Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat olyan az egyik (10 db)

Előfordulhat olyan, hogy egy amerikai ingatlant akar vásárolni Magyarországon, de valahogy mégis átverés az egész?

Kicsit tisztázom. Apám az ingatlan piacon dolgozik és az egyikre jött is egy vev? egy amerikai. Azt írta, hogy Irakban van ezért jelenleg nem tudja megtekinteni csak kés?bb. Válaszoltunk is neki (mivel apám nem tud angolul segítenem kellett neki), de a válasz hajszálpontosan ugyanaz volt mint az el?z? válasza. Lehet, hogy csak valaki szédített minket?:(

Legjobb válasz: lehet. De ne törõdjetek vele.ha jön egy vevõ akkor eladja neki apád. ha pedig nem jön,akkor várhattok az "amerikaira". üzlet úgyis csak akkor lenne, ha foglalót fizetne, vagy a vételárat.

lehet. De ne törõdjetek vele.ha jön egy vevõ akkor eladja neki apád. ha pedig nem jön, akkor várhattok az "amerikaira". üzlet úgyis csak akkor lenne, ha foglalót fizetne, vagy a vételárat.
Szerintem is lehet hogy átverés. Vásárlás elõtt kérne pénzt ügyvédi költségre, amit aztán visszafizetne. Utána persze eltûnik. Ha nem tud magyarul, akkor minek akarna itt házat venni?!
Tapasztalatom szerint egy külföldi úgy jön Magyarországra, hogy elõször albérletbe megy és utána dönti el marad-e hosszú távon, ha igen, akkor vesz lakást, ha nem megy tovább, de nem a távolból küldözget leveleket. Egyébként bármi lehet. Amíg nem kér elõre pénzt, addig semmi gond sincs vele.
99%, hogy átverés. De amíg nem vagytok teljesen hígagyúak úgysem tud átverni. Kell neki a lakás, eddig oké, és? Mit szeretne? Jegeljétek neki? Amíg nincs másik vevõ rá itthon nyugodtan... Amíg õ nem kér tõletek pénzt addig nagyon nem tud átverni...
hogy tudna átverni? pénzt a közvetítõ soha nem fizet a vevõnek
A kérdező hozzászólása: Köszi! Mondjuk nyilván nem tartanánk vele továbbra a kapcsolatot ha pénzt kérne. De nem is igazán így értettem az átverést hanem, hogy valami jópofa hülyegyerek szórakozik vagy nem tudom. Csak azt nem értem, hogy ez igazából miért jó bárkinek is, hogy végre jönne valami kis bevétel valaki más meg ezen baromkodik...semmi haszna belõle, mi meg csalódottan észlelhetjük, hogy kamu...röhej

Ultrahang gép és ultrahang gép között is van külömbség? Előfordulhat, hogy az egyiken nem olyan jol látszik a baba mint mondjuk a másikon?

Legjobb válasz: A kórházakban lehet, hogy nem a legkorszerûbb minõségû van, míg a magánpraxisoknál bizony sokkal modernebb, pontosabb gépeket használnak, de attól még mindent meg tud mutatni mindkettõ, ami fontos, plána ha a babóca is úgy fekszik, helyezkedik. Az ún. 3d és 4d ultrahangok a legéletszerûbbek manapság, és tényleg térben láthatod a kicsit, de ez elég drága, egy-egy alkalom min. 10e Ft, és az sem biztos, hogy a baba úgy fordul, hogy lássatok valamit...Szóval a kórházi is jó, a mért eredmények csak kicsit térhetnek el a valóságtól.

A kórházakban lehet, hogy nem a legkorszerûbb minõségû van, míg a magánpraxisoknál bizony sokkal modernebb, pontosabb gépeket használnak, de attól még mindent meg tud mutatni mindkettõ, ami fontos, plána ha a babóca is úgy fekszik, helyezkedik. Az ún. 3d és 4d ultrahangok a legéletszerûbbek manapság, és tényleg térben láthatod a kicsit, de ez elég drága, egy-egy alkalom min. 10e Ft, és az sem biztos, hogy a baba úgy fordul, hogy lássatok valamit...Szóval a kórházi is jó, a mért eredmények csak kicsit térhetnek el a valóságtól.
Mondok egy példát. Dec 27-én hasi ultrahangom volt, az orvos alig 5 hetesnek mondott. Tegnap volt hüvelyi uh-m (mert sajnos volt egy kis vérzésem) ott pedig már 6 hetes 3 naposnak mondott a másik orvos. Sõt már az embriót is látta. Az én számításom szerint is az utóbbi az jó. Ergo: Korai terhességnél a hüvelyi uh pontosabb. 6 hetes kismama
Az én babám sokkal jobban szerette a hüvelyi ultrahangot.Meg a másik kórház csendes békéjét.A hasitól menekül.Bár én is így lennék vele, ha egy burokban élnék, és valaki kívülrõl elkezdene nyomkodni.
Igen, nekem egymás után két különbözõ kórházban mértek adatokat és nagyon sok eltérés volt a két adat között, uazon a napon! Ne aggódj, a bajd vagy porblémát minden gép észreveszi, de azért néha érdemes elmenni egy-egy magánpraxisra is. Ott modernebb gépek vannak.sok siekrt!

