Találatok a következő kifejezésre: Előfordult már hogy (567 db)

Előfordult már, hogy hapcizáskor úgy érezted, hogy becsorog egy picit a pisi?

Vagy nevetéskor?

Legjobb válasz: Hát sajna ez a terhesség velejárója. nálam is elöfordult már:(.

Hát sajna ez a terhesség velejárója. nálam is elöfordult már:(.
Sajnos, igen, megeshet, mert a záróizmok is lazábbak lesznek a terhesség alatt. Esetleg kipróbálhatod az intimtornát, az segíthet az izmokat megerõsíteni.
Nekem ez szülés után jött elõ sajna...a gátizmo meggyengülésébõl fakad, én mostmár hetek óta tornáztatom, (intimtorna) mert ez csak egyre gyengébb lesz, azt mondják. Baromi kellemetlen :(( Még nem nagyon észlelek változást, egyenlõre a gyakorlatok elsajátítása se egyszerû:) de muszáj:(

Előfordult már, hogy valakivel hosszú évekig együtt voltál, mindenki azt hitte, jön az esküvő, gyerek, de mégsem?

Ha igen, mi volt a szakítás oka?

Legjobb válasz: 8 éves, viszonylag kiegyensúlyozott (nagyon ritkán veszekedtünk) párkapcsolat után nálam egy évvel fiatalabb páromnak ajánlatot tett egy nálam 14 évvel idõsebb férfi. Két hónapos, felszínes ismeretség alapján felajánlotta neki, hogy hozzá költözhet Szentendrére, a 25 milliós házába és kap egy saját használatú, új autót is. Nekem csak egy 11. kerületi másfél szobás lakásom van és már két éve spórolok egy autóra, de így is csak egy használt, középkategóriás autóra fogja futni (idén tavasszal végre). Szerettem nagyon a barátnõmet és már majdnem egy éve titokban gyermekvállaláson gondolkoztam. Miután elhagyott a Szentendrei férfi miatt, nagyon szomorú lettem és egy évig próbáltam visszaszerezni, de bármit csináltam, nem akart visszajönni. 8 éven keresztül azt mondta, hogy szeret és én elhittem neki, de ezek szerint ez mindvégig hazugság volt. Most már elegem lett az egészbõl, úgy döntöttem, hogy leszarom, érezze jól magát ott ahol van. Fél évvel ezelõtt összeismerkedtem egy nálam sok évvel fiatalabb, 21 éves vidéki lánnyal és azóta együtt vagyunk. Nagyon aranyos és gyönyörû szép, az ágyban pedig vele a mennyországban érzem magam. Boldog, hogy eljöhetett vidékrõl és egy Budapesti barátja van. Pesten könnyen talált munkát és egyetemre is beiratkozott. Lehet, hogy pár év múlva ott fog hagyni egy nálam fiatalabb férfi miatt, de ez engem már nem érdekel, akkor majd lemegyek vidékre és keresek egy másikat. Gyermeket vállalni meg még bõven ráérek, le is mondtam errõl egyelõre. Nyáron Görögországba megyünk nyaralni két hétre és elõre tudom, hogy ez az ide lesz életem eddigi legszebb nyara. Mindenkinek azt javaslom, hogy ha ilyesmi történik vele, ne vegye nagyon lelkére, mert azzal nagyon sok kárt okozhat saját magának. Bármennyire különös is, tojni kell az egészre és amilyen hamar csak lehet, elkezdeni másik barátnõt keresni. Akinek már volt egy hosszabb kapcsolata, szinte teljesen biztos, hogy miután a szakítással járó nehézségeken túltette magát (ez hosszabb idõ is lehet), hamarosan új, az elõzõnél sokkal szebbet és jobbat fog találni. Szép dolog szeretni valakit, de saját egészségünk érdekében ebbe azért nem érdemes belerokkanni... :)

