Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy szűz, (4 db)

Az előfordulhat, hogy szűz lányoknak ujjazásnál nincs kéjérzésük? (többi lent)

A barátnőm szűz, még nem jutottunk el odáig, hogy lefeküdjünk. Csak megujjaztam eddig. De annyira zavar, hogy mintha észre sem venné, hogy mit csinálok. A középső ujjamat használom és addig tudom be ameddig tudom. (le is mértem, 8 cm). De az úgy sokkal izgatóbb lenne, ha hallanám, hogy pl. erősebben fújja a levegőt, vagy valami olyat csinálna amitől tudnám, hogy élvezi, de egyáltalán mintha meg sem érezné..Vagy lehet, h ha már átestünk vna a szexen és úgy ujjaznám, nem 1 hanem 2-3 ujjal, csak akkor érezné meg? Vagy az is előfordulhat, hogy szexnél sem fog reagálni? Előre is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Ujjazásnál nem az a lényeg, hogy feltold, ameddig bírod, a G-pontját kellene ingerelned, 1 ujj meg azért elég vékonyka.:)

Ujjazásnál nem az a lényeg, hogy feltold, ameddig bírod, a G-pontját kellene ingerelned, 1 ujj meg azért elég vékonyka.:)
A G pont megtalálása még gyakorlottabbaknak sem egyszerû feladat. Próbáld a csiklóját simogatni inkább. Az ujjad legyen nedves (síkos).
elõbb a csiklójával játszogass, aztán bújj beljebb
az ujjazás nem esik olyan jól, mintha a csiklóját izgatnád, pláne nem 1 ujjal. Nekem nem tetszik, mikor ujjaz a barátom, jobban esik sokkal, ha a csiklómat simogatja, és ha nem jó->nincs hang...kísérletezz.
ne csak ujjazd, csiklóját is simogasd v nyald. és az ujjaddal a hüvely felsõ oldalát ingereld. egy példa: mint térgeometriánál X (középsõujj) Y (hüvelykujj) Z (mutatóujj) tengelyt mutass az ujjaddal, na most cseréld meg a mutató és középsõujjadat h befelé mutasson a tenyered felé a mutatóujj és kifelé a középsõ. igy kb a pimpes fuck kezet kapod :] a középsõujjaddal tudod ujjazni a mutatóval meg a csiklóját izgatni. ne legyen száraz a mutatóujjad és a középsõujjad legyen kicsit behajlítva hogy belül hozzáérj a falhoz, és egyre erõsebben ingerelheted, persze figyelve a reakcióra. feküdj mellé, át is karolhatod és a mellével is játszhatsz másik kézzel, közben tudtok smárolni is. he-he közben eszembejutott ez az állatság: http://www.mohammadi.ca/media/1/20080815-shocker_5_7_08.jpg
Nekem kifejezetten kellemetlen ha ujjaznak, pedig 6 éve élek nemi életet és nem vagyok egy szende kislány.Összetenném a kezeimet, ha szimplán csak semleges érzés lenne, mert akkor belemennék, ha partnerem akarja, de így még szex elött megmondom mi a helyzet.
Én is szûz vagyok, és nekem se esik jól ha ujjaznak.. Néha kifejezetten kellemetlen, és nem izgat fel. Szerintem barátnõdnek is sokkal jobb lenne, ha csak simogatnád 1-2 ujjal, az elején gyengédebben, aztán gyorsíthatsz.. vagy nyald ki inkább(bár azt is lehet rosszul csinálni)
Ó, te. A lányoknak a csikló izgatása (akár kívülrõl, akár belülrõl) okoz jó érzést. Tehát: Izgasd fel. Ezt felimsered, ha megvan? Nedvesnek kell lennie, akár már azelõtt, hogy benyúlsz a bugyijába. Simogasd kívülrõl, a mellét stb. Utána ingereld nagyon finoman a szeméremajkai környékét, de ne rögtön a csiklót. Apropó, tudod, hogy az hol van? Akár meg is kérheted, hogy mutassa meg (nálunk így volt:D), mert nagyon megéri. Aztán simogasd a csiklóját többféle módon, és vééégül hatolj be az ujjaddal és "masszírozd" belülrõl. A ki-be húzogatás rohadtul nem elég.
Az óvszert ezért találták ki.
ha már volt behatolás akkor nem szûz... menstruáció utáni elsõ napon nagyon kicsi a valószínûsée a dolognak, de ha kevesebb mint 3 napja történt akkor leheõég van a sürgõsségi fogamzásgátlásra... de nem nagy a valószinûsége
Ha sperma került a hüvelyébe, mindenképp! Még mensi alatt is teherbe lehet esni, volt már rá pár példa. A szûzhártya a terhességet nem befolyásolja. Lehet, hogy nem szakadt át, van, akinek olyan rugalmas, hogy sosem szakad el, de ez nem befolyásolja a teherbe esést és ha megtörtént a behatolás, már semmiképp nem szûz az illetõ. Szóval, teszt, vagy esemény utáni tabi (bár gondolom, már késõ). Reménykedem, hogy nem történt baj, de ha igen, akkor vállalnotok kell a felelõsséget.
A lány már nem szûz!!!! Lehet terhes mert a szûzhártya nem "véd" a terheségtõl!!! Csináljon egy tesztet. Ha meg nem akkor izgulhat még egy hónapig XD
A sperma a lány testében nagyon sokáig életképes, akár egy hétig is, extrém esteben, de két-hûrom napig mindenképpen. Ha épp ekkor volt tüszõrepedése (amit kiválthat akár egy orgazmus vagy egy érzelmi hullám is, mint pl hogy elvesztette a szüzességét), akkor pikk-pakk teherbe eshet. A százhûrtya nem véd a terhesség ellen, ez egy téveszme. A szûzhártya nem egy áthatolhatatlan fal! Lyukak vannak rajta, amin keresztül minden hónapban távozik a havi vérzése, valamint a hüvelyváladéka. Ugyanezen a lyukakon keresztül pedig bármi feljuthat neki a hüvelyébe: tampon, kisujj, víz, sperma. VÉDEKEZZETEK!
Ja, és tesztet most nem érdemes csinálni, leghamarabb az aktus után 14 nappal tudja kimutatni a terhességet.