Lehet hülyeséget kérdezek, de előfordulhat olyan, hogy több tűsző is megérik. És nem egy időben repednek meg, hanem mondjuk 1 hét eltéréssel és mindkettő vagy csak az egyik termékenyül meg?

Legjobb válasz: A tüszõérlelõ FSH- hormon a havi vérzés után több tüszõ növekedését serkenti. Ezek közül csak egy válik teljesen éretté, kivételes esetekben több.

A tüszõérlelõ FSH- hormon a havi vérzés után több tüszõ növekedését serkenti. Ezek közül csak egy válik teljesen éretté, kivételes esetekben több.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Clostyt szedtem a ciklusom 5-ik napjától. Még soha nem szedtem ezen kivûl. De még mindig nem tudom a választ, hogy lehetséges-e vagy nem?? :)
Igen lehetséges. Én és a tesóm is így sikerültünk: kétpetéjû ikrek vagyunk:) ))
A kérdező hozzászólása: De jó!! Ez szuper. És olyan, hogy csak az egyik pete termékenyül meg, mondjuk ami elöszõr érett meg?

Előfordulhat olyan hogy az egyik hónapban kimaradt egy peteérésem és a következőben meg pár nap eltéréssel 2 érjen meg?

Volt menzim, és menzi után 1-2 napra (tegnap reggel) voltunk együtt a barátommal. Most olyan fura érzés van az alhasamban. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Már az elõzõ hónapban azt hittük baba, de aztán sajnos mégsem. Remélem nem kérdeztem hülyeséget, végülis az ikrek is így lesznek. Jó lenne ha baba lenne belõle :)

A kérdező hozzászólása: Már az elõzõ hónapban azt hittük baba, de aztán sajnos mégsem. Remélem nem kérdeztem hülyeséget, végülis az ikrek is így lesznek. Jó lenne ha baba lenne belõle :)
http://www.fn.hu/archivum/20030710/ovulacio_nemcsak_egyszer_egy_honapban itt olvastam ilyesmirõl. Ritka , de elõfordulhat! Az hogy lehetsz-e terhes sajna nem tudom, bár az együttlét után sztem fizikailag még nem érezhetõ - de mivel mi is épp babára gyúrunk, ilyenkor az ember minden jelet annak tekint akaratlanul is;)
Igen, elõfordulhat. Minden nõnél vannak ovuláció nélküli hónapok, s olyan is lehet, hogy mindkét petefészekben érik pete.
attol hogy az eggyik honapban nincs peteérés nem valoszinü hogy a másik honapban kettõ érik.
nemhiszem. de van csak ritka a hõd mennyi?
a hõmet sajna nem méregettem, ha baba akkor megnõ vagy visszaesik?
ha baba akkor 37 körül van a hõd.mérd meg ha afölött van vagy akörül akkor baba. de hüvelyben mérd

Előfordulhat ilyen? Egy pasi azt mondja, hogy szerelmes beléd, már jó ideje jártok, de mégis vannak olyan napok, amikor elfeledkezik rólad.

pl nem hív fel magától, vagy nem jutsz eszébe. ennek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy elfelejt, csak a férfiak szeretik a szabadság érzetét.ha minden nap magadhoz kötöd, hívogatod,akkor bizony gyorsan ki fog ábrándulni. ilyeneke a férfiak, félnek a kötöttségtõl és semmi áron nem akarják adni függetlenségüket. szerintem beszéljétek meg, hogy melyek azok a napok amikor találkoztok, vagy beszéltek telefonon és mik azok a napok,amikor nem keresitek egymást.így nem lesz olyan rossz, hogy nem hív, nem keres, mert tudod, hogy ennek a napja van, majd holnap találkoztok, vagy beszéltek.hidd el nagyon fogja értékelni:)))))