8 éves, viszonylag kiegyensúlyozott (nagyon ritkán veszekedtünk) párkapcsolat után nálam egy évvel fiatalabb páromnak ajánlatot tett egy nálam 14 évvel idõsebb férfi. Két hónapos, felszínes ismeretség alapján felajánlotta neki, hogy hozzá költözhet Szentendrére, a 25 milliós házába és kap egy saját használatú, új autót is. Nekem csak egy 11. kerületi másfél szobás lakásom van és már két éve spórolok egy autóra, de így is csak egy használt, középkategóriás autóra fogja futni (idén tavasszal végre). Szerettem nagyon a barátnõmet és már majdnem egy éve titokban gyermekvállaláson gondolkoztam. Miután elhagyott a Szentendrei férfi miatt, nagyon szomorú lettem és egy évig próbáltam visszaszerezni, de bármit csináltam, nem akart visszajönni. 8 éven keresztül azt mondta, hogy szeret és én elhittem neki, de ezek szerint ez mindvégig hazugság volt. Most már elegem lett az egészbõl, úgy döntöttem, hogy leszarom, érezze jól magát ott ahol van. Fél évvel ezelõtt összeismerkedtem egy nálam sok évvel fiatalabb, 21 éves vidéki lánnyal és azóta együtt vagyunk. Nagyon aranyos és gyönyörû szép, az ágyban pedig vele a mennyországban érzem magam. Boldog, hogy eljöhetett vidékrõl és egy Budapesti barátja van. Pesten könnyen talált munkát és egyetemre is beiratkozott. Lehet, hogy pár év múlva ott fog hagyni egy nálam fiatalabb férfi miatt, de ez engem már nem érdekel, akkor majd lemegyek vidékre és keresek egy másikat. Gyermeket vállalni meg még bõven ráérek, le is mondtam errõl egyelõre. Nyáron Görögországba megyünk nyaralni két hétre és elõre tudom, hogy ez az ide lesz életem eddigi legszebb nyara. Mindenkinek azt javaslom, hogy ha ilyesmi történik vele, ne vegye nagyon lelkére, mert azzal nagyon sok kárt okozhat saját magának. Bármennyire különös is, tojni kell az egészre és amilyen hamar csak lehet, elkezdeni másik barátnõt keresni. Akinek már volt egy hosszabb kapcsolata, szinte teljesen biztos, hogy miután a szakítással járó nehézségeken túltette magát (ez hosszabb idõ is lehet), hamarosan új, az elõzõnél sokkal szebbet és jobbat fog találni. Szép dolog szeretni valakit, de saját egészségünk érdekében ebbe azért nem érdemes belerokkanni... :)
Igen , a volt csajom félrekefélt.
Lelépett egy másik csajjal:(
nem tudott tovább eltartani :( 25/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Azt esetleg még megírnátok, hogy hány évesek voltatok és meddig tartott?
26 vagyok és 3 év volt.
Nekem volt egy pár ismerõsöm akik a napokban szakítottak. Õk tökéletesek voltak kívülrõl mindig együtt láttam õket szerették egymást. Persze voltak problémák de teljesen idilliek voltak és azt hittem õk örökre együtt maradnak. És egyszer közli a csaj hogy a pasija dobta én meg totálisan meglepõdtem. A problémákat nem tudom de inkább gondolatbeli eltérések voltak mint "valós" szakítási okok, de nem tudom pontosan.
Hát én a belerokkanás határán vagyok, nem tudom megemészteni.
Egy másik férfi.

Előfordult már, hogy reflexből reagáltatok durván a gyerekkel?

Lányom reggel bepisilt és felmostam, majd a felmosólét visszavittem a fürd?szobába és beszédet kezdeményeztem az apjával. csak azt vettem észre, hogy a lányom a szennyes lébe matat. Én erre reflexb?l térdel odéblöktem, amit?l ? felbukott és sírni kezdett. Az apja is jóskánt elképedt, de észrevette, hogy miközben cselekedtem teljesen máshol járt az eszem.

Legjobb válasz: Szia! Általában elszámolok párat, mert néha kapásból megrángatom, ha olyat csinál amit már százszor megmondtam, hogy nem szabad. De ami még bejött, hogy otthagyom a fenébe had csinála, akkor pár perszet szellõztetem az agyam és nyugodtan elmagyarázom mégeszer, hogy nem szabad, miért nem szabad stb. Most meg, hogy várom a kistesót kisség még ingerültebb vagyok, de inkább csak a hisztire, meg ha minden ok nélkül odajön és üvölt, na meg csipked mosogatás közben, mert ez olyan jó móka. Más bevett praktikám nincs sajna. Nálunk is apám elég agresszív volt, talán tõle szedem ezeket, de engem is bánt, ha megrángatom. Vagy már nem egyszer volt, hogy hasbarugott a pelenkázón, hiába mondom, hogy fáj a kisbabának odabe, lesz..ja és teljes erõbõl belerúg. Ne akkor már ütök én is egyet a lábára, csak ebbõl ért sajnos.

