Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat terhesség az (23 db)

Előfordulhat terhesség ha az aktust nem fejeztük be, és a férfi partnerem nem élvezett el? Mellesleg az aktus óta erős, szagos folyásom van, mekkora esélye van a terhességnek?

Legjobb válasz: szerintem ne, de azért jobb félni mint megijedni...egy teszt nem árt, mivel nem élvezett el nem mondom, h nem lehetsz terhes, mert vannak kéjccseppek, ami szintén tartalmazhat életképes spermiumot.A szagos folyás aggasztó:vagy elkaptál valami nemi betegséget vagy felfáztál habár akkkor csípne illetve fájna a vizelés!Személyesen azt tanácsolom menj el nõgyógyászhoz ilyenekkel nem érdemes játszani!Tapasztalat...

szerintem ne, de azért jobb félni mint megijedni...egy teszt nem árt, mivel nem élvezett el nem mondom, h nem lehetsz terhes, mert vannak kéjccseppek, ami szintén tartalmazhat életképes spermiumot.A szagos folyás aggasztó:vagy elkaptál valami nemi betegséget vagy felfáztál habár akkkor csípne illetve fájna a vizelés!Személyesen azt tanácsolom menj el nõgyógyászhoz ilyenekkel nem érdemes játszani!Tapasztalat...
Tehát:a terhesség nem valószínû, de a betegség kockázata nagy ha a folyás abnormális.Ez orvost kíván.
a szagos folyás betegségre utal nem terhességre
Írok magának a folyásokról, és persze a hüvely irrigálásról is, egyáltalán nem baj ha vett ilyet, de használni is kell tudni. Azért egy két dolgot leírok a krónikus folyásokról is szerintem lesz mit olvasni. Folyásnak tekintünk minden olyan hüvelyváladékozást, aminek kellemetlen szaga van, viszket, csíp, közösüléskor fájdalmat, esetleg alhasi panaszokat okoz, vagy egyszerûen másfajta váladékozás jelenik meg, ami kellemetlen. Nem folyás a bõvebb váladék, még akkor sem, ha esetleg a fehérnemûn foltot hagy. Amennyiben a folyás léte kérdéses, akkor mindenképpen nõgyógyász orvoshoz kell fordulni, aki a hüvelyváladék levétele útján egyértelmûen meg tudja állapítani, hogy van-e kóros váladékozás vagy sem. Az viszont nagyon fontos, hogy semmiképpen nem normális, ha egy nõ minden nap betétet visel. Azt csak a betétgyártó cégek hirdetik, hogy jó, ha egy nõ minden nap betétet használ. Akkor kivizsgálás szükséges és utána kell járni a folyás eredetének. A normál hüvelyváladék színtelen szagtalan és erõsen savas, olyan mintha citrom húzná össze az ember nyelvét. Sok nõ hiszi azt, hogy folyása van, holott semmi tünete nincs és csak éppen egy bõvebb váladékozása van. Mi emberek különbözõek vagyunk, sokan arról panaszkodnak, hogy szexuális együttlét során gyakran kiszárad a hüvelyük és nincsen elegendõ síkosító anyaguk. Nekik sokkal ritkább az olyan panasz, mintha állandó folyásuk lenne. Azok a nõk, akiknek a szexuális együttlét alatt bõséges váladék képzõdik és sohasem panaszkodnak arról, hogy a szex közben kiszáradnak, ezáltal a szexuális élet fájdalmassá válik, azok a nõk gyakrabban érzik, mintha a bõséges normál hüvely váladékozás folyás lenne. A folyás soha sincs önmagában. Mindig egyéb panaszok is kísérik. A bõséges hüvely váladékozás pedig normális jelenség, még akkor is, ha ezt kellemetlennek érzik. Természetesen kérdéses esetben sokkal jobb, ha orvos állapítja meg, hogy a váladékozás normális-e vagy sem, hiszen a bõséges hüvely váladékozásnak nincsen következménye, de a folyás ki nem kezelése krónikus gyulladást eredményezhet.
ne agodj nem vagy terhes mert ilyenkor még peteérés sincs. de kivette és bisztos hogy nemélvezett beléd?szoval akkor te nem pettingelésrõl beszélsz ugye?
Az utolsó jót írt. A szagos folyás az fertõzés..menj dokihoz, de a partnerednek volt elõváladéka és tudnivaló, hogy abban is van sperma!! Na mindegy most már tesztelned kell ha nem jön meg, és irány a doki, mert elkaphattál valamit.
A kérdező hozzászólása: dede én vagyok, sajnos...:(
Az elõzõ hsz-ra is írtam. Ezek után azt mondanám, menj el dokihoz mindenképp! A szagos folyás fertõzésre utal. A terhesség esélye minimális, de azért lehetséges. ha a folyás nem múlik, mihamarabb menj dokihoz, mondj el neki bátran mindent, még ha kicsit kellemetlen is... Így mindent kivizsgál. Mensi elõtt a terhességet nem biztos, hogy kizárja, bár azt hiszem vérvétellel lehetséges.
Sztem nem vagy terhes. Dokihoz menj el mindenképp, mert ha valamit elkaptál, akkor elõfordul, hogy nem jön meg idõben, és ez mégtöbb aggodalomra ad okot. Fel fog írni egy kúpot, v. gyógyszert és kész. De akkor már meg tudja állapítani azt is hogy terhes vagy -e. De szerintem nem. Legközelebb védekezz!
nem te vagy az, aki az abortuszról is kérdezett fentebb? Mert az a leányzó is épp 14 éves és ilyen jellegû gondokról írt...A szagos folyás fertõzés és semmi köze a peteéréshez!
ne agodj nem vagy terhes.
ha a férfi nemosa meg a kukacát akkor bizony simás elkaphatsz gombát. mert a pisis farok bizony azt csinál
A kérdező hozzászólása: nem sokáig tartott az aktus, az is kisebb megszakitásokkal történt, nem élvezett el, õ sem én sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ, de a legnagyobb gond, hogy én mindössze 14 éves vagyok, szóval se terhes se fertõzött nem szeretnék lenni.De ha a kettõ közül választanom kéne inkább fertõzéses, vagy gombás leszek mint terhes.Anyámnak talán könyebben magyarázom meg.De nagyon félek, hogy komolyan terhes vagyok.De az aktus nem tartott sokáig és egyikünk sem ment el.Nemsokára megkéne jönnie, valószinû ilyenkor peteérés?
Ki nem kezelt folyás méhszájsebet okozhat.Nekem volt..Ne várd meg.Nõgyógyász!
Szia! Most már biztosan kiderült. Mi a helyzet?

