Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy nem akarok (11 db)

Ha egy srác (17) még nem akar senkivel sem járni, előfordulhat, hogy egy lány, aki amúgy tetszik neki, addig jár a nyakára, hogy mégis lesz valami?

Hogyan hódítsam meg a fiút, ha nincs senkije de fél egy kapcsolattól?(talán éretlen is)

Legjobb válasz: NE járj a nyakára! Csak megutáltatod magad. Inkább legyél haver. Jó haver, még jobb haver ;) Ne sürgesd, hagyd, had menjen a dolog az õ tempójában. Ha tényleg tetszel neki és valójában a lányokra bukik biztos fog lépni, de adj neki idõt. Az is lehet, hogy csak nem akar megbántani, mert tudja, hogy tetszik neked és valójában nem jössz be neki.

NE járj a nyakára! Csak megutáltatod magad. Inkább legyél haver. Jó haver, még jobb haver ;) Ne sürgesd, hagyd, had menjen a dolog az õ tempójában. Ha tényleg tetszel neki és valójában a lányokra bukik biztos fog lépni, de adj neki idõt. Az is lehet, hogy csak nem akar megbántani, mert tudja, hogy tetszik neked és valójában nem jössz be neki.
hol vannak ilyen lányok akik szeretnek fiúkat meghódítani? rám csak minden lány bámul mint borjú az új kapura, de senki nem jön oda. (sajna én sem mivel beszari vagyok)
Kérdezd meg, hogy mi a véleménye rólad ;) Aztán esetleg arról is érdeklõdhetsz, hogy mikor döntene úgy, hogy közelebbi ismeretséget köt egy lánnyal, mert akkor te is úgy terveznél, hogy az idõtájt szabaddá teszed magad :D
A kérdező hozzászólása: Nem, csak arra, hogy egy másik lánnyal mi a helyzet, azt mondta, csak barátok.
Akkor bizony sanszos a dolog :) Rá még nem kérdeztél, igaz?
A kérdező hozzászólása: Más lányokkal nincs zavarban. (osztálytársak vagyunk)
Lehet csak azért van zavarban, mert csaj vagy. Megfigyelted, hogy más lányokkal hogy viselkedik?
A kérdező hozzászólása: Haverok vagyunk és õ kezdte a barátkozást. A jelekbõl (zavarban van, néz) úgy veszem le, tetszhetek neki. (?)
Vagy addig jár a nyakára, hogy végképp nem akar majd semmit tõle!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :)

Az előfordulhat hogy valaki 15 évesen depressziós? Mert én szerintem az vagyok. Szinte semmihez sincs kedvem, gyakran sírok.. Stb. De orvoshoz nem akarok menni. Az orvoson kivül milyen megoldás létezik?

Legjobb válasz: Szia.én is szenvedtem depresszióban rossz családi háttér miatt,és mert különcnek és kirekesztettnek éreztem magam. rengeteg verset írtam, persze negatívakat.aztán megismertem a páromat, aki 10 évvel idõsebb nálam, és egyre jobban rájöttem, hogy "gyerekes"dolgok miatt estem letargiába.gondolj csak bele egy néger nõ helyzetébe, aki nem tud élelmet adni a gyerekeinek, mégsem eshet depresszióba,mert ha csak siratná magát, éhen halnának.próbálj meg olyan barátokat találni,vagy legalábbis olyan embereket, akiknek pozitív a hozzáállásuk az élethez.én már sikeresen"kinõttem" ezeket a korszakokat, az a lényeg,hogy legyen mindig valami,ami motivál, pl.hogy jól tanulj, de ne azért,hogy felvegyenek ide-oda,mert ez a mai világban nem biztos, hanem akkor azért,hogy ha a kisgyereked megkérdezi,hogy mitõl megy az autó,tudj neki válaszolni, és ne érezd hülyének magad. na, a lényeg a lényeg, csak pozitívan,mint az Unicum! :)

