Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat az, valakinek az (42 db)

A valóságban is előfordulhat az hogy valakinek ellopják a személyazonosságát és ez a valaki nagy bajba is kerül mint pl "A Hálózat csapdájában 2. 0" c. filmben?

Nem feltétlenül arra gondolok hogy ilyen nagy bajba mert végül is ez film nem valóság, de a valóságban lehetséges? Ez a valaki akár nagy bajba is kerülhet?

Legjobb válasz: PL: ha elveszted vagy ellopják az irataidat (személyi,lakcím kártya,TB kártya stb..)és nem jelented be a rendõrségen minél hamarabb csak pár nap múlva komoly bajba kerülhetsz ha közben használja valaki és visszaél velük.Keményen megbüntetnek érte még gyanúba is keveredhetsz az elkövetett visszaélések miatt amit nehéz lesz tisztázni ha csak,nem lehetetlen.

PL: ha elveszted vagy ellopják az irataidat (személyi, lakcím kártya, TB kártya stb..)és nem jelented be a rendõrségen minél hamarabb csak pár nap múlva komoly bajba kerülhetsz ha közben használja valaki és visszaél velük.Keményen megbüntetnek érte még gyanúba is keveredhetsz az elkövetett visszaélések miatt amit nehéz lesz tisztázni ha csak, nem lehetetlen.
Igen abszolút lehetséges és jelenleg is van ilyen.
A kérdező hozzászólása: És h az illetõ mekkora bajban van az attól függ h a "tolvaj" mit csinál? Köszönöm a válaszokat, Üdv
Úgy bizony Pl: kinyír valakit és ott felejti az irataidat ez mondjuk elég durva de nem lehetetlen!
A kérdező hozzászólása: Az h otthagyja az iratokat még nem bizonyíték? Amúgy amikor a filmben nem tudta Hope azonosítani magát, pl az elején a banknál ahova beengedték h programozgasson, ott sem tudta igazolni magát de azért beengedték a rendszerbe illetve amikor Török állampapírokat vásárolt azzal a képes trükkel - a valóságban azért ide vagy oda ezek komoly dolgok, nem hiszem h így papírok nélkül a valóságban meglehetne ezt csinálni, nem? Köszönöm, Üdv
A kérdező hozzászólása: irjon valaki normális választ fontos azota depreszios vagyok nyugtatot kell szednem félek
Hívd fel, ha kíváncsi vagy.

4 hónapos a törpenyuszim és azt hallottam, hogy előfordulhat az, hogy amikor ivaréretté válik valóban harapós lesz? (nőstény lógó fülü törpenyuszi)

Jelenleg teljesen szelíd, habár még kicsit fél?s. Igaz még csak a 3. napja nálam:)

Legjobb válasz: az az igazság, hogy én is ezt hallottam. vagyis nem harapos, hanem egy idõ után begolyózik, ha nem B*hat... de még ne volt nyulam, csak hallottam

az az igazság, hogy én is ezt hallottam. vagyis nem harapos, hanem egy idõ után begolyózik, ha nem B*hat... de még ne volt nyulam, csak hallottam
A nõstény nyulak rendkívül területvédõk, és ezért haraphat, és álvemhes is lehet, ezért érdemes ivartalaníttatni ha ivarérett lesz.
Nekem is nõstény lógófülû törpenyuszim van.6 éves és az ég világon még egyszer sem harapott meg.Kis nyuszija sem volt még, de már tervezem hogy lesz.Szerintem lehet hogy ez nyuszifüggõ is, vagy hogy, hogy neveled meg stb.Remélem segítettem...:) Sok szerencsét a nyuszihoz ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat:)

Mikor terhes valaki az alatt is előfordulhat hogy menstruál vagy kisebb vérzése van?

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al.. Elõfordulhat, de a terhesség alatt jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad természetesnek tekinteni.

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al.. Elõfordulhat, de a terhesség alatt jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad természetesnek tekinteni.
Elõfordulhat, de szerintem nem "természetes", én biztosan rohannék a dokihoz!Lehet, hogy minden a legnagyobb rendben, de én csak úgy nyugodnék meg, ha elmondanám és látna a dokim.
Igen, elõfordulhat, de nem olyan, mint a "hagyományos" vérzés, inkább barnás folyásra emlékeztetõ. Mindenesetre, ha már tudod, h babát vársz és ilyen elõfordul, tanácsos orvoshoz fordulni.

