Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy teherbe (32 db)

Gyógyszerszedés mellett előfordulhat hogy teherbe esek? !

Nemrég hallottam,hogy el?fordulhat olyan, hogy gyógyszerszedés mellett teherbe eshetünk, és az hogy megjön a menszeszem az nem jelent semmit!!

Legjobb válasz: Persze, hogy elõfordulhat. Elég egy hasmené, antibiotikum vagy magas dózisú C vitamin és máris csökken a védettséged, tehát elõfordulhat a teherbe esés. És ige, elõfordul hogy néhányan még hónapokig van megvonásos vérzésük gyógyszer mellett, úgy, hogy közben terhesek (de nagyon kevés az arányuk), ahogyan tabletta mellett elmaradhat a megvonásos vérzés terhesség nélkül. Semmi sem nyújt 100%-os védettséget (na jó csak ha nem szexelsz) :)

Persze, hogy elõfordulhat. Elég egy hasmené, antibiotikum vagy magas dózisú C vitamin és máris csökken a védettséged, tehát elõfordulhat a teherbe esés. És ige, elõfordul hogy néhányan még hónapokig van megvonásos vérzésük gyógyszer mellett, úgy, hogy közben terhesek (de nagyon kevés az arányuk), ahogyan tabletta mellett elmaradhat a megvonásos vérzés terhesség nélkül. Semmi sem nyújt 100%-os védettséget (na jó csak ha nem szexelsz) :)
Pedig van valosagalapja, mert a gyogyszerszedes melletti verzes nem igazi menstruacio, csak megvonasos verzes, amit a tabletta hianya okoz, igy konnyen elofordulhat, hogy a teherbeeses utan is jelentkezik. De nyugodj meg, annak, hogy gyogyszer mellett teherbe ess, mikroszkopikusan kicsi az eselye. Elofordul, a gumi is kiszakadhat, de a gyogyszer 99%os vedelmet nyujt, 1000 nobol jo ha eggyel elofordul, hogy gyogyszer mellett lesz terhes. Ha rendesen szeded, nem lehet baj.
én is így lettem:Dsõt az ikertestvéremmel együtt lettünk:D 20/L
Minden mellett lehetsz, de ez miatt nem érdemes aggódni, olyan kicsi az esélye. Többen nyerik meg az ötös lottót, mint ahányan így teherbe esnek.
Hajjaj, de még hogy mennyire igaz! Ikrek lettünk és még egy bátyám is így született....
http://www.hazipatika.com/articles/Hogyan_lehet_fogamzasgatl.. Olvass s tanulj és ne kövess el hibákat! Akkor nincs gond.

Teherbe eshetek? Ha a ciklus 14. napján voltunk együtt, ami előtt 1 nappal már tojásfehérjés nyákom is volt, előfordulhat, hogy teherbe esek?

Felül voltam, a cucc kijött utána.

Legjobb válasz: Az nem számít, hogy a cucc kijött. Több millió bejutott. :) 50-50% az esély. Szorítok!

