Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat hogy van (127 db)

Olyan előfordulhat, hogy van megtermékenyülés, csak nem tud beágyazodni?

Ha lehetséges ilyen akkor ilyen esetben van valamilyen tünete? Már régóta szeretnénk babát, de eddig nem jött össze. Peteérésem van mivel azokon a napokon folyásom van és kicsit görcsölgetek is. Most is késett jó pár napot a mesim, se sajna nem vagyok babás. A cickafark+palástf? tea segíthet a beágyazódásnál?

Legjobb válasz: Szia..sajna sokat es okosat en sem tudok mondani csak amit hallottam masoktol.Tobb szemelytol is hallottam, hogy elofordul megtermekenyites de beagyazodas nem...ennek is oka van...vagy tul rovid a ciklus es nincs ideje beagyazodni vagy a mehnyalkahartya nem eleg vastag ahoz, hogy megtapadjon es egyszeruen kiurul... Szerintem ezt kerdezd meg a nodokitol..tudjak a valaszokat es a gyogyitast is. Sok sikert kivanok.

Szia..sajna sokat es okosat en sem tudok mondani csak amit hallottam masoktol.Tobb szemelytol is hallottam, hogy elofordul megtermekenyites de beagyazodas nem...ennek is oka van...vagy tul rovid a ciklus es nincs ideje beagyazodni vagy a mehnyalkahartya nem eleg vastag ahoz, hogy megtapadjon es egyszeruen kiurul... Szerintem ezt kerdezd meg a nodokitol..tudjak a valaszokat es a gyogyitast is. Sok sikert kivanok.
sajnos, ilyen is elõfordul, és nagy tünete nincs, egyszerûen csak megjön.
Szia!Én is babát szeretnék, szedtem elõször clostit, a mensim 3dik napjától, de 4dik nap után már nem véreztem, pedig 5-6 napig szoktam menszizni.Utána vissza mentem a dokihoz, injekciót kaptam, h megrepedjen a tüszõ.Tegnap voltam nála megint és mondta h megrepedt a tüszõ, de h be is ágyazodjon, sárgatest hormont irt fel(duphaston) a neve.Nem tudom te voltál e dokinál, de megkérdezheted, h mi a véleménye, én megbizom a dokimban.Remélem tudtam segiteni.

Csak peteéréskor/tüszőrepedéskor vannak meg a szokásos nyák fajták, vagy előfordulhat, hogy van krémes, tojásfehérjés, krémes folyás, mégse lesz ovuláció?

Legjobb válasz: ha összeáll mint a takony ampolyan mint a nyers tojásfehérje csak kicsit mattabb akkor azt is jelentheti hogy fel vagy fázva... az ovulációs idõszakot a menstruáció alapján számold ki. az elmúl és az esedékes között pont középen... ha harmincnapos a ciklusod akkor az elmúlt menstruációnak az utolsó napjától számolsz 12 13 napot amit az a bizonyos négy öt nap követ amikor rendkívül termékeny vagy...

ha összeáll mint a takony ampolyan mint a nyers tojásfehérje csak kicsit mattabb akkor azt is jelentheti hogy fel vagy fázva... az ovulációs idõszakot a menstruáció alapján számold ki. az elmúl és az esedékes között pont középen... ha harmincnapos a ciklusod akkor az elmúlt menstruációnak az utolsó napjától számolsz 12 13 napot amit az a bizonyos négy öt nap követ amikor rendkívül termékeny vagy...
Nem. Nekem nem igazán van peteérésem (PCOS miatt, hõmérõzéssel figyelem), mégis szokott lenni krémes, vizes, és néha még tojásfehérjeszerû nyákom is.

Előfordulhat hogy van valami energiám amit tudok kontrollálni?

Elég hülyén van megfogalmazva a kérdés, bocsánat érte de nem tudtam máshogy. Nem vagyok jártas az ezotériában, nem keltette fel nagyon a figyelmemet sohase, de sose gondoltam hogy hablaty az egész.

Legjobb válasz: Van, a legfontosabbat amit irányíthatsz, az az Életenergia. Emellett számos energiaforrás és elnyelõ dolog létezik.