Egy négyszer szülő nőnél előfordulhat, hogy az 5. terhességét csak 6 hónap elteltével veszi észre, egy rutin vizsgálat során?

Terhesség

Legjobb válasz: Háát szerintem akkor már pocakja is van és mocorog is a baba rendesen. Én ezt nem nagyon tudom elképzelni...

Háát szerintem akkor már pocakja is van és mocorog is a baba rendesen. Én ezt nem nagyon tudom elképzelni...
A hat hónapos baba intenzíven mozog, forgolódik, rugdos. Egyszerûen nem hiszem el, hogy ha valaki már négyszer volt terhes, akkor ezt nem veszi észre. Még ha nem is nõ a hasa, vagy rendszertelen is a menstruációja.
Miért kérdezed?
Én azt sem értem, ha valaki az elsõ gyereknél nem veszi észre a 6-8. hétig. 4 gyerekes anyának pedig már bõven van ebben tapasztalata, észre kell vennie a jeleket, fõleg, hogy a szervezete már "emlékszik" a terhességekre, tehát mindent hamarabb produkál. Pl. én az elsõ babámmal a 8. héttõl hánytam, a másodikkal a 7-tõl, a harmadikkal már a 4. hét végétõl émelyegtem. A méh is sokkal gyorsabban nõ, mert lazábbak az izmai, könnyebben alkalmazkodnak a helyzethez, tehát sokkal hamarabb látszik a terhes has.
Nekem egyik ismerõsöm másodjára terhes...3 hónaposan vérzett és állítólag akkor derült ki hogy babája lesz. Szerintem a menszesz elmaradása esetén gyanakodhatna a terhességre...egy felnõtt nõnél, nem megszokott az elmaradás, ésnem is lehetne ilyen félvállról venni. Fél év alatt muszáj volt, hogy észrevegye hogy terhes...
Én ezt már az elsõnél se veszem be. Egy terhességnek azért jócskán vannak jelei.
Van egy sorozat, a nem tudtam hogy terhes vagyok. Ott jópár eset elõfordul. Túlsúlyos is, de olyan is, ahol a szules elott par nappal bikinis fotó keszült a nõrõl es olyan vékony, mint egy cérna szál. Van, akinek rendszertelen a menstruacioja es fel se tûnik, hogy kimarad es olyan is van, hogy rendszeresen megjön neki. A vizelet tesztek pedig nem megbízhatónak, mindig van hiba százalék.
Ki van zárva. Aki már négyszer volt terhes, az egyrészt ismeri a tüneteket. Másrészt a hatodik hónapra már van egy két kimaradt menstruáció, intenzív magzatmozgás, és nagy pocak. Ha ez nem tûnik fel valakinek... Egyébként miért kérdezed, megtörtént eset, vagy csak érdekel?
Hallottam ilyenrõl, de ott vszeg csak azért "vette késõn észre" mert mint kiderült nem az elõzõ 4 apjától van. A környezetének pedig azért nem tûnt fel mert alapból túlsúlyos volt.
Nem valószínû, de például nagy súly felesleg es befele forduló baba eseten elõfordulhat, akkor ugyanis nem látszik a terhesseg es nem érzi a mozgást se.
Egy gyerekem van. Naggyából rendszeres volt a menzeszem. kimaradás után kb 1 - 2 héttel letettem a bagót, zavart, sokkal jobban. Szilveszter éjjel a piától frászt kaptam, szaga is zavart. Inni meg még annyira se mint a bagó.. Ezek már a jelek voltak, pedig talán 4 hetes terhes ha voltam.. gyanús hogy nem vette észre. Szerintem azt a babát nagyon akarta. Csak kifogás hogy nem vette észre.

