Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy olyan, (84 db)

Olyan előfordulhat, hogy én előbb elmegyek szex közben, mint a barátom, és már nem fogom tovább bírni, hogy "bennem legyen"? (értendő tovább dugjon)

17 éves lány, eddig 2x szexeltem, mind 2x a barátom ment el előbb.

Legjobb válasz: Hát õõ... Én is általában érzékenyebb vagyok utána és nem mondanám, hogy fáj, de kellemetlen és mindig bennem van az, hogy "elmehetne már". Mondjuk én ezt elmondtam a páromnak és általában úgy idõzítünk, hogy ha én megvoltam, akkor egy fél perc és eltud menni õ is, ez nem okoz problémát. Olyan is volt, hogy õ nem bírta addig, amíg nekem jó lett volna, de ebbõl sem csinálunk problémát, tökéletesen elégedett vagyok vele! :)

Hát õõ... Én is általában érzékenyebb vagyok utána és nem mondanám, hogy fáj, de kellemetlen és mindig bennem van az, hogy "elmehetne már". Mondjuk én ezt elmondtam a páromnak és általában úgy idõzítünk, hogy ha én megvoltam, akkor egy fél perc és eltud menni õ is, ez nem okoz problémát. Olyan is volt, hogy õ nem bírta addig, amíg nekem jó lett volna, de ebbõl sem csinálunk problémát, tökéletesen elégedett vagyok vele! :)
Egyénenként változó, van, akinek nem gond, de nekem pl. nem túl kellemes, ha miután én elmentem, a páromnak még sokáig tart elélveznie, mert akkor már sokkal érzékenyebbé válok. De olyan is elõfordul, hogy még tart az orgazmus "utórezgése", így jól esik, ha folytatja (de ez csak akkor, ha nagyon nagyot élveztem) A srácnak be kell gyakorolnia, hogy egyrészt, képes legyen megvárni Téged, azaz ne durranjon el idõ elõtt, másrészt meg, hogy ha már Te elmentél, ne nyüstöljön utána sokáig. Összeszokás, figyelmesség kérdése, ha akarja, menni fog. Õ ment el "elõbb" - ezek szerint Neked is volt orgazmusod? Az a lényeg, onnantól már a kisebb feladat egészen összehangolódni. :)
A kérdező hozzászólása: nem volt még szex alatt orgazmusom... elég hirtelen elment, és én éreztem, hogy nekem még sok idõ kell, inkább nem erõszakoskodtam :D
Hova szeretnél menni szex közben?
Ha hamar elmegy, indítsd be még egy menetre. Amúgy te csak törekedj arra, hogy minél elõbb elmenj, az szokott a problémásabb lenni. Õt meg akárhogy is lefejheted, ha neked már kényelmetlen. Szerintem örülni fog minden újdonságnak...
A kérdező hozzászólása: nem megy el hamar... 20 percig kb bírja :D csak én nem tudok valahogy elmenni
Hát ez elõfordul a szexuális élet elején. Ha Neked nem jött össze, a minimum az, hogy akkor õ utána szépen kielégít Téged máshogy (kézzel, szájjal). Aktus közben meg lehet próbálni sok mindent, legyél Te fölül, próbálj rámozogni, próbáld úgy, hogy a csiklód is kapjon ingert, vagy nyúljon oda a csiklódhoz a párod aktus közben - sok önismeret kell a sikeres szexuális élethez, a partner részérõl meg elszántság és odafigyelés, és hogy ne legyen önzõ.

A munkáltatók mennyire ismerik el a levelezőn szerzett diplomát? Előfordulhat, hogy inkább olyat vesznek fel helyettem, aki nappalin végezte ugyanazt?

A 2. szakomat levelez?n szeretném csinálni, hogy a mostani (nappali) szakom befejezése után tudjak dolgozni.

