Találatok a következő kifejezésre: Előváladéktól mennyi esély, (39 db)

Ha 18. -án jött meg neki, és tegnap éjjel együtt voltunk. Előváladéktól mennyi esélye van a terhességre?

Legjobb válasz: Attól is teherbe lehet esni, ugyanúgy van rá esély. Ha nagyon biztosak akartok lenni, akkor a barátnõd vegyen be egy esemény utáni tablettát még ma.

Attól is teherbe lehet esni, ugyanúgy van rá esély. Ha nagyon biztosak akartok lenni, akkor a barátnõd vegyen be egy esemény utáni tablettát még ma.
A kérdező hozzászólása: Multhónapban nem egyszer csináltuk igy, és akkor nagyon nagyon féltünk. Most megint hibáztunk de peteérés elméletileg nem volt neki.
Nem csak peteéréskor lehet teherbe esni.

Az előváladéktól mennyi esélyem van rá hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Te ma már írtál ki egy kérdést... Le is tiltottalak FB-rõl, mert láttam a fajtád...

Te ma már írtál ki egy kérdést... Le is tiltottalak FB-rõl, mert láttam a fajtád...
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
Persze hisz az elõváladék is tartalmaz spermiumot ezt 12 éves korom óta tudom. Hogy lehet valaki ennyire tudatlan? Nálatok nem volt szexuális felvilágosítás? Hány éves vagy kérdezõ?
nagy
Jó nagy az esélyed.
50-50%......mert vagy teherbe esel, vagy nem.....
30-40% körül... De mivel tapasztalatlanok vagytok, jóval több! mi a baj a gumival???
50%.
Egyébként Kb. annyi, mintha belédélveznének..
A kérdező hozzászólása: Talán azt sem tudom mirõl beszélsz!! Normális válaszokat szeretnék kapni
Kedves tudatlan kérdezõ: az esély mindig ugyanannyi! 50-50%! Vagyis: vagy igen, vagy nem! Védekezz r*banc!

Előváladéktól tényleg ilyen könnyű teherbe esni? Mégis mennyi esély van rá, hogy csak az előváladéktól teherbe essen valaki?

Legjobb válasz: Nekem is szakemberek mondták h az elõváladék tartalmazhat spermiumot. Ha nem tartalmazna mindenki megszakítással védekezne, és az orvosok se intenének ettõl a fajta védekezéstõl. Lehet sok tini elolvasta a te kis kommentárodat h nincs benne spermium, és nagy örömmel alkalmazzák majd a megszakítást...Van ismerõsöm aki így esett teherbe. A tények magukért beszélnek.