Az ovulációs nap előtti napon voltam együtt a barátommal végig óvszerrel, és mindössze 1-2 percre óvszer nélkül. Nem ejakulált. Szerintetek előfordulhat terhesség?

Rendszeresen óvszerrel védekezünk és ritka a megszakításos módszer. Eddig szerencsére semmi baj nem volt, de megmondom őszintén nem tartom valami jó védekezési módszernek. A barátom 21 éves, én 17 éves vagyok. Azt mondta, hogy nagyon odafigyel ilyenkor is. Remélem csak bemesélem magamnak ezt az egészet és semmi gond nincs.:S

Legjobb válasz: sajnos elõfordulhat mégha vigyáz is és kicsi is rá az esély. Sok baba fogan megszakítás mellett. Ezt csak oylan pároknak szabad alkalmazni ahol nem nagy gond ha becsúszik a baba ez nálatok ennyi idõsen gondolom nem ez a helyzet. Én nem engedtem volna még csak a közelembe sem gumi nélkül 17 évesen az aktuális barátomat. F

sajnos elõfordulhat mégha vigyáz is és kicsi is rá az esély. Sok baba fogan megszakítás mellett. Ezt csak oylan pároknak szabad alkalmazni ahol nem nagy gond ha becsúszik a baba ez nálatok ennyi idõsen gondolom nem ez a helyzet. Én nem engedtem volna még csak a közelembe sem gumi nélkül 17 évesen az aktuális barátomat. F
Bocsi lemaradt a vége. Szóval: Fõleg az ovu körüli napokon kerüljétek ezt. Mint tudjuk egy spermium is elég.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Tudom, hogy hülyeség volt, de remélem nincs semmi baj; és több ilyen biztos, hogy nem lesz. Anyum tud róla, hogy együtt szoktam lenni a barátommal, de nagyon szégyellném magam, ha teherbe esnék, mert nem szeretnék a terhükre lenni. :S
A kérdező hozzászólása: De akkor is elõfordulhat terhesség, ha ez úgymond egy "levezetés" szerû volt?:S Rövid ideig tartott nagyon.:S Elõtte óvszer volt:|
ha elment az óvszerbe és nem mosta meg és úgy betette akkor még angyobb az esély mivel lehetett sperimum rajta.
A kérdező hozzászólása: Letörölte utána teljesen, és valamennyi idõ elis telt a két együtlét között.

Ebben az esetben előfordulhat terhesség?