Van, a legfontosabbat amit irányíthatsz, az az Életenergia. Emellett számos energiaforrás és elnyelõ dolog létezik.
Olyantól kérdezz aki valamit ért hozzá! A többi csak az egyéni véleményét fogja elmondani, ami gyakran gúnyolódásból és megvetésbõl áll. Én is meglepõdve néztem a tv-ben hogy egy "gyógyító" egy általa készített mosógép fûtõszál kinézetû valamivel a távolból megállapítja hogy hány százalékos vagy, igen erõs pénzért, és a "kezelés" további részét természetesen a "klinikáján" elvégzi ha van rá anyagi fedezeted. Ha ezzel akarsz foglalkozni, és komolyan érdekel http://phoenixiskola.blog.hu/ ingyen adnak felvilágosítást, és ami lényeges az energiaadás náluk ingyenes.Itt akárki fejlesztheti magát ebben a kérdésben ha akarja. Ami szerintem lényeges, nem toboroznak hallgatókat, betegeket.
Persze. Itt van pl. a kinetikus, helyzeti energiád. Használd õket bölcsességgel :)
Üdv! A 17:19-es vok, megint...:) Nos, a hasonló típusú meséimre általában érdekesebb válaszokat kapok, de ez sem rossz:D...tanult hülye...:) A valódi válaszom: Lényegében ien energia tudományos alapon nem létezhet, de mint tudjuk, tudománynak nevezett tényleíró módszerünk igen csekély ismerettel rendelkezik... Magyarán: keveset tudunk még a látható világrol is, ahhoz, hogy kijelenthessük, ien biztos nincs, tehát neked és a fajtársaidnek üzenem, ne csüggedjetek... Knowledge is power, guard it well...!
17:19-esnek: Apám, az fasza, ha nekem ilyenem lennetökre örülnék, gondold el... -Lázas vagy? -Várjá várjá... *ömmmmhmmmm* most... XD XD XD
17:19 fajtájával ne törõdjetek, õk az úgy nevezett tanult hülyék.
Akik ilyesmire képesek, azok általában tudnak gyógyítani az energiájukkal.Kézrátétellel, vagy más természetgyógyászati módszerrel.
O_o...ez bizony érdekes... Én is megfigyeltem hasonlót magamon. Úgy 17 éves lehettem mikor elkezdödött, egy földönkívüli találkozás után éreztem elõször. Az élmény borzalmas volt. Nyár volt, az éjszaka közepén egyszer csak a házunk elõtt az úton fekve ébredtem, kellemes volt a nagy melegben a földön aludni. Csak miután feleszméltem kezdtem azon gondolkodni, hogy is kerültem ide. Kaptam hát magam, és elindúltam a kertkapu felé. A kapu viszont nem nyílt, csend volt, a kutyák sem ugattak, aztán... áhh, még leírni is szörnyû lenne. Végtére aztán hajnali háromkor jutottam vissza a házba. Csapzottan, fáradtan, szakadt pizsamában... Ez mégy egyszer megismétlödött, azöta fel tudom forrósítani na testam bármely pontját a tudatommal, 60-80 Celsius fokig...
a regenerációs energiádat koncentrálod egy-egy elnyelõ pontra, amit a kérdésben írsz.
Nekem is van ilyen, amugy ez csak a képzeleted és a koncetrációd, nincs valami mágikus energia...
Igen, én is azt javaslom, mint az elõttem szóló: "olyantól kérdezz aki valamit ért hozzá", és ne olyantól, aki mindenféle tündérmesékkel tud csak elkápráztatni.

Előfordulhat, hogy van peteérés menstruáció előtt 3-4 nappal? És ha akkor teherbe esik valaki, akkor még megjön neki, utána nem?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Peteérés után progeszteron termelõdik, hogy elõsegítse az esetleges beágyazódást, és a baba megmaradását. Ez kb. 14 napig tart, ha nem következik be, akkor leesik a progeszteron szint, és megindul a mestruáció. Szóval ez csak akkor lehetséges, ha valami okból elhúzódott a peteérésed, és olyan késõn történik, de nyilván akkor nem fog megjönni a várt idõpontban, hanem az is csúszik. De ha elõtte a "normál" idõben már volt peteérésed, akkor nem valószínû, hogy olyankor lesz még egy.