Az nem számít, hogy a cucc kijött. Több millió bejutott. :) 50-50% az esély. Szorítok!
1.õ válaszoló! Nem írta a kérdezõ h nem akar babát! Úgy tûnik szeretne! Szorítok hátha baba lesz:) !
A kérdező hozzászólása: 1.válaszolónak:) Babát szeretnék...
Akkor nagyon friss az élmény :) !!!
IGEN! A ciklus közepén a legvalószínûbb a teherbeesés. Én a helyedben sûrgõsen felkeresnék egy nõgyógyászt és eseményi utáni tablettát íratnék ki. De miért nem védekeztetek? Az lényegtelen h kijött utána, mivel 1 hímivarsejt is elég a megtermékenyítéshez. Go orvos!
3.vagyok! Tök jó:) és szorítok:) !
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Szia! Igen van rá esély, mert a tojás fehérje jellegû folyás az peteérés környékén van. TEhát pont jókor voltatok együtt. AZ meg tényleg nem baj, ha kifolyik, ez a normális :) nem tudjuk tárolni :) ! Aminek kell az bent marad! Sok sikert a babához!!! Mikor volt ez a 14. nap ? Mikor tudsz tesztelni? Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt a 14.nap, úgyhogy még 2 hét a tesztig:)
Igen.
Igen.
Egy ismerõs lány 3 hónapja volt együtt a barátjával, így "védekeztek" ahogy ti, már és 8 hetes terhes volt addigra. Õ is azt hitte hogy így nem lehet, ezért nem is foglalkozott vele... Így max azok "védekeznek" akiknek nem baj ha mégis összejön a baba, de még nem akarnak aktívan rástartolni a dologra. Ha késik vegyél tesztet, és kiderül.
Igen! Egyrészt az elõváladékban is lehetnek hímivarsejtek, másrészt mi van, ha épp nem tudja idõben kikapni?? Mellesleg nem értem miért annyira nehéz gumit húzni vagy gyógyszert szedni?? Te meg ezt magyarázd el Nekem, kérlek szépen!! Ráadásul Nekem olyan gáz, ez, hogy kiveszi.. Tudod Te, hogy mennyire jó, ha egyszerre élveztek el a szerelmeddel??
Mi 6 évig voltunk így együtt a párommal és soha nem estem teherbe. És nem azért mert gond lenne, vagy nehezen teherbe esõ típus vagyok, mert amikor babát akartunk, mindkétszer az elsõ próbálkozásnál összejött.
kiscsillag. te mit tudsz a szexrõl? mert szerintem nem sokat. Igen .. nagy a valószínûsége, hogy teherbe esel, mivel a férfi elõváladékában is lehet hímivarsejt .. ami éppen célba is találhat. Lehet, hogy nem élvez beléd, és meg is mossa (ami nem sokat segít), de ezek ellenére nagy az esély a terhességre.
Tudod hány ilyen kérdés van? Egyébként IGEN, a statisztika szerint 100 megszakítással közösülõ nõbõl egy évben 43 esik teherbe.
"mikor el megy kiveszi, megmossa ..." Belülrõl is? Mert maradhatnak ám a farkában is kiskatonák, amik a következõ numera alatt elõváladékkal távoznak. Hoppá, máris besikerülhet a gyerek. Húzz gumit, szedj tablettát, használj hüvelykúpot, pesszáriumot stb. csak ne így!
Akkor sipirc a patika, vegyél legalább egy tesztet és kiderül! Neked is jobb, mert nem képzelsz be magadnak semmit, pláne ha már terhes vagy.
11es, a lifestyles-nak van latexmentes óvszere, nem drágább mint a többi, nem is nehezebb beszerezni, szóval ez nem kifogás. Egy barátnõm is ilyenekkel indokolta azt, hogy nincs kedve gumit huzatni a palija(i)val, teherbe is esett. Egyébként kérdezõ, az "oLYan" szót nem j-vel írják. És igen, simán lehetsz terhes.
6-os kérdezte hogy miért nem lehet gyógyszert szedni vagy gumit használni. Nálunk sajna én voltam az oka..allergiás vagyok minden sz*r-sz*arra. Többek közt a latexre, szóval a gumira. A fog. gátlót meg azt mondta az allergia dokim hogy jobb ha nem szedek...szóval mi így szoktuk meg, ugyan nem lettem kevésbé allergiás, hogy elhagytam a fog. gátlót.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat mindenkinek ... mar a tegnap nagyon rosszul ereztem magam, hanyingerem volt, fajt a fejem es ojan furan ereztem a hasam ... Vajon csak be beszeltem magamnak vagy tenleg az vagyok ?
A kérdező hozzászólása: mikor el megy kiveszi, megmossa ... es csak utanna folytatjuk.
A kérdező hozzászólása: de hogyan kerlek el magyaraznad? kerlek szepen
14-es. Nem tudtam arról a gumiról, és nem kerestem kifogást. Elmondtam mi miért választottuk ezt az utat. Egyébként az én párom sem szereti annyira a gumit és neki is így volt jobb. Ha teherbe estem volna véletlenül a hat év alatt, akkor pedig megtartottuk volna a babát. De ilyen nem történt. És a két baba a bizonyíték arra, ha akarjuk a terhességet akkor rögtön teherbe tudok esni! Szóval persze, létezik olyan hogy teherbe esik valaki megszakításos módszerrel való védekezés alatt, na de olyan is hogy fogamzásgátló mellett esik valaki teherbe, nem is beszélve a gumiról ami kiszakadhat, de ott legalább van esély esemény utánit bevenni. Szóval kösz a lepontozásokat.

Mit tegyek most? Előfordulhat, hogy teherbe estem?

Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy a múlt héten szerdán múlt el a menszeszem. Kb. 1,5 éve szedek fogamzásgátlót (Lindynette). Csütörtökön be is szedtem az első szem gyógyszerem, de véletlenül elfelejtettem bevenni a 2.és 3. szem gyógyszert, tehát pénteken és szombaton. Nem tulajdonítottam neki nagy ügyet, mert máskor is volt már hogy kihagytam 1 szemet, de ilyen még sosem volt, hogy a legelső héten, de nem nagyon foglalkoztam vele és vasárnaptól kezdve szedtem tovább. A párommal pénteken, vasárnap és hétfőn is együtt voltunk, természetesen mint ahogy eddig most sem védekeztünk más módszerrel. Tegnap és Tegnap előtt furcsán éreztem magam, rossz volt a közérzetem, hangulatváltozásaim vannak szédültem. Ma reggel megint szédültem és ma már hányingerem is lett, elmentem a wc-re és sugárban kijött belőlem a reggeli kávém. Olvastam hogy a legveszélyesebb, ha az első héten hagyja ki valaki a gyógyszert..főleg egymás után 2x. Szerintetek előfordulhat, hogy teherbe estem? Csináltassak tesztet? Ha igen mikor? Várjak még vele? Abba kellene hagynom a gyógyszert vagy nem? Előre is köszi a választ.

Legjobb válasz: A terhesség tünetei ilyen hamar még nem jelentkeznek, de a biztonság kedvéért csinálj tesztet minél hamarabb.

A terhesség tünetei ilyen hamar még nem jelentkeznek, de a biztonság kedvéért csinálj tesztet minél hamarabb.
Elõfordulhat...
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ha most addig várok..és szedem tovább a fogamzásgátlót és véletlen tényleg terhes vagyok, akkor az nagyon nem tesz jót a babának :S Lehet abba kellene hagynom a gyógyszert.. Vagy ha elmennék nõgyógyászhoz? ott megtudnák állapítani, hogy terhes vagyok-e, igaz? De tegnap reggel óta abszolut nem volt hányingerem..:S Nem értem mi van..
Ha az elmúlt vasárnapról beszélsz, a teszt még nem mutathatja ki. "A beágyazódás a megtermékenyüléstõl számított 7-8 napon belül kezdõdik és több napos folyamat, de ekkor már elkezdõdik a hCG termelõdése, így a vérben már jelen lehet. A beágyazódás befejeztével a hCG hormon szintje rohamosan emelkedik (minden 48-72 órában megduplázódik). A 12-14. napon már a vizeletbõl is kimutatható az otthoni terhességi tesztekkel. Ennél korábban azonban nem érdemes próbálkoznod, mert az otthoni tesztek érzékenysége nem teszi lehetõvé a megbízható eredményt."
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam egy tesztet és negatív lett, úgyhogy szerintem nem vagyok terhes :/ Köszi a válaszokat :)
Az ilyesmik miatt nem 100%-os a tabletta fogamzásgátló hatása. Máskor alkalmazzatok kiegészítõ védekezést akkor, ha kihagysz egy gyógyszert! Egy hét múlva csinálj tesztet, most még nem valószínû, hogy kimutatná a terhességet. Viszont addig is a helyedben leállnék a gyógyszerrel, mert ha terhes vagy, ez nem tesz jót a kisbabádnak.
A kérdező hozzászólása: Visszább vehetnél azért ebbõl a stílusodból.. :S De igen, elolvastam a tájékoztatót, csak hozzá vagyunk szokva, hogy nem használunk más módszert a védekezésre és eszünkbe sem jutott, meg ugy voltunk vele máskor is volt már hogy kihagytam 1 szemet. De ha csak ilyen módon tudsz válaszolni inkább ne tedd. Köszi :S
"A párommal pénteken, vasárnap és hétfõn is együtt voltunk, természetesen mint ahogy eddig most sem védekeztünk más módszerrel. " 1, 5 éve szeded, és ennyi idõ alatt nem voltál képes arra, hogy elolvasd a tájékoztatót? Szerinted poénból írják bele, hogy kihagyás esetén egy hétig más védekezés szükséges? Nem kell csodálkozni, ha teherbe esel... Egyébként ilyen hamar nem lennének tünetei a terhességnek, de ettõl függetlenül még benne van a pakliban, hogy sikerült összehoznotok a gyereket.
A kérdező hozzászólása: Nem 2 napról van szó.. inkább 6 legalábbis én azt számoltam.
Na ne viccelj, hogy anyukádnak két nap alatt jelentkeztek a terhesség tünetei.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy lehet, hogy ráparálok, de nem hiszem, mert nem is gondoltam ilyenre, hogy õszinte legyek. Nem gondolkodtam egészen ma reggelig azon, hogy lehet terhes vagyok :) Ameddig nem hánytam reggel :/
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy ilyen hamar még nem igen szoktak jelentkezni ezek a tünetek, de anyukám véleményét is kikértem és ö azt mondta, hogy neki is elég hamar jelentkeztek ilyen tünetek a terhesség alatt. :/ Nem tudom hova tenni, vagy mit kellene tennem. A fogamzásgátlót is lehet abba kellene hagynom..lehet nem :S. Azért köszi a válaszokat :)
Sztem az vagy
Tesztet mindenképpen csináltass, abból baj nem lehet. A rossz közérzet és a hányinger lehet az izgalomtól is...attól, hogy ráparázol hogy terhes vagy, és már azért érzed rosszul magad (velem is volt ilyen :S), de persze lehetnek tényleges elõjelek is, ezért kell a teszt.
Szerintem hagyd abba a gyógyszert, aztán ha eljön az ideje, csináld meg a tesztet. Ha negatív, és újra akarod szedni a fogamzásgátlót, egyeztess az orvossal, hogy mit ajánl ez esetben.