Szia! Általában elszámolok párat, mert néha kapásból megrángatom, ha olyat csinál amit már százszor megmondtam, hogy nem szabad. De ami még bejött, hogy otthagyom a fenébe had csinála, akkor pár perszet szellõztetem az agyam és nyugodtan elmagyarázom mégeszer, hogy nem szabad, miért nem szabad stb. Most meg, hogy várom a kistesót kisség még ingerültebb vagyok, de inkább csak a hisztire, meg ha minden ok nélkül odajön és üvölt, na meg csipked mosogatás közben, mert ez olyan jó móka. Más bevett praktikám nincs sajna. Nálunk is apám elég agresszív volt, talán tõle szedem ezeket, de engem is bánt, ha megrángatom. Vagy már nem egyszer volt, hogy hasbarugott a pelenkázón, hiába mondom, hogy fáj a kisbabának odabe, lesz..ja és teljes erõbõl belerúg. Ne akkor már ütök én is egyet a lábára, csak ebbõl ért sajnos.
én is rákiabáltam már 1x-2x hangosabban, amitõl legörbült a pici szája és könnyes lett a szeme.... na én ezen látvány után soha többet nem tudok rákiabálni, inkább elszámolok 10-ig, vagy arréb megyek, nem foglalkozom vele, de nem kiabálok rá. 1x megfogtam a kezét, mert kiöntött valamit és elkezdett sírni és bújt az ölembe, megijedt.... én nagyon megsajnáltam és inkább öntse ki vagy inkább oda sem adom , de nem akraom látni a megijedt, rémült arcocskáját többet. ez csak az én véleményem.... 13 hónapos kisfiú anyuja és 22 hetes terhes :)
Sajna így van tényleg, amit gyerekkorban beléd neveltek, láttaál, hallottál.Én is néha kiakadok, akkor ráordítok vagy erõsen megrántom, de aztán szégellem magam érte.Erre emlékszem kiskoromból, ez eszembe jut, de csak utólag és mikor már nem bírom tovább cérnával akkor ordítok rá, egyszer-kétszer kézre csapás is volt, sajnos.Az is lehet, hogy a terhesség miatt vagyok ingerûltebb.És még most jön majd a dackorszak.Különben az meg hazudik, aki még sose ordított rá vagy csapott a kezére, mert elszakadt a "cérna" nálla is.
Az én kislányom csupin jött-ment a lakásban, és mikor megharapott, rásuhintottam a fenekére. Hófehér érzékeny bõrû gyerek, vagy fél óránkeresztül ott volt mind az 5 ujjam nyoma a kis fehér popsiján. Neki nem is fájt, bezzeg nekem, sirtam a háta mögött...Azóta nem ütöttem meg egyáltalán, de van, hogy felemelem a hangom. Ha megharap, odébbteszem, és elfordulok, megmondom neki, nem játszom vele, ha rosszalkodik. Ez használ. Sok sikert!
Nekem is ez a gondom. Teljesen kivagyok mostanában a gyerekek meg szétcibálják az agyam. Régebben volt h rácsaptam a nagyobb fenekére ha már nagyon rossz volt. Most nagyon nehezen rávettem magam h "csak" megfogom erõsen a karját h hagyja abba a harapást, de ha nagyon összeszedem magam akkor már tudok egy nagyot sóhajtani és csendesen lemondóan beszélni . Mostanában inkább sírok, semmiképp nem akarok ráütni már a kezére sem, de nagyon sok lelkierõ kell hozzá. És igen zsigerbõl jön, szinte látom az apám magam elõtt, ilyen volt gyerekkoromban .


Előfordult már, hogy kisbabád egész nap nem aludt az esti játszótérre menet elaludt és átaludta a fürdetés és vacsoraidőt egészen reggelig, így elmaradt a fürdetés és a vacsora (tápszer)?