Előfordulhat, hogy valaki szűz, mégsincs vérzés első alkalommal?

Legjobb válasz: Igen, amennyiben a szûzhártyát nem éri el a pénisz, ebben az esetben nem is tudja átszakítani, tehát elmarad a vérzés.

Igen, amennyiben a szûzhártyát nem éri el a pénisz, ebben az esetben nem is tudja átszakítani, tehát elmarad a vérzés.
Hogyne... A vérzés mértéke mindenkinél változik. Valaki például a nagy "mozgalomban" észre sem veszi. De elõferdülhet az is hogy egy picit többet vérzik, mint az átlag...
Te jó isten, akkor 24 vagyok, és szüz????))))) Nekem nem volt semmilyen vérzésem. Két komoly kapcsolatomban volt sok szex, de nem emlékszem semmilyen vérzésre. Vagy olyan parányi volt, hogy a lepedõn se látszott semmi. Ez is normális. A természet nagy bonyolult csoda. Szóval ne izgulj. Ha viszont kellemetlenül érzed magad valami miatt , az más probléma
Ha tampont használsz, akkor lehetséges, hogy az már átszakította.
baj
én sem véreztem csak a 3. vagy a 4. alkalommal, de akkor mar egyszerre mensim is volt.ez baj?
A szûzhártya egy nagyon rugalmas "szõvet", igy van akinek nem is szakad elsõ, második, vagy sokadik alkalomra sem... De vannak olyan lányol akik akár egy megerõltetõbb sporttól is elszakadhat nekik, ugy hogy észre sem veszén amikor elvesztettem picit fájt, de nem volt vérzés. De vannak, akiknek annyira fáj, hogy orvosi segítségre van szüksége. De igen, sok esetben, nem vérzik, és nem kell mitõl félned
Ja és hogy el ne felejtsem a szûzhártya elszakadásával nem mindig van vérzés vagy vmikor nem veszik észre...
De átszakadhat a szûzhártya annélkül is hogy ha lefeküdt vólna valakivel az illetõ... Vannak olyan esetek amikor elkopik (ha nagyon vékony volt) vagy sportolás közbe is elszakadhat.... Vagy könnyedén átszakadhatott egy hevessebb maszti során is...
De nem minden esetben vérzik a szûzhártya átszakadáskor...
Nem.
Ha elmúltál már 14 éves, biztos, hogy nem fognak a szüleidnek szólni. De egyébként ha nem kellemetlen szagú a folyás és nem csíp, viszket, vagy fáj a puncid, akkor semmi gond.
Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Néha kellemetlen szagú..:s amúgy 15 múltam.
Ha kellemetlen szagú akkor nagy a valószínûsége, hogy kevert bakteriális hüvelyfertõzésed van. Mindenképp menj el nõgyógyászhoz a mielõbbi gyógyulás érdekében.
2. vagyok. Ha kellemetlen szagú a folyásod, akkor muszáj orvoshoz menned, de egyedül is mehetsz! :) Boldog karácsonyt! :)
A kérdező hozzászólása: Jajj..:S Köszönöm a válaszokat.: ) Boldog Karácsonyt Neked/nektek is.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!