Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat olyan, nem (34 db)

Előfordulhat olyan, hogy valakinek pozitív a terhességi tesztje, tünetek is vannak, hasi uh-on látják, de hüvelyi uh-on nem látja a nőgyógyász a magzatot?

Legjobb válasz: Menj el egy olyan ultrahangra, ahol olyan szakember csinálja, akit erre képeztek ki (ultrahangos). A dokik nem olyan ügyesek ebben, mint a szakértõk, mert õk csak ezzel foglalkoznak.

Nekem volt ilyesmi, de az nem szonográfus volt, hanem a dokim, aki ugye nem igazán ért ehhez. 8 hetes voltam, hüvelyin nem találta a babámat, viszont hasin igen!!! De ez tényleg az õ bénasága volt, mondta is, hogy õ nem ért az uh-géphez, csak én kértem, hogy csinálja meg (pont nem volt egy szonográfus sem a kórházban). A babám már 14 hónapos!
Menj el egy olyan ultrahangra, ahol olyan szakember csinálja, akit erre képeztek ki (ultrahangos). A dokik nem olyan ügyesek ebben, mint a szakértõk, mert õk csak ezzel foglalkoznak.
Nekem a doki sima hasi UH-n 5 hetesen látta, hogy terhes vagyok.6-7 hét körül már talán szívhangot is lát.
Ne haragudj, ilyet én még nem hallottam! A hüvelyi uh sokkal jobb kisterhességnél. Ha azon nem látszódik, akkor nem is értem, hogy látszódhat a hasin. Már bocsánat, de ez most kb úgy hangzik, mintha nem a méhedben lenne a baba. Az meg hülyeség. Szerintem is nézesd meg valahol, valami normális helyen. Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, már szívhang is hallatszott :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
Szia! Engem épp ma paráztatott be a doki! 2 tesztet csináltam ami pozitív lett. Elvileg 5 hetes terhes vagyok, de a hüvelyi uh nem látta a doki. Azt mondta beutal a kórházba, mert valószínû, hogy méhen kívüli terhesség. Bent a kórházban 1 óra múlva már látszódott a kicsi, szintén hüvelyi ultrahangon. Szerintem felületes a doki, legalábbis az enyém az volt! Nem is megyek hozzá többet! Te is keress más dokit! Minden jót!
Szia! Én 6 hetesen voltam elsõ uh-on és a hasin látszódott a petezsák, az embrió és még a szív pulzálása is gyengén, majd váltottunk hüvelyire (hátha ott jobban látszik a szívhang) és ott csak a petezsák látszott, embrio nem, szívhang meg ugye pláne nem! Én is néztem egy nagyot, az uh-os azt mondta, hogy ez azért van, mert nagyon hátrahajlik a méhem! 8 hetesen menetem legközelebb, hasival gyönyörûen látszott, hüvelyivel már meg sem próbáltuk.
Ha az Uh- nincs baba(abban az idõben, amikor már látni kellene) csak pl petezsák, akkor az vszinû elhalt.Nekem 2* volt:(
A kérdező hozzászólása: és hány hetesen van az az idõpont? Meg hogy van, hogy hasi uh-on meg látszódik?
Grat!!!

Előfordulhat olyan, hogy jogilag nem lehet bebizonyítani az apaságot?

Legjobb válasz: - datumokkal varialhat, a teherbeeses valoszinu idopontjaban nem volt-e pl 1 honapig kulfoldon stb. - a dns vizsgalat egyszerubb, bar joval dragabb, es 100% - ha biologiailag bizonyitod, akkor jogilag nem megtamadhato - ha nagyon goreny, akkor inkabb orulj, ha megszabadulsz tole, kesobb sok bajt tud okozni, pl. nem jarul hozza utlevelhez, es a gyereked 16 evesen nem mehet el az osztallyal mondjuk a Ttatraba, vagy a tovabbtanulaskor nem irja ala a papirt, stb. - a gyerektartas jo dolog, de, ha akarja, "eltunik" vagy feketen dolgozik es "nincs jovedelme" - ezer utja van, hogy ne fizessen. Ha van olyan szemet, hogy nem akarja vallalni a kozos gyermeketeket, akkor inkabb hagyd a fenebe, koltozz el a kornyekrol es elj boldogan es nyugalomban a gyermekeddel. Hidd el, a nyugalom es a gyuloletmentes elet fontosabb, mint az eveken at tarto pereskedes.

