Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy terhességi (62 db)

Előfordulhat, hogy terhesség miatt nem tudok aludni?

Lefekszem este néha úgy érzem,hogy nagyon fáradt vagyok.Leteszem a fejem és már nem tudok aludni.Végig szenvedem az éjszakákat és ez 2napja tart.Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Igen,lehetséges!Én a terhességem elején ugyan így voltam.Egy-két órás alvás után felébredtem és azután csak forgolódtam.Ráadásul napközben sem feküdtem le,ezért aztán az elsõ 2 hónapban elég nyúzott voltam.Nálam nem volt jellemzõ mint sok terhesnél általában,hogy végig tudtam volna aludni az egész napot.Sõt,álmatlanságtól szenvedtem!Kb.a 10.hét után rendezõdött a helyzet.Üdv!23 hetes kismama

Igen, lehetséges!Én a terhességem elején ugyan így voltam.Egy-két órás alvás után felébredtem és azután csak forgolódtam.Ráadásul napközben sem feküdtem le, ezért aztán az elsõ 2 hónapban elég nyúzott voltam.Nálam nem volt jellemzõ mint sok terhesnél általában, hogy végig tudtam volna aludni az egész napot.Sõt, álmatlanságtól szenvedtem!Kb.a 10.hét után rendezõdött a helyzet.Üdv!23 hetes kismama
Nagyon sok oka lehet az álmatlanságnak.Nem írtad, hogy tudod biztosan hogy tehes vagy, és hány hetes.Én az Elevittõl nem tudtam aludni, mert egy idõben este vettem be és ez okozta, de a terhesség elõrehaladtával egyre inkább elõfordul az álmatlanság.De az is lehet hogy sokat stresszeltél mostanában valamin, esetleg nemrég tudtad meg a babát, és csak ez jár a fejedben, de olyan szinten, hogy összezavar.Vagy nem iszol esetleg este teát, vagy nem eszel e sokat 6 után?Sok oka lehet.
Az elején én is így voltam, aztán a 4. hónaptól elmúlt, majd a 24. héten ismét visszatért. Napközben tudok aludni bármennyit, de éjszaka nemigazán. Most próbálok napközben nem aludni, többé-kevésbé bevált. 26hetes kismama
Nincs semmi gond. Én is ugyanígy vagyok, tombolnak a hormonok (bár nem írtad, h. terhes vagy), ezért van h. éjjel nem alszol és nappal sem vagy álmos.

Az előfordulhat, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet, és onnan tudjuk meg, hogy terhesek vagyunk, hogy már rúg a baba?

Nem tudom mi lehet,tesztet csinálok de negatív.De olyan érzésem van,mint ha rugdosna bent valaki.Olyasmi mint az els? terhességemnél.Tegnap rátettem a hasamra a távirányítót és mint ha rezgett volna az is.A menstruáció kimaradása nekem nem gyanús mert PCOS vagyok ,megszoktam. Beképzelésr?l nem esik szó,mert nem akarunk görcsösen 2.babát,de úgy vagyunk vele ha jönne szeretettel várjuk.Azt még hozzá kell tennem,hogy túlsúlyos vagyok...lehet bélmozgás? 4 napja kezdtem el érezni,a hasamon nagyon változás nem látszik,mert eddig is nagy volt :S

Legjobb válasz: szia! igen elöfordulhat hogy nem mutatja ki a teszt, de ha mär rugdos akkor nem az elejen vagy:)szerintem menj el orvoshoz es ö megadja a välaszt.szurkolok:)