Így előfordulhat, hogy teherbe estem?

Szóval,... decemberben volt egy kis afférom(kihagytam, későn szedtem be..) a gyógyszer szedéssel. Január 2-án megjött a havi 'bajom'. Utána már januárban rendesen szedtem a gyógyszert és együtt voltam a barátommal. Majd január 30-án megint megjött. Lehetek terhes? Mert most nagyon nagy a hasam, vagy csak beképzelem magamnak és lehet hogy csak fel vagyok puffadva?

Legjobb válasz: Beképzeled magadnak... Nem lehetsz terhes.

Beképzeled magadnak... Nem lehetsz terhes.
A puffadás lehet rossz étkezés eredménye, ez nem jel a jel ha kimarad a rendes piros színû vérzés és ha pozitív a terhességi teszt :) Ha csak barnáztál akkor lehetsz terhes de ezt kb két perc alatt ellenõrizheted egy DM - ben kapható egyszerû teszt segítségével! pár száz forint megéri, hogy ne stresszel agyon magad :)
A kérdező hozzászólása: Ja és híztam is... szóval nem tudom, hogy most mi van :(
A kérdező hozzászólása: És tudom, hogy ez a terhesség elsõ jele is lehet hogy fel vagyok puffadva.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) És remélem csak tényleg beképzelem
Csinálj egy tesztet, akkor meg fogsz nyugodni!
Szerintem nem vagy terhes, ha megjött rendesen. De a teszt tényleg pár száz forint, fuss le egyért és megtudod.

Barátnőmnek már 3 napja késik a menzesze. Előfordulhat hogy teherbe esett?

17F vagyok, barátn?m 19 éves. Már ? sem, és én sem voltam sz?z, mikor lefeküdtünk, el?ször kb. 3 hete, most meg 3 napja. Már 3 napja meg kellett volna neki jönni a menzeszének, de még azóta se jött meg. Állítása szerint voltak már "görcsölési" azóta de még semmi. Védekeztünk óvszerrel rendesen, és biztos hogy nem volt lyukas, vagy hibás. Ondó szinte kizárt hogy került a hüvelyébe. El?ttem 8 hónappal volt utoljára pasival, és azt mondja hogy máskor is volt már ilyen, hogy késett, viszont ha 5 napot késik, akkor már aggodalomra adhat okot. Lehet hogy mégis csak teherbe esett? Kérek mindenkit, hogy értelmes válaszokat írjon!:) Köszönöm:)