nem hiszem, hogy elfelejt, csak a férfiak szeretik a szabadság érzetét.ha minden nap magadhoz kötöd, hívogatod, akkor bizony gyorsan ki fog ábrándulni. ilyeneke a férfiak, félnek a kötöttségtõl és semmi áron nem akarják adni függetlenségüket. szerintem beszéljétek meg, hogy melyek azok a napok amikor találkoztok, vagy beszéltek telefonon és mik azok a napok, amikor nem keresitek egymást.így nem lesz olyan rossz, hogy nem hív, nem keres, mert tudod, hogy ennek a napja van, majd holnap találkoztok, vagy beszéltek.hidd el nagyon fogja értékelni:) ))))
Á, persze, hogy elõfordul! Egészeszen máshogy gondolkodnak, mint mi nõk. Ha valamit csinálnak, megszûnik minden más körölöttük, ilyenkor hiába is várod, hogy hívjon, sms-t írjon stb., stb. Ne vedd a lelkedre, persze, csak akkor, ha mindössze ennyi a hibalajstroma.
Minden pasival így járok :S Annyit fûznék hozzá: akit igazán szeretsz, azt nem felejted el semmikor...
elõzõ vagyok ha pedig ezek után is nem fog keresni a megbeszélt napon, akkor elgondolkozhatsz azon, hogy vajon szavahihetõ, megbízható-e, vagy egyáltalán szeret-e. L/25
Szia! Én ebben a cipõben járok. Szerintem ilyenkor nem árt a pasidat észhez térítened.te se hívd fel. Még, ha nehéz is, akkor sem. Ha látja, hogy nem érdekel, hogy ugyanazt kapja, amit õ ad neked, hátha elgondolkozik...ha pedig nem, akkor ülj le vele, beszéd meg, és nézd meg változik-e vagy sem..ha ez se, akkor ne habozz, keress mást. ez engem is nagyon zavarna, és te agyalsz rajta, és ebbe bele lehet õrülni...

Előfordulhat, hogy a tejalapú tápszertől úgy lett kiütéses a 4 hónapos Kisfiam, hogy már egy hete folyamatosan kapta? Van olyan, hogy ekkorra " halmozódott fel " a szervezetében az allergén?

A kiütésekkel egyid?ben piros hólyagos volt a torka is ís, így nem tudni, hogy tápszer vagy a vírusos fert?zés ütötte-e ki.

Legjobb válasz: A tejallergia nem feltétlenül egyik pillanatról a másikra alakul ki,több ismerõsöm gyerekénél 1-2 év tejivás után jött elõ.Tehát lehet a tápszertõl is,de biztosat akkor tudsz majd,ha elmúlt a vírusos betegsége.

A tejallergia nem feltétlenül egyik pillanatról a másikra alakul ki, több ismerõsöm gyerekénél 1-2 év tejivás után jött elõ.Tehát lehet a tápszertõl is, de biztosat akkor tudsz majd, ha elmúlt a vírusos betegsége.
Szia! Szerintem sokkal valószínûbb, hogy a betegségtõl lett pöttyös. Az én lányaim is most estek át egy betegségen, mindkettõjükön kijöttek foltok. Túl van parázva ez az allergia dolog.
Igen, elõfordulhat. Nálunk is ez volt/van sajnos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ma vettek tõle vért, annak 1, 5 !! hónap múlva lesz eredménye.Addig tejmentes tápszert kap, amitõl sokat bukik, és iszonyú a tápszer íze , szaga is.
A kérdező hozzászólása: Igen, hallottam hogy vannak bizonyos vírusos fertõzések, amik okozhatnak kiütéseket . Az a bajom, hogy sajnos szinte egyszerre volt a táp adása és az esetleges vírusos fertõzés...

Biztos hogy jó orvos az olyan aki körömvágásnál úgy belevág egy körömbe hogy az vérzik? Vagy ez előfordulhat a legjobbaknál is?

Legjobb válasz: Az állatorvosnak általában nincs annyi gyakorlata a kutyaköröm vágásához, mint egy kutyakozmetikusnak. Azok szokták megkérni az orvost, akik esetleg sajnálják a pénzt a kutykozmetikára. Inkább vidd legközelebb oda!

Az állatorvosnak általában nincs annyi gyakorlata a kutyaköröm vágásához, mint egy kutyakozmetikusnak. Azok szokták megkérni az orvost, akik esetleg sajnálják a pénzt a kutykozmetikára. Inkább vidd legközelebb oda!
Az orvos orvos a körömvágás vagy sebész vagy kutyakozmetikus dolga amugy nem vérezhetne
A fekete karmú kutyáknál nem lehet megítélni, hogy meddig tart a belsõ élõ rész, ezért a "legjobbakkal is megeshet" hogy belevágnak. Nem tragédia egyébként pár perc alatt el szokott állni, persze jobb elkerülni. Ráadásul ha túlnõ a karom mert elhanyagolták, akkor az élõ rész is belenõ, és vérzés nélkül már el sem érhetõ a normál méretre vágás. Barkács csiszológéppel egyébként szépen le lehet csiszolni ha hagyja a kutya, akkor nem vérzik.
Elõfordul a legjobb családban is. Pont elkapta a kutya a lábát és megcsúszott az olló. Én is levágom a kutyáim körmét, kb 200-ból 1x sikerül belevágni, hogy vérzik egy kicsit.