Nyaralni voltunk barátommal és emiatt nem tartottam 7 napos szünetet a 2 levél között. Kedden kezdtem el az új levelet szedni, párszor lefeküdtünk egymással nyaraláson és legutóbb (szombaton) az el?folyadékból véletlenül egy kevés belémkerült. Ez nemis lenne gond mert ugye szedem a fogamzásgátlót, de a hétf?i tabit (szóval a most kezdett levélb?l a 7.-et) este elfelejtettem bevenni és csak kedd reggel (szóval ma) vettem be. A mait pedig 7kor kell bevennem. Betegtájékoztató csak 1. 2. és 3. hetet ír arra az esetre ha egy tabi kimaradt. Ez most akkor hányadik hétnek min?sül így? Teherbe eshetek/eshettem? El?folyadéktól mennyi az esély egy terhességre?

Legjobb válasz: figyelj, mindenhol ezt hangoztatják hogy az elõváladéktól is lehet terhes valaki.. hát én több orvossal beszélgettem errõl, és azt mondták hogy õk nem igazán hisznek ebben.. nagyon elenyészõ az,akiknél így lett valami. Teljesen nem zárták ki az esélyét, de azt mondták hogy ez inkább ilyen "urban legend" számba vehetõ. A másik,nyilván nem jó az ha kimarad a tabi, de ha már hosszú ideje szeded a gyógyszert,akkor nem szabadna hogy gond legyen még akkor sem,ha esetleg 1 szemet úgy ahogy van kihagysz, és nem pótolod... de azért ezzel nem kell kísérletezgetni nyilván. Szerintem nem lesz gond!

figyelj, mindenhol ezt hangoztatják hogy az elõváladéktól is lehet terhes valaki.. hát én több orvossal beszélgettem errõl, és azt mondták hogy õk nem igazán hisznek ebben.. nagyon elenyészõ az, akiknél így lett valami. Teljesen nem zárták ki az esélyét, de azt mondták hogy ez inkább ilyen "urban legend" számba vehetõ. A másik, nyilván nem jó az ha kimarad a tabi, de ha már hosszú ideje szeded a gyógyszert, akkor nem szabadna hogy gond legyen még akkor sem, ha esetleg 1 szemet úgy ahogy van kihagysz, és nem pótolod... de azért ezzel nem kell kísérletezgetni nyilván. Szerintem nem lesz gond!
A kérdező hozzászólása: "hétfõi tabit (szóval a most kezdett levélbõl a 7.-et) este elfelejtettem bevenni és csak kedd reggel (szóval ma) vettem be." Azt kifelejtettem hogy 14 óra telt el az esedékes tabletta bevételtõl a tényleges bevételig. (tehát hétfõ este és kedd reggel között több mint 14 óra telt el)
Mindig van esély a teherbeesésre, ha az ember szexuális életet él. De nálad ez annyira iszonyatosan elenyészõ, hogy teljesen felesleges aggódnod. A kimaradt tabi után 7 napig használjatok kiegészítõ védekezést (nem megszakításra, hanem óvszerre gondolok!). És ne stresszeld magad rajta:)
én a férjemmel a megszakításos védekezést választottuk, de kiderült ez nem védekezés mert terhes vagyok az elõváladéktól. úgyhogy ígyis teherbe lehet esni de te ne aggódj mert egy tabletta kimaradása miatt nem fogsz teherbe esni ez tuti!
a 21 nap megvolt, amikor kimaradt, akkor abba kellett volna hagyni Nemrég én is voltam így, semmi baj nem lett 14 nap múlva tesztelj, az a biztos

Ha egy lány orálisan izgat fel egy pasit, és utána eléggé sok idövel de még aznap óvszerrel szeretkeznek, és az óvszerre nyál kerül, abbol ami azelött az elöváladékkal érintkezett, elöfordulhat terhesség?

(az elöváladék nagyon kis mennyiségü volt mert nem is éreztem az ízét, és azért jópár óra eltelt,azóta lehet ettem is meg ittam is, gyorsan válaszoljatok léci!)

Legjobb válasz: Akkor ha jól értem, ondó került a szádba, aztán több órával utána összenyálaztad az óvszert amivel a pasid belédhatolt és most az a kérdés, hogy maradt-e a nyáladban sperma??? Elég fura lenne, ha ettõl terhes lennél, hiszen a nyál folyamatosan termelõdik és cserélõdik a szádban. Fõleg ha ettél is mert akkor fokozódik a termelés. Nem, ááá, ettõl nem lehetsz terhes.

