Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy olyan, mintha nem lennék (1 db)

Előfordulhat, hogy minden olyan, mintha nem lennék terhes, pedig az vagyok?

Volt már valaki úgy hogy megjött rendesen a mensie(mennyiség és állagra gondolok)és kiderült mégis terhes! Arra gondolok hogy minden olyan volt mintha nem lenne terhes...addig tartott ameddig szokott és semmi terhességre utaló jel nem volt!

Legjobb válasz: Velem nem így volt, de hallottam sokaktól,hogy rendesen menstruáltak, és nem is gondolták épp ezért hogy terhes. Ha bizonytalan vagy tesztelj egy pár nap múlva reggeli vizeletbõl.

Velem nem így volt, de hallottam sokaktól, hogy rendesen menstruáltak, és nem is gondolták épp ezért hogy terhes. Ha bizonytalan vagy tesztelj egy pár nap múlva reggeli vizeletbõl.
Egy ismerösöm járt igy, amikor elment a dokihoz már 3 hónapos terhes volt, pedig csak a második mensije maradt ki. Tesztelj ha bizonytalan vagy.
Van ilyen. Egyik ismerõsöm járt így. Rendszeresen megjött neki. Annyit vett észre, hogy többet eszik, mint eddig, de a jó étvágyat annak tudták be, hogy állandóan tanul. (érettségire készült.) Amikor kevesebb lett a vérzése elment dokihoz, de akkor már félidõs volt... Addig szinte nem is volt pocija, csak az arca kerekedett ki. Amikor megtudta, hogy babát vár kb. 1 hét alatt kigömbölyödött. Érdekes!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mit szolnatok ha a sogornotok azt mondana, hogy meg gyereket se vagytok kepes csinalni?

A tegnap egy kicsit ossze szolalkoztam a sogornomel,es azt vagta a fejemhez,hogy en meg gyereket se vagyok kepes csinalni,holott tudja jol hogy 3 eve probalkozunk a ferjemmel,azaz a batyaval!

18

Ebből mensi lesz? (görbe)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/41c958f2fadb74fd96eeed..

3

SOS! Honnan tudjam hogy szellemcsík vagy halvány pozi? (fotón nem látszik semmi)

3 nap múlva kéne megjönnie és ma reggel csináltam tesztet, ami kb 4 perc múlva nagyon-nagyon halvány rózsaszínes pozitív lett, vaterás 10-es teszttel csináltam. Azt írja hogy 5 percet kell várni ahhoz, hogy tuti negatív legyen a teszt és max 30 perccel később le kell olvasni.
Próbáltam fotózni de a gépünk szar uh nem látszik semmi...
Az a bajom hogy már pár hónapja ugyanezen a teszten volt szellemcsíkom, de az csak a fény felé fordítva látszott, és később jött ki, szürkén.

10

KI NEM VÁRJA OKTÓBER VÉGE FELÉ? Én október 24-re nem várom elméletileg de múlt hónapban is volt 2 nap csúszás.

19

Hogy lehet az, hogy este halvány pozitív a teszt, reggel negatív?

3

Segitséget szeretnék kérni, 12. napon 14 mm-es méhnyálkahártya jelent valamit? Sosem volt még ennyi, mensi előtt is csak 8 mm szokott lenni.

7

Megnéznétek a görbémet? A hétvégére nem várom.

Tegnap már feltettem ezt a kérdést, de akkor nem volt minden adat fenn. Most feltöltöttem. Mi volt az a két napos hőleesés? Mensikor mindig leesik jó pár nappal előtte, de itt most visszaugrott a hőm.

Várom válaszaitokat!

Köszönöm

3

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

2

Minden teszten van száradási csík?

http://kepfeltoltes.hu/view/131009/20131009_224233_www.kepfe..

8

10. 03. -án kellett volna megjönnie, 31 napos ciklusaim vannak, mindig pontos.10. 07. -én csináltam tesztet, negatív. Mikor érdemes köv. Tesztet csinálni? Sűrűn járok wc-re, hányinger, össze vissza eszem. (kov. Uborka vs paradicsomos káposzta+ isler.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!