Találatok a következő kifejezésre: Először vér utána barnázás (2 db)

Először vér és utána barnázás utalhat terhességre?

Szijasztok 14 éves vagyok és még szüz de barátommal pettingeltünk kb 2-3 hete és multhét vasárnap megjött de csak szerdáig tartott szerdán már kevés volt és a pasim megujjazott és szerda estét?l barnás vmi-m van !! Féleg hogy rá ment valami a kezére de nagyon oda figyeltünk :S de akkor is meg van rá az esély :S Jah és Vasár nap ugyanugy jött meg mint szokott vagy is most rosszul voltam meg görcsöltem nagyon nagyon de lehet a meleg miatt volt mert kinn voltunk a tüzönapon szal a rosszullét sztem attol volt ...és utána bevettem gyogyszert és amint be vettem rögtön 1perc se telt el és hánytam is de utána már nem fájt a hasam és ugyan olyan nagy mennyiségben jött meg mint els? két nap álltalába szokott( kb 1,5 2 éve menstruálok) !!! köszönöm a válaszokat el?re is !!

Legjobb válasz: Te komolyan ilyen hülye vagy? Menj el és szerezz egy felvilágosító filmet! Inkább játszál még, mint ilyenekkel foglalkozol....

Te komolyan ilyen hülye vagy? Menj el és szerezz egy felvilágosító filmet! Inkább játszál még, mint ilyenekkel foglalkozol....
Szerintem nagyon kicsi az esély, szinte nulla arra, hogy terhes lennél.
nemvagy terhes.

3 nappal előbb "jött meg", először egy kis vér, majd utána mélyebb szinű piros darabos! és nyúlós vér. Fél-, 1cm-es mintha alvadt vér darabok lennének. Azóta meg kevés barnázás. Mi történik velem?

Dokimat nem tudom megkérdezni, mert csak hétf?n lesz elérhet?.

Legjobb válasz: szia! Nem akarlak megijeszteni, de amikor nálam ez volt, rohantam az orvoshoz és nekem azt mondta, hogy megtermékenyedett a petesejt, sõt lehet be is ágyazódott, de aztán elment. Nem kellett semmilyen beavatkozás, megnézte kitisztultam e rendesen, s jött a következõ hónap. Nem vészes, csak egy kicsit szomorú.

szia! Nem akarlak megijeszteni, de amikor nálam ez volt, rohantam az orvoshoz és nekem azt mondta, hogy megtermékenyedett a petesejt, sõt lehet be is ágyazódott, de aztán elment. Nem kellett semmilyen beavatkozás, megnézte kitisztultam e rendesen, s jött a következõ hónap. Nem vészes, csak egy kicsit szomorú.
Szia, én a saját tapasztalatomat tudom leírni, bár segíteni nem tudok sajnos! Nekem is csak tippjeim vannak. Nekem a múlt hónapban késett 6 napot, aztán megjött, nagyon gyenge vérzésem volt, másnap nekem is ugyanolyan mint neked, ugyanazt tudom leírni, hogy alvadékos, nyúlós, totál ugyanaz, mint neked. Aztán utána barnázás. Én arra gondoltam, hogy a tabi abbahagyása kavart be. Már utólag, mert elõször örültem, hogy lehet, hogy baba , de neg lett a tesztem és azóta megint megjött már ebben a hónapban elõtte-utána barnázással. Szerintem a fogamzásgátló abbahagyása miatt van , hogy nem rendszeres, elég nehezen áll be, majdnem mindenkinek! Egyébként én is most megyek dokihoz, hogy állítsa be vamlamivel a ciklusomat, mert mi is szeretnénk babát, de igy lehet, hogy pé-m sincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én már 1 éve abbahagytam a fog.gátlót és kb fél év után mentem a dokihoz mert már szinte alig volt mensim. Utána jött a vérvétel, hormonvizsgálat, 3 hónapig duphaston, de ezalatt az idõ alatt nem volt peteérésem. Úgyhogy jött a closty és most itt tartok. Ilyen darabos, nyúlós még sohasem volt és most már kezd kicsit megijeszteni a dolog.
Én vagyok az elsõ válaszoló és képzeld nekem ez a második hónap, hogy megint ilyen a vérzésem, ma megint ilyen darabos, alvadékos és még nyúlik is. Bocsi a részletekért. Nekem is mondták ezt a múlt hónapban, hogy lehet nem sikerült beágyazódni a megtermékenyített petesejtnek, de mivel akkor is és most is csináltam tesztet , mindkettõ negatív lett nálam nem e volt a dologban mégse. Én is azért elmegyek a dokimhoz, a bizti kedvéért. Ha már babát szeretnénk , legyek rendben!
Nekem 3 tesztem is negatív lett, míg be nem ágyazódik nagyon ritka, hogy mutatja a teszt. Sõt beágyazódás után is legalább 5 nap, míg pozitív pozitívat mutat. Ennek ellenére nálam ez volt. Többször is elõfordult. Elmagyarázta a doki, hogy ez többnyire akkor fordul elõ, ha peteérés után voltunk együtt és: vagy késõn termékenyült meg a petesejt, vagy már "gyenge" volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!