Legjobb válasz: szerintem a levelezõnek annyi elõnye lehet, hogy még mielõtt lediplomáznál, talán már találsz is olyan munkahelyet, amit tudsz a suli mellett végezni, lehet hogy az elején nem magas beosztásban, de késõbb ha végeztél már ismernek a cégnél és valószínû, hogy nagyobb esélyekkel indulsz. vagy az ottani munkád által tapasztalatot és gyakorlatot szerzel, amibõl késõbb egy másik cégnél profitálni tudsz. legtöbb álláshirdetésben úgyis elõírják az egy-pár éves szakmai tapasztalatot. ezenkívül, lehet hogy levelezõn összesûrítik a tananyagot és kevesebb elméleti tudást kérnek.. de azért ha belegondolunk, sok nappalistól hallottuk már, hogy amiatt bosszankodnak, hogy felesleges dolgokat kell megtanulniuk. szóval.. szerintem nem hátrány, ha valaki ügyesen dolgozik mellette a karrierjén.

szerintem a levelezõnek annyi elõnye lehet, hogy még mielõtt lediplomáznál, talán már találsz is olyan munkahelyet, amit tudsz a suli mellett végezni, lehet hogy az elején nem magas beosztásban, de késõbb ha végeztél már ismernek a cégnél és valószínû, hogy nagyobb esélyekkel indulsz. vagy az ottani munkád által tapasztalatot és gyakorlatot szerzel, amibõl késõbb egy másik cégnél profitálni tudsz. legtöbb álláshirdetésben úgyis elõírják az egy-pár éves szakmai tapasztalatot. ezenkívül, lehet hogy levelezõn összesûrítik a tananyagot és kevesebb elméleti tudást kérnek.. de azért ha belegondolunk, sok nappalistól hallottuk már, hogy amiatt bosszankodnak, hogy felesleges dolgokat kell megtanulniuk. szóval.. szerintem nem hátrány, ha valaki ügyesen dolgozik mellette a karrierjén.
Tõlem kutya sem kérdezte soha, hogy nappalin vagy levelezõn végeztem-e. Soha nem volt hátrányom a levelezõbõl.
Nálunk most a suliban van pár embernek ütközése az órarendjében. kérelmezték, hogy az egyik tárgyat tanulhassák a levelezõsökkel, de nem engedik nekik, mondván, hogy "ott nem úgy tanítják, ahogy nappalin". állítólag sokkal kevesebb az anyag (nem fedi le az egész tárgyat). szóval lehet, hogy a munkáltatók is tudják ezt, hogy levelezõ "lazább" mint a nappali.
A kérdező hozzászólása: Ez melyik suli és szak?
ÓE-RKK
munkáltató nem is látja, hogy nappalis vagy levelezõs a diploma. pedig közel sem ér ugyanannyit.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat az elején az "Aki" nem kell. :)
Egyéni tanrendet nem szeretnék kérni? Azt ilyen okokra hivatkozva lehet igényelni a Tanulmányi Osztályon.
A kérdező hozzászólása: Egyéni tanrend? Utánánanézek!

Kaptam a gépemre egy olyan üzenetet hogy előfordulhat hogy szoftverhamisítás áldozatává váltam. Ez mit jelent és mit tegyek?

Kiírta hogy telepítenem kell egy fájlt,le is töltöttem,kiírta hogy telepítve és mikor folytatnám a műveletet akkor azt írja sikertelen és a figyelmeztető üzenet továbbra is itt van.Hogyan tovább?

Legjobb válasz: Vinném is szervízbe egy jó kis vírusírtásra. SOHA nem telepítünk semmit amirõl nem tudjuk hogy micsoda. Valószínûleg a géped már boldog vírusgazdává vált.

Vinném is szervízbe egy jó kis vírusírtásra. SOHA nem telepítünk semmit amirõl nem tudjuk hogy micsoda. Valószínûleg a géped már boldog vírusgazdává vált.
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam vírust, mert nagyon jó vírusírtóm van, egybõl jelez ha valamit észlel.Máskülönben nem töltöttem le semmi idegen anyagot.Tegnap még semmit nem írt ki, nem is töltöttem le semmit, ma reggel fogadott ez a figyelmeztetés.Tehát akkor mi a gond???
Mi írta ki?

Egy titkos helyen szült a cicánk de csak két picit, előfordulhat, hogy később szül még hozzá vagy létezik olyan, hogy csak kettő születik?

Legjobb válasz: Létezik, de nem ártana megnézetni orvossal, mert ha maradt benne (akár halott) kölyök, abba belepusztul.

Létezik, de nem ártana megnézetni orvossal, mert ha maradt benne (akár halott) kölyök, abba belepusztul.