Nekem is szakemberek mondták h az elõváladék tartalmazhat spermiumot. Ha nem tartalmazna mindenki megszakítással védekezne, és az orvosok se intenének ettõl a fajta védekezéstõl. Lehet sok tini elolvasta a te kis kommentárodat h nincs benne spermium, és nagy örömmel alkalmazzák majd a megszakítást...Van ismerõsöm aki így esett teherbe. A tények magukért beszélnek.
Nem olyan könnyû... egyátalán... egyrészt a nõnek épp a legtermékenyebbnek kell lennie a férfinak meg kell, hogy legyen spermium az elõváladékában, és ez sem mindenkinek van! De ez sem elég, mert életerõs spermiumnak kell ott lennie és nem egy kis gyengécskének aki az elsõ kanyarban meghal. :) El kell jutnia a petesejtig de arra sincs garancia, hogy oda bejut... és elõváladék ha tartalmaz spermiumot akkor igen kis számban, hiszen nem az a funkciója, így még kevesebb az esély arra, hogy teherbe essen valaki... hiszen minél kevesebb spermium annál kisebb esély a teherbeesésre.
Utolsó 2: Ha tudnátok olvasni és eljutottatok volna a szövegértelmezés azon szintjére, hogy megértitek, amit olvastok akkor látnátok, hogy pontosan leírtam, hogy MILYEN ESETBEN TARTALMAZHAT spermiumot az elõváladék. Ezt a nõgyógyász is tudja, ezért mondta amit mondott. Csodák pedig nincsenek.
kb. 0, 1% esélyed van az elõváladéktól teherbe esni. Azzal a tévhittel szemben ami az elmúlt pár évben terjed (fõleg itt), az elõváladék NEM TARTALMAZ spermiumot. Egy külön mirigy termeli. Funkciója az, hogy kitisztítsa ejakuláció elõtt a hugycsövet, mivel a vizelet kémhatása káros a spermákra. Namost az elõváladékban akkorlehet spermium, ha a hugycsõben volt spermium. Tehát ha a férfi a legutolsó ejakulációja óta nem vizelt. Ha vizelt akkor a savas kémhatás minden bizonnyal az eselegesen ki nem mosódott spermát is megöli percek alatt. És ha még valami durva véletlen folytán mégis kerülne kis mennyiségû spermium az elõváladékba a hugycsõbõl, annak akkor is minimális az esélye arra, hogy elérjen a petesejtig. Egyrészt az "út" nagyon hosszú. A sperma nem "szórakozásból" spriccel ki a péniszbõl, hanem azért, hogy minél kevesebbet kelljen úsznia a spermának. Az elõváladék viszont nem spriccel. Másrészt a spermák 99%-a az út közben elpusztul. Az elõváladékban pedig ha van is akkor olyan alacsony az életképes spermiumszám, hogy veszélyesebb átmenni a zebrán, mert ott több esélyed van rá, hogy elüt egy autó. Az ilyen "jajj azelõváladéktól 2gumival teherbeeestem" típusú íróknál valószínûleg nem csupán elõváladékról volt szó, hanem a tapasztalatlan férfi tag elélvezett, un. részlegsen (közepes mennyiségû spermium távozik a péniszbõl, ám az nem lankad le és a nemi vágy nem múlik) csupán nem észlelte.
Nekem nõgyógyászati asszisztens mondta, hogy igenis tartalmaz az elõváladék spermiumot.
Szerintem akárhány % az esély, akkor is megvan...én inkább nem kockáztatok... Szerintem még túlzásba is viszem a parázást...:S Na de mindegy....én így gondolom...
Ja értem már...akkor legközelebbi együttlétnél majd megkérdezi a csaj a pasit h kicsim, pisiltél már a tegnapi óta? Igen...Oké akkor csináljuk megszakítással!:D
Igenis, és teherbe lehet esni elõváladéktól! Nekem a második gyermekem is így "sikerült", és barátnõmnél is a legkisebb! Nem egy netes kamudokinak kell hinni, hanem a valódi orvosoknak, és a statisztikának! Elõváladéktól esik teherbe 20-ból minimum 1 nõ!
Ja és még a linkhez hozzáfûzöm. Hogy aki azthiszi hogy az elõváladék tartalmaz spermát az nem tanult biológiát.
Van rá esély... de van aki nem esik ettõl teherbe..
Kb. 5% esélyed van. Döntsd el, hogy ez könnyû, avagy nehéz.
Egy valódi orvos pontosan tudja, hogy a Cowper mirigyek egy árva darab spermiumot sem termelnek... Ti meg azért esetetek teherbe, mert a pasitok ejakulált csak nem merte bevallani vagy maga sem vette észre. Csodák nincsenek, ez 8. elemi osztályos biológia.

Az előváladéktól mennyi az esélye, hogy terhes lesz a barátnőm?

A barátnőmmel szeretkeztem és nem védekeztünk, mikor már úgy éreztem hogy elég akkor kivettem és úgy élveztem el. Attól félünk, hogy az előválakéktól baj lesz. Tudom, hogy kicsi az esély rá de mennyire?

Legjobb válasz: Nem kicsi az esély. olyan 50% ami elég sok.

Nem kicsi az esély. olyan 50% ami elég sok.
Kezdj el gyûjteni 72 órásra vagy abortuszra. De sok szép fiúcska és leány név van a naptárban.
nekemis volt ilyen, nehéz lesz azaz idõszak, amíg kihúzzzátok, és elég stresszes.(amíg meg nem jön neki) nyugi, nagyonnagyon kevés, nem lesz baj, nekünk 2x volt így.egyszer sem volt baj:)
Van rá esély. De próbáld ki, és akkor megmondod.

Petting volt, hozzáértem picit a péniszemhez, előváladéktól mennyi az esélye a terhességnek, ha a lány még szűz?

lécci fontos.