Holnap talizok először a fiúval. De hallottam ilyen első találkozásról elég sok dolgot. és az valóban előfordulhat h merevedése lesz neki? Olyankor mit lehet tenni? Vagy én nem veszem észre? Zavarba lehet hozni?

? 15, és én is :)))

Legjobb válasz: Milyen aranyos, hogy elõször találkozik egy fiúval és már azon jár az esze, hogy lesz-e merevedése a srácnak :D Látom önbizalom az van. XD

Milyen aranyos, hogy elõször találkozik egy fiúval és már azon jár az esze, hogy lesz-e merevedése a srácnak :D Látom önbizalom az van. XD
Igen, és az is elõfordul, hogy beránt egy bokorba és megdug..légy óvatos!
te nem veszed észre. ha ül akkor úgy ül h ne látszódjon ha sétáltok az nehezebben . nehéz álló fasszal úgy sétálni h ne legyen feltûnõ ^^.
A kérdező hozzászólása: hehehh:) köszönöm utolso válaszolo:) !
miért ha laza nadrág akkor észre sem lehet venni , amúgy meg attól függ hogy kiteszed az árút :D
A kérdező hozzászólása: nem azéééééért :$naa.. :D csak annyi mindent hallottam már :O h félek..hogy mi van.. ha.. :OO.. :/ szoval értitek:D a-aa! nem rakok ki semmit !: ) meg szolidan öltözködök amugy is:) )!
Ha valami megjegyzést teszel rá, biztos zavarba jön :DD
addig örülj míg felizgul rád pedig még csak hozzá se nyúltál. Ha hozzányúlás után se történik meg akkor ott már nagy a valószínûsége hogy bajok lesznek... Mit lehet tenni? Miért mit akarsz tenni? Ha magához szorít szorosan, akkor biztos észreveszed. Ha rákérdezel meg több mint valószínû hogy zavarba jön.

Elofordulhat az, hogy nem veszi valaki észre azt, hogy kiszakadt at óvszer?

Legjobb válasz: Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Eddig négyszer szakadt ki, mind a négyszer azonnal éreztem, hogy a gumi széle elkezdi vágni a farkamat, valamint az addigi tompa érzés hirtelen forró nedvességbe váltott át. Képtelenség, hogy ne érezzem meg.

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Eddig négyszer szakadt ki, mind a négyszer azonnal éreztem, hogy a gumi széle elkezdi vágni a farkamat, valamint az addigi tompa érzés hirtelen forró nedvességbe váltott át. Képtelenség, hogy ne érezzem meg.
Igen! Ha pl. neked Békéscsabán kiszakad, akkor én itt Tatán nem veszem észre.:)
Utolsó: :D:D:D
Nekem is szakadt ki óvszer. A makknál történt és a gumi vágását és a barátnõ melegségét is rögtön megéreztem. Ha a farok tövénél szakad, akkor lehet hogy észrevétlen marad, de arra még nem volt példa.
A kérdező hozzászólása: és mekkora lyuk lett rajta?
én eddig 3 különbözõ gumit nyiffantottam ki, összesen 4-et (durexbõl-2-) csak egyet nem vettem észre, lehúzásnál jöttünk rá hogy kb a fele nincs meg :S 22f
Kb másfél centis. De nem lyuk, hanem egy szakadás. (Lidl noname tucat óvszer)
Az egész kiszakad azonnal, tehát nem egy kicsi lyuk keletkezik. Amikor éreztem a melegséget, akkor rögtön abbahagytam, de addigra már majdnem a tövéig lecsúszott a gumi minden alkalommal. 3 ultra thin és egy classic óvszer volt.

Az előfordulhat, hogy valaki éppen csak pár kilót hízik a szülésig?