Nálam ma ez fordult el?. Kisfiam most 8 hónapos. Amikor 1-3 hónapos volt, akkor is megtörtént néhányszor, ilyenkor reggelig alszik... Nem gyakori, de mégis nekem nem jó érzés ilyenkor... de úgy elalszik, hogy nem lehet felkelteni.

Legjobb válasz: igen, értem. De az én kicsim nem f8-kor került ágyba (nálunk ez az alap egyébként. 19-kor fürdés 19:30-kor evés és 20-kor már alvás reggel 7-ig), de ma 18-kor már aludt (orvosnál is voltunk, egész nap az eleven 5 éves unokatestvér is itt volt). Egyébként pedig kora ellenére, többször is elõfordult már, hogy nem aludt délután és mégis kibírta az estét. Nem minden nap egyformán zajlik Nála sem.

A kérdező hozzászólása: igen, értem. De az én kicsim nem f8-kor került ágyba (nálunk ez az alap egyébként. 19-kor fürdés 19:30-kor evés és 20-kor már alvás reggel 7-ig), de ma 18-kor már aludt (orvosnál is voltunk, egész nap az eleven 5 éves unokatestvér is itt volt). Egyébként pedig kora ellenére, többször is elõfordult már, hogy nem aludt délután és mégis kibírta az estét. Nem minden nap egyformán zajlik Nála sem.
nálunk nem fordult elé, ha nem aludt egész nap akkor este nem vittem le a játszótérre hanem helyette megfürdettem, megetettem és annyival korábban tettem le amennyit kellett volna aludnia nappal :) 2, 5 éves, mai napig így van, ha nem alszik délután akkor f8kor ágyba kerül, egyébként csak 9kor fekszik
én úgy mint a 2.-ik, nem mentem már vele sehova hanem annyival elõbb lefürdettel, elaltattam.
Nálunk is volt ilyen! Ha éhes lenne felkelne!

Veletek előfordult már, hogy olyan sok munkahelyre jelentkeztetek, hogy mikor végre visszahívtak az egyik helyről már nem tudtátok, hogy melyik is az?

Én most végeztem el egy OKJ-s felsőfokú szakképzést és mivel jelentkeztem még egyetemre vállalhatok diákmunkát is. Viszont diákmunka nem igen van, ezért már 3 hete folyamatosan keresgetek a neten irodai munkákat, ami tetszik arra pedig jelentkezek is. Már nagyon kezdett reggel elegem lenni, hogy sehonnan se hívnak vissza, se diákmunka, se rendes munka, ezért a mai nap folyamán jelentkeztem még kb. 10-15 munkahelyre. Meglepetésemre az előbb hívtak az egyik helyről, a nő elég halkan beszélt, a cég nevére pedig egyáltalán nem emlékeztem, nem mertem bevallani, hogy nem emlékszem és milyen munka lenne ez, inkább ijedtemben azt mondtam, hogy már találtam munkát, amit pár percre rá meg is bántam. :( Veletek is fordult már elő ilyen, hogy nem emlékeztetek melyik cégről van szó a sok közül, amikre jelentkeztetek? Ilyenkor mit csináltok? Elgondolkoztam azon, hogy fel kellene írnom a cégek nevét és pozíciót, amire jelentkezek, de értelmetlen, mivel kb. 100-ból egyszer hívnak csak vissza. :(

Legjobb válasz: Hát én is jártam már így, hogy felhívtak, és nem is tudtam hirtelen, hogy melyik állás volt az. De szerencsére elmondták a cég nevét, és én vissza tudtam keresni a hirdetések között. Azóta elmentem az összes hirdetést, amire jelentkeztem. De én eleve csak olyanra adom be, ami tutira érdekel.