Szia.én is szenvedtem depresszióban rossz családi háttér miatt, és mert különcnek és kirekesztettnek éreztem magam. rengeteg verset írtam, persze negatívakat.aztán megismertem a páromat, aki 10 évvel idõsebb nálam, és egyre jobban rájöttem, hogy "gyerekes"dolgok miatt estem letargiába.gondolj csak bele egy néger nõ helyzetébe, aki nem tud élelmet adni a gyerekeinek, mégsem eshet depresszióba, mert ha csak siratná magát, éhen halnának.próbálj meg olyan barátokat találni, vagy legalábbis olyan embereket, akiknek pozitív a hozzáállásuk az élethez.én már sikeresen"kinõttem" ezeket a korszakokat, az a lényeg, hogy legyen mindig valami, ami motivál, pl.hogy jól tanulj, de ne azért, hogy felvegyenek ide-oda, mert ez a mai világban nem biztos, hanem akkor azért, hogy ha a kisgyereked megkérdezi, hogy mitõl megy az autó, tudj neki válaszolni, és ne érezd hülyének magad. na, a lényeg a lényeg, csak pozitívan, mint az Unicum! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!:) )
Szia. Nekem 15 éves koromtól olyan 18-19 éves koromig nagyon szélsõséges hangulatingadozásaim voltak. Voltam dokinál is. Nálam még görcsös migrén is társult a dologhoz, aminek persze nem tudták megállapítani az okát. Egy ismerõsöm sokat sírt és nem gyógyszert javasoltak neki, hanem teakeveréket. Mostmár nem sír annyit és sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Szerintem a patikában, drogériában lehet kapni, de a DM-ben is ilyen gyógyteákat. Jobb mint a nyugtató, mert arra nagyon könnyen rászokik az ember. Nekem nagyon sokat segített még a lelkem helyrerakásában a jóga, vagy csak egy kicsit elvonultan relaxálni. Kitartás és minden jót, hamar túl leszel ezen az idõszakon...:-)
Barátok, barátok, barátok! Mindenképpen fordulj a barátaidhoz, ha nincsenek, akkor a szimpla ismerõseid közül próbálj meg beszélni valakivel. De amúgy 15 évesen népbetegség a depresszió, szerintem minden 3. fiatal az, annyi idõsen.
én is felfedezek magamban ilyen depressziójellegû tünetket, csak én 16 éves vgagyok...szerintme is ez nagon gyakori, megoldás: szabad levegõ, pihenés, és most h nyr van bulik és strand:) ;):P

Amikor tüzelés előtt van a kutyusom és még nem tüzelt sohase előfordulhat olyan hogy amikor egy kant meglát oda akar menni, és hiába mondom hogy nem (kutyafuttatón) akkor is oda megy. (és eddig csak rászoltam visszajött?

előfordol ho tényleg 1. tüzelése előtt van?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, tüzelés elõtt, alatt, utána, a behívásra a kutyának reagálnia kell. ha nem így van, jócskán dolgoznod kell még a nevelésén.

Teljesen mindegy, tüzelés elõtt, alatt, utána, a behívásra a kutyának reagálnia kell. ha nem így van, jócskán dolgoznod kell még a nevelésén.
Igen, elõfordul...nagyon gyakran. Ez az egyik érv az ivartalanítás mellett....
A kérdező hozzászólása: mindenképpen akar juk ivartalanítani
Ez egy rendes tag. Elment már vizsgálatra, megcsinálta már a hivatalos HIV tesztet?
igen, olyan elõfordulhat a börtönben, mert ott az erõsebb mindig megdugja a kicsit és ezáltal terjed a dolog, de azért ez egy rendes húzás tõle. :) bár nm tudom mért ült, de azért vigyázz vele!!!
2 Nem kerül pénzbe, Tb-re megy. Bebattyog a VIII.Mária utcai Bõr-és nemi klinikára, és megcsináltatja.Eredmény: 1 hét múlva(legalábbis réges régen igy volt).
Mint már elhangzott, a vizsgálat INGYEN van. Tehát a pénz hiánya nem lehet kifogás.
A kérdező hozzászólása: Debrecenben hol csinálnak ilyen vizsgálatot? És mi kell hozzá?
A kérdező hozzászólása: Miért számít, hogy miért ült?
Miért ült?
Jelentkezzen önkéntes véradónak, ott minden vizsgálatot elvégeznek "tök ingyér", és még fizetnek is neki kajajegyek formájában. Ha valami gáz van a vérével, értesítik.
5 Akkor szerintem baráti maradhat a kapcsolat a két ember között.
A kérdező hozzászólása: És ha az akkor mi lesz? El fog hagyni?
A kérdező hozzászólása: Még nem mert nincs még annyi pénze, hogy megcsináltassa.
Kedves kérdezõ, te tényleg hülye vagy vagy csak teszed magad? Azt írtad, hogy a vizsgálatra nincs pénz. Ezt megértem. Még a délelõtt javasoltam, hogy menjen el önkéntes véradónak. Egyszeri alkalom, ha többet nem akar menni, nem kötelezõ. Ott véradás után minden vizsgálatot elvégeznek a vérével. Nézzetek utána, hol van Debrecenben a vérközpont. Ha csak nem vérszegény, nem alultáplált, és persze nincs fertõzõ betegsége, bárki lehet véradó. Nem hogy nem kerül semmibe, még fizetnek is érte, nem pénzt, hanem értékjegyet, amit utána levásárolhatsz. Ha kiderül, hogy valamilyen fertõzõ betegsége van, hidd el, azonnal értesítenek. Kötelességük. Kielégítõ volt a válasz, vagy holnap meg fogod megint kérdezni ugyanezt? Persze mindezeket a vizsgálatokat elvégzik véradás nélkül is, de akkor már fizetned kell érte, és bizony nem olcsó mulatság.