Előfordulhat-e olyan, hogy azért látszik halványan a 2. csík, mert 15 mp-nél tovább tartottam a vizeletbe? Egy lépéses teszt az Almától, 25-ös. (Bocsi, ha buta kérdés, első gyermekvállalás. )

Legjobb válasz: Én nemvárt napján teszteltem, és halvány volt, de ott volt a 2. csík. Nekem sokáig nem is mutatta túl erõsen, de egyértelmû volt :-) Nem azon múlik, hogy meddig tartod a vizeletbe. Gratulálok!

Én nemvárt napján teszteltem, és halvány volt, de ott volt a 2. csík. Nekem sokáig nem is mutatta túl erõsen, de egyértelmû volt :-) Nem azon múlik, hogy meddig tartod a vizeletbe. Gratulálok!
Szerintem csak korán teszteltél még.Nekem is az elsõ teszt a nem várt utáni napon halvány volt.Rá 4 napra szép 2 csíkom lett:) Én a 3. babát várom.Gratulálok a babához:)
grat:)
A kérdező hozzászólása: 5 hetes vagyok. :) )
A kérdező hozzászólása: Vagy megyek dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Csináltam még egy tesztet. Ennél is iszonyatosan halvány a 2. csík, úgy mint az elsõnél. Pár nap múlva csinálok még egyet... :)
írj majd mindenképp mi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Arra gondoltam, hogy esetleg átázhatott és azért volt 2. csík. Hétvégén csinálok még egyet, akkor kiderül. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Mindenféleképpen csinálok pár nap múlva új tesztet, csak elõbb nem írtam. :) Gratulálok Neked is a 3.-hoz!!! :)
A kérdező hozzászólása: Missed ab lett a vége. :(
szerintem simán kirakhatják õket
a tagság megvonása inkább csak elméleti lehetõség, gyakorlatban nem nagyon kivitelezhetõ, fõleg, hogy eurot használnak. egyébként a spanyolok és az olaszok is kb. annyira állnak rosszul, mint a görögök, csak ott még nem borult ki a bili...
Görögország már 1981 óta tagállam, egyébként..eh, na mindegy. Szóval egy eu állam már olyan helyzetbe került, mint a görögök:Görögország.

Olyan előfordulhat, hogy egy adott szakon 79 ponttal emelik a ponthatárt? Az adott szakra 72 fővel többen jelentkeztek, mint amennyi a befogadóképesség, ám azonban én mégis csak akkor nem kerülök be, ha 79 pontnyival emelik, a tavalyihoz képest.

Gondolom már mindenki nagyon nagyon izgatott a 2009-es felvételijével kapcsolatban. Csütörtökön megtudjuk az eredményeket.

Legjobb válasz: persze ez minden évben a mezõnytõl függ, de ne aggódj, évrõl évre botrányosabb a kínálat diákokból

persze ez minden évben a mezõnytõl függ, de ne aggódj, évrõl évre botrányosabb a kínálat diákokból
Hû, részvétem:( Azt hiszem erre senki sem számított. Az enyémet "csak" 58-al emelték meg, de nekem sem sikerült:S
Azért ne csüggedj! Legközelebb sikerül!
A kérdező hozzászólása: Végül is... nem 79-el emelték meg, hanem 124-el. Nem vettek fel. :'(
A kérdező hozzászólása: Igen, csak sajna sláger szakról van szó. Idén kevesebben jelentkeztek, de még mindig ott van a TOP10-be. Meg nem tagadom na.. nem vagyok egy 400 pontos kategória. Mondjuk jó érettségim lett, de tudtam volna sokkal jobbat is. A ponthatár nem valami sok a szakon, szóval nem volt olyan húú de nehéz túlszárnyalni..és pont ettõl félek, hogy majd olyanok jelentkeznek oda többnyire, akiknek magasabb a pontjuk az enyémnél és akkor végem. Na, de majd lesz valami. Igazából már lemondtam mindenrõl, hiába tûnik soknak ez a +79 pont.
na ha még kevesebben is jelentkeztek akkor 100%, h nem fog 79 ponttal emelkedni
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon félek... tényleg 79 ponttal kellene az adott szaknak emelkednie ahhoz, hogy ne kerüljek be. Idén kevesebben jelentkeztek erre a szakra mint tavaly, de még így is sokan vagyunk. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek. :)
Dehogy emelkedik 79-ponttal! XD Nézd vissza az elmúlt évek ponthatárait, nem sokat szokott változni.
79 ponttal tuti nem fog megemelkedni, efelõl nyugodt lehetsz
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. :( Nagy pofon volt ez az élettõl most nekem.. csalódás számomra ez az egész felvételi, de.. innentõl már csak jobb lesz. Jobb lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!