Legjobb válasz: 400 ft egy teszt

400 ft egy teszt
Ha védekeztetek rendesen és nem történt gumi nélküli közösülés akkor nem valószínû. Nekem is késik, hasonló helyzetben vagyok, ilyenkor bennem is van félelem, mégsem riogatom ilyennel a barátom, vagyok annyira jófej...:)
Elsõnél az igazság, vegyetek egy tesztet, akkor megnyugodtok.
A kérdező hozzászólása: persze, védekeztünk rendesen, csak egy kicsit azért csak aggaszt hogy nem történt-e valami, ilyenkor azt hiszem hogy mindenkiben lehet egy kis félelem:) tesztet pedig a gyógyszertárban lehet venni?:) köszönöm a válaszokat..
igen.. gyógyszertárban is lehet venni. de Rossmann, Dm-ben is kapható !
A leírtak alapján szinte biztos, h nem terhes. Tesztet érdemes venni - már csak saját magatok megnyugtatása végett is. A menstruáció gyakran késhet - hirtelen környezetváltozás, lelki problémák, sõt, egy erõteljesebb front hatására is. A teherbeesés amúgy nem is olyan egyszerû dolog, mint amilyennek sokan elképzelik!!! Nagyon sok dolognak kell együtt állnia egy sikeres fogantatáshoz.
Ezt most csak azért osztom meg egy fiúval, hogy megnyugtassalak: nekem most legutóbb egy hetet késett (max 2-3 napot szokott, 23 vagyok), mert rengeteget stresszeltem-vizsgaidõszakom volt, közben bedöglött a laptopom, mellette meló... huhh. Szóval :) Késhet neki épp azért is, mert idegeskedik hogy késik. Ha védekeztetek, akkor tényleg nincs min enned magad. A görcsök meg arra utalnak, hogy hamarosan nem lesz oka az aggodalomra!
16:05-ös: Ez azért nem egészen igaz "A teherbeesés amúgy nem is olyan egyszerû dolog, mint amilyennek sokan elképzelik!!! Nagyon sok dolognak kell együtt állnia egy sikeres fogantatáshoz." Ugyanis ahhoz, hogy valaki terhes legyen, elég ha EGYETLEN EGYSZER lefekszenek egymással - és annyira nem ritka, hogy olyakor lesz valaki terhes, amikor semmi esély sincs rá! A kérdezönek viszont üzenem, hogy naluk tényleg elég valószinütlen, de egy teszt mindenkinek megnyugtatás.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm szépen a válaszokat, valamelyest megnyugtató hogy így vélekedtek róla, s mással is fordult már ilyen elõ. Egy tesztet mindenképpen venni fogok holnap a biztonság kedvéért!:)
Van esélye , de kisebb.
igen lehetsz terhes, ha belefér a 72 órába én átgondolnám a sürgõsségi fogamzásgátlás lehetõségét. minden nap van olyan akinek kiszakad az óvszer... egyszerûen nem bírom felfogni hogy hogyan. én 5 évig védekeztem gumival és soha sem szakadt ki. egy óvszer olyan teherbíró hogy 3-4 liter vizet bele lehet engedni, kibírja. inkább lehet hogy egyszerûbb lenne azt írni hogy nem használtatok gumit.
A kérdező hozzászólása: Nem írom, mert használtunk. Nekünk sem szakakd még ki sosem.. nem tudom most mi történt.

A fogamzásgátló tablettám (Mercilon) szedésekor, a második hét első napján elfelejtettem bevenni egy tablettát. Előfordulhat hogy teherbe estem?

24 óra elteltével vettem észre, azonnal pótoltam. El?tte 4 nappal éltem szexuális életet, egy kalkulátor szerint akkor termékeny id?szakban épp nem voltam.

Legjobb válasz: Az elõtte négy nappal történtektõl biztos nem, mert a szedés idõpontjáig+kb. 12 óra biztos nem volt peteérésed. De utána lehet! Nézd meg a gyógyszer tájékoztatóját, ilyenkor általában kiegészítõ védekezést ajánlanak a következõ 7 napra.

Az elõtte négy nappal történtektõl biztos nem, mert a szedés idõpontjáig+kb. 12 óra biztos nem volt peteérésed. De utána lehet! Nézd meg a gyógyszer tájékoztatóját, ilyenkor általában kiegészítõ védekezést ajánlanak a következõ 7 napra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, azt mindenképpen tervezem, hogy a következõ levél elkezdéséig kiegészítõ fogamzásgátlást (óveszert) használunk a gyógyszer mellé. Megnyugtattál, nagyon köszönöm! (Mindenesetre az orvosomat is megkérdezem a holnapi rendelési ideje alatt)
Én is mercilont szedek és benne van a tájékoztatóban szed tovább rendszerint. Szerintem nem lesz baj de azért óvszer...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a második kommentelõnek is. :)

Szex közben a gumi lecsúszott a barátom péniszéről, szerencsére azonnal észrevette és megszakítottuk a közösülést. Ennek ellenére előfordulhat, hogy teherbe esek?