Előfordulhat hogy annyira NEM akarok babát, hogy mégis terhességi tüneteket produkálok?

már van egy 2 éves kislányunk,védekeztünk óvszerrel de kiszakadt és utána engedtünk bele vizet és pici lyukak voltak az oldalán és onnan spriccelt ki a víz. előfordulhatott hogy bejutottak a spermák, pedig aktus után férjem kihúzta egyből..utána jöttünk rá mi történt. ennek 1 hete épp peteéréskor,, azóta se éjjelem se nappalom. 1-2 napja fura tüneteim vannak amiket úgy érzem bebeszélek magamnak: -hányingerem van -ki van durranva az ér mindkét cicimen -folyamatosan görcsölget a hasam -kifordul a kaja a számból már nem bírok magammal , szerintem lehetetlen hogy terhes legyek de én már mindent beképzelek annyira parázok. pár nap van még a mensziig.. lehet hogy csak bemesélem magamnak a félelemtől?. tudom csináljak tesztet, de annyira ideges vagyok !!

Legjobb válasz: Az bizti a tüneteid nagy része parázás miatt van.Holnap reggel vegyél 1 tesztet.

Az bizti a tüneteid nagy része parázás miatt van.Holnap reggel vegyél 1 tesztet.
A kérdező hozzászólása: az biztos hogy veszek és megcsinálom de tuti negatív lenne a menszim még csak 2-3-4 körülre esélyes.
Ez velem is elõfordult, de mindig csak gerjesztettem magamban a tüneteket. Bár azt, hogy a melleiden az erek elõjöjjenek, azt bebeszélni annyira nem lehet, az tény, bár mensi elõtt vagy 1 héttel, szóval az már attól is lehet.
Ami az idegesség hatására bekövetkezhet: hányinger, kifordul a kaja a szádból, ill. görcsök. A cicid szerintem ilyen hamar nem durranna ki, hiszen elvileg még a beágyazódás sem érne véget (csak most kezdõdne) ilyenkor. A magas progeszteronszint viszont produkálhat hasonló tüneteket. Nekem az elõzõ havi mensim elõtt másfél héttel már úgy feszült és fájt a mellem, hogy már érintésre is baromi érzékenyek voltak. 1 hét múlva azért tesztelj a biztonság kedvéért.

Előfordulhat, hogy a pattanásra kent fogkrém nem tesz jót? Most akarom kipróbálni először. Mire figyeljek?

Legjobb válasz: Arra hogy ne vidd túlzásba mert átesel a ló túloldalára és leszedi a fejedrõl az összes bõrt.Akkor meg kened a hidratálóval és kezdõdik minden elõrõl.NEkem a miss sporty anti-baci alapozó vitte le rendesen most .Én is próbálkoztam fogkrémmel és rá is csesztem!