Akkor ha jól értem, ondó került a szádba, aztán több órával utána összenyálaztad az óvszert amivel a pasid belédhatolt és most az a kérdés, hogy maradt-e a nyáladban sperma??? Elég fura lenne, ha ettõl terhes lennél, hiszen a nyál folyamatosan termelõdik és cserélõdik a szádban. Fõleg ha ettél is mert akkor fokozódik a termelés. Nem, ááá, ettõl nem lehetsz terhes.
szia! Szerintem kizárt, hogy terhes legyél.
Nem hiszem, hogy terhes lehetsz, hiszen a hímivarsejtek amikor a levegõvel érintkeznek egybõl "meghalnak".
A kérdező hozzászólása: jó de mi van ha nem olyan sok idö telik el közte? monyguk csak 5 óra vagy nem tom
CSAK 5 óra? Ne viccelj már! Nem, akkor sem. Még ha 5 percet mondtál volna! De még akkor sem lennék meggyõzõdve róla, hogy lehetséges. Sõt, nem! 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: mért mennyi idöre mondanád azt h akk lehetséges?
A kérdező hozzászólása: najo köszi mindenkinek asszem megnyugszom mert máskor is ez volt csak máshogy, de akk sem volt semmi, csak most ugye történt ez is h orálisan elégitettem ki, és ha most is ezt csin akk megint beképzelek dolgokat, felidegelem magam és nem jön meg a havim, mert olyan stresszes vok...szo köszi a válaszokat, asszem megnyugodtam
Van akinél már 40 évesen elkezdõdik a folyamat, szerintem egyáltalán nem lehetetlen, de biztosat egy teszt, vagy egy nõdoki tudna mondani.
Igen, elõfordulhat, hogy már változókori tüneteket észlelsz. Létezik ugyanis a "korai klimax" nevû hormonális probléma, és több nõt érint, mint gondolnánk... Én úgy gondolom, hogy ha elkötöttek, a terhesség szinte kizárt: az elkötés Pearl-indexe (azaz, hogy 100 ilyen fogamzásgátló módszert használó nõ közül hány esik teherbe egy év alatt) 0, 1 - azaz kb. 1000 az egyhez az esélye, hogy terhes legyél. De a menzesz késhet lelki okok miatt is, vagy más, nem hormonális betegség is befolyásolhatja.
a változó kort kb 10évvel késõbbre szokták várni. 40évesen még fiatal vagy ehez. persze elõfordulhat, de szinte kizárt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Előfordulhat, hogy 7 hetes azaz valójában csak 5 hetes terhességet az ultrahangon még nem vesznek észre?

Legjobb válasz: Nem.Láttam az ultrahangos képemet,eléggé egyértelmû. Akkor már rendes szívmûködés kell,h legyen,mert különben nagy baja lehet mind az anyának,mind a babának.

Nem.Láttam az ultrahangos képemet, eléggé egyértelmû. Akkor már rendes szívmûködés kell, h legyen, mert különben nagy baja lehet mind az anyának, mind a babának.
Nem lehet, hogy cisztád van? Megvizsgált rendesen a doki?
Nekem hüvelyi ultrahangot csináltak, és a szívverését is halottam
ha a babat nem is de a petezsakot latnia kell.hacsak nem el lett szamolva a terhesseg ideje, az is lehet h orvosilag 7 hetes de csak joval kesobb volt peteeresed es a fagantatas is kesobb volt-ilyenkor 10 nap mulva rendszerint megismetlik az uh-t., es kiderul h van e baba vagy nincs.egyebkent ver es vizelet vizsgalatot is szoktak kerni ilyen esetben.en is igy voltam.a tesz poz. az uh.n semmi 2 het mulva meg lattam h ver a szive es 7 mm hosszu.

Az előfordulhat, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet, és onnan tudjuk meg, hogy terhesek vagyunk, hogy már rúg a baba?

Nem tudom mi lehet,tesztet csinálok de negatív.De olyan érzésem van,mint ha rugdosna bent valaki.Olyasmi mint az els? terhességemnél.Tegnap rátettem a hasamra a távirányítót és mint ha rezgett volna az is.A menstruáció kimaradása nekem nem gyanús mert PCOS vagyok ,megszoktam. Beképzelésr?l nem esik szó,mert nem akarunk görcsösen 2.babát,de úgy vagyunk vele ha jönne szeretettel várjuk.Azt még hozzá kell tennem,hogy túlsúlyos vagyok...lehet bélmozgás? 4 napja kezdtem el érezni,a hasamon nagyon változás nem látszik,mert eddig is nagy volt :S