szia! igen elöfordulhat hogy nem mutatja ki a teszt, de ha mär rugdos akkor nem az elejen vagy:) szerintem menj el orvoshoz es ö megadja a välaszt.szurkolok:)
Te jó ég, szóhoz sem jutok :) Én meg az vagyok akivel ez a múlt héten esett meg, csak baba nélkül - nálam szerencsére. Viszont neked nagyon gratulálok, én is nagoyn izgultam!!! (Örülök, hogy elmentél dokihoz!)
szijjjja!! én vagyok aki "nem akarja a füledbe ültetni a bogarat":D:D látod, én megmondtam!!!! nagyon gratulálok!!!!!! sok boldogságot nektek és hidd el, mivel tuti szerelembaba, nem lesz vele semmi baj!! kellemes ünnepeket Nektek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! :) Köszi a gratulációt, még mindig nem fogtam fel :) ) Húú a férjem is nagyon örül neki, kaptam a fejemre, hogy nem avattam be :P Szerencsére az uh szerint minden rendben a babucival, majd még a vérvétel eredményeire várunk!Ennél szebb Karácsonyi ajándék ..húú :DD
Hellótok! Értetek izgultam egész nap. Vagy már 20-szor megnéztem, hogy írtál e. Gratula!!! Férjed mit szólt? K
te jó isten :) :) óriási gratula neked meg a kis bujkálódnak is :) Azért Õ egy szép kis titok :) Hihetetlen!! Minden jót a továbbiakban :)
A kérdező hozzászólása: Szzijjasztóóók!!! :) Most jöttem az orvostól és sokkot kaptam :) 18 hetes pocaklakóm van :) )Most még mennem kell több vizsgálatra is, mivel késõn derült ki a terhesség...remélem minden rendben lesz :D Olyan boldog vagyok, hogy madarat lehetne fogatni velem :) Boldog Karácsonyt Nektek :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) Felhívtam az orvosom, azt mondta, hogy ha már a 2 . trimeszterben vagyok akkor a teszt nem sokat ér.Holnap megyek hozzá, és aznap este megírom mi volt! Köszi mindent! :)
én tényleg nem szeretném a bogarat a füledbe ültetni, de akik írták, hogy biztos kimutatnák, azoknak írom: abban az idõszakban, amikor már rúgdos, abban igaza van a válaszolónak, hogy több tízezer a hcg. viszont a tesztek is tól-ig mérnek, azaz 10-25-50 tõl- pontosan nem tudom, de csak pár ezerig max. szóval ha több tíz ezer azt már megint nem mutatja!!! de itt tényleg az orvos tudja megmondani mi a helyzet! én is voltam már így, de nem rugdosást érzetem, hanem egyszerûen negatív teszt ellenére, pici vérzés ellenére én azt hittem, hogy igen is terhes vagyok. elmentem dokihoz, de nem azt mondtam neki, hogy háát én biztos terhes vagyok, hanem elmondtam a testem tüneteit, és hogy próbálkozunk a babával. a doki úgy is meg fog vizsgálni, és egy doki hozzád ér esetleg el kezd vizsgálni és már tudni is fogja ha ilyen késõi terhességrõl van szó. majd írd meg mi a helyzet!!!
Csak megnyugtatni akarlak. A legtöbb terhességi teszt mérési határértéke 25 mg/ml. Amikor a gyerek elkezd rugdosni, akkor azonban már tízezer fölött van ez az érték. Azaz nem fordulhat elõ, hogy a terjhességi teszt ne mutassa ki. Ha a teszted negatív, akkor fölösleges egy lehetséges baba miatt tenned egy kört a nõgyógyászaton, mert nem ognak találni egyet se. De a rákszûrés tényleg jó ötlet, az fontos.
A kérdező hozzászólása: 1 tesztet csináltam azt is du., de idõm van megnézetni magam, legfeljebb megkérem a dokit, hogy csináljon egy rákszûrést, úgy is lassan 1 éve voltam.