Hát én is jártam már így, hogy felhívtak, és nem is tudtam hirtelen, hogy melyik állás volt az. De szerencsére elmondták a cég nevét, és én vissza tudtam keresni a hirdetések között. Azóta elmentem az összes hirdetést, amire jelentkeztem. De én eleve csak olyanra adom be, ami tutira érdekel.
Sok hirdetésben oda sem írják milyen cég, csak mondjuk asszisztenst keresnek. Nem égõ megkérdezni sem, de ha behívnak a címet úgyis megmondják, abból meg rájössz.
Ilynekor azt kell mondani, hogy köszönöm hogy hívott, nagyon örülök és mikor mehetek be személyesen, és pontosan hogy találok oda, hova menjek? Ebbõl pedig majd csak kideríteném melyik cég, vagy legkésõbb ha odaérek, tudni fogom.
Basszus ez mekkora sztori! xD Anyummal is megesett mar es o is ugy csinalta mint ahogy felettem irtak. Kert cimet hogy hova menjen... Aztan google az kidobja a cegnevet aztan rakeresunk a hirdeteseknel. :) Nah meg a profibb amikor ker visszaigazolo e-mailt az interjurol mondjuk szoktak kuldeni es abban az alairasban minden bennevan ah meg a poziciot is irjak. Amugy meg ne legy gyoker adj neki egy lehetoseget es hivd vissza majd oket hogy elnezest, de kozben ugy dontottel megis megnezned mit ajanlanak mert lehet hogy az az allas jobbnak igerkezik mint amid most van. :) nem a legjobb de jobb mint a semmi nah meg gondolhagjak ugy is hogy nah ennek mar van ajanlata akkor lehet nem is rossz munkat meg ugy mondd hogy szinten egy nagyon jo ajanlatod van tehat nem dolgozol meg sehol mert azt talan le is ellenorizhetnek...
Gondolom olyan munkákra jelentkeztél, ahol "tök mindegy" melyikre hívnak be. Ergo nem mindegy, hogy milyen munkakörnek hívott irodai aktatologatásra hívnak be? Elkéred a címet aztán vagy elmész vagy nem...
Ilyenkor vagyok annyira felnõtt, hogy VISSZAKÉRDEZEK, hogy ne haragudjon hölgyem, nem értettem, melyik cégtõl is keres? Ilyet, hogy megijedtél és azt hazudtad, hogy már találtál... Eszem megáll komolyan.
A kérdező hozzászólása: Az, hogy mit kell csinálni tényleg mindegy csak nekem bûntudatom lenne, hogy megbeszélem vele hogy megyek állásinterjúra, õ ott vár én meg el se megyek. Amúgy az volt a gond az egésszel, hogy nagyon váratlanul ért, épp ettem, meg se néztem ki hív, nem számítottam arra, hogy épp egy cégtõl. Na mindegy, ezt már elszúrtam, majd legközelebb felkészültebben, jobban csinálom. :(

Mitől fájhat a fejem? Mikor melyik részen fáj. Van úgy hogy belenyilal, de olyan is előfordult már, hogy nem fájdalom, hanem valami furcsa érzés jött elő.

Legjobb válasz: Nagyon sokféle oka lehet. Ezt csak orvos tudná megmondani. Vagy õ sem. Én évekig jártam kivizsgálásokra, a végén már az országos idegsebészeti intézetbe is, de sehol nem tudták megmondani, mitõl lehet. Gyógyszerek nem, vagy csak nagyon gyengén használnak. Végül arra jutottak, hogy ez migrén, ez csak úgy van, nem lehet vele semmit tenni, éljek így, viszlát! Mostanában már máshogy fáj, nem mindig ugyanott, ugyanúgy. Van, hogy a fejem csak egy kicsit fáj, de olyan érzésem van, mintha a szivem csak "félgázon" mûködne, kapkodom a levegõt, rosszul vagyok. Van hogy hasogat. Szóval menj el dokihoz, hátha megtalálja az okot. lehet akár rossz gyomormûködéstõl, rossz gerinc rendezõdéstõl, romló látástól, kevés folyadék felvételtõl, stb.stb.stb

Nagyon sokféle oka lehet. Ezt csak orvos tudná megmondani. Vagy õ sem. Én évekig jártam kivizsgálásokra, a végén már az országos idegsebészeti intézetbe is, de sehol nem tudták megmondani, mitõl lehet. Gyógyszerek nem, vagy csak nagyon gyengén használnak. Végül arra jutottak, hogy ez migrén, ez csak úgy van, nem lehet vele semmit tenni, éljek így, viszlát! Mostanában már máshogy fáj, nem mindig ugyanott, ugyanúgy. Van, hogy a fejem csak egy kicsit fáj, de olyan érzésem van, mintha a szivem csak "félgázon" mûködne, kapkodom a levegõt, rosszul vagyok. Van hogy hasogat. Szóval menj el dokihoz, hátha megtalálja az okot. lehet akár rossz gyomormûködéstõl, rossz gerinc rendezõdéstõl, romló látástól, kevés folyadék felvételtõl, stb.stb.stb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.:)

Veletek is előfordult már, hogy annyira sokszor hallgattátok már meg ugyanazt a zenelistát az MP3-lejátszótokon, hogy már kívülről tuðjátok, hogy a következő után mi fog jönni? Honnan szerezzek új zenéket?