Előfordulhat-e olyan, hogy azért látszik halványan a 2. csík, mert 15 mp-nél tovább tartottam a vizeletbe? Egy lépéses teszt az Almától, 25-ös. (Bocsi, ha buta kérdés, első gyermekvállalás. )

Legjobb válasz: Én nemvárt napján teszteltem, és halvány volt, de ott volt a 2. csík. Nekem sokáig nem is mutatta túl erõsen, de egyértelmû volt :-) Nem azon múlik, hogy meddig tartod a vizeletbe. Gratulálok!

Én nemvárt napján teszteltem, és halvány volt, de ott volt a 2. csík. Nekem sokáig nem is mutatta túl erõsen, de egyértelmû volt :-) Nem azon múlik, hogy meddig tartod a vizeletbe. Gratulálok!
Szerintem csak korán teszteltél még.Nekem is az elsõ teszt a nem várt utáni napon halvány volt.Rá 4 napra szép 2 csíkom lett:) Én a 3. babát várom.Gratulálok a babához:)
grat:)
A kérdező hozzászólása: 5 hetes vagyok. :) )
A kérdező hozzászólása: Vagy megyek dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Csináltam még egy tesztet. Ennél is iszonyatosan halvány a 2. csík, úgy mint az elsõnél. Pár nap múlva csinálok még egyet... :)
írj majd mindenképp mi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Arra gondoltam, hogy esetleg átázhatott és azért volt 2. csík. Hétvégén csinálok még egyet, akkor kiderül. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Mindenféleképpen csinálok pár nap múlva új tesztet, csak elõbb nem írtam. :) Gratulálok Neked is a 3.-hoz!!! :)
A kérdező hozzászólása: Missed ab lett a vége. :(

Olyan előfordulhat, hogy valakinek több, mint 2 hónapja van a nyakánál idegbecsípődése? 18F

És ha igen, az okozhat állandó fáradtságérzetet, nehézkesebb gondolkodást? Illetve hogyan lehet kezelni azt?

Legjobb válasz: Ha a csigolya elmozdult, akkor nem csak az ideg sérülhetett meg, hanem a nyaki csigolyák lyukaiban futó, fejet, agyat ellátó artéria is összenyomódhat. Ettõl lehet fáradtságérzet, és meglassulás. Menj el a háziorvoshoz, õ beutal ortopédiára, és ott készítenek röntgent, CT-t, ahogy õk jónak látják, aztán kiderül, hogy ez-e a probléma, és hogyan tovább.

Ha a csigolya elmozdult, akkor nem csak az ideg sérülhetett meg, hanem a nyaki csigolyák lyukaiban futó, fejet, agyat ellátó artéria is összenyomódhat. Ettõl lehet fáradtságérzet, és meglassulás. Menj el a háziorvoshoz, õ beutal ortopédiára, és ott készítenek röntgent, CT-t, ahogy õk jónak látják, aztán kiderül, hogy ez-e a probléma, és hogyan tovább.

Ha egy férfinek tetszik egy nő, akkor biztosan megpróbálja megszerezni vagy előfordulhat, hogy inkább mással jön össze? Létezik olyan, hogy egy férfi túl gyáva, hogy összejöjjön egy nővel és inkább a könnyebb prédára megy?

Legjobb válasz: Igen létezik, és azért mert ha jóban van a csajjal, akkor ezt az állapotot nem akarja elrontani. Ezért inkább összejön mással, hogy a kiszemelt csaj közelében maradhasson.