A kérdező hozzászólása: Igen én is próbálom terelni az gondolataimat más fele.Nagyon nem élem bele magam, mert akkor meg csalódnék.Na most épp megint éreztem azt a rúgás szerûséget, Max ha nem vagyok terhes, egy jót nevetünk a bélmozgásomon és kész!:DDe azért már én is kíváncsi vagyok.De a férjemnek, meg senkinek sem szóltam, de nem bírtam ki, hogy ide ne írjak, mert azért foglalkoztat a dolog.
Ha több teszt is negatív lett, akkor biztos nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: A cici fájás nincs, a mellbimbóm ég néha, de az elsõ terhességnél végig volt.Az elsõ babánál elsõ hónapokat végig hánytam, most csak rosszul vagyok néha egyes dolgok látványától, de ez nem hinném, hogy azért van.Vagy nem is tudom.De minden esetre a kislányomnál, minden tünetem megvolt.Annyit érzek, hogy amikor meg kéne jönnie, akkor menstruációs fájdalom van a hasamba és ennyi.Nem tudom mi lehet, de már én is kíváncsi vagyok.De nem élem bele magam, mert lehet, hogy a cisztától van.Egyedül ezek a rúgás szerû érzések ami feltûnt :DMindenképp megírom mi volt orvosnál :)
Én a "már tapasztalt" vagyok. Szerintem addig ne túráztasd az agyad olyanokon, hogy mi lesz ha, próbáld meg az agyad valami egész mással elfoglalni. Nálam is ez volt a baj, hogy saját magamat hergeltem mindenféle hülyeséggel :) Szerintem azonnal megcsinálják az UH-ot, miért várnának ünnepek utánig.
Szia! És azon kívül más tüneted nincs? Vagy az elsõnél sem volt? (cici fájás, furcsa ízek, stb) Nagyon kíváncsi vagyok, majd írj. :) K
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :) Ha elmegyek orvoshoz, akkor aznap meg csinálják a vérvételt+ultrahangot?Nem kell ünnepek utánig várni? Most azért vagyok megijedve, mert dohányzom.Amikor a lányommal voltam terhes nem dohányoztam, de amikor abbahagytam a szoptatást akkor visszaszoktam sajnos.Nem szívok el sokat, mert átlagban napi 5 db, de ha terhes lennék az is sok :( Baja lenne a cigarettától a babának?Tulajdon képpen azt vettem érszre, hogy felvagyok puffadva mindig+kihíztam a gatyám, alig bírom összegombolni.Idáig a pcos-nak tudtam be, mert nem eszek többet mint idáig.(bár még lehet attól)de most, hogy érzem a mozgásokat...de lehet, hogy bél mozgás nálam is. :D
Mintha én írtam volna a kérdésedet múlt héten. Ugyanígy jártam. Én is kissé túlsúlyos vagyok és már volt 2 terhességem, tudtam, milyen, amikor rugdos. A végeredmény: annyira kezdtem pánikba esni attól, hogy "rugdos", hogy egy óriási pánikrohamot produkáltam, senki sem értette, mi bajom van. Berohantam a nõgyógyászatra, cirka 3 óra alatt végeztem is, annyian voltak. Elõször megvizgált a nõgyógyász, azt mondta, itt minden rendben, semmi baba, de elküld UH-ra. A válasz: "asszonyom, itt egy darab gyerek nincs". Annyira de annyira égtem, hogy el nem tudom mondani. Sírva mentem oda, teljesen bepánikolva magyaráztam el a tüneteket, és kb. a szõnyeg alatt jöttem ki, hogy ne is lássanak... Azt mondták, bélmozgás... Amúgy azért estem pánikba, mert van már 2 gyerekem, tudom, milyen, ha rugdos, és egyáltalán nem szeretnék még egyet. Ha az megnyugtat, menj el nõgyógyászhoz, mondd el, mi van, csak ne úgy, ahogy én :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Nektek, hogy izgultatok velem! nagyon jól esik :) Amióta megtudtam, hogy nem vagyok egyedül, azóta fülig ér a szám.Az bizti, hogy szerelem baba :DD Már elmondtuk a kislányunknak, hogy lesz tesója nemsokára, és nagyon örül neki(nagyon sok puszit adott a tesónak):) ) Oh egek el sem hiszem :D