Legjobb válasz: mit értessz pár kilón? én pl az elsõ babával összesen 7kgot hiztam. most 4,5hónapos terhes vagyok és eddig csak fogytam - 4kg-ot.

mit értessz pár kilón? én pl az elsõ babával összesen 7kgot hiztam. most 4, 5hónapos terhes vagyok és eddig csak fogytam - 4kg-ot.
Igen, akik nagyobb túlsúllyal kezdik a terhességet és odafigyelnek, azok nem nagyon szoktak hízni (persze csak ha a hormonok is úgy akarják).
Én nem kezdtem túlsúllyal a terhességet, és csak 6-7 kgt hiztam, ami mind le is ment a szüléssel.
elsõ vagyok én sem voltam tulsulyos. :)
Ha nagy túlsúllyal kezdte, akkor ige, különben nem egészséges...
A 7 kiló azért nem pár kiló...
6-7kg tól kevesebbet nem igazán lehet hizni hacsak nem tul kissulyu a baba, mert pl nálunk 3, 4kg volt a baba, a maradék 3kg pedig a magzatviz, a méhlepény, meg az egyéb bentlévõ dolgok sulya.

Előfordulhat az, hogy ha valaki elküld nekem egy emailt a gmailen keresztül, hogy azt nem kapom meg?

Már többször is el?fordult, több embernél is, hogy nem kaptam meg az üzeneteiket. Néztem a spamokat, ott se volt. Biztos, hogy jó email címet írtak be. Mi lehetett a gond? Hova t?nhettek ezek a levelek?

Legjobb válasz: neked is gmail-ed van?

neked is gmail-ed van?
A kérdező hozzászólása: igen, nekem is! Tehát gmail-rõl, gmail-re! Ill. asszem volt olyan is, hogy aki nekem küldte az freemail-rõl volt. De nekem mindenképp gmail-em van!
Szerintem nem számít hogy mien mail ja van (kivéve ha az nem outlook express). lehet hogy a kiszolgálóval van a baj vagy a spam szûrõ úgy van beállítva hogy a spam nak észlelt leveleket automatikusan törölje és ezek a levek amik nem jönnek meg spam nak észlelte. javaslom hogy nézd meg a spamszûrõ beállításokat. 100% hogy jó címet adtál meg és jó címre küldték???
A kérdező hozzászólása: Igen, tuti 100%, hogy jó a cím, mert olyanokkal esett meg, akikkel többször is váltottam már emailt! A spamszûrõm, meg úgy van beállítva, hogy csak a 30 napnál régebbieket törli! Nem tudom mi lehet akkor a baj!?? :( :(
akkor fogalmam sincs...

Előfordulhat az hogy valakinek 5 napig pozitív az ovulácios tesztcsík, mert hogy az enyém 5 napja folyamatosan pozitív?

Legjobb válasz: Szia! Sajna igen. Nekem 7 napig volt nagyon erõs két csíkom az ovu teszten. Utána már nem teszteltem.

