Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat az, egy férfi (3 db)

Have fun.
Én 35 vagyok de nem értem mit tudnék szeretni egy 16 évesen. Mármint amiket én mindig is kerestem egy nõben, azokat nemigen találnám meg benne.
Elõfordulhat, de társadalmilag nem elfogadott a dolog, szóval jobb ha kivered a fejedbõl.
Valamint még annyit, hogy nem hinném, hogy viszont tudna szeretni egy 40 éves férfit, ha mégis, sajnos az apakomplexus. #6 -os voltam.
Az csak egy dolog, hogy 18 évesnek néz ki, de akkor is még csak 16 éves fiatalkorú. 24 év korkülömbség meg nem kevés. Nem kötekedésbõl írtam, hanem ami tény az tény.
Nem hinném. Ez beteges.
Born to be wild
apakomlexus
persze, minden elofordulhat
elõfordulhat, azokat szokták kezeltetni vagy lecsukni
Az a csávó hitetgeti aztán megdugja és eldobja. Komolyan azt hiszitek, hogy egy 40-es férfi beéri azzal, ha van cicije a csajnak? Mást meg nem tudnak nyújtani a tinik egy ilyen korú férfinak.. Szép bagázs vagytok.
A kérdező hozzászólása: ÉN is lány vagyok, a barátnõje, csak kevésbè fejlett:D azért írtam ki ezt a kérdést, mert nekem meg az magas, hogy a barátnõm egy apjakorú pasiba kezd belezùgni....
Irigy vagy a melleire? Ez magas nekem.
A kérdező hozzászólása: Nem, még nagyon az elején tart a "kapcsolat".
És a szülei tudnak errõl?
A kérdező hozzászólása: A barátnõmrõl van szò. A korához képest elég érett, cici-fenék van, kicsit irigy is vagyok rá:) A legfurább, hogy õ kezdeményezett! Apukájával nagyon jó a kapcsolata, mindent meg tud beszélni a szüleivel. Ettõl még lehet apakomplexus?
ismerõsöm 16 éves, és egy 35 éves férfival jár. egymáshoz is költöztek. szerintem undorító, és beteges. nem normális dolog. fõleg a férfi részérõl. de a szülõk is bolondok, hogy ezt engedik..

Előfordulhat az, hogy egy férfi kb.15-20 perc múlva jut el a csúcsra?

És lehetséges az, hogy miközben átélt egy orgazmust, nagyobb lesz neki?

Legjobb válasz: hát nekem nem lett nagyobb. de nem is lenne rosz, ahányszor kiverném a farkam 1 centivel nagyobb lenne. szerintem ilyen nincs. mert akkor már tuti elesnék benne. :D

hát nekem nem lett nagyobb. de nem is lenne rosz, ahányszor kiverném a farkam 1 centivel nagyobb lenne. szerintem ilyen nincs. mert akkor már tuti elesnék benne. :D
A kérdező hozzászólása: de em úgy értem. hanem miután átélt egy orgazmust azután érte el a "maximális" méretet. nem tom jobban elmagyarázni xD
Hát az elsõt orgazmust a pasik rövidd idejig bírják!! De vki nem:) A másodikat naon sokáig is bírhatják:D Az én barátom, ha orálisan csináljuk jol bírja, de az elsõ szexnél naon hamar eltud menni. De a második meneteket jol bírják, a pasik!(ált.)
én értelek. ez simán lehetséges. a barátomnál is volt igy szval nyugi:P
Minden tanulás és önfegyelem kérdése...ha a férfi erõt vesz magán 1-2 órán át is bírhatja...én simán 1, 5 órás szetteket nyomok:) (1szerû a titok, mikor már mennél el, gondolj a nagyanyádra, vagy 1 viziló seggére...aki arra elmegy az kicsit beteg:D)
a barátom az elsõ együttlétünknél(egyikünk se volt szûz) teljesen meglepett, sokáig birta az idõérzékem is elveszett, az agyam a kezem szó szerint zsibbadt, klassz volt, nem baj ha hosszú, a csajoknak sok idõ kell :)
Ez egy rendes tag. Elment már vizsgálatra, megcsinálta már a hivatalos HIV tesztet?
igen, olyan elõfordulhat a börtönben, mert ott az erõsebb mindig megdugja a kicsit és ezáltal terjed a dolog, de azért ez egy rendes húzás tõle. :) bár nm tudom mért ült, de azért vigyázz vele!!!
2 Nem kerül pénzbe, Tb-re megy. Bebattyog a VIII.Mária utcai Bõr-és nemi klinikára, és megcsináltatja.Eredmény: 1 hét múlva(legalábbis réges régen igy volt).
Mint már elhangzott, a vizsgálat INGYEN van. Tehát a pénz hiánya nem lehet kifogás.
A kérdező hozzászólása: Debrecenben hol csinálnak ilyen vizsgálatot? És mi kell hozzá?
A kérdező hozzászólása: Miért számít, hogy miért ült?
Miért ült?
Jelentkezzen önkéntes véradónak, ott minden vizsgálatot elvégeznek "tök ingyér", és még fizetnek is neki kajajegyek formájában. Ha valami gáz van a vérével, értesítik.
5 Akkor szerintem baráti maradhat a kapcsolat a két ember között.
A kérdező hozzászólása: És ha az akkor mi lesz? El fog hagyni?
A kérdező hozzászólása: Még nem mert nincs még annyi pénze, hogy megcsináltassa.
Kedves kérdezõ, te tényleg hülye vagy vagy csak teszed magad? Azt írtad, hogy a vizsgálatra nincs pénz. Ezt megértem. Még a délelõtt javasoltam, hogy menjen el önkéntes véradónak. Egyszeri alkalom, ha többet nem akar menni, nem kötelezõ. Ott véradás után minden vizsgálatot elvégeznek a vérével. Nézzetek utána, hol van Debrecenben a vérközpont. Ha csak nem vérszegény, nem alultáplált, és persze nincs fertõzõ betegsége, bárki lehet véradó. Nem hogy nem kerül semmibe, még fizetnek is érte, nem pénzt, hanem értékjegyet, amit utána levásárolhatsz. Ha kiderül, hogy valamilyen fertõzõ betegsége van, hidd el, azonnal értesítenek. Kötelességük. Kielégítõ volt a válasz, vagy holnap meg fogod megint kérdezni ugyanezt? Persze mindezeket a vizsgálatokat elvégzik véradás nélkül is, de akkor már fizetned kell érte, és bizony nem olcsó mulatság.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!