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de előfordulhat, hogy ha elhal a baba (11. hét) attól még vannak terhességi tünetek? (mellfeszülés, hányinger, sűrű vizelési inger stb. )

Legjobb válasz: Nem kérdezel hülyeséget,sajnos igen elõfordul. Nekem a fiam elõtt volt egy vetélésem. A 11.-ik heti uh-n mondták hogy közel 2 hete nem él és nekem semmi vetéléses tünetem nem volt. Vagyis ugyanugy feszültek a melleim,feszült a medencém,álmos voltam stb...(szóval mintha még élõ terhességem lett volna) Remélem nálad nincs baj. Sajnos nekem mûtéttel be kellett fejezni,de rá két hónapra terhes lettem és csodás terhesség és csodás szülés után van egy gyönyörû fiam:-)

Nem kérdezel hülyeséget, sajnos igen elõfordul. Nekem a fiam elõtt volt egy vetélésem. A 11.-ik heti uh-n mondták hogy közel 2 hete nem él és nekem semmi vetéléses tünetem nem volt. Vagyis ugyanugy feszültek a melleim, feszült a medencém, álmos voltam stb...(szóval mintha még élõ terhességem lett volna) Remélem nálad nincs baj. Sajnos nekem mûtéttel be kellett fejezni, de rá két hónapra terhes lettem és csodás terhesség és csodás szülés után van egy gyönyörû fiam:-)
Miért kérdezel iyet???Gyanakszol, van valami ami miatt ezt gondolod????Remélem nincs baj!
...pont azért írtam , ahogy elõttem leírta más is mert volt egy kérdés, hogy lehet e érezni a 'vetélést'..arra vonatkozott az írásom eleje.. és azért mert ennek ellenére is tudok bízni abban, h most minden rendben van, lesz! Nem minden "rózsaszín"az életben ezért nagyon fontos az, hogy bízni tudjunk...ne tegyük magunkat a terhességünket rémállommá, ha semmi nem indokolja ezt... ezért tartottam fontosnak a "negativ" példámat leírni. Minden jót kivánok mégegyszer Mindenkinek!:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy egyszerûen csak aggódok (sajna ilyen típus vagyok). Az utóbbi pár napban változó erõsséggel jönnek a terhességi tünetek. Egyik nap erõsebb, másik nap szinte semmi. Egy-két hete minden nap voltak tünetek, pár napja ritkulnak. Kellemetlen a reggeli hányinger, de örülni szoktam neki, mert mindig arra gondolok, hogy akkor megvannak a babók (kétpetéjû ikrek a drágák).
Jaj, ez aranyos :) Én is pont 11 hetes vagyok, nekem hasfeszülésen kívül semmi tünetem sem volt.Én is aggódok, de nemsokára vége az 1.trimeszternek, és akkor picit fellélegezhetünkNyugi, próbálj meg nem agyalni.Nem haltak el, szuper jól vannak biztos.Dokihoz mikor mész?
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a gyors válaszokat és a biztatást. Jövõ héten szerdán megyek a 12 hetes uh-ra. Remélem minden oké lesz! És persze próbálok addig is nem parázni. :-)
Ne aggódj, a negatív gondolatokat képes az ember bevonzani!!!!! Csak pozitivan! Semmi gond nincs, az természetes hogy a tûnetek nem mindig egyforma erõsségûek! Minden jót és könnyû szülést kívánok!
Szia.. én a 12 heti uh-on tudtam meg, h kb. 2 hete nem él a babám..missed ab-om volt de nekem sem volt semmi vetélésre utaló tünet..ugyan úgy volt minden, hányinger stb...ez márciusban volt. Most 16 hétes és 3 napos mama jelölt vagyok, és próbálok pozitívan gondolkodni, h most semmi baj nem lesz. Pedig ma voltam vérvételen a kombinált vérteszthez, jövõhéten lesz kész, lesz mellé egy genetikai uh és akkor eldõl minden.. Szóval...hidd el jobb ha nem gondolsz rossz dolgokra, mosolyogj...és legyél benne biztos, hogy minden rendben lesz:) Minden jót kivánok Neked!!!
18.45-ös:ne haragudj, de hogy gondolkozzon pozitvan, mikor leírod neki ezt a "rémtörténetet"?Ne érts félre, nagyon sajnálom ami veled történt, de feleslegesnek tartom, hogy ilyenekkel riogasd a kérdezõt, aki csak túl aggódós, parázós...
Szerintem elöfördulhat, ne aggodj!
Szia! Na ne ijeszgess!!!Nekem is folyásom van!A baba nem éritkezik vele. a védõnõ azt mondta hogy ne aggódjak, nem lesz komolyabb baja a babának.Csak a száj penészre készüljek nagyon!Mert azt onnan szedi össze kismanó! 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nem ijesztgetni akarlak, csak nagyon félek, 25 hetesek vagyunk, és nagyon sokat kínlódom, kezelgetve vagyok, nem múlik, de sokan írták itt, hogy megrepedhet a magzatburok, és nálam ez még igen veszélyes lenne, nagyon félek, hogy felfertõzõdöm, belegondolni sem merek! Neked a legjobbakat kívánom, biztos minden rendben lesz, Te legalább elõrébb tartasz.
Nekem is van folyásom kb a 20.héttõl, de engem senki nem ijeszgetett még semmivel, pedig rendszeresen 3-4 hetente járok a dokimhoz, és mindig megemlítem neki... 30hetes vagyok.
Sziasztok. Sajnos nekem is van folyásom, nagyon zavaró. Többször is mondtam a dokimnak, de sosem vizsgált meg! Azt mondta, hogy használjak Canestent, vagy kamillateázzak. Ennyit a dokimról...na mindegy. Ja, azt is mondta, és olvastam is sok helyen, hogy egy kis fehér folyás természetes a terhesség során. Remélem nekem is csak ez van, és semmi gond. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szorítok nektek lányok, hogy minden rendben legyen, és így is lesz, csak pozitivan, de azért én 30.-án megyek, akkor szólok tenyésztés miatt, hátha.. Köszönöm a válaszokat, úgy érzem sajnos ezzel a kételyeinkkel, magunkra maradtunk, ami elég baj így 2008 -ban. A fehér folyás valóban ilyenkor normális, nekem sajnos sárga:-( Mindegy, nem idegesítek senkmit sem, bocsi ha valakit megijesztettem, nem ez volt a célom, csak én is félek. Boldog babavárást mindenkinek!!
Nekem is van folyásom, a doki írt fel már kúpot és kenõcsöt is, de egyik alkalommal sem említette, hogy a babának valami baja lehet tõle.Azt mondta, hogy ennek az igazi gyógyszere majd a méhlepény lesz, amikor kijön.(?)Azt meg csak úgy hallottam, hogy a folyás miatt a babának begyulladhat esetleg a szeme, amikor jön kifelé. 32 hetes kismama
Szerintem nem mindegy, hogy a folyást fertõzés (gomba) okozza, vagy csak a terhességgel járó bõséges váladék termelõdés.Ha viszketés, égõ érzés és kellemetlen szag társul, akkor fertõzés-kezelni kell. Ha sárgás, vagy kicsit fehéres, szagtalan váladék van , az normális.