Igen létezik, és azért mert ha jóban van a csajjal, akkor ezt az állapotot nem akarja elrontani. Ezért inkább összejön mással, hogy a kiszemelt csaj közelében maradhasson.
mert amelyik lány nagyon tetszik(kiszemelt) nem merünk összejönni mert félünk hogy elbénázunk valamit és azért is mert a kiszemeltünk mellet sokkal nagyobb zavarba vagyunk mint egy közömbös lánnyal szembe
persze!!! mint például én
Azért a kérdésed lehetne egy picit konkrétabb, mert hidd el, hogy a "tetszik"-nek is vannak fokozatai, és a körülmények is számítanak. 1. Az elsõ triviális dolog, hogy hiába tetszik mondjuk Gizi, ha Julis még jobban bejön. (Ráadásul nem biztos, hogy Julis adja nehezebben magát!) 2. Hajnali órákban szórakozóhelyen, vagy egy stresszes idõszakban bárhol és bármikor simán elõfordul, hogy látok egy szép lányt, de se idõm/energiám/affinitásom nincs arra, hogy odamenjek hozzá, még akkor sem, ha egy bombázó... 3. Ha tetszik a lány, viszont õ tudtomra adta, hogy "nem", akkor nem fogok hülyét csinálni magamból. Az viszont szerintem hülyeség, hogy látok 2 lányt, az egyik egy bombanõ, a másik pedig átlagos, és az átlagosnál próbálkozok be elõször, mert a "szép úgyse akar". Ez hülyeség, ráadásul ugyanannyi erõfeszítést és bátorságot igényel odamenni bármelyik lányhoz, és inkább a "jobb prédára" lövöm el a puskaport. Az viszont fontos, hogy akkor, ha azonosak a körülmények (pl. mindkettõ lány egyedül ül a pultnál). Mert ha a szép lány egy 10 fõs bandában van és mindenkivel aktívan társalog, míg a másik csaj egyedül árválkodik, akkor már lehet, hogy valóban a B-terv lép életbe... 24F
szerintem a mai világban egyáltalán nem gáz ha lány teszi meg a kezdõ lökést, sõt imponáló nekem teljesen
Itt mifelénk még soha nem jártam úgy hogy 1lány tette volna meg a , , kezdõ lökést, ,
A kérdező hozzászólása: azért nem fejtettem ki jobban a körülményeket, mert nem egyszer fordult elõ hasonló helyzet velem és mindenhol mások voltak a körülmények, ezért próbáltam általánosságban megfogalmazni a kérdést. próbálom jobban megérteni ezeket a helyzeteket, hátha a jövõben tudnék változtatni a viselkedésemen, hogy számomra kedvezõen alakuljanak a dolgok. rengeteget segítettetek nekem! köszönöm! sajnos (vagy nem sajnos) ezen a téren kissé "maradi" vagyok, szeretem ha nekem udvarol egy srác és nem én neki. férfiasnak találom, ha odajön és õ kezdeményez. persze én is próbálok vele beszélgetést kezdeményezni vagy esetleg szemezni. de nagyon nehéz dolgom van. sajnos én vagyok az a lány, aki egy tíz fõs fiútársaság közepén ül és aktívan beszélget. valószínûleg ez lehet rémisztõ vagy nem tudom.
he te asszony te egy degenerált vagy teljesen nem normális azt se tudod mit akarsz eleinte normálisan válaszoltam de már felhúztad az agyad ha meg olyan menõ csaj vagy akkor nem csoda hogy megilyed a fiú, ha azt akarod hogy össze jöjjetek akkor mond el neki az érzéseidet!!!
A kérdező hozzászólása: dehogy vagyok menõ, csak túl sokat beszélek:)
nah akkor nagydumás vagy egy fiú szemében ugyanaz
A kérdező hozzászólása: hát sajnos állandóan jár a szám, nem nagyon tudok ezen változtatni :(
ezt én is észrevettem :)
Le lehet pontozni... De a gyávaság a fiúkra jellemzõ. A férfi attól (is) férfi, hogy legyõzi a félelmeit. (Én is voltam fiú, de felnõttem.) Hány éves vagy?
A #18-as (hosszú) válaszoló vagyok. Az nem baj, ha beszédes vagy, sõt sokkal jobb, mintha csak ülnél és néznél ki a fejedbõl és csak akkor löksz pár 2-3 szavas mondatot, ha kérdeznek. Az se baj, ha elvárod, hogy a srác tegye meg az 1. lépést (de egy kis szemezéssel vagy mosollyal "segíthetsz" neki). Úgy viszont kb. 0, 0001%, hogy egy hapsi be fog próbálkozni nálad, ha egy 10 fõs fiúbanda közepén ülsz és közben lököd nekik a sódert. Eleve ha belegondolsz a szituációba, akkor világos lenne számodra, hogy lehetetlen így kezdeményezni. Már a megszólítás is necces, mert szegény hapsi vagy félbeszakít, vagy pedig áll a banda szélén, mint [email protected] a lagziban és vár, hogy végre a mondandót végére érj és közben pedig 11-en néznek rá furcsán, hogy "mit akar itt ez a szerencsétlen". Utána pedig rajtad kívül még illene bemutatkoznia még 10 hapsinak, különben mekkora bunkónak tartanák. És ezután még valahogy kötetlenül el kellene beszélgetnie veled, miközben 10 fõs vadidegen közönség figyel, akik