Szia! Sajna igen. Nekem 7 napig volt nagyon erõs két csíkom az ovu teszten. Utána már nem teszteltem.
Miújság azóta? Kiderült, hogy miért volt pozitív napokig az LH teszt??
Szia velem is pont ugyanez volt és elmentem dokihoz vittem magammal a teszteket is és csináltatott egy hormon vizsgálatot és kiedült hogy magas az lh szintem ami enyhe pco ra utalt!Ugyhogy menj el vele dokihoz!
Kizart dolog, hogy az elozo ciklusbol terhes maradtal? Azert jutott eszembe, mert az lh es a hcg hormon "rokonok", ami annyit jelent, hogy elvileg az lh ovuteszt reagal a hcg jelenletere is. Ezert szoktak jostesztkent hasznalni. Ha elozo honaprol lennel terhes az megmagyarazna, hogy miert pozitiv ilyen sokaig. Raadasul ket fajta.
A kérdező hozzászólása: de tegnap kiprobáltam a Gabrielt ami szinén pozitív lett.
Nekem pont az ellenkezõje történik, semmit sem mutat, pedig uh-n igazolták, hogy a hétvégén legkésõbb meg kell repednie a tüszõmnek. Kiváncsi vagyok, hogy a feltett kérdésemre milyen válaszok érkeznek. Milyen ovulációs tesztet használsz? Én Gabrielt kaptam a gyógyszertárban, még soha nem használtam elõtte ezt a márkát.
A kérdező hozzászólása: az ovulácios teszt azt írja "ha a tesztvonal sötétebb mint a controlcsik 24-36órán belül következik be a peteérés" az tuti hogy nálam ez nem így van hisz 5 napja sötéteb csík van akkor most hogyan tovább????
A kérdező hozzászólása: Baby Test
Mindegy, lenyeg, a lenyeg, hogy tenyleg terhesseget mutatott. Tenyleg nem tul gyakori dolog a mensi kornyeki peteeres.
A kérdező hozzászólása: Nem az elõbbi ciklusból maradtam terhes csak a menszesz elmaradása után 1-2 napal azonnal terhes lettem. Én középidõben kezdtem el használni az ovu tesztet, a doki szerint nagyon gyorsan elkezdet termelõdni a szervezetembe a hcg hormon, és azért vol már félidõtõl szinte végig pozítiv az ovu teszt.
Én vagyok, aki kérdezte, hogy mi újság azóta... Szívbõl gratulálok!!! Boldog babavárást! :)
Szia! 21:41-es valaszolo vagyok, aki irta, hogy talan az elozo ciklusrol terhes maradtal es azt mutatja az ovuteszt. Ezek szerint bejott, amire tippeltem, gratulalok! :-) Epp akkortajt nyomozgattam az ovuteszt mint josteszt temaban, mert nekem meg majus 18-an volt az utolso mensim es amikor kiirtad a kerdest, akkor vartam epp, hogy ne jojjon meg es ki akartam probalni az ovutesztet jostesztkent, merthogy elvileg folyamatosan pozitiv lehet terhesseg eseten. En vegul nem szorakoztam ezzel, de nalad veletlenul is mukodott az elgondolas! :-D Nekem is pozitiv lett, de mar a terhessegi teszt azokban a napokban es hasonlo koru kismamak vagyunk, en ma vagyok 14 hetes, 4 napos. Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Szia igen kiderüt az ok :14 hetes nagyon boldog kismama vagyok.
A kérdező hozzászólása: ma a 7 ovulációs tesztet csináltam meg ami még mindig pozitív. már az egészet nem értem. teljesen ki vagyok borulva!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy velem van valami baj??
A kérdező hozzászólása: Lehet nálam az a probléma hogy a tüszõm valami okból nem tud "megrepedni" és ezért pozitív már 5 napja.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg rita a menszesz utáni elsõ nap a peteérés. Már régóta próbálkoztunk a férjemmel a baba dolgon, de nem jött össze. Mostmár tudom az okát: mert mi mindig félidõ környékén kezdtünk el dolgozni az ügyön, de addigra már mindig volt pém.

Előfordulhat, hogy valakinek rendszeres a ciklusa, az UH is mutat peteérést, és mégis pco-s?

A ciklusaim rendszeresek, UH-n minden rendben, viszont magas a cukrom. Az orvos szerint ez utalhat PCO-ra. A hormoneredményeket még nem tudom. Szerintetek?

Legjobb válasz: A PCO (lánykori nevén Polycystas ovarium SYNDROMA) Egy tüneteggyüttes. Tünetei közül LEGALÁBB 3 nak kell stimmelnie ahhoz, hogy a diagnózis felállítható legyen. Ezek: RITKA MENSTRUÁCIÓ (35 napnál ritkábban) A PETEÉRÉS HIÁNYA ELHÍZÁS MAGASABB VC szint STERILITÁS(MEDDÕSÉG) AZ ULTRAHANGOS KÉP EGYÉRTELMÛ PCO GYANÚJA Ezek közül legalább 3 stimmeljen. Ha csak 1 vagy 2, akkor nincs PCO maximum PCO gyanú:)

A PCO (lánykori nevén Polycystas ovarium SYNDROMA) Egy tüneteggyüttes. Tünetei közül LEGALÁBB 3 nak kell stimmelnie ahhoz, hogy a diagnózis felállítható legyen. Ezek: RITKA MENSTRUÁCIÓ (35 napnál ritkábban) A PETEÉRÉS HIÁNYA ELHÍZÁS MAGASABB VC szint STERILITÁS(MEDDÕSÉG) AZ ULTRAHANGOS KÉP EGYÉRTELMÛ PCO GYANÚJA Ezek közül legalább 3 stimmeljen. Ha csak 1 vagy 2, akkor nincs PCO maximum PCO gyanú:)
Nekem rendszeresen, 28 napra jött meg, a hormonjaim rendben vannak, mégis PCO-s vagyok. Magas az inzulinom és a megérett petesejt nem reped ki a tüszõbõl. Ultrahangon van aki látta, van aki nem a kis cisztákat. Alattomos, sunyi betegség ez, de ne izgulj, ha az van, akkor megvan a szakember, aki ezt kezelni tudja és a babát is összehozzátok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!