Arra hogy ne vidd túlzásba mert átesel a ló túloldalára és leszedi a fejedrõl az összes bõrt.Akkor meg kened a hidratálóval és kezdõdik minden elõrõl.NEkem a miss sporty anti-baci alapozó vitte le rendesen most .Én is próbálkoztam fogkrémmel és rá is csesztem!
Szerintem ne tegyél rá fogkrémet, én is úgy hallottam, hogy többet árt, mint használ. Ha mindenképpen házi praktikákkal akarod eltöntetni, akkor válaszd inkább a fokhagymát. Zúzd össze, és picit pöttyints belõle a pattira. Amúgy ha teheted, akkor vegyél speciális pattanáseltüntetõ gélt. A Clean&Clear-nek is van ilyenje, meg pl a Garnier-nek is. Pár óra alatt tényleg látható a javulás. Ilyen szereknél, meg a házi cuccoknál is arra kell figyelni, hogy tényleg csak a pattanásra tegyél, mert nagyon szárítják a bõrt.
MOndjuk nem mindegy hogy hol vannak.Ha pl az állad meg a szád körül van egyértelmû hormonális zavar amin a pattanástalanító nem nagyon segít.
háát, igazából nekem a gyári cuccok a hatástalanok, használtam mindenfélét, a legdrágábbakat is, és kiszárították a bõröm. a bõrgyógyászom mondta, hogy olyan a bõröm, hogy felül zsíros az igaz, de mélyebben meg száraz. gyûmölcssavas hámlasztást javasolt, de még nem volt idõm elmenni:s a fogkrémmel nincs semmi baj, ha akkora gyilkos cucc lenne, sokaknak már nem lenne hám az arcán, csak ilyen rózsaszín szövetek borítanák:)

Előfordulhat, hogy a menstruáció közbeni szex miatt nem nagyon akar elmúlni a mensim?

1 hete jött meg a mensim. 5. nap amikor azt hittem már nincs semmi, lefeküdtem a barátommal, majd szex közben ismét elkezdtem vérezni :S

Legjobb válasz: Nem higiénikus a menstruáció alatti szex, val.szeg fertõzés keletkezett, fordulj orvoshoz.

Nem higiénikus a menstruáció alatti szex, val.szeg fertõzés keletkezett, fordulj orvoshoz.
Ezen ne aggódj semmit. Nekem is volt olyan hogy már alig volt és szexeltem, de utána aztán niagara, véreztem elég rendesen. Biztos valamiért azért lehet mert ott bennt megpiszkálják a pasik az izéjükkel.
A kérdező hozzászólása: Igen valóban tudom, hogy nem valami higiénikus a mensi alatti szex, de mint már mondtam azt hittem elmúlt, egész nap nem volt semmi és mikor együtt voltunk egybõl elkezdtem vérezni. És másnap is ugyanígy
ne csinálj belole problémát, hogy higénikus vagy sem, van akinek éppen hogy akkor esik a legjobban. ezt már tobbtol is hallottam.lehet, hogy a ciklusod kissé tovább tart, ez fiatalonál nem ritka, nekem is volt , hogy hét-nyolc napig is eltartott, kulonosen, ha meg voltam fázva

Barátom előfordulhat hogy azért nem érti meg h néha szünetet akarok mert teljesen belém van bolondulva?

Úgy értem hogy ? teljesen fülig szerelmes belém és ezért nem akarja megérteni hogy kéne néha egy kis szünet? Nem hiszi el egyszer?en hogy megunnám ?t. Én is szeretem ?t szerelemb?l, köt?dök, ragaszkodok hozzá, hiányzik ha elmegy, nem cserélném le senki másra, de mégsincs elöttem a rózsaszín köd úgy mint elötte. 11 hónapja vagyunk együtt. elfog majd neki múlni ez az érzés és ? is fog majd úgy gondolkodni mint én és úgy érezni?

Legjobb válasz: Nézd...ez egy ilyen dolog.Az én barátom is ilyen volt az elején...(3 éve együtt vagyunk)Folyton folyvást a nyakamon volt..ami persze terhelõ...megértem.El fog mulni nála is ez a rózsaszín köd idõvel.Addig pedig bíztasd,hogy csak õt szereted és nem kell senki más.Mondd neki el,hogy a barátnõiddel szeretnél lenni...vagy elmenni vásárolni...vagy csak egyedûl kell lenned..mindenkinel kell magánszféra...majd idõvel megérti.Csak kitartás.

Nézd...ez egy ilyen dolog.Az én barátom is ilyen volt az elején...(3 éve együtt vagyunk)Folyton folyvást a nyakamon volt..ami persze terhelõ...megértem.El fog mulni nála is ez a rózsaszín köd idõvel.Addig pedig bíztasd, hogy csak õt szereted és nem kell senki más.Mondd neki el, hogy a barátnõiddel szeretnél lenni...vagy elmenni vásárolni...vagy csak egyedûl kell lenned..mindenkinel kell magánszféra...majd idõvel megérti.Csak kitartás.
Ez de szomorú... Legyél belé szerelmes újra. Próbáld meg földobni a kapcsolatodat vele. Amúgy én is hasonló cipõben járok és eszméletlenül sz*r érzés amikor azt mondja a barátnõm hogy nem akar velem találkozni. Ne csináld ezt a pároddal.