Legjobb válasz: szia! igen elöfordulhat hogy nem mutatja ki a teszt, de ha mär rugdos akkor nem az elejen vagy:)szerintem menj el orvoshoz es ö megadja a välaszt.szurkolok:)

szia! igen elöfordulhat hogy nem mutatja ki a teszt, de ha mär rugdos akkor nem az elejen vagy:) szerintem menj el orvoshoz es ö megadja a välaszt.szurkolok:)
Te jó ég, szóhoz sem jutok :) Én meg az vagyok akivel ez a múlt héten esett meg, csak baba nélkül - nálam szerencsére. Viszont neked nagyon gratulálok, én is nagoyn izgultam!!! (Örülök, hogy elmentél dokihoz!)
szijjjja!! én vagyok aki "nem akarja a füledbe ültetni a bogarat":D:D látod, én megmondtam!!!! nagyon gratulálok!!!!!! sok boldogságot nektek és hidd el, mivel tuti szerelembaba, nem lesz vele semmi baj!! kellemes ünnepeket Nektek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! :) Köszi a gratulációt, még mindig nem fogtam fel :) ) Húú a férjem is nagyon örül neki, kaptam a fejemre, hogy nem avattam be :P Szerencsére az uh szerint minden rendben a babucival, majd még a vérvétel eredményeire várunk!Ennél szebb Karácsonyi ajándék ..húú :DD
Hellótok! Értetek izgultam egész nap. Vagy már 20-szor megnéztem, hogy írtál e. Gratula!!! Férjed mit szólt? K
te jó isten :) :) óriási gratula neked meg a kis bujkálódnak is :) Azért Õ egy szép kis titok :) Hihetetlen!! Minden jót a továbbiakban :)
A kérdező hozzászólása: Szzijjasztóóók!!! :) Most jöttem az orvostól és sokkot kaptam :) 18 hetes pocaklakóm van :) )Most még mennem kell több vizsgálatra is, mivel késõn derült ki a terhesség...remélem minden rendben lesz :D Olyan boldog vagyok, hogy madarat lehetne fogatni velem :) Boldog Karácsonyt Nektek :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) Felhívtam az orvosom, azt mondta, hogy ha már a 2 . trimeszterben vagyok akkor a teszt nem sokat ér.Holnap megyek hozzá, és aznap este megírom mi volt! Köszi mindent! :)
én tényleg nem szeretném a bogarat a füledbe ültetni, de akik írták, hogy biztos kimutatnák, azoknak írom: abban az idõszakban, amikor már rúgdos, abban igaza van a válaszolónak, hogy több tízezer a hcg. viszont a tesztek is tól-ig mérnek, azaz 10-25-50 tõl- pontosan nem tudom, de csak pár ezerig max. szóval ha több tíz ezer azt már megint nem mutatja!!! de itt tényleg az orvos tudja megmondani mi a helyzet! én is voltam már így, de nem rugdosást érzetem, hanem egyszerûen negatív teszt ellenére, pici vérzés ellenére én azt hittem, hogy igen is terhes vagyok. elmentem dokihoz, de nem azt mondtam neki, hogy háát én biztos terhes vagyok, hanem elmondtam a testem tüneteit, és hogy próbálkozunk a babával. a doki úgy is meg fog vizsgálni, és egy doki hozzád ér esetleg el kezd vizsgálni és már tudni is fogja ha ilyen késõi terhességrõl van szó. majd írd meg mi a helyzet!!!
Csak megnyugtatni akarlak. A legtöbb terhességi teszt mérési határértéke 25 mg/ml. Amikor a gyerek elkezd rugdosni, akkor azonban már tízezer fölött van ez az érték. Azaz nem fordulhat elõ, hogy a terjhességi teszt ne mutassa ki. Ha a teszted negatív, akkor fölösleges egy lehetséges baba miatt tenned egy kört a nõgyógyászaton, mert nem ognak találni egyet se. De a rákszûrés tényleg jó ötlet, az fontos.
A kérdező hozzászólása: 1 tesztet csináltam azt is du., de idõm van megnézetni magam, legfeljebb megkérem a dokit, hogy csináljon egy rákszûrést, úgy is lassan 1 éve voltam.