ráadásul nem is örülnek annak, hogy a "tárasaság közepét" próbálják kivonni a társaságból. Mellesleg, azt se hiszem, hogy te is felszabadultan flörtölgetnél egy odaült idegennel, miközben 10 ismerõsöd bámul. Elég életszerûtlen a szitu. Ráadásul, gondolj csak bele, hogy mennyire kiábrándító lenne neked is, ha kiszúrnál valahol egy neked nagyon tetszõ férfit, majd az leül egy 10 fõs csajbandához és elkezd velük jópofizni és még arra se vennél mérget, hogy valamelyik mellette ülõ nem a barátnõje... Na, ez fordítva is mûködik. Arra se várj, hogy a bandából be fog próbálkozni valaki, mert egyrészt "házi nyúlra nem lövünk", másrészt pedig akkor gondolom, hogy még évekig fogják emlegetni a "haverok". Amúgy is gondolom, hogy már inkább a "barát-zónában" vannak a csoport tagjai, vagyis nem sok esélyük lenne. Rövidre zárva, ha hapsit akarsz fogni, akkor a barátnõkkel mozdulj ki, mint ahogy minden "normális" lány csinálja, különben magadra vess.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a sok választ! érdekes és elgondolkodtató dolgokat írtatok. meglepõdtem, hogy ennyi különbözõ vélemény van ebben a témában. igyekszem majd kipróbálni egy-két tanácsot, hátha több sikerrel járok. egyébként 24 éves vagyok. szoktam a barátnõimmel is különbözõ helyekre mászkálni, nem csak a fiútársaság közepén ülök, csak ugye akkor meg állítólag az a gond, hogy sok a lány körülöttem. legalábbis volt olyan férfi ismerõsöm, aki ezt kifogásolta. sajnos nem tudom, hogy mi a megoldás, de hiszem, hogy próbálkozni kell (és ha érdemes, akkor változtatni)és bízni a vakszerencsében:) én is úgy gondolom, hogy egy férfi igenis küzdje le a félelmét és lépjen, de emellett a lánynak egyértelmû (de nem nyomulós) jeleket kell küldenie. fogalmam sincs, hogy miért alakult úgy, hogy a manapság a féfiak és a nõk nem értik a jeleket és piszkosul félnek a másik nemtõl. tényleg köszönöm a válaszokat!
Kedves kérdezõ, ez elgondolkodtató kérdés, és lélekbe tipró, eszembe jutott minden dolog amit eddig megbántam, mostanság már a lányok irányítanak mindent, most így ahogy belegondolok 1x élünk...
A kérdező hozzászólása: értem. csak ugye ott van az a "szokás", hogy meg kell várni, hogy a fiú tegye meg az elsõ lépést. meg ugye azért nem esik jól az embernek, ha mással látja a srácot.
A kérdező hozzászólása: és azt megkérdezhetem, hogy miért?
vagy akár én.
A kérdező hozzászólása: jaj:( ez azért elég szomorú. én azt hittem, ha egy férfi akar egy nõt, akkor megszerzi. ezek szerint nem? köszönöm, hogy válaszoltatok. ha úgy gondoljátok, kifejtenétek, hogy miért döntöttetek úgy, hogy nem akartak összejönni a kiszemelt lánnyal?
2. válaszoló vagyok. én a pofára eséstõl félek meg a visszautasítástól leginkább többnyire olyan bnõim voltak akikben biztos voltam hogy összejön mert, pl õ próbálkozott be úgymond.
A kérdező hozzászólása: én nem gondoltam, hogy ennyi félelem van a srácokban :/ tehát a félelem felülírja a vonzalmat szerintetek?
aha felül tudja simán!!! én is sokszor voltam ebbe a cipõbe hogy összetudtam vlna jönni azzal a lánnyal akit kiszemeltem , mindig el is terveztem hogy milyen témát hozok fel vagy hogy mikor smárolom le de nem mertem utólag meg mindig bántam az egészet
A kérdező hozzászólása: és inkább összejöttök egy olyan lánnyal aki kevésbé tetszik?
bizony felül tudja írni a vonzalmat
vagy összejössz egy olyan lánnyal akinél biztos a siker, igen.sajnos ez van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és a kiszemelt lány tudna úgy viselkedni, hogy mégis nála próbálkozzatok? vagy eleve esélye sincs?
nyilván tudna úgy viselkedni persze.ha látom rajta hogy mondjuk kölcsönös a vonzalom akkor belemernék én vágni személy szerint, csak akkor nem, ha látom, hogy számomra elérhetetlen vagy annak tûnik legalábbis
tudna úgy viselkedni csak akkor, ha elmondaná a lány hogy mit érez a fiú iránt legalábbis nálam így lenne
Én annál a csajnál akarok jó lenni, aki bejön nekem.Meg is lepõdtem a válaszokon.Egy ismeretlen lányhoz a legjobb odamenni, mert 0ról megszerettethetem magam vele valamilyen szinten, egy kis figyelmességgel, egy kis kedvességgel, és egy kis humorérzékkel :) És igen, én egy ideig túl gyáva voltam, hogy ne merjek odamenni, de rájöttem, hogy sokkal többet nyerhetek(esetleg egy kapcsolatot, barátnõt), mint amennyit veszthetek vele.