Előfordulhat, hogy a tetoválásaim miatt nem igazán akarnak tőlem valamit?

Legjobb válasz: keress nagyképû csajokat, azoknak bejönnek a tetkós srácok

keress nagyképû csajokat, azoknak bejönnek a tetkós srácok
Inkább azt mondanám, hogy a zsák megtalálja a foltját.
Akinek nincs tattoo-ja, azoknak a többsége idegenkedik tõle. De ettõl még lehet annyira megnyerõ valakinek a személyisége, hogy ez ne legyen akadály. Gyõzd meg azt, aki tetszik. :)

Előfordulhat, hogy azért nem akarok mindig vele csókolózni, mert "kellemetlen" a száj szaga?

Mit tegyek ellene? Hogy mondjam meg neki? Az a furcsa, hogy reggel még semmi gáz... és ahogy telik a nap annál jobban érz?dik. Ha eszik vmit vagy adok rágót neki vagy akármit akkor nagyjából elveszi, de nem tömhetem mindig a fejét:S Segítsetek. Nem tudom megmondani neki, mert megsért?dik:S

Legjobb válasz: Beszéld meg vele... nincs jobb megoldás.

Beszéld meg vele... nincs jobb megoldás.
Beszélni kell vele. Nem azt kell mondani, hogy hé, büdös a szád, hanem hogy kellemetlen a lehellete, és mindjárt nem hangzik olyan kegyetlenül.
nme tehetsz mást, meg kell neki mondanod!!! ha szeret, akkor nem sértõdik meg, mert igazad van
:) Szegény Te! Én már csak ennyit tudok mondni! :)
A kérdező hozzászólása: rágózni is akkor rágózik, ha a szájába nyomok egyet:D de akkor mindig azzal jön, h: "miaz büdös a szám?":D
Én úgy tudom, hogy a rossz fogak is okozhatják! Szóval cipeld el magaddal fogorvoshoz! Megkérhetnéd, hogy kísérjen el, aztán ha ott vagytok, felvetheted neki, hogy nézesse meg õ is a fogait! :) Magától nem szokott rágózni? Mert míg suliban vagytok, az is megoldást jelenthetne, otthon pedig fogmosás! Jobb ötletem nincs.
Dehogynem! Vigyen magával fogkefét, és 2 óránként mosson fogat. De talán egy orvos is segíthet. Lehet, hogy a gyomrával van valami.
A kérdező hozzászólása: Köszike. Kb fél éve szokott le a cigirõl... az nem lehet?:D Amúgy minden nap mos fogat azzal nincs gond, de szinte mindig amikor bemegyünk suliba bemegy elsõ órára aztán szünetbe meg már érzem, h vmi nem stimmel... aztán ez megy nap végéig. kezd már kicsit zavarni. konkrétan meg nem akarom neki megmondani, mert kicsit sértõdékeny típus és hát nem lenne valami jó, ha megsértõdne, mert mondjuk szerintem úgysem tud vele mit csinálni.
Igen... "beszeld meg Vele" de hogyan? Ez itt a kerdes. Nalunk nincs ilyen problema... de en elegge ugyelek erre mondhatni "fogmoso" maniam van... de nem ez miatt hanem alappol. Szoval engem alapvetoen zavar hogy ha mondjuk akkor kozeledik felem a parom amikor eppen csak elragtam valamit... akarmit, legyen az pl. egy kis csoki miutan meg nem mostam meg nem mostam meg a fogam... es lenyegeben mar nincs ott csak kisse erzem... es teljesen normalis hogy ha masokat ez nem zavar de engem zavar. Es akkor mindig mondom hogy: "nee... ne most mar... mindjart kiszaladok fogat mosni... csak par perce nyeltem le az utso falatot." Es nem maszik ettol a falra hanem mar O is kezd raszokni :) Ebbol tudni fogja hogy Neked ez milyen fontos de megsem kell kellemetlen szituacioba bonyolodnotok. De az is lehet hogy valami emesztesi problemabol kifolyolag van szaj szaga es akkor ez nem megoldas. Hogy ha ettol megoldodik akkor megsem az volt a bibi, ha nem... akkor meg... irj ujra es akkor majd kiotlunk valamit mert most arra nincs normalis valaszom ;) De remelem hogy megoldodik a szitu...
Lehet fogaktól, de gyomorszáj rossz záródásától is. Mindenképpen beszéld meg vele finoman.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!