Nem valószínû. Peteérés után progeszteron termelõdik, hogy elõsegítse az esetleges beágyazódást, és a baba megmaradását. Ez kb. 14 napig tart, ha nem következik be, akkor leesik a progeszteron szint, és megindul a mestruáció. Szóval ez csak akkor lehetséges, ha valami okból elhúzódott a peteérésed, és olyan késõn történik, de nyilván akkor nem fog megjönni a várt idõpontban, hanem az is csúszik. De ha elõtte a "normál" idõben már volt peteérésed, akkor nem valószínû, hogy olyankor lesz még egy.
A kérdező hozzászólása: Elmondom hogyan történt : Szóval, mi is babát szeretnénk. 2 hete kellett volna megjönnie de nem jött meg. A tesztem negatív lett, elmentem a múlt héten orvoshoz. Azt mondta nem vagyok terhes, de úgy látja péntek körül lesz peteérésem, szóval hajrá. Tegnap este volt pecsételõ vérzésem, és ma reggel úgy néz ki megjött. Tévedett volna az orvos? Azt mondta még nem olyan vastag a nyálkahártya, hogy megjöjjön. Na mindegy, fura.
Érdekes, lehet mégsem repedt meg a tüszõ, különben nem jött volna meg.
A kérdező hozzászólása: És ha most csak egynapos volt?van ilyen?

Terhesség alatt előfordulhat hogy van ciszta? Ha igen nem lesz baja a babának ugye?

Tegnap óta úgy fáj a bal petefészkem! Mi van ha ciszta?? Vagy mért fáj??? Aggódom:(!

Legjobb válasz: Szia! Sztem a babának nem lesz baja hacsak nem méhenkívüli esetleg. Mibõl gondolod,h. ciszta?

Szia! Sztem a babának nem lesz baja hacsak nem méhenkívüli esetleg. Mibõl gondolod, h. ciszta?
A kérdező hozzászólása: Nem méhen kívûli a babó!!! Nem tudom csak mert úgy fáj..!
Nekem is fájt, és találtak is valamit a petefészkemben, de a dokim azt mondta ezzel ne törõdjünk.A babám szépen fejlõdik, az a valami elõször nõtt, most már nem mondták hogy ott lenne.Tehát ha cisztád is van ne izgulj. 14 hetes pocis

Tegnap voltam uh-n, most vagyok 4, 5 hónapos terhes. én úgy láttam, hogy kislányomnak van haja, de az orvos szerint nem. Előfordulhat, hogy mégis hajat láttam? Hány hónaposan kezd el nőni a hajuk?

Legjobb válasz: Ha a doki szerint nem az, akkor bizzunk benne, hogy tenyleg nem az, mert ha megis az, akkor eleg gaz szaktudasa van es a tobbi uh eredmeny sem hiheto... :-) Egyebkent 30 hetesen 4d-s uh-n lattak a 2. babam hajat, valoban volt, az elso babaval is 30 hetesen voltunk 4d-sen, en ugy lattam, hogy van haja, de a doki azt mondta, hogy nincs, az csak arny. Kopaszon szuletett.

Ha a doki szerint nem az, akkor bizzunk benne, hogy tenyleg nem az, mert ha megis az, akkor eleg gaz szaktudasa van es a tobbi uh eredmeny sem hiheto... :-) Egyebkent 30 hetesen 4d-s uh-n lattak a 2. babam hajat, valoban volt, az elso babaval is 30 hetesen voltunk 4d-sen, en ugy lattam, hogy van haja, de a doki azt mondta, hogy nincs, az csak arny. Kopaszon szuletett.
Szia!Én pont ma olvastam valahol, de már nemtudom hol, hogy 19-20hetesen kezd el nõni a babák haja:) (talán a kismama.hu-n, de nembiztos)(19h)
Szia!Mi voltunk többször is 4dn, 16, 22, és 28 hetesen, de az utolsón mondták, hogy talán lesz haja.A héten voltam a 32.heti uhn ott már 8mm volt a kis haja:-)Mondták is hogy sokat fog még nõni.Szerintem olyan 28-30.héttõl látszik már az uhn is a kis hajuk a babáknak.Amúgy fehér folt jelzi a hajat.31 hetes kismami

Honnan tudhatom, hogy van-e esetleg sárgatest elégtelenségem? (hőmérsékleti görbe alapján előfordulhat, de nem tudom annyira kiértékelni) Ha az van, mi a teendő?