Előfordulhat, hogy a terhesség miatt nem érzek ízeket?

Egyszer?en minden étel olyan,minta semmi íze nem lenne..Lehet a terhesség miatt??

Legjobb válasz: Igen. A terhességed miatt nem érzed az ízeket, ez teljesen normális, viszont majd el fog múlni késõbb.Én sem éreztem az ízeket rendesen a terhességem elején elég nehéz is volt úgy fõzni. Boldog babavárást neked. 21 hetes pocis

Igen. A terhességed miatt nem érzed az ízeket, ez teljesen normális, viszont majd el fog múlni késõbb.Én sem éreztem az ízeket rendesen a terhességem elején elég nehéz is volt úgy fõzni. Boldog babavárást neked. 21 hetes pocis
Velem is szintén ez volt az elején utána meg felváltotta az, hogy ilyen fémes ízt éreztem állandóan a számban, de nyugi ez idõvel elmúlik! 33 hetes kismama
Nekem is igy volt az elejen, szabajosan fem izt ereztem allamdoan a szamban, hiaba mostam fogat vagy dorzsiztem meg a fogkefevel a nyelvemet...szinte mindent elsoztam, vagy mar nem is mertem bele rakni eleget....De 1 ido utan elmult. 33 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi, köszi mindenkinek! :) Egyébként milyen korán jelentkezett ez nektek?Nekem fémes érzés még nincs, de már nem merek fõzni, mert olyan, mintha semminek nem lenne íze, ezért mindig sózok, és sózok..:)

Azt hallottam, hogy terhesség idején nőhet a vérnyomás, de olyan előfordulhat, hogy egyszercsak, hirtelen, a megszokotthoz képest nagyot változik? Lehet köze a kettőnek egymáshoz?

Legjobb válasz: Nekem végig alacsony volt a vérnyomásom.Sõt még szülés után is egy darabig mindhárom gyerekemnél. A magas vérnyomás egyik tünete lehet a terhességi toxémiának.Persze lehet csak simán hypertómia is.

