Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat a első hónapjában (5 db)

Ez az első hónap, hogy foggátlót szedek és a dokim mondta, hogy a ciklusom első napján kezdjem, csütörtökön volt meg a 21. tabletta, de azóta nem jött még meg. Előfordulhat? Dokihoz menjek vele?

Ja és ha csütörtökön hagytam abba, akkor pénteken kezdjem a következ?t? Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Menj gyorsan fogorvoshoz, csinaltass protkot, mert as foggatlo miatt kihullik az osszes fogad es nem no ujra!

Menj gyorsan fogorvoshoz, csinaltass protkot, mert as foggatlo miatt kihullik az osszes fogad es nem no ujra!
A kérdező hozzászólása: fogamzásgátlóra gondoltam-értelemszerûen ebbe a csoportba is írtam... nem gondoltam volna, hogy különösebb félreértések célpontja a megfogalmazásom :) :/

Ma írt fel az orvosom Clostilbegyt. Eddig rendszertelenül jött meg, és babát szeretnénk! Előfordulhat, hogy az első hónapban összejön a baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3,5 év után jött össze! Remélem neked hamarabb fog! Szorítok! 18 hetes kismami

Szia! Nekem 3, 5 év után jött össze! Remélem neked hamarabb fog! Szorítok! 18 hetes kismami
Nekünk úgy sikerült a baba, hogy 5 hónapon keresztül szedtem a Clostyt. Mindog volt pé-m, volt, hogy kettõ is érett (orvos ellenõrízte minden hónapban). De vhogy soha nem találtuk el a megfelelõ idõt. Azután nem írattam már fel és az elsõ Closty nélküli hónapan teherbe estem. Az ovulációs teszt segített ezúttal eltalálni a megfelelõ idõt. A barátnõmnek a 3. Clostys hónap jött össze. Remélem te is szerencsés leszel.
Szia.Én 3év próbálkozás után kaptam clostit.Elsõ adag után sikerült :) Kívánom neked is:) Minden jót, 36hetes kismama
Én is most vagyok az elsõ clostis hónapban de nekem nem lett peteérésem tõle. A köv. hónapban folytatom. Ez tényleg egyén függõ. Amúgy nagyon bízom ebben a gyógyszerben és remélem neked hamar sikerül a baba. Szorítok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagyon hasznosak voltak a hozászólások!
elsõ clostis hónapban teherbe estem. :D eddig minden adat tokeletes, minden szep, minden jo, remelem igy is marad 18, 4 hetes kismamó
Én az elsö adagot bevettem, mensi elött korházba kerültem, mert begörcsöltem, akkora lett a petefészkem. Tul stimulált. A barátnömnek semmi baja nem lett, és az elsötöl teherbe is esett. Mindenkinél más és más.
Nekem két és fél év után sikerült. Ebbõl csak az utolsó két hónapban kaptam clostit, elõtte volt egy jó kis daganatom, tehát a closti hamar hatott, de van akinél nem.. Az elsõnél kitapasztaltam a ciklushosszt, amit a closti beállít, így a második adagnál már tudtam számolni a peteérést, lh-tesz..és volt is és most 30 hetesek vagyunk!! Sok sikert!
Ez egyén függõ
Sziasztok, Nekem a doki azért írta fel, hogy egyáltalán megjöjjön. Meg tudnátok mondani, hogy ha beszedtem, akkor hány napra rá jön meg a menstruációm? Köszi a segítséget! B.
nekem volt peteeresem elotte is, rendszeres menzivel, elsõ hónapban össze is jött. neked kiderítették miért rendszertelen a menzid? mert ha a rendszertelen menzi okát szüntetnék meg, lehet hamarabb összejönne a baba, bár remélem így is hamar össze fog. sok sikert!

Előfordulhat a terhesség első hónapjában hasmenés?

Legjobb válasz: Én meg pont azt olvastam, hogy ilyenkor lelassul az anyagcsere, hogy a szervezet minél több ásványi anyagot tartson meg, hogy a baba többet tudjon "felszívni". Nekem is székrekedésem volt!

Én meg pont azt olvastam, hogy ilyenkor lelassul az anyagcsere, hogy a szervezet minél több ásványi anyagot tartson meg, hogy a baba többet tudjon "felszívni". Nekem is székrekedésem volt!
Szerintem nincs összefüggés a két dolog között.
Szia! Nem olyan régen olvastam egy terhességrõl szóló könyvben, hogy az anya anyagcseréje kb. 10-25%-kal felgyorsul a terhesség elején. Egyébként nekem is az elsõ hónapban kicsit ment a hasam, de mindenképp kérdezd meg az orvost nehogy valami vírus miatt legyen. Esetleg még attól is lehet, ha lényegesen több gyümölcsöt és zöldséget eszel mint eddig.

Az első clostys hónapban vagyok, előfordulhat hogy nem leszek terhes és mégis késni fog a mensim? Van ilyen mellék hatása a gyógyszernek?

Legjobb válasz: Nekem csak az ideg miatt késett akkor.3 hónap Closty után döntöttünk úgy,hogy inkább várunk és ahogy lenyugodtam még abban a hónapban terhes lettem.

Nekem csak az ideg miatt késett akkor.3 hónap Closty után döntöttünk úgy, hogy inkább várunk és ahogy lenyugodtam még abban a hónapban terhes lettem.
nekem nemkésett, de a dokim aztmondta hogy késhet ha megvékonyitja a méhnyálkahártyát mert az a mellékhatása hogy mevékonyitja
mennyit szedtél belõle?
hát nekem 60napra jött meg tõle, tehát igen késhet tõle.
A kérdező hozzászólása: 5 napig 5+2 szemet szedtem.Csak akkor nem értem ha elvéknyitja a nyálkahártyát hogyan ágyazódik be a baba, ez már az elsõ adag után jelenkezik?
igen. ha megvékonyitja a méhnyálkahártyát akkor nemis tud beágyazodni, és nemis birsz teherbe esni! de annyobol jo hogy legalább beinditja a peteérést és ha beindul magátol is lesz peteérés és mikor már a mellékhatása elmult akkor betud ágyazodni a baba,
napi hány szemet kellet szedned?mert nemértettem hogy 5+2 szem.
A kérdező hozzászólása: 5 napig naponta 2 szemet szedtem

Mennyire gyakori az első foggátlós hónapban a teherbeesés? Ilyenkor előfordulhat, hogy jelentkezik a megvonásos vérzés vagy az minden esetben elmarad ha teherbe esett a nő?

Legjobb válasz: Idén május 6.-án hagytam abba, május 23.-án megfogant a baba :-)Ebben az esetben sincs vérzés, hiszen beágyazódott a petezsák. Ha késik a menzesz, akkor tesztelj. Nekem a tabletta elõtt 28 napos ciklusaim voltak, ezért az utolsó megvonásos vérzés kezdõ napjára rászámoltam 28 napot, így tudtam kb. mikor kellene megjönnie. Sok sikert!

Idén május 6.-án hagytam abba, május 23.-án megfogant a baba :-)Ebben az esetben sincs vérzés, hiszen beágyazódott a petezsák. Ha késik a menzesz, akkor tesztelj. Nekem a tabletta elõtt 28 napos ciklusaim voltak, ezért az utolsó megvonásos vérzés kezdõ napjára rászámoltam 28 napot, így tudtam kb. mikor kellene megjönnie. Sok sikert!
Én tavaly Decemberben hagytam abba a tablettát! Most vagyok 6 hetes terhes! Nekünk majdnem 8 hónap után sikerült! A lényeg, hogy ne stresszelj rá! :) Szurkolok nektek! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!