Már évek óta ugyanazok a számok vannak a lejátszómon, apró variálgatással, és már nagyon-nagyon unom. Szeretnék újítani, csak nem tudom, honnan nézzek új zenéket. Rádiót annyira nem hallgatok youtube-on meg nem tudom, mire keressek rá.

Legjobb válasz: www.langologitarok.hu www.recorder.hu én ezeket olvasom, jó kis lemezkritikák vannak

http://www.langologitarok.hu http://www.recorder.hu én ezeket olvasom, jó kis lemezkritikák vannak
én általában filmekben hallott zenékre keresek rá és így ismerek meg új bandákat :)
Csatlakoznék az elsõhöz, csak még hozzátenném a nuskull.hu-t.:)

Előfordult már, hogy eltávolodtatok a legjobb barátnőtöktől mert lett egy kapcsolata?

Velem ez a helyzet. Már nem olyan szoros a barátságunk, mint régen. A kapcsolata előtt mindig együtt jöttünk haza a suliból, átmentünk egymáshoz, minden hétvégén elmentünk egy baráti társasággal vagy moziba, vagy színházba, vagy csak sétálgatni... Ma már ott tartunk, hogy a pasijával iskola után köszönés nélkül lelépnek, vagy nem jön velem haza mert megvárja a fiút. Azóta nem mentünk csak úgy ketten haza, amióta tart a kapcsolatuk (másfél év). Múltkor odamentem a lányhoz kicsit panaszkodni, mert egy kicsit stresszes volt az utóbbi időszakom, kicsit sírtam is, erre a mondandóm felénél otthagyott, mert ha nem megy oda a fiúhoz, akkor az megsértődik. Lenyeltem, és tovább bőgtem egyedül... Minden szünetben hozzá megy, éppen hogy kicsengetnek, de ő már pattan és rohan a másik teremhez. Vannak más barátaim is, akikkel tök jól elvagyunk, de mégis nagyon rosszul esik, hogy ennyire nem számítok már. Hétvégén már nem járunk össze, akkor is együtt vannak. Nekem meg nincs pofám szólni, nehogy akadályozzam a boldogságukat. Így utolsó elkeseredésemben írom ki magamból a dolgot. Kíváncsi vagyok, hogy más is került-e már ilyen helyzetbe? És hogy ez "normálisnak" számít, vagy én túlzom el? Nem tudom mit kéne csinálnom... :( (17L)

Legjobb válasz: Teljesen ebben a szituban vagyok én is. Nagyon jóban voltunk,minden kis titkunkat megosztottunk,amíg képbe nem jött a pasi.Én a párommal már 5 éve együtt vagyok,õ ez idõ alatt lépett ki a kapcsolatából,vagy 3 évig egyedül is volt.Miután megismerkedett a mostani párjával egyáltalán nem keres,már hónapok óta nem is láttam.Én sosem hanyagoltam a párom mellett sem,ha szüksége volt valamire,vagy csak dumálni akart mentem...Szóval, szerintem a barátság és a szerelem teljesen elfér egymás mellett,nem azt mondom,hogy olyan gyakorisággal kéne keresnie ,mint eddig,de azért eldobni sem kéne senkit.Nem kívánok a "barátõmnek" semmi rosszat,tényleg szívbõl kívánom,hogy sikerüljön a kapcsolata és boldog legyen,de ha mégsem így lenne én biztosan nem fogom hallgatni a siránkozását...