Nekem végig alacsony volt a vérnyomásom.Sõt még szülés után is egy darabig mindhárom gyerekemnél. A magas vérnyomás egyik tünete lehet a terhességi toxémiának.Persze lehet csak simán hypertómia is.
Ez érdekes:D Nekem alapjáraton 90/60 a vérnyomásom. A terhesség néhány tünetét produkáltam, (hányás, fáradtság)de a tesztek negatívak lettek. Megmértem a vérnyomásom és 120/80 volt:D Mondtam is a páromnak ha ez alapján kellene kijelentenem akkor tudom hogy terhes vagyok:D Ne tudd meg mekkorát nevetett. Én is mikor pár nap mulva kiderül hogy 6 hetes terhes vagyok:D Most a 25 hétben ismét 90/60 a vérnyomásom és azt mondják inkább legyen ilyen alacsony mint magas:D Természetesen senki nem igazolta hogy a vérnyomás emelkedésem a baba miatt lett volna, én csak az elsõ terhességembõl indultam ki, mert ott is az ugymond normálisra állt ba a vérnyomásom:D és már annyira kerestem a jeleket és tüneteket:D
A vérnyomás emelkedés inkább a terhesség elõre haladtával jellemzõ. Önmagában egy szokásostól eltérõ vérnyomás nem féltetlen terhességre utaló jel.

Előfordulhat, hogy a teszt egyáltalán nem mutatja ki a terhességet? Még 8-10 heteset sem?

Legjobb válasz: Szerintem kizárt, hogy ne mutatná ki. Egy 8-10 hetes terhességnél már annyi hcg van a szervezetben, hogy mindenképpen ki kell mutatnia a terhességet... de akkorra már más tünetek is vannak.

Szerintem kizárt, hogy ne mutatná ki. Egy 8-10 hetes terhességnél már annyi hcg van a szervezetben, hogy mindenképpen ki kell mutatnia a terhességet... de akkorra már más tünetek is vannak.
Mindenképpen kimutatja, de nem biztos, hogy más tünet is van. Nekem pl semmi tünetem nem volt a + teszten kívül. Csak amikor nõtt a hasam :)

Fogamzásgátló mellett terhességre utaló jeleim vannak. Előfordulhat, hogy terhes lettem?

Sziasztok! Az a helyzet, hogy utoljára egy hónapja voltam együtt a párommal. Rá 2-3 hétre elkezdett fájni a fejem, hányingerem lett. Ez már gyanús volt(mellesleg az egész család migrénes) A menzeszem időben jött meg pontosan. Aggódtam, és a mensim vége után 2-3 napra csináltattam egy tesztet. Negatív volt, de most elkezdett viszketni a mellem. Voltam vérvételen, a vasam, koleszterinem és a pajzsmirigy működésem magas lett, de ettől függetlenül még félek, hátha rosszul csináltam a tesztet (nem tartottam elég ideig a vizelet mintában) Egyébként szedek fogamzásgátlót, de ebbena hónapban kimaradt egy tabletta, és rá egy bő hétre volt az aktus.

Legjobb válasz: Akkor menj el egy újabb vérvételre terhességi teszt miatt! Ha nem vagy, akkor rossz a tabi és kérj másikat!

Akkor menj el egy újabb vérvételre terhességi teszt miatt! Ha nem vagy, akkor rossz a tabi és kérj másikat!
Migrénesnek tilos a tabletta, ahogy pajzsmirigy problémával se szabadna szedni. Ha a kontroll csík megjelent, akkor elég ideig tartottad a pisiben a tesztet! Miért? Mert a kontrollcsík helye fentebb van, mint a terhességet jelzõé. Ha nem tartod elég ideig, akkor nem jelenik meg a kontrollcsík.
A kérdező hozzászólása: Értem. Tehát ha tilos a gyógyszer, akkor nem is hat a pajzsmirigyem miatt? (egy éve a pajzsmirigyem rendben volt, azóta szedem a gyógyszert is)
A kérdező hozzászólása: Rosszullét egyébként a front után el is múlt teljesen.
Pajzsmirigy túlmûködés esetén az anyagcsere felgyorsul, a fogamzásgátló is hamarabb kiürül, nincs meg a megfelelõ hormonszint, így nem hat. http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg_orvos-valasz..
A kérdező hozzászólása: Értem. :(

Szerintetek a hátrahajló méh miatt előfordulhat, hogy nem tud megtapadni, vagy épp rossz helyen ágyazódik be a petesejt? Okozhat ez vetélést, vagy méhen kívüli terhességet?