- datumokkal varialhat, a teherbeeses valoszinu idopontjaban nem volt-e pl 1 honapig kulfoldon stb. - a dns vizsgalat egyszerubb, bar joval dragabb, es 100% - ha biologiailag bizonyitod, akkor jogilag nem megtamadhato - ha nagyon goreny, akkor inkabb orulj, ha megszabadulsz tole, kesobb sok bajt tud okozni, pl. nem jarul hozza utlevelhez, es a gyereked 16 evesen nem mehet el az osztallyal mondjuk a Ttatraba, vagy a tovabbtanulaskor nem irja ala a papirt, stb. - a gyerektartas jo dolog, de, ha akarja, "eltunik" vagy feketen dolgozik es "nincs jovedelme" - ezer utja van, hogy ne fizessen. Ha van olyan szemet, hogy nem akarja vallalni a kozos gyermeketeket, akkor inkabb hagyd a fenebe, koltozz el a kornyekrol es elj boldogan es nyugalomban a gyermekeddel. Hidd el, a nyugalom es a gyuloletmentes elet fontosabb, mint az eveken at tarto pereskedes.
Nem fordulhat elõ.
A kérdező hozzászólása: Es mi van akkor, ha az apa megtagadja a vérvizsgálatot? Ha nem jelenik meg a peren, akkor büntethetik pénzbírsággal, elmarasztalhatják, vagy elõ is vezettethetik. De ha a vérvételt megtagadja, akkor csak pénzbírsággal büntethetik, és elmarasztalhatják, de elõ nem vezettethetik. Az amúgy nem számít, hogy a vizsgálat "csak" 99, 9%-os? Ebbe nem lehet belekötni? Illetve mennyi az a pénzbírság, amit kiszabnak rá, ha nem jelenik meg? Ha az apának van pénze, esetleg fizetheti "rendszeresen" a bírságot, és ezzel el is van intézve...
Ha az apasági vélelem fennáll, de õ végül nem megy el a bíróságra, oda elõvezetik, ha nem megy el semmilyen vizsgálatra, akkor csak büntetik, de az apasági vélelem fennmarad, tehát jogilag õ az apa.

38 éves vagyok. Nyitott Gerinccel Születtem.14 éve százalékoltak le, úgy hogy soha nem kellett mennem azóta felülvizsgálatra. Előfordulhat olyan, hogy mégis "elővesznek"és mégis kell mennem?

Legjobb válasz: Nem tudom az mennyire súlyos betegség, de ha van olyan papírod amin van következõ idõpont felülvizsgálatra akkor menned kell, ha nincs akkor biztos nem "vesznek elõ"!

Nem tudom az mennyire súlyos betegség, de ha van olyan papírod amin van következõ idõpont felülvizsgálatra akkor menned kell, ha nincs akkor biztos nem "vesznek elõ"!

Előfordulhat olyan, hogy nem folyik el a magzatvíz a szülés előtt és ha igen, akkor hogyan veszem észre?

Legjobb válasz: Nem szentirás hogy a magzatviznek el kell folyni.Ha nem folyik el,akkor görcseid lesznek amik szabályos idõközönként jelentkeznek.Ne izgulj érezni fogod ha eljön az idõ!Könnyû szûlést kivánok! (A magzatviz langyos,és olyan mintha bepisiltél volna de nem tudod visszatartani.)

Nem szentirás hogy a magzatviznek el kell folyni.Ha nem folyik el, akkor görcseid lesznek amik szabályos idõközönként jelentkeznek.Ne izgulj érezni fogod ha eljön az idõ!Könnyû szûlést kivánok! (A magzatviz langyos, és olyan mintha bepisiltél volna de nem tudod visszatartani.)
Pontosan így van. Ha nem folyik el a magzatvíz, akkor úgy indul be a szülés, hogy szabályos 10 malyd 5 és ezután 3 perces fájásaid lesznek. Kezdõdhet szabályos 10 perces keményedésekkel is amihez még nem társul görcs. Nekem pl. egy fél napon keresztül csak 10 perces összehúzódásaim voltak amik este 21:30-re lettek 4-5 percesek és csak ezután kezdetme görcsöket érezni mellé. Szabályos 5 percesekkel már irány a kórház. Könnyû szülést kívánok. Sok sikert.
4 gyerekem van.Mind a 4-nél mgzatburkot repesztettek, ugy folyt el a magzatvíz.Viszont a másodiknál elõtte egy nappal éreztem, hogy szivárog valami, azt hittem folyás, bár azért vizesebb és bõvebb volt.Mikor bementem másnap vizsgáltara(ez kiírás elõtt 3 nappal volt)akkor mondták, hogy már majdnem elszivárgott a magzatvizem.A többi burokrepesztéssel folyt el ennél az esetnél is.Rá két órára kislányom született.