A körülmények: Most vesztettem el a sz?zességem.Barátommal vásároltunk Lifestyles óvszert,és úgy döntöttünk ki is próbáljuk. ;) Volt egy hátráltató körülmény azonban...aznap kellett volna megjönnie a menzeszemnek (de olvastam hogy citromlével elnapolható a mensi és két napig citromlevet ittam) -> és így nem jött meg. :D Most viszont (egy nappal az együttlét után) alhasi fájdalmaim vannak és a melleim is feszülnek (mint menstruáció el?tt).Ez valóban a menzesz el?jele lenne vagy lehet a terhesség jele is?Nagyon pánikba estem... (17 éves lány)

Legjobb válasz: Ne pánikolj, állítólag az idegeskedés is késleltetheti a menstruációt. Egyébként ha aznap kellett volna megjönnie, akkor nem kell aggódnod. Nyugi!

Ne pánikolj, állítólag az idegeskedés is késleltetheti a menstruációt. Egyébként ha aznap kellett volna megjönnie, akkor nem kell aggódnod. Nyugi!
ha pánikba estél, akkor sürgõsségi fogamzásgátlást javaslok. Egyébként, ha egybõl észrevette, valamint közvetlen menstruáció elött vagy, akkor szerintem nem valószínû, hogy teherbe estél volna.
Tuti h nem vagy terhes!!!!!!Én is 17 éves vagyok és én is voltam már iylen helyzetbe nem is egyszer!!Ne aggódj..nem lesz baj..
Velem ez januárban volt, szintén Lifestylesel...(spermicides).Én rohantam sürgõsségire, ám nekem a közösülés elött 10 perccel jött meg!De én rohantam tabiért, és kaptam is (Rigesoft).Ne pánikolj, úgynézki meg fog jönni!Sok szerencsért hozzá!Ha gondolod írj levelek szívesen válaszolok!Puszy
A kérdező hozzászólása: Kérlek szépen még többen írjatok véleményt!!!!! :D
A terhesség jelei nem jelentkeznek ilyen hamar. És te is írtad, hogy olyan mint menszi elõtt, tehát hamarosan menstruálni fogsz, szóval nyugodj le és akkor tuti meg fog jönni. Nekem is volt ilyen hogy aggódtam a terhesség miatt, késett is vagy 3-4 napot, de mikor lehiggadtam meg is jött. Egyébként ilyenkor picike az esélye a teherbesésnek, közvetlenül menszi elõtt.
nem lehetsz terhes, mert a terhesség elõjelei csak x idõ után(kb 21nap) mutatkoznak meg.
Tuti nem lehetsz terhes! Egyébként meg egy nõnek peteérése általában 2 menzi közt félúton van! Amúgy is az ember hajlamos beképzelni a tüneteket magának mert pánikol! én bemennék a helyedben egy drogériába vagy gyógyszertárba, és vennék tesztet, ahelyett hogy rágódnék rajta!
A kérdező hozzászólása: megoldódott mindenkinek köffi ^^

Előfordulhat, hogy HSG után rögtön sikerül a baba? Aki már volt HSG-n, utána mikor esett teherbe?

Legjobb válasz: Én itt olvastam ezen a fórumon, hogy valaki a hsg után 4 nappal (úgy emlékszem, vagy 5 nappal) esett teherbe. Nem olyan rég írták, vagy 1 vagy 2 vagy 3 napja. Olvasd vissza!

Én itt olvastam ezen a fórumon, hogy valaki a hsg után 4 nappal (úgy emlékszem, vagy 5 nappal) esett teherbe. Nem olyan rég írták, vagy 1 vagy 2 vagy 3 napja. Olvasd vissza!
Nekem az ismerõsömnek sokáig nem jött össze, elment hsg-re 2hónap múlva terhes lett! Persze csak, ha nálad is minden más rendben van , gyorsan összejöhet!!!:) Drukkolok!
Szia!Nálam volt ilyen !Október 6-án csináltak HSG-t.Amire azt mondták akár terápiaként is szolgálhat.utánna már nem jött meg köv.hónapban .Most kb.5 hetes vagyok.Mindenkinek tanácsolom ne féljetek a Hsg-tõl nekem kettõ volt és mindkét alkalommal sikerült teherbe esnem.Mindenkinek kitartás és ne feledjétek el sokminden az agyban dõl el!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!