Legjobb válasz: A leírásod alapján szinte nulla az esély a terhességre. Sok pénzbe mernék fogadni, hogy ebbõl nem lesz baj. De legközelebb figyelj oda jobban, mert hát az ördög nem alszik.

A leírásod alapján szinte nulla az esély a terhességre. Sok pénzbe mernék fogadni, hogy ebbõl nem lesz baj. De legközelebb figyelj oda jobban, mert hát az ördög nem alszik.
miért csinálod ha nem tudod hogy mit csinálsz?:D
A kérdező hozzászólása: pete érése volt, számít?
Ha peteérése volt, akkor az ugye azt jelenti, hogy az érett petesejt egy megtermékenyítésre alkalmas spermiummal találkozván megtermékenyülhet. Tehát az esély így azért nagyobb. De nem tudni, hogy az elõváladék mennyi spermiumot tartalmazott, ha tartalmazott egyáltalán. És ezek milyen minõségûek voltak. Mert hát hosszú az út a célig ha a sperma nem a hüvely mélyérõl kezdi a túrát. Szerintem élve nem jutott el egy se a petéig.
Szinte semmi.

Mennyi esély van arra, hogy előváladéktól teherbe esek? Ez nem csak amolyan városi legenda? Lett már valaki így kismama?

Kislányom 1 éves múlt, 2 hete nem szopizik, pont most fogyott el a Cerazette-m, így nem váltottam ki az újat, mert szeretném elkezdeni majd, ha megjön a sima fogamzásgátlót. Viszont a Cerazette mellett ez úgy tudom nehéz.

Legjobb válasz: Nem vagy már kezdö ezért tudnod kellene,hogy igen van esély teherbe esésre,e´s sokan terhesek is lettek. Gondolom,mielött kiírtad volna a kérde´sed,nagyonsok ilyen kérdést kidobott már a gép.El kellett volna olvasnod.Vagy olvasd el most.Ìrd be a keresöbe. Tényleg annyi ilyen kérde´s van már..... 20 hónapos kislány anyukája.

Nem vagy már kezdö ezért tudnod kellene, hogy igen van esély teherbe esésre, e´s sokan terhesek is lettek. Gondolom, mielött kiírtad volna a kérde´sed, nagyonsok ilyen kérdést kidobott már a gép.El kellett volna olvasnod.Vagy olvasd el most.Ìrd be a keresöbe. Tényleg annyi ilyen kérde´s van már..... 20 hónapos kislány anyukája.
3 hónapja szültem a babámat, aki megszakitásos módszerrel fogant. Szülés óta nem is szexeltünk, mert még nem tudtam kiváltani a fogamzásgátlót, a párom meg nem szereti a gumit, igy nincs szex, nem kockáztatok többet!
Te már anya vagy, és ilyet kérdezel? Ezt már a tinik is tudják! És a keresõben rengeteg ilyen kérdés és válasz van.

Mennyi esély van arra, hogy az előváladéktól teherbe essek?

Óvszer nélkül szexeltem, és egyéb védekezés nélkül, megszakított közösülés volt, nem bennem ment el, s?t kb. maximum 3-4 percig csináltuk. Azt olvastam, hogy ett?l is teherbe eshettem. Még nem telt el annyi id?, hogy tesztet csinálhassak.

Legjobb válasz: 1 hét után nem. 2 hét után, de legkorábban a következõ vérzésed idõpontjában,az már inkább biztosabb. Ne stresszelj! Mindenki követ el hibákat, utólag ne büntesd magad érte, megtörtént,visszacsinálni már nem tudod. A stressztõl késni fog a vérzésed és akkor teljes lesz a pánik. Szóval nyugodj meg, remélhetõleg semmi gond sem lesz.