Amikor tüzelés előtt van a kutyusom és még nem tüzelt sohase előfordulhat olyan hogy amikor egy kant meglát oda akar menni, és hiába mondom hogy nem (kutyafuttatón) akkor is oda megy. (és eddig csak rászoltam visszajött?

előfordol ho tényleg 1. tüzelése előtt van?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, tüzelés elõtt, alatt, utána, a behívásra a kutyának reagálnia kell. ha nem így van, jócskán dolgoznod kell még a nevelésén.

Teljesen mindegy, tüzelés elõtt, alatt, utána, a behívásra a kutyának reagálnia kell. ha nem így van, jócskán dolgoznod kell még a nevelésén.
Igen, elõfordul...nagyon gyakran. Ez az egyik érv az ivartalanítás mellett....
A kérdező hozzászólása: mindenképpen akar juk ivartalanítani

Előfordulhat olyan, ha egy lélek túlvállalja a földi feladatait, később nem fogja bírni, nem fogja tudni végigcsinálni idő előtt?

Ez egy elég vallásos téma. Szól a mondás: mindenkinek megvan a keresztje, mégis azt veszem észre, valakinek könnyebb feladatot ad az Úr, valakinek pedig nehezebbet. Miért? Kérdeznénk magunktól. Õ vajon miért érdemel többet nálam, ? vajon miért nem kapta azt, amit én? Mondaná az ember: én jó lélek vagyok, mégis engem büntetett meg az ég. Miért? Ezután jobban belemélyedsz a spirituális témába, végül arra jutsz, ez egy megpróbáltatás, esetleg túlvállalt feladat? Mi ez? És miért éppen velem történik? Olyan kilátástalannak érzem magam. Mit tegyek? Öljem meg magam? Meghalni nem akarok, de akkor mit tegyek? Természetesen ekkor jönnének a sablonszövegek, fogadd el stb. de nem err?l van szó. Miért épp engem fogott ki a sors erre? Várom megtisztel? válaszaitokat!

Legjobb válasz: Pont emiatt a probléma miatt hiszek a reinkarnációhoz, karmához közelebbi elvekben. Az életünket nem szabadna másokéhoz hasonlítgatni. Amit a lélek vállal, azt tudja, hogy miért vállalja. És szerintem nem tudja túlvállalni magát. Egy nehézség árán valamit ebben az életedben meg kell tanulnod. Ha nem sikerül, akkor újabb nekifutás a következõben. Az én "hitem" szerint, ha valaki öngyilkos lesz, akkor minimum ugyanolyan rossz körülmények közt kezdi újra vagy jut el következõ életében, mint amibõl kiszállt. Ez ugyanaz a helyzet, újabb nekifutás. A racionálisabb felfogásom szerint meg a problémák azért vannak, hogy megoldjuk õket. Persze néha sokkal könnyebb lenne hagyni az egészet a fenébe, de az nem vezet sehova.

Pont emiatt a probléma miatt hiszek a reinkarnációhoz, karmához közelebbi elvekben. Az életünket nem szabadna másokéhoz hasonlítgatni. Amit a lélek vállal, azt tudja, hogy miért vállalja. És szerintem nem tudja túlvállalni magát. Egy nehézség árán valamit ebben az életedben meg kell tanulnod. Ha nem sikerül, akkor újabb nekifutás a következõben. Az én "hitem" szerint, ha valaki öngyilkos lesz, akkor minimum ugyanolyan rossz körülmények közt kezdi újra vagy jut el következõ életében, mint amibõl kiszállt. Ez ugyanaz a helyzet, újabb nekifutás. A racionálisabb felfogásom szerint meg a problémák azért vannak, hogy megoldjuk õket. Persze néha sokkal könnyebb lenne hagyni az egészet a fenébe, de az nem vezet sehova.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek veled! Én is ezt vallom. De valahol akkor is nehéz, és egyáltalán mi szükség erre? Nagyon jól megfogalmaztad a végén, egyszerûen csak kiszállna belõle az ember, és élné az életét! Továbbra is várom szíves véleményeiteket!

Előfordulhat olyan, hogy egy e-mail nem jut el a címzetthez?

Legjobb válasz: Ha rossz a címzett, nem jut el. Ha a címzett levelezõszervere vagy kliense spamnek minõsíti, akkor esetleg nem jut el. Eltévedni nem nagyon szokott a levél.

Ha rossz a címzett, nem jut el. Ha a címzett levelezõszervere vagy kliense spamnek minõsíti, akkor esetleg nem jut el. Eltévedni nem nagyon szokott a levél.

Előfordulhat olyan hogy az ember valakit soha többé nem tud elfelejtenni vagy túl jutni rajta?

Legjobb válasz: Elfelejteni szerintem soha. Túllépni rajta idõvel lehet. Kinek kevesebb idõ, kinek nagyon sok kell hozzá...

