Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat-e, hogy terhes vagyok (1 db)

Előfordulhat-e, hogy idősebb terhes vagyok?

Még nem voltam orvosnál, 3 tesztem pozitív és az internetes terhességszámítás szerint 7 hetes és 3 napos vagyok! Május 15-e helyett 19-én menstruáltam utóljára 2 napot, 4nap késéssel! Rengeteget járok a mosdóba f?leg éjszaka kell 2 óránként felkelnem! lehet, hogy id?sebb terhes vagyok?

Legjobb válasz: Az internetes kalkula´tor jo´,csak helyesen i´rd be a ciklusod hossza´t.miuta´n az én ciklusom,állt 6 hetes volt,így nekem a kalkulátor elszámolt majdnem egy hetet.De az nem sok.Az orvos kiírt jan.24.-re,a kalkulátor meg jan 19.-re.Csak hogy,most 12 hetes terhes vagyok,a kal. szerint meg 17.Ùgy hogy nem teljesen megbi´zható.(Az én számomra)

Az internetes kalkula´tor jo´, csak helyesen i´rd be a ciklusod hossza´t.miuta´n az én ciklusom, állt 6 hetes volt, így nekem a kalkulátor elszámolt majdnem egy hetet.De az nem sok.Az orvos kiírt jan.24.-re, a kalkulátor meg jan 19.-re.Csak hogy, most 12 hetes terhes vagyok, a kal. szerint meg 17.Ùgy hogy nem teljesen megbi´zható.(Az én számomra)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?

4

Mar 7 hetes terhes voltam amikor az orvoshoz jutottam, es csak akkortol kezdtem szedni terhesvitamint, nem keso?

4

Segitsen aki tud! Normális? (lent)

13 hetes kismama vagyok, és pár napja észre vettem, hogy a hömérsékletem pár tizeddel több lett. Tegnap elött 37.4 ma pedig 36.8! És fejfájás is van mellé. Nem tudom ez terhesség alatt normális?

6

Nagyon erős, görcsös hasmenésem volt ma. Ugye nem lehet baja a babának?

Nem tudom mitől, de azt hittem a gyerek is kijön(tudom nem lehetséges). Legalább fél órán át tartó erős, görcsös hasmenés, kivert a víz, leizzadtam, és nagyon feszített lent. Úgy érzem inkább a beleim görcsöltek, de nagyon feszítő érzésem van még mindig. Nagyon meg vagyok ijedve.

7

Császáros heg fájdalom a 33. Héten, szülés hamarabb?

Volt kőztetek olyan, akinek fájt a korábbi hege egy egyszerű ultrahang alkalmával és hamarabb indították a szül€st?! Vagy semmi köze a fájdalomnak a hamaravbb szülés indításhoz

3

15 hetesen már megtudják mondani a nemét?

Tegnap voltunk 4D-s uh-n 14+3 hetes vagyok. Azt mondta a doki ilyen idosen még nem ehet megmondani, pedig alaposan megvizsgálta. Hogyhogy egyeseknek már a 12.hétben megmondják? ez nekem érthetetlen.

10

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

5

20-21hetes magzat mennyit mocorog a pocakotokban egy nap?

18hetes voltam mikor először éreztem.Most 20hetessen szinte egész nap mocorog,még éjjel is.Ugye ez nem baj?Csak mert olvastam hogy ilyen kis magzat akár 20órát is aludhat egyhuzamban.

5

Terhességi vércukor vizsgálatra hány hétig lehet elmenni?

7

Ki mikor kezdte el érezni a babát?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!