Teljesen ebben a szituban vagyok én is. Nagyon jóban voltunk, minden kis titkunkat megosztottunk, amíg képbe nem jött a pasi.Én a párommal már 5 éve együtt vagyok, õ ez idõ alatt lépett ki a kapcsolatából, vagy 3 évig egyedül is volt.Miután megismerkedett a mostani párjával egyáltalán nem keres, már hónapok óta nem is láttam.Én sosem hanyagoltam a párom mellett sem, ha szüksége volt valamire, vagy csak dumálni akart mentem...Szóval, szerintem a barátság és a szerelem teljesen elfér egymás mellett, nem azt mondom, hogy olyan gyakorisággal kéne keresnie , mint eddig, de azért eldobni sem kéne senkit.Nem kívánok a "barátõmnek" semmi rosszat, tényleg szívbõl kívánom, hogy sikerüljön a kapcsolata és boldog legyen, de ha mégsem így lenne én biztosan nem fogom hallgatni a siránkozását...
"barátnõmnek" *
Nyugi velem is ez van/volt. Bár én megelégeltem a dolgot és szóltam érte ebbõl csak annyi volt hogy összevesztünk:) 18F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Tudom, hogy most a pasi a legfontosabb, de ezt borzasztó tudomásul vennem. Ma meghívtam hétvégére moziba, a többi barátnõnk is jönne. Mondtam hogy "csajos buli" lenne, értette a célzást. Húzta is rendesen a száját. Minden nap együtt vannak, nem igaz, hogy egy rohadt napra nem tudnak elszakadni egymástól... Plusz mikor odamegyek hozzájuk beszélgetni, egy mondatot nem tudok úgy végig mondani, hogy közben ne lennének egymás szájában... nem azért de én nem vagyok kíváncsi a smárolásukra. De ez nem lenne alap dolog, hogy ha ottvan más, és beszél hozzám, megtisztelem azzal hogy odafigyelek, és nem kezdek el nxalifalizni a pasimmal? Ettõl félek én is, hogy ha szólok, akkor nagyon összevesznénk. Bár már azzal is legalább elõrébb lennénk... mert ez így nonszensz.
Egyik legrégebbi barátommal akkor is jóban voltunk és tartottuk a kapcsolatot amikor neki volt barátnõje, sõt a legutóbbi barátnõje mondhatni a barátunk.
ez igazából attól függ hogy ki hogy kezelni a "helyzetet" mert van ez amit a kedves kérdezõ ír hogy mindennap együtt mindenki más le van sz*arva, de van olyan is akinek ha van barátnõje/barátja akkor is ugyan úgy olyan marad és a viszonyotok is marad a régi magyarán jut rád elég ideje...

Előfordult már, hogy meztelenül vagy hiányos öltözetben nyitottál ajtót olyannak, aki nem számított rá?

Szándékosan, vagy te is másra számítottál? Mi volt a reakció? Kort és nemet is kérek!

Legjobb válasz: Csak olyan volt, hogy köntösben nyitottam ajtót, de azt nem vettem észre, hogy teljesen ki volt bluggyanva a bal mellem. Apám a szeméhez kapott, és rögtön mondta, hogy vegyek fel egy normális pizsamát :DDDD Elég kínos volt, de most már röhögök rajta :D

Csak olyan volt, hogy köntösben nyitottam ajtót, de azt nem vettem észre, hogy teljesen ki volt bluggyanva a bal mellem. Apám a szeméhez kapott, és rögtön mondta, hogy vegyek fel egy normális pizsamát :DDDD Elég kínos volt, de most már röhögök rajta :D
Én szándékosan nyitottam ajtót meztelenül, de arra számítottam, hogy a haverom jön át. Vidéken voltam az unokanõvéremnél. Nem volt otthon senki. Jó heccnek tartottam. (duma nem kell, nem vagyok meleg) Kinyitottam az ajtót és rázni akartam magam, de az ajtóban az anyám állt! Még ma is szégyelem magam.
Elsõ vagyok és 16/L :)
Egyszer pizsamában (lógós alsógatyában meg szakadt pólóban) gépeztem és valaki csöngetett. Én azt hittem hazajött anya vagy valaki erre egy vad idegennek nyitottam így ajtót. Elég gáz volt xD. 16/f
Én nem ajtót nyitottam, ha nem az udvaron voltam kint meztelen a multkori kánikulában. Jött egy szorolapos csaj, meg látott és olyan zavarba jött szegény , hogy elejtett minden. Oda mentem a kapuhoz , ekkor még jobban zavarban volt. Ffi
Fordult. A párom telefonon rendelt pizzát, hogy amire hazaér meglegyen a vacsora. Mi szinte egész évben meztelenül vagyunk itthon így akkor is. Csöngetnek, kinyitom az ajtót, de már lépek is el mert éppen szereltem és csak úgy vissza szóltam , mi az nincs kulcsod. Jön a válasz a nyitott ajtóból sajnos nincs, meghoztam a pizzát. Akkor néztem oda a pizza futár volt, és csaj. Elvettem tõle a pizzát kifizettem úgy meztelenül. A csaj vigyorogva mondta amikor elment, rendeljünk máskor is.