Elfelejteni szerintem soha. Túllépni rajta idõvel lehet. Kinek kevesebb idõ, kinek nagyon sok kell hozzá...
soha? az elég hosszú idõ...szerintem nem
én most járok 1 évnél hogy nem jutok túl rajta és most úgy érzem soha nem leszek képes:(
A kérdező hozzászólása: Igen, azt jelenti.
Nekem több ilyen is van :-( a lezáratlan tisztázatlan végû "kapcsolatok"nál .... :-(
a soha az azt jelenti, hogy élete végéig?
Szerinted van ezen az oldalon - vagy bárhol máshol - olyan, aki megtapasztalta fizikai valójában a "soha" idõintervallumot? Mivel értelemszerûen nincs, így konkrét választ nem fogsz erre a kérdésre kapni. Olyan biztosan van, hogy sokáig nem tudunk túllépni valakin. Hogy ez örökké tart-e? Õszintén szólva csak remélni tudom, hogy nem.
3-as vagyok, igen személyes tapasztalat
Az elõzõnek igaza van, de ha te konkéran arra gondolsz, hogy nem lehet elfelejteni, akkor az nagyon reális. Attól függ, hogy mennyi idõm van rá, hogy elfelejtsem a megismerés vagy elválás pillanatától. Mert ha 6 évesen szeretek bele valakibe (feltételezem szerelmi ügy, mert ide írtad) akkor lehet, hogy elfelejtem. De ha 16 éves elsõ nagy szerelem akkor lehet, hogy 60 évesen már azt sem fogod tudni, hogy voltál-e valaha szerelmes a párodon kívül más valakibe. Ez a kérdés nagyon-nagyon reális.
A kérdező hozzászólása: utolsó:személyes tapasztalat?
van
Nem.
Én 2 évvel ezelõttig azt mondtam volna hogy nem, nem létezik. De eljött az a szerelem, amirõl kezdem azt hinni, hogy ez a kategória. Konkrétan a pasi már egy másik kontinensen él, és én még mindig éjjel nappal rá gondolok. Senki nem tudja feledtetni... De reménykedjünk, hogy pl. a 3. év végén már nem ezt mondom:-)
Ha normálisan használják és nincs váratlan baleset 100 %-os a védelem.
Igazad van ó jeah! Nincs több szex!
Igen. Minden lehetséges.
Megesik olykor. De ha nem csúszik le, nem szakad el, tök jó minden, akkor is teherbe lehet zuhanni!!! :DD
A megoldás:Ne szexszelj.

Előfordulhat olyan, hogy nem a fog törik le, hanem a fogról a fogkő?

Ma reggel egy darabka letört a fogamról, de ahogy néztem, inkább a fogk? lehetett, a fogam egészében megvan. Létezik ilyen?

Legjobb válasz: elmész a fogorvoshoz, leszedeted a fogkövet és kiderül (ingyen kezelés sztkban)

elmész a fogorvoshoz, leszedeted a fogkövet és kiderül (ingyen kezelés sztkban)
A fogkõ ritka undorító dolog, fõleg ha már annyi van, hogy le tud törni... szedesd le, ha nem akarod, hogy 10-20 év múlva ne legyenek fogaid.
nekem rettenetesen fogkövesedik a fogam, évente 2x megyek leszedetni. ha fogkõdarabka tört le akkor azt szét tudod porlasztani.(legalábbis a frissebb fogköveknél) de mindenképp menj orvoshoz mert ha van fogköved akkor azt le kell szedni.
A kérdező hozzászólása: Annyira félek tõle, nem bírom a fogászatot. Terhesség alatt nagyon megromlottak a fogaim.
nekem volt, hogy a fogzománc tört le terhességem alatt. azt érzed a nyelveddel, hogy nem olyan sima ott a fogad, mint a nem letört részen. el kell menni fogorvoshoz.
Felnõtt ember vagy könyörgöm... szülni nem fájt? :D Hidd el sokkal rosszabb dolog ha kihullanak a fogaid, persze még azt megelõzõen szépen el fognak rohadni is, és az ínyed is elsorvad. Büdös lesz, undorító és visszataszító... A fogkõ leszedés 10-15 perc évente kétszer. Ez a legkisebb rossz.
A kérdező hozzászólása: igen, felnõtt ember vagyok, de inkább még egy szülés mint fogorvos. borzalmasan félek, a víz folyik rólam ha rágondolok. hányingerem lesz, és nagyon félek. ezért is hanyagoltam el a fogaimat. nem vagyok egy félõs fajta, de a fogorvos az egyetlen, amitõl rettegek. mindig húzom-halasztom, persze ez a legrosszabb megoldás. és most itt a gond, hogy menni kéne... de félek nagyon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!