Megszakított közösülés Alkalmazási gyakoriság: alkalmanként Megbízhatóság: (magyarázat) 77% - 96% Ez a legrégebbi és leginkább ismert fogamzást megelõzõ módszer. Egyben a legkevésbé megbízható is. A férfi még a magömlés (ejaculáció) elõtt visszahúzza hímvesszõjét a nõ hüvelyébõl. Igen veszélyes helyzet, mivel már a magömlés elõtt kis mennyiségû ondófolyadék távozhat a hímvesszõbõl. Ez a nedv is tartalmazhat hímivarsejteket, s közülük bármelyik megtermékenyíthet egy petesejtet. Nem könnyû a szeretkezés tetõfokán idõben kihúzni a hímvesszõt, és egy pillanatnyi késés is elég lehet ahhoz, hogy az ondósejtek a hüvelybe jussanak. Világos tehát, hogy a megszakított közösülés annyira megbízhatatlan védekezési mód, hogy nem lenne szabad alkalmazni. Forrás :http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dbISm4L..
A között, hogy nem élvezett el, vagy nem benned élvezett el, ebbõl a szempontból nézve nem nagy a különbség. A lényeg, hogy csak az elõváladékban lévõ esetleges spermáktól kell tartani. Szerintem ez a % amit az elõzõ válaszoló írt, nem igazán fedi a valóságot. 100 nõbõl 35 lesz terhes 1év alatt ezzel a módszerrel.
1 hét után nem. 2 hét után, de legkorábban a következõ vérzésed idõpontjában, az már inkább biztosabb. Ne stresszelj! Mindenki követ el hibákat, utólag ne büntesd magad érte, megtörtént, visszacsinálni már nem tudod. A stressztõl késni fog a vérzésed és akkor teljes lesz a pánik. Szóval nyugodj meg, remélhetõleg semmi gond sem lesz.
Nincs rá sok esélyed, úgyhogy nyugodj meg. De az alkohol nem kifogás erre, ha tudod milyen hatással van rád, nem kellene annyit inni. Nem ítélkezem, csak azt mondom, vállald a felelõsséget, ne keress kifogásokat.
Teherbe eshetsz tõle, úgyhogy ne várd meg a tesztet, mert az több hét és akkor már késõ lesz. Egy 72 órás megteszi, ha nem telt még le annyi. Amúgy védelem nélkül ez nagyon veszélyes és helytelen volt.
Nos ezt pontosan megmondani nem lehet. Valóban lehetséges így a nem kívánt terhesség, de az esély azért jóval kevesebb rá, mintha meg sem szakítottátok volna az együttlétet. Egy babatervezõ pár esetében 1 peteérés idõpontjában történt megszakítás nélküli szeretkezés esetén 20% esély van a sikeres gyermekáldásra. Ne pánikolj be, valószínû most megúsztad, de máskor többé ilyet ne csinálj, mert hiába nem túl magas az esély rá, ha pont beleesel és te leszel az a szerencsétlen, akkor aztán nem fog érdekelni, hogy mennyi esély volt. Szóval máskor okosabban!
Lehetek a keresztapa? :)
A kérdező hozzászólása: Amugy szerintetek ovuláltam éppen? Mert megjött január 10.-én, tartott 5-6 napig, és utána rá egy hétre megjött megint, nem is értettem..de nem fektettem rá nagy hangsúlyt, mert nekem mindig ilyen összevissza volt...van amikor két hónapig semmi, aztán kéthetente megvan...szóval ez a nem betervezett menzesz 2-3 nappal a megszakított közösülés elött múlt el.Akkor én most fogékony voltam, vagy nem?
A 35-nek hát nem akarok elrugaszkodni a valóságtól, de szerintem jó nagy az az aránya, akik nem tudták idõben megszakítani az együttlétet, vagy észre sem vették, hogy nem sikerült pontosan megszakítani, szóval jelentõs részük nem az elõváladéktól, hanem magától az ejakulátumtól lesz terhes. Csak ugye õk is megszakításra készültek, tehát ebbe a kategóriába tartoznak. Nemhiszem, hogy fogékony idõszakodban voltál, de ha ilyen a ciklusod akkor menj orvoshoz.
Azért az sem mindegy hogy 1 év alatt, vagy 1 alkalom alatt. Szerintem ez a 35% nem fedi a valóságot, de ha igaz is, akkor kb. ezt oszd el évi kb. 150 szeretkezéssel és megkapod, mennyi az esélyed rá. Vagy talán ha 12-vel osztod el, akkor kicsit reálisabb, hisz annyiszor van jó esetben peteérés egy évben, úgyhogy kb. van 3 százalék esély.
