Találatok a következő kifejezésre: Előtej szivárog melleimből (3 db)

Előtej szivárog a melleimből kb 5 het, de azt vettem észre, hogy néhe véres! Baj ez? 26 hetes Kismami

Legjobb válasz: Feltétlenul kersd meg orvosod,vagy mond el védönödnek.Az nem baj ha szivárog csak véres ne legyen,szerintem nem normális.Boldog babavárást!

Feltétlenul kersd meg orvosod, vagy mond el védönödnek.Az nem baj ha szivárog csak véres ne legyen, szerintem nem normális.Boldog babavárást!
nem sérült meg a mellbimbód, s attól lehet véres? Ha maga a tej véres, az bizony baj, menj el azonnal orvoshoz. De szerintem valami horzsolás lehet a dologban, kidörzsölhette a melltartó remélem, nem pedig valami komolyabb baj!!
Bizony baj.Biztos hogy vér?Mert az elõtej néha annyira narancssárga(fõleg az elején)hogy nem lehet hogy arra hiszed hogy véres?De ha maga a tej véres az gáz.Nekem az eggyik mellemben van 1 ciszta, pont egy tejkivezetõ csatornában, és mikor már nem szoptattam a fiamat, de még volt egy pici tejem, akkor kezdett el véressé válni.Most is felhívtam a doktornõt akihez járok az emlõcentrumba évente egyszer hogy nézze meg a mellem, mert nem tudom szoptathatok e majd a ciszta végett, de nekem azt mondta hogy elvileg az a ciszta nem fog akadályozni a szoptatásban, mivel terhesség alatt annyira átalakul a mell szerkezete hogy teljesen nyugodtan kezdjek el majd szoptatni, de ha vért észlelnék, akkor persze menjek el hozzá, mert azt muszáj lenne megnézni...
A kérdező hozzászólása: Nem az elõtejjel együtt szivárok, láttam, h tûhegynyi vér jött, mikor kicsit megynyomódott a mellem.Most nagyon megijedtem! Hétfõn megyek az orvosomhoz, remélem megnyugtat!

1 hete volt abortuszom, és a melleimből előtej szivárog. Pont miután szültem az első babám. Normális ez? Mikor fog elmúlni? Nagyon zavar!

Legjobb válasz: Missed ab. mûtét után (10 hetes lett volna), bedurrantak a melleim. Egy napig borogattam hideg vízzel és elmúlt.

Missed ab. mûtét után (10 hetes lett volna), bedurrantak a melleim. Egy napig borogattam hideg vízzel és elmúlt.
a hormonok ez normál
Semmi közötök hozzá. Azt se tudjátok, mi volt az oka. Ne legyetek ekkora idióták, vagy legalább a fórumon próbáljatok úgy tenni, mintha nem volnátok azok. A való életben se lehettek jobbak tipikus okostojásoknál. Nem akartam senkit se megbántani, de a kérdezõ nem ezt kérdezte, és nem ez érdekli, amit ti írtatok neki. A legaljasabb húzás pedig valakit a lelkiismerettel zsarolni. Pláne noname idegenektõl, akikre az ember a való életben úgyse számíthat.
Egy abortusz után csak ez zavar?... Hideg vizes borogatás és átmeneti csökkentett folyadékbevitel segíthet.
Komolyan, csak ez zavar? Megöltél egy gyermeket ember. Ez nem zavar?
Ezzel vigyázni kell, nehogy begyulladjon a melled. Nekem több, mint 10 éve volt abortuszom, sajnos nem tarthattuk meg babát, és a mûtét után nekem is ez volt. Különösen, mikor izgalmi állapotba kerültem, folyt az elõtejem, hatalmasak voltak a cicijeim és fájtak, égtek. Vizes borogatás jót tett neki, és amint a hormonok visszaálltak a régi kerékvágásba, elmúlt. De ha attól megnyugszol, kérdezz rá telefonon a dokinál.
az nem zavarja.
Mi van???
A kérdező hozzászólása: 1 hete volt abortuszom, és tegnap ugyanolyan elõtej (vagy nem tudom ez most mi) kezdett folyni a melleimbõl, mint amikor 3 éve szültem. Remélem így már érthetõ! Csak összehasonlításként írtam, hogy ugyanolyan cucc jön..
A kérdező hozzászólása: A normális válaszokat köszönöm szépen! A többiek pedig rém szánalmasak!! :) ))

Jelezhet szülést pár napon belül az, hogy sok lett a folyásom, szivárog a melleimből az előtej és minden felálláskor keményedik a hasam? 37+3 hkm

Legjobb válasz: Én mindezt hetek óta produkálom és még csak 36 hetes vagyok. Remélem nem azt jelenti és bent marad még egy ideig a babám.

Én mindezt hetek óta produkálom és még csak 36 hetes vagyok. Remélem nem azt jelenti és bent marad még egy ideig a babám.
A kérdező hozzászólása: akkor lehet csak az idõjárás... :S .. állítólag ezekre is hatással van..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!