Legjobb válasz: Ha a peteérés utáni fázis rövid azaz 12 napnál rövidebb, vagy esetlega a mensit több napos pecsételés elõzi meg, akkor elképzelhetõ de nem biztos a SE. Ha az van, akkor terhesség esetén a doktor felír hormontablettát, ami pótolja. De pl. hormonvérvételre nem nagyon utalnak be a dokik. Én elvetéltem szilveszterkor majd kértem hogy nézzenek meg, azt mondta az orvso hogy egy vetélés után még nem néznek. Majd ha újból. Eléggé felhúztam magam, de az megnyugtató, ha újból pozit tesztelek rohanhatok az orvoshoz és felír valami gyógyszert. Legalábbis azt mondta.

Ha a peteérés utáni fázis rövid azaz 12 napnál rövidebb, vagy esetlega a mensit több napos pecsételés elõzi meg, akkor elképzelhetõ de nem biztos a SE. Ha az van, akkor terhesség esetén a doktor felír hormontablettát, ami pótolja. De pl. hormonvérvételre nem nagyon utalnak be a dokik. Én elvetéltem szilveszterkor majd kértem hogy nézzenek meg, azt mondta az orvso hogy egy vetélés után még nem néznek. Majd ha újból. Eléggé felhúztam magam, de az megnyugtató, ha újból pozit tesztelek rohanhatok az orvoshoz és felír valami gyógyszert. Legalábbis azt mondta.
Szia! Nekünk nem jött össze a baba, és a dokim elküldött hormonos vérvételre, ahol megállapították, hogy mim nincs rendben. Kaptam rá Clostyt és mellé még Duphaston nevû gyógyszert, ami sárgatestet tartalmaz. Szerintem mindenképp menj el Te is dokihoz, õ biztos tud segíteni.

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de előfordulhat, hogy ha elhal a baba (11. hét) attól még vannak terhességi tünetek? (mellfeszülés, hányinger, sűrű vizelési inger stb. )

Legjobb válasz: Nem kérdezel hülyeséget,sajnos igen elõfordul. Nekem a fiam elõtt volt egy vetélésem. A 11.-ik heti uh-n mondták hogy közel 2 hete nem él és nekem semmi vetéléses tünetem nem volt. Vagyis ugyanugy feszültek a melleim,feszült a medencém,álmos voltam stb...(szóval mintha még élõ terhességem lett volna) Remélem nálad nincs baj. Sajnos nekem mûtéttel be kellett fejezni,de rá két hónapra terhes lettem és csodás terhesség és csodás szülés után van egy gyönyörû fiam:-)