Azt hozzáfûzném, hogy szerintem ne aggódj emiatt és ne képzelj be magadnak tüneteket, hisz ez semmi jót nem szül. Ráadásul szerintem egyáltalán nem indokolt ez a nagy aggodalom.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet, negatív lett.11 nap telt el az együttlét óta, elvileg a teszt már kimutatná.Kicsit megnyugottam, de egy hét múlva veszek egy másikat, mert akkor már tényleg kimutathatja, majdnem 100%-ra.Mi a véleményetek?
Elvileg lehet, de remelem meguszod, csak nem akarsz meg gyereket. :D
A kérdező hozzászólása: azt majdnem biztosra állíthatom, hogy nem rózsaszín a tesztablak csíkja, csak akkor látom rózsaszínnek, ha a kontroll ablakkal együtt nézem, és beképzelem, ha letakarom az ablakot, sosem mondanám rózsaszínnek.és ez egy nagyon vékony vonal, vékonyabb a kontroll ablaknál, és akkor látszik ha a fény felé forgatom.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom, hogy mi a helyzet, vettem tesztet, úgy számoltam, hogy kb.jövõhét szerda magasságában már kimutatja, ha az vagyok.Nagyon félek:(( A 35 nõ is elég sok...és már beképzelem, hogy fáj egy kicsit a méhem, meg a petefészkeim...nagyon rosszul viselem idegileg...ilyen hülyeséget nem tudom, hogy csinálhattam. Ha ezt megúszom, akkor ez egy nagy tanulság volt számomra.Ilyet soha többet nem csinálnék.Soha.
Majd írj, hogy mi lett az eredmény. Remélem negatív lesz:) Nem tudom valaki honnan szedi amúgy az õ 80%-os esélyeit, de mint leírtam 100 nõbõl 35 egy év alatt. Nem kell matematikusnak lenni, hogy megmondd ez hány százalék. -.-"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és vettem tesztet, remélem, hogy megúszom ezt.:(:(((
Az utolsónak ne higgy...méghogy 80%, rég olvastam ennyire valótlan dolgot .
KB 80% sztem csinálj tesztet vagy 72órás tabletta
Hát én nem hinném hogy terhes lennél egy ilyen alkalomtól. A legtöbb orvos olyan 1% esélyt ír, egy-egy ilyen "akcióra". Szóval nyugodj meg szerintem!
Elvileg van rá esély a megfelelõ körülmények között. Ez alatt értem azt, hogy termékeny idõszakodban voltál e illetve, hogy tartalmazott e az elõváladék spermiumot.(abba az esetben tartalmaz, ha egy elõzõ ejakulációból visszamaradt spermiumok bennmaradtak a hugycsõben. ezeket a pisilés kimossa onnan)Több nõgyógyásztól hallottam, hogy hiába riogatják az embereket, elég ritka az, aki elõváladéktól teherbe esik, mert egyrészt ezek nem annyira erõsek, hogy ellenálljanak mindennek, illetve nincs meg az a kilövési sebesség, ami az ejakulációnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további válaszokat. A barátom nem élvezett el utána sem, a közelében sem volt, így a közösülés, a szó legszorosabb értelmében befejezetlen maradt.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nem keresek kifogásokat.Hibáztam.Tanultam az esetbõl az biztos, de nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes.Nagyon remélem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a 72 óra már letelt. Soha nem csinálnék ilyet...józanon..sajnos az alkohol is közrejátszott.Nagyon ideges vagyok.Úgy tudom a teszt elvégezhetõ 1 hét után, és akkor már biztos választ is ad, mert a hormon már elkezd termelõdni.Csinálok egy tesztet jövõhéten, és késõbb is.Nagyon félek.
A kérdező hozzászólása: Na, 1 szellemcsíkos, és két negatív teszt után, azt az eredményt kaptam, hogy valószínûleg nem vagyok terhes. Köszönöm mindenkinek a válaszokat, tanultam a hibámból, ezentúl felelõsségteljesebb vagyok!