A kérdező hozzászólása: Igen én is próbálom terelni az gondolataimat más fele.Nagyon nem élem bele magam, mert akkor meg csalódnék.Na most épp megint éreztem azt a rúgás szerûséget, Max ha nem vagyok terhes, egy jót nevetünk a bélmozgásomon és kész!:DDe azért már én is kíváncsi vagyok.De a férjemnek, meg senkinek sem szóltam, de nem bírtam ki, hogy ide ne írjak, mert azért foglalkoztat a dolog.
Ha több teszt is negatív lett, akkor biztos nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: A cici fájás nincs, a mellbimbóm ég néha, de az elsõ terhességnél végig volt.Az elsõ babánál elsõ hónapokat végig hánytam, most csak rosszul vagyok néha egyes dolgok látványától, de ez nem hinném, hogy azért van.Vagy nem is tudom.De minden esetre a kislányomnál, minden tünetem megvolt.Annyit érzek, hogy amikor meg kéne jönnie, akkor menstruációs fájdalom van a hasamba és ennyi.Nem tudom mi lehet, de már én is kíváncsi vagyok.De nem élem bele magam, mert lehet, hogy a cisztától van.Egyedül ezek a rúgás szerû érzések ami feltûnt :DMindenképp megírom mi volt orvosnál :)
Én a "már tapasztalt" vagyok. Szerintem addig ne túráztasd az agyad olyanokon, hogy mi lesz ha, próbáld meg az agyad valami egész mással elfoglalni. Nálam is ez volt a baj, hogy saját magamat hergeltem mindenféle hülyeséggel :) Szerintem azonnal megcsinálják az UH-ot, miért várnának ünnepek utánig.
Szia! És azon kívül más tüneted nincs? Vagy az elsõnél sem volt? (cici fájás, furcsa ízek, stb) Nagyon kíváncsi vagyok, majd írj. :) K
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :) Ha elmegyek orvoshoz, akkor aznap meg csinálják a vérvételt+ultrahangot?Nem kell ünnepek utánig várni? Most azért vagyok megijedve, mert dohányzom.Amikor a lányommal voltam terhes nem dohányoztam, de amikor abbahagytam a szoptatást akkor visszaszoktam sajnos.Nem szívok el sokat, mert átlagban napi 5 db, de ha terhes lennék az is sok :( Baja lenne a cigarettától a babának?Tulajdon képpen azt vettem érszre, hogy felvagyok puffadva mindig+kihíztam a gatyám, alig bírom összegombolni.Idáig a pcos-nak tudtam be, mert nem eszek többet mint idáig.(bár még lehet attól)de most, hogy érzem a mozgásokat...de lehet, hogy bél mozgás nálam is. :D
Mintha én írtam volna a kérdésedet múlt héten. Ugyanígy jártam. Én is kissé túlsúlyos vagyok és már volt 2 terhességem, tudtam, milyen, amikor rugdos. A végeredmény: annyira kezdtem pánikba esni attól, hogy "rugdos", hogy egy óriási pánikrohamot produkáltam, senki sem értette, mi bajom van. Berohantam a nõgyógyászatra, cirka 3 óra alatt végeztem is, annyian voltak. Elõször megvizgált a nõgyógyász, azt mondta, itt minden rendben, semmi baba, de elküld UH-ra. A válasz: "asszonyom, itt egy darab gyerek nincs". Annyira de annyira égtem, hogy el nem tudom mondani. Sírva mentem oda, teljesen bepánikolva magyaráztam el a tüneteket, és kb. a szõnyeg alatt jöttem ki, hogy ne is lássanak... Azt mondták, bélmozgás... Amúgy azért estem pánikba, mert van már 2 gyerekem, tudom, milyen, ha rugdos, és egyáltalán nem szeretnék még egyet. Ha az megnyugtat, menj el nõgyógyászhoz, mondd el, mi van, csak ne úgy, ahogy én :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Nektek, hogy izgultatok velem! nagyon jól esik :) Amióta megtudtam, hogy nem vagyok egyedül, azóta fülig ér a szám.Az bizti, hogy szerelem baba :DD Már elmondtuk a kislányunknak, hogy lesz tesója nemsokára, és nagyon örül neki(nagyon sok puszit adott a tesónak):) ) Oh egek el sem hiszem :D