Nem kérdezel hülyeséget, sajnos igen elõfordul. Nekem a fiam elõtt volt egy vetélésem. A 11.-ik heti uh-n mondták hogy közel 2 hete nem él és nekem semmi vetéléses tünetem nem volt. Vagyis ugyanugy feszültek a melleim, feszült a medencém, álmos voltam stb...(szóval mintha még élõ terhességem lett volna) Remélem nálad nincs baj. Sajnos nekem mûtéttel be kellett fejezni, de rá két hónapra terhes lettem és csodás terhesség és csodás szülés után van egy gyönyörû fiam:-)
Miért kérdezel iyet???Gyanakszol, van valami ami miatt ezt gondolod????Remélem nincs baj!
...pont azért írtam , ahogy elõttem leírta más is mert volt egy kérdés, hogy lehet e érezni a 'vetélést'..arra vonatkozott az írásom eleje.. és azért mert ennek ellenére is tudok bízni abban, h most minden rendben van, lesz! Nem minden "rózsaszín"az életben ezért nagyon fontos az, hogy bízni tudjunk...ne tegyük magunkat a terhességünket rémállommá, ha semmi nem indokolja ezt... ezért tartottam fontosnak a "negativ" példámat leírni. Minden jót kivánok mégegyszer Mindenkinek!:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy egyszerûen csak aggódok (sajna ilyen típus vagyok). Az utóbbi pár napban változó erõsséggel jönnek a terhességi tünetek. Egyik nap erõsebb, másik nap szinte semmi. Egy-két hete minden nap voltak tünetek, pár napja ritkulnak. Kellemetlen a reggeli hányinger, de örülni szoktam neki, mert mindig arra gondolok, hogy akkor megvannak a babók (kétpetéjû ikrek a drágák).
Jaj, ez aranyos :) Én is pont 11 hetes vagyok, nekem hasfeszülésen kívül semmi tünetem sem volt.Én is aggódok, de nemsokára vége az 1.trimeszternek, és akkor picit fellélegezhetünkNyugi, próbálj meg nem agyalni.Nem haltak el, szuper jól vannak biztos.Dokihoz mikor mész?
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a gyors válaszokat és a biztatást. Jövõ héten szerdán megyek a 12 hetes uh-ra. Remélem minden oké lesz! És persze próbálok addig is nem parázni. :-)
Ne aggódj, a negatív gondolatokat képes az ember bevonzani!!!!! Csak pozitivan! Semmi gond nincs, az természetes hogy a tûnetek nem mindig egyforma erõsségûek! Minden jót és könnyû szülést kívánok!
Szia.. én a 12 heti uh-on tudtam meg, h kb. 2 hete nem él a babám..missed ab-om volt de nekem sem volt semmi vetélésre utaló tünet..ugyan úgy volt minden, hányinger stb...ez márciusban volt. Most 16 hétes és 3 napos mama jelölt vagyok, és próbálok pozitívan gondolkodni, h most semmi baj nem lesz. Pedig ma voltam vérvételen a kombinált vérteszthez, jövõhéten lesz kész, lesz mellé egy genetikai uh és akkor eldõl minden.. Szóval...hidd el jobb ha nem gondolsz rossz dolgokra, mosolyogj...és legyél benne biztos, hogy minden rendben lesz:) Minden jót kivánok Neked!!!
18.45-ös:ne haragudj, de hogy gondolkozzon pozitvan, mikor leírod neki ezt a "rémtörténetet"?Ne érts félre, nagyon sajnálom ami veled történt, de feleslegesnek tartom, hogy ilyenekkel riogasd a kérdezõt, aki csak túl aggódós, parázós...

Beágyazódás idején előfordulhat, hogy szorulásom van?

Már több mint egy hete érzem ezt a tünetet! (A mellfeszülés, és az alhasi fájdalom mellett)Október 2-re nem várom!

Legjobb válasz: Igen. Beágyazódás idején elõfordulhat, hogy szorulásod van. Meg az is elõfordulhat, hogy viszket a nagylábujjad. Nem kellene a nemvárt elõtt minden tünetbe terhességet látni. Beágyazódás elõtt nincs kapcsolat a baba és az anyai szervezet között, ezért bármilyen tünetet veszel észre magadon, az nincs kapcsolatban a babával. Jó babásodást!

Igen. Beágyazódás idején elõfordulhat, hogy szorulásod van. Meg az is elõfordulhat, hogy viszket a nagylábujjad. Nem kellene a nemvárt elõtt minden tünetbe terhességet látni. Beágyazódás elõtt nincs kapcsolat a baba és az anyai szervezet között, ezért bármilyen tünetet veszel észre magadon, az nincs kapcsolatban a babával. Jó babásodást!
A szorulás nincs kapcsolatban a beágyazódással. Az max. valami véletlen egybeesés lehet az örvendetes eseménnyel.

Ha 28 naposak a ciklusaim, előfordulhat hogy a 24. napon van a tüszőrepedés?

A h?met nem mérem de általában észlelem a jeleit.

Legjobb válasz: Van olyan is,akinek mensikor van.

Van olyan is, akinek mensikor van.
Az elég késõi, mert akkor nincs ideje beágyazódni. Általában úgy van, hogy peteérés után 14 napra jön meg. Ha 24. napon van neked pé-d, az gáz, mert pont akkortájt ágyazódna be, hogy befejezõdik a mnstruáció, és akkor túl vékony a méhnyálkahártya, nem bizti, hogy meg tud tapadni. Úgyhogy én nem hinném, hogy így lenne.
Pedig jó pár nõnél van ilyen! Ha biztosabbat akarsz, akkor javaslom, az ovu tesztet-bár nem tudom mennyire megbízható én nem szoktam használni én hõmérõzöm, de nagyon sokan használják és hagyatkoznak is az ovuteszt pozitívjára.
A kérdező hozzászólása: Én már abban se bízom mert sokszor mutatott pozitívat mégsem jött össze.Az csak az ovulációt jelzi nem a tüszõrepedést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!