Találatok a következő kifejezésre: Először-óvszerrel-lehetséges, hogy van (2 db)

Először-óvszerrel-lehetséges, hogy baj van?

... Vasárnap lefeküdtem a barátommal. Ez volt a menzeszem el?tti utolsó napok egyike, és mivel az els? alkalom volt, vérzett is rendesen. Ugyan gumit használtunk, nem vagyok biztos benne hogy nem lehetek terhes... Azóta elméletileg "megjött", de ez az idéz?jel azt jelenti, hogy elég kevéske, és pl ma is alig jött valami. Ilyenkor mi lehet? És azért vagyok ennyire megszeppenve az enyhe vérzést?l, mert miután megtörtént a dolog, véreztem rendesen...és nem tudom, hogy ez most attól van csak, vagy megnyugodhatok...

Legjobb válasz: Nyugodj meg ! Ha használtatok óvszert akkor nem lehetsz terhes. Kivéve ha elszakadt vagy lecsúszott. Azt pedig észre vetted volna.

Nyugodj meg ! Ha használtatok óvszert akkor nem lehetsz terhes. Kivéve ha elszakadt vagy lecsúszott. Azt pedig észre vetted volna.
ez befolyàsolhatja hogy elöször voltàl fiuval, vagy mög nem rendszeres a mensid.ha gumit hasznàltàl, nem hiszem, hogy terhes vagy, valoszinü hormonzavar.de hogy megnyugodj, vegyél egy tesztet valamelyik drogériàban és tesztelj!!!!¨¨
de ne most azonnal tesztelj mert kb 10-12 nappal a megtermékenyülés után mutatható csak ki ha terhes vagy... most semmit sem mutatna még
a menstruáció az érzelmi állapottól is függ... ha izgulsz akkor általában korábban jön meg. Az elsõ alkalomnál természetes ha vérzik a szûzhártya miatt. Ha annyira félsz menj el nõgyógyászhoz.
A fogamzóképes nok hormonális rendszere ciklikusan muködik. Ez azt jelenti, hogy a hormonok szabályos és ciklikus termelodése következtében 28 naponként történik a méhnyálkahártya lelökodése menstruácio formájában. Ilyen 28 napos ciklust figyelembevéve a peteérés a 14. nap körül ( kb 4-5 nap ) történik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ezekben a napokban van lehetoség teherbe esni, tehát ekkor kell fokozottan védekezni. Tudni kell azonban, hogy ritkán ( pl.nagy érzelmi hatásra ) máskor is, pl. a menses körül is történhet peteérés, igy teherbeesés. Ennek a valószínüsége azonban a menses kölül a legkisebb. http://www.drpolgar.hu/valaszok3.htm innenn másoltam ki:)

Először szexeltünk a barátommal. Használtunk óvszert. Nem szakadt el, nem csúszott le, de bennem mégis van egy rossz érzés hogy hátha valahogy mégis belém került az anyag. Nyugtassatok meg, ugye ez nem lehetséges?

Legjobb válasz: Még mielõtt a szívbaj elvisz, azért megnyugtatlak nagyon nem valószínû hogy terhes lettél, védekezzetek máskor is, nem lesz baj.

Még mielõtt a szívbaj elvisz, azért megnyugtatlak nagyon nem valószínû hogy terhes lettél, védekezzetek máskor is, nem lesz baj.
Sajnos egyet kell értenem az elõttem szólóval. A szex felelõsség. Védekezhetsz te akármivel, az benne van a pakliban , hogy ennek ellenére terhes leszel. Aki ezt még nem képes felvállalni, az ne szexeljen. 22/L
LOL, terhes vagy. Idióta gyökér, mi a fsznak dugtál, HA FELELÕSSÉGET BSZTÁL VÁLLALNI ?
kiszakadhatott a gumi...
Miért oltjátok? Õk legalább védekeztek, nem csak az volt, hogy "nyugi, majd idõben kiveszem"... Ha nem szakadt ki, nem valószínû, hogy terhes vagy, nyugi!
nyugodj meg, nem vagy az, ha biztosan nem szakadt! ha onnan akármelyik sperma is kijutna, hívjátok chuck norrisnak majd a babát, na de viccet félretéve nyugalom :)
Legközelebb nyeld le és nem lesz miért agodnod!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!