Elöfordulhat olyan h más terhességi hetet mondanak az ultrahangon?

mondjuk nekem kevesebbet mondtak mint amit kéne.pedig még a 16-ik hétben stimmelt,a 20-ik már nem,ott csak 19.hogy-hogy?valami baj lehet?

Legjobb válasz: nyugodj meg,szerintem nincs gond.nekem a 19. héten azt mondták,hogy 20 hetes a babám.annyit mondott az orvos,hogy az uh az adott méret alapján kalkulálja ki a terhességi idõt,ami eltérhet mindkét irányba.ha gond lenne,akkor úgyis mondanák.biztosan szépen növekszik a kicsikéd!

nyugodj meg, szerintem nincs gond.nekem a 19. héten azt mondták, hogy 20 hetes a babám.annyit mondott az orvos, hogy az uh az adott méret alapján kalkulálja ki a terhességi idõt, ami eltérhet mindkét irányba.ha gond lenne, akkor úgyis mondanák.biztosan szépen növekszik a kicsikéd!
Szia, ne aggódj, nincs semmi gond a babával.Mikor én a fiammal voltam terhes, az összes uh-on 2 héttel kisebbnek mérték.Gondolhatod elsõ baba volt, végig idegeskedtem az egész terhességet, hogy milyen pici lessz, ehelyett idõre született 3600grammal és 53 cm-rel.Ne izgulj.Boldog babavárást.23 hetes kismami
Nálunk már a 12.héten 6 nappal többnek mondtak.nehéz pontosan mérni.
Nekem is kevesebbet mondtak a 12 hetesen. 12+4 helyett 12+0-t írtak. Ne aggódj, majd behozza.
A kérdező hozzászólása: csak az a helyzet, hogy nekem kevesebbet mondanak, és ez idegesit
Nekem az elejétõl kezdve 2 héttel kisebbnek mérik a babát , tehát az eredeti október 10 helyett október 22-re mondják, kiváncsi leszek végül mikor jön a kisasszony ?! :)

39hetes vagyok.2 napja csalánkiütésszerű, viszkető foltok jelentek meg rajtam, nagyon viszketnek (calciumot iszok és fehér rázókeverékkel kenem). Most utánaolvastam, azt irják, hogy előfordulhat több embernél, a neve Terhességi kiütés?

nagyon megijedtem, mert nem tudom konkrétan, mi is ez valójában...nemsoká megyek orvoshoz is...Másnál is el?fordul?

Legjobb válasz: Szia! Ne félj nincs baj! Nálam is volt ilyen pötty ami viszketet nagyon. Én elsõre szúnyog majd bolha, aztán pók, nemsokára mosopor, ágynemû, allergiára gondoltam... Állandóan vakaróztam, sebesre. Ettem ittam mindent de sokáig nem múlt el. De rossz volt.... Monjuk nálam is a második trimeszterben volt. Megemlítheted a dokidnak :) Amúgy minden ilyen fajta nyûg elmúlik szülés után. Ja! Amúgy a terhességi kiütés a felborult hormonok miatt vannak! Ha jól emlékszem :D Szóval csak nyugi. :) 38+5 hetes

Szia! Ne félj nincs baj! Nálam is volt ilyen pötty ami viszketet nagyon. Én elsõre szúnyog majd bolha, aztán pók, nemsokára mosopor, ágynemû, allergiára gondoltam... Állandóan vakaróztam, sebesre. Ettem ittam mindent de sokáig nem múlt el. De rossz volt.... Monjuk nálam is a második trimeszterben volt. Megemlítheted a dokidnak :) Amúgy minden ilyen fajta nyûg elmúlik szülés után. Ja! Amúgy a terhességi kiütés a felborult hormonok miatt vannak! Ha jól emlékszem :D Szóval csak nyugi. :) 38+5 hetes
Én is jártam így, de én még a 20-25 hét fele azt hiszem. Még az ügyeletre is szaladtunk, mert nagyon csúnyán néztem ki és iszonyatosan viszketett. Megijedtem én is! De nem tudtak mit adni csak egy calcium injekciót és fenistilgélel bekentek. Aztán elmúlt. De, hogy mitõl? banánt ettem elõtte semmi mást. Na azóta nem eszem banánt. Olyat is hallottam, hogy valami olyat nyom a baby amire így reagál a szervezet. Ki tudja? Azért érdemes a dokinak megmutatni, mert megnyugszol tölle. Kitartás! 35.hetes mami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam:) kaptam calcium injekciót, azt kell innom, meg elkezdtem a kamillateát..és nekem is fenistilt javasolt az orvos..remélem, hamar elmulik, mert elég sok van rajtam:(én is azt hittem valami ételtõl..de ezek szerint nem... boldog babvárást mindenkinek!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!