Olyan előfordulhat, hogy a teszt pozitívat mutat, és mégsem vagyok terhes?

Legjobb válasz: "Téves" pozitív teszt azoknál szokott elõfordulni, akik a menstruáció elõtt, vagy a kimaradó (majd rendesen megjövõ)menstruáció elsõ napjaiban tesztelnek. Sajnos elõfordul, hogy egy többnyire beágyazódott petesejt mégsem tapad meg rendesen és a mensi elõtt még pozitív teszt téved, mert nincs megmaradó terhesség. Ezért sem szerencsés mensi elõtt tesztelni, mert a babára váró nõ hatalmasat csalódik, ha mégsem marad terhes. A másik eset a a méhen kívüli terhesség, ami okozhat ilyen galibákat.

"Téves" pozitív teszt azoknál szokott elõfordulni, akik a menstruáció elõtt, vagy a kimaradó (majd rendesen megjövõ)menstruáció elsõ napjaiban tesztelnek. Sajnos elõfordul, hogy egy többnyire beágyazódott petesejt mégsem tapad meg rendesen és a mensi elõtt még pozitív teszt téved, mert nincs megmaradó terhesség. Ezért sem szerencsés mensi elõtt tesztelni, mert a babára váró nõ hatalmasat csalódik, ha mégsem marad terhes. A másik eset a a méhen kívüli terhesség, ami okozhat ilyen galibákat.
Szia, ritkább a éves pozitív, mint a téves negatív! Mi óta késik?
téves"", bocsi lemaradt a t :)
(elsõ vagyok) Ha nincs vérzés, akkor szerintem minden rendben van, ha gondolod csinálj még-egy tesztet hogy megnyugodj! Boldog babavárást!
Nekem nemvárt után 1.5 hétre pozi teszt.4 nap múlva megjött.Elmentem dokihoz, aki cisztát talált.Szerinte a cisztától lett pozi tesztem.Hát nem tudom....
Illetve lehet a teszt hibájából is. Esetleg elázott és száradási csík van rajta. Sokan a szellemcsíkot is pozinak vélik!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! még nem teszteltem, de már 1-2 napja késik. majd valamelyik nap veszek egyet, mert minél késõbb csinálom, annál biztosabb az eredmény.

1 hete volt meg a vérzésem és ma olyan érzésem volt minta ha meg akarna jönni és egy csepp vér volt is elöfordulhat hogy most ágyazodott be a kis csöppség?

Legjobb válasz: nem,keptelenseg mert 2 hettel menstruacio utan es elott van ovulacio elvileg,szoval nem lehetsz terhes!!de nyugi,csak varj meg egy hetet,es addig kemenyen edzetek a paroddal :D es ha tuti teherbe akarsz esni,akkor menj fel gyertya allasba mikor vegeztetek kb 10 percre kivanom hogy sikeruljon :)

nem, keptelenseg mert 2 hettel menstruacio utan es elott van ovulacio elvileg, szoval nem lehetsz terhes!!de nyugi, csak varj meg egy hetet, es addig kemenyen edzetek a paroddal :D es ha tuti teherbe akarsz esni, akkor menj fel gyertya allasba mikor vegeztetek kb 10 percre kivanom hogy sikeruljon :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!