Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat-e, hogy terhes vagyok (1 db)

Előfordulhat-e, hogy idősebb terhes vagyok?

Még nem voltam orvosnál, 3 tesztem pozitív és az internetes terhességszámítás szerint 7 hetes és 3 napos vagyok! Május 15-e helyett 19-én menstruáltam utóljára 2 napot, 4nap késéssel! Rengeteget járok a mosdóba f?leg éjszaka kell 2 óránként felkelnem! lehet, hogy id?sebb terhes vagyok?

Legjobb válasz: Az internetes kalkula´tor jo´,csak helyesen i´rd be a ciklusod hossza´t.miuta´n az én ciklusom,állt 6 hetes volt,így nekem a kalkulátor elszámolt majdnem egy hetet.De az nem sok.Az orvos kiírt jan.24.-re,a kalkulátor meg jan 19.-re.Csak hogy,most 12 hetes terhes vagyok,a kal. szerint meg 17.Ùgy hogy nem teljesen megbi´zható.(Az én számomra)

Az internetes kalkula´tor jo´, csak helyesen i´rd be a ciklusod hossza´t.miuta´n az én ciklusom, állt 6 hetes volt, így nekem a kalkulátor elszámolt majdnem egy hetet.De az nem sok.Az orvos kiírt jan.24.-re, a kalkulátor meg jan 19.-re.Csak hogy, most 12 hetes terhes vagyok, a kal. szerint meg 17.Ùgy hogy nem teljesen megbi´zható.(Az én számomra)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Akinek progis császára volt, hogy alakult az időpont kérdése?

Programozott császárnál hogy döntik el, hogy mikor szülessen a kicsi? Egyeztetnek a kismamával vagy nem?
Egyáltalán hogy is mondjon egy kismama bármit is arról, hogy mikor jöjjön a világra a kicsi?

8

Terhességi toxémia hányadik héten kezd körülbelül kialakulni?

Sajnos világ éltemben magas volt a vérnyomásom, de gyógyszeres kezelés mellett sikerült a normál érték közelébe levinni. Amikor terhes lettem másik vérnyomás csökkentőt kaptam, Dopegyt-et. Az első 4 hónapban nem volt semmi probléma,3*felet szedtem, de aztán el kezdett emelkedni, és orvosi utasításra ma már napi 3*2 szedek. Minden nap háromszor mérem a vérnyomásom és 125/80-154/95-ig mindenfélét mérek. Eddig 9 kg-ot híztam, jelenleg a 25-26-dik héten járok. Nem vizesedem. Jövő héten megyek vérvételre. Első terhesség. Szerintetek korai még aggódnom a toxémia miatt? Kb. hányadik héten szokott kialakulni?

2

Erdődi drról érdekelne minden?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne.

2

Valaki segítene? Dr Theiss Antioxid kapszulát szabad szedni várandósan is?

1

A 18-20. hetes ultrahangra vinni kell az AFP eredményt is? És ha nem kapom meg addig?

9

Szolnoki kismamák! Emődi dr úrról tudnátok mesélni?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne. Köszönöm szépen.

6

Ti mit szólnátok ahhoz, hogy azok a nők, akik a saját hülyeségük miatt mennek abortuszra ne kaphassanak fájdalom csillapítót?

Valamelyik fórumon olvastam egy ilyen felvetést, és érdekelne több ember véleménye is.

17

32 hetes baba miert nem szereti ha ülök vagy félig ülök? Nem lehet neki igy kényelmes, hogy ennyire mozog?

Orvosi rendelőben vagyok, próbálok ülni, de felmászik a gyomromba es a bordámba, nagggyon erősen mocorog. :) nagyon imádom a mocorgását, de mintha meg sem akarna állni, mintha rossz lenne neki.
Szerintetek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!