Előfordult már, hogy a babátok büfi helyett visszahányta az összes tejet?

Kislányom 8 hetes. Eddig háromszor fordult el?, hogy szopás után felemeltem, hogy büfizzen és az összes megevett tej kijött bel?le. Nem sugárban, hanem kiömlött a száján és az orrán, nagy mennyiségben. Nagyon megijedtünk mindketten. Olyan volt, mintha büfizni akarna csak véletlenül az összes kaja visszajönne. Volt ilyen mással is? El?re is köszi!

Legjobb válasz: Biztos vagy benne, hogy az ÖSSZES kaja visszajött. Rengeteg könyv írja, hogy az anyuka hajlamos a kisebb bukást is úgy értelmezni, hogy minden visszajött, mert nagy mennyiségnek látszik. Önts ki egy kanál vizet (ez kb. 5 ml) és nézd meg, milyen nagy foltot csinál. Méred a babát amúgy? A fiam is sokat bukott, de sosem sugárban. Amíg fejlõdik, hízik, addig nincs baj, ez normális. Ha máred, akkor mérd meg kaja után és bukás után is és látod, hogy mennyi jött vissza. (nálunk volt, hogy 20 ml-t is visszabukott). Szopi/evés közben többször büfiztesd így több alkalommal jön ki kisebb adag levegõ, nem egyben sok.

Biztos vagy benne, hogy az ÖSSZES kaja visszajött. Rengeteg könyv írja, hogy az anyuka hajlamos a kisebb bukást is úgy értelmezni, hogy minden visszajött, mert nagy mennyiségnek látszik. Önts ki egy kanál vizet (ez kb. 5 ml) és nézd meg, milyen nagy foltot csinál. Méred a babát amúgy? A fiam is sokat bukott, de sosem sugárban. Amíg fejlõdik, hízik, addig nincs baj, ez normális. Ha máred, akkor mérd meg kaja után és bukás után is és látod, hogy mennyi jött vissza. (nálunk volt, hogy 20 ml-t is visszabukott). Szopi/evés közben többször büfiztesd így több alkalommal jön ki kisebb adag levegõ, nem egyben sok.
A kérdező hozzászólása: Akkora mennyiség volt, hogy az õ ruháját, az én pólómat és az ágynemûmet is le kellett cserélni. Szóval tuti minden kijött ami bement. Nem mérem, szépen fejlõdik.
NEm hányás, hanem bukás és nem az összeset bukja ilyenkor vissza, hanem mondjuk 10-20-30 ml-t, ami marha soknak néz ki, pedig kis része a megevett kajának. Igen, sok babával elõfordul, semmi baj, óvatosan emelgessétek, mozgassátok kaja után. Az enyém már ment, de még mindig bukott és evés után 3 órával is képes volt...
Nálunk a 20 ml is beterített mindent, szintén mindenki átöltözött, még az ágy is.
Elõfordult velünk is, elég ijesztõ, de megesik. Úgy lehet elkerülni illetve csökkenteni, hogy ha többször is megállsz evés közben büfizni. Az én babám 13 hetes, de 20 ml-ként megállok vele és büfizünk, csak úgy adom neki újra a tápit. Mert ilyenkor általában az van, hogy a levegõ alul marad a gyomorban és mikor jön ki, kilöki a felette lévõ tejet. De ha csak kevés van felette, értelemszerûen kevesebb tud kijönni. Mikor még csak szopizott akkor is többször megálltam vele, és büfiztünk. Nem tetszik neki, sír is, de hát az õ érdekében van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!