voltam igaz, de... ha elkap valakit, senki nem állna meg :)

Mennyi az esélye hogy a párom teherbe essen az előváladéktól? Több mint féléve csináljuk minden nélkül és egyszer sem volt gond és azóta sincsen. Ha újra csináljuk letöröljük magunkat a menstruációja is rendben van.

Legjobb válasz: Amúgy én azt hallottam, h nem elég letörölni, úgy még jobb, ha szex után elmész pisilni. Mert így maradhatnak a péniszben spermák, amik a következõ aktus alkalmával távozó elõváladékkal együtt bekerülhetnek a hüvelybe. Nem az, persze az elõváladékban is van sperma, de abban nagyon kevés. Szval én ajánlom h utána menj el mindig mosdóba. Veszélyes játék am amit csináltok, inkább szedhetne a csaj tablettát, vagy legalább a vége felé húzzátok fel a gumit, vagy nemtom.. Nehogy egyszer baj legyen belõle

Amúgy én azt hallottam, h nem elég letörölni, úgy még jobb, ha szex után elmész pisilni. Mert így maradhatnak a péniszben spermák, amik a következõ aktus alkalmával távozó elõváladékkal együtt bekerülhetnek a hüvelybe. Nem az, persze az elõváladékban is van sperma, de abban nagyon kevés. Szval én ajánlom h utána menj el mindig mosdóba. Veszélyes játék am amit csináltok, inkább szedhetne a csaj tablettát, vagy legalább a vége felé húzzátok fel a gumit, vagy nemtom.. Nehogy egyszer baj legyen belõle
100 nõbõl egy év alatt 40 teherbe esik ezzel a módszerrel.
Fogamzásgátlóról még nem hallottatok?
A kérdező hozzászólása: hallottunk róla igen és nem sokára be is szerezzük, 8.hónapja vagyunk együtt és az elõtt szûz volt soha nem mentem el benne és véletlenül sem mindig érzem mikor jön és ki is húzzuk. még nem volt gond
Majd lesz. Addig szórakoztok ezzel, míg teherbe esik, és mehet kapartatni. Húzzál kotont!!!!!

Mennyi az esélye, hogy előváladéktól terhes lesz a barátom barátnője?

Legjobb válasz: Ez jó:a barátod barátnõjét dugtad meg? Hát kellemetlen, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!

Ez jó:a barátod barátnõjét dugtad meg? Hát kellemetlen, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!
A kérdező hozzászólása: Nem.Barátom meg a nõje dugtak én csak közvetítõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Teherbe lehet esni. De ha vesznek 48 órán belül sürgõsségi tablettát akkor nincs baba, de ha nem vesznek akkor is csak 50%. hogy lesz e kicsi..nem?
Így van, 50-50%
Hát nem akarlak elszomorítani, de a szomszédnak is így lett egy kisfia...
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy vettek gyógyszert kétfélét is amit 72 órán belül kell beszedni és õk 30órán belül szedték be, magyarul 100% h nincsen baba, nem? ( csakhogy megnyugodjanak)

Mennyi az esélye, hogy valaki terhes lehet az előváladéktól? (18/L)

Legjobb válasz: Hát é olyan 10% ot saccolok neki, ha nem többet

mi kb 2, 5 éve csináljuk gumi nélkül, megszakítással, és eddig nem történt semmi az elõváladéktól. van akiében van, van akiében nincs. de inkább védekezz, ha nem akarsz gyereket.
Hát é olyan 10% ot saccolok neki, ha nem többet
Kevesebb, mint 10%
Az elõváladéktól kevés. Viszont nem gyõzõm hangsúlyozni, hogy ejakuláció megtörténhet orgazmus nélkül is, sõt, akár úgy is, hogy az adott férfikezdemény észre sem veszi... Csak rá pár hónap múlva...
Megszakítással védekezõ nõk 35%-a esik teherbe egy éven belül.
Nem annyi mint a rendes ejakulátumtól, de így is sok. Az is tartalmaz már életképes spermiumokat.
Hívjad majd Kis Esélynek!
25, 78% kiszámoltam
Elõváladéktól is lehetsz terhes, persze nem akkora eséllyel.
50-50 vagy igen vagy nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!