Hátrahajló méhem van, tavaly volt egy vetélésem, azóta is próbálkozunk. Talán most összejött, de félek az újabb vetélést?l.

Legjobb válasz: A kérdésedre nem tudom a választ, de nekem a legjobb barátnõmnek van ilyen, és neki 2 gyermeke van, mindkettõ rögtön az elsõ hónapban összejött, és teljesen problémamentes terhességei voltak.

A kérdésedre nem tudom a választ, de nekem a legjobb barátnõmnek van ilyen, és neki 2 gyermeke van, mindkettõ rögtön az elsõ hónapban összejött, és teljesen problémamentes terhességei voltak.
Mikor rákérdeztem nõgyógyásztól, hogy számít-e valamit, ha hátrahajló a méhem, azt mondta: Régebben volt ilyen nézet, hogy negatívan hat a teherbeesésre. Ma már bebizonyosodott, hogy semmilyen befolyással nincs a teherbeesésre, és terhességre.
Nem nehezíti a teherbeesést.Nekem már a 6.héten egyenes állásban volt, majd következõ hetekben elõre állt. Egyik barátnõmnek is ilyen van, most várja a 2.babát.
Nekem is azt mondta anno a nõgyógyász, hogy soha nem lehet gyerekem a hátrahajló méhem miatt. Ehhez képest 4 van, mindegyik 1-2 hónap próbálkozás után jött össze.
A hátrahajló méh a normális egyik variációja. Nem okoz problémát.
Hátrahajló méhem van nekem is. Volt egy vetélésem, nem hiszem, hogy ez miatt. Az orvos kitapintotta akkor is már kb a 10. hétnél, hogy elõrejött, jó helyen van a méhem. Most várom a második babánkat, nem mondanám, hogy nehezen esem teherbe.
Hátrahajló méhem van. Nõgyógyász szerint: "soha nem lehet gyerekem" - ezt mondta kb 10 évvel ezelõtt. 2 babánk van. 1: 1 próbálkozásra megfogant, 32 éves voltam, mellsõ falon tapadt, jó helyen. 2: 1 próbálkozásra megfogant, 34 éves voltam, hátsó falon tapadt, a fundusban majdnem, szóval a legjobb helyen. Nem volt vetélésem sohasem.
Azt nem tudom megmondani, hogy esetleg a hátrahajló méhed okozhatta-e a vetélésed, csak azt tudom leírni, amikor nekem az orvosom mondta, hogy hátrahajló méhem van, én pedig rákérdeztem, hogy ez okozhat-e majd problémát, ha egyszer babát szeretnék, akkor erre azt mondta: "Jajj, akkor vegye úgy, hogy nem is mondtam semmit. Ez nem okoz problémát." És valóban. Mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, akkor rögtön jött is, és szerencsére se a terhesség alatt, se a szülésnél nem volt problémám, szóval nem feltétlenül okoz bajt. Tudom, könnyû mondani, de ne félj, azzal csak ártasz magatoknak! Én szorítok értetek!!!
Nekem is hátrahajló méhem volt, én nehezen estem teherbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon megnyugodtam! :-D

Terhesség alatti menstruálás esetében előfordulhat, hogy menszi után pár napra megszűnik a mellfájdalom, utána pedig újrakezdődik?

Legjobb válasz: Bocs az offért. Milyen a menstruációd terhesség alatt, csak barnás folyás vagy rendes vérzés?

Bocs az offért. Milyen a menstruációd terhesség alatt, csak barnás folyás vagy rendes vérzés?
A kérdező hozzászólása: valójában nemtudom biztosra, hogy terhes vagyok-e. csak kb. 1 hete múlt el a menszim, és most ugyanúgy fájnak a melleim, mint ahogy elõtte szokott. és nemtudom mi az oka, legközelebb jan.13-án kell megjönnie, kicsit furcsa nekem, hogy ilyen korán feszülnek..
És nem csináltál kíváncsiságból egy tesztet?
A kérdező hozzászólása: nem még.. : S
És nem is tervezed, hogy csinálsz?
A kérdező hozzászólása: de igen, csak konkrétan erre voltam kíváncsi amit feltettem kérdést, de hát nem igazán kapok rá választ. ... na mind1 :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!