Az előváladéktól mennyi az esély hogy egy nő teherbe essen?

Legjobb válasz: nagyon sok, több mintha beleélveztél volna

nagyon sok, több mintha beleélveztél volna
Nagyon kevés rá az esély...kb 0, valamjennyi..., de a lényeg, hogy VAN RÁ ESÉLY! igaz, hogy kevés..., de akkor is van...estek már így teherbe...
bizony, egyfolytában, megállás nélkül még [email protected] sem mehetsz ki!
Jézus! Ha gyereket akarok majd, akkor 4 hónapig kell szexelnem bnõmmel?:D XD
Terhes vagy, ezért le kell vágni a fejed. Sajnálom.
utsóval egyetértek mert a tanárom megmonta még nekünk régebben... ami elsõre sikerül az gyanús:D
hát 30% annyi biztos hogy nem. mivel amikor tervezik is a gyereket , kb 4 hónap szexuális élet kell a fogantatáshoz átlagosan...
Mivel az elõváladék is tartalmaz spermát, így van rá esély, de nem olyan sok... Spkb.: 30%
Miért, ha azt mondjuk 1%, akkor kockáztatsz? Senki nem tudja megmondani mennyi az esélye. Cikluson belül is nyilván változik. De ne szórakozz vele inkább, jó páran estek már így teherbe.
100%, mivel az tele van spermiumokkal.. amúgy máris terhes vagy, menj gyorsan tesztért
Jaj, K...i :D

Előváladéktól mennyi az esély, hogy terhes leszek, illetve ha megszakított közösüléssel védekezünk a párommal?

Legjobb válasz: Én most így várom a harmadik gyermekünket. Nem volt baleset, csak megszakítással védekeztünk......

Én most így várom a harmadik gyermekünket. Nem volt baleset, csak megszakítással védekeztünk......
én is abban reménykedem, hogy ebben a hónapban ilyen megsazkításos védekezéssel terhes leszek...én már nem bánnám, párom még várna tavaszig, az esküvõnk utánig:)
Én úgy tudom, hogy a "hivatalos" teherbeesési százalék, ha 1 évig csak így védekeztek és rendszeres nemi életet éltek (heti minimum 1x), 50%!!! Ha semmiképp nem akartok gyereket, gondolkodjatok el más módszereken. (Gumi, tabletta stb.) Ha megtartjátok ha véletlenül becsúszna 1 babó, akkor mindegy. Én tablettát szedtem 4 évig, amíg fõsulis voltam, mert jelenleg az a legtutibb, bár nem túl egészséges. Akkoriban viszont nem tudtam volna bevállalni 1 gyereket. Miután végeztem, rögtön összeházasodtunk, elhelyezkedtem és már csak megszakított közösüléssel védekeztünk, mert ha jött volna a baba akkor is meg tudtuk volna tartani. Ez így ment 1, 5 évig, majd 2 havi célzott gyerekcsinálás után lett végül is babó.:) )
Szia! Nálam is ugyan ez a helyzet, mint nálad és várom, hogy összejöjjön babóca:) Írd meg, majd légyszi, hogy sikerült-e van rá így is esély vagy kapjam el rendesen apát:) ?

Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?

nekem sajnos a 12 hétben vették már el a babát de ennek kb 2éve már (anyagi okok miatt nem tudtam válalni)és egy abortusz után tényleg nehezebben lehet teherbe esni föleg ha ennyire rizikos volt az abortuszom? 28L

Legjobb válasz: "Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?" 28éves létedre továbbra is ennyi eszed van, hogy védekezés nélkül akarsz .ugni??? Gratulálok!!!

"Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?" 28éves létedre továbbra is ennyi eszed van, hogy védekezés nélkül akarsz .ugni??? Gratulálok!!!
kb ugyanannyi, mint abortusz elött... védekezzéééé, gumira gyüjtsd a pénzt, ne abortuszra.
nee máááár.. nem volt elég az abortusz, megint nem akarsz védekezni??? észnél vagy te????
Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?? Sajnálom a leendõ gyerekedet!!!
nem a gyerekgyilkolással van a gond, hanem h 2 x is bevállalná!!
Ha nem toltak el semmit az ab. közben (aminek sokkal nagyobb a valószínûsége), akkor ugyanakkora mint elõtte. Ha eltoltak, akkor az életben nem lehet több gyereked.
Okoskák, nekem is volt egy abortuszom 2 éve, igen, ostorozzatok:) most a 7. Hétben vagyok:) egyébként, ítélkezés elõtt, ismerjék ék meg az abortusz valódi okait, ti tiszta, szent tehenek, , , , ,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!