Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy nem (285 db)

Előfordulhat, hogy nem tudnak fogadni egy kórházban, ha megindul a szülés?

Fogadott orvosom van a bp-i Szent Imre kórházban. Az állandó lakcímem azonban vidéki, mert új építés? ház révén még nem tudunk bejelentkezni az új lakásunkba. Lehet ebb?l olyan gubanc a szüléskor, hogy pl. nem fogadnak?

Legjobb válasz: Nem! Ott fogsz szulni, ahol a fogadott dokid van! Mikor megindul, hivd fel, de mikor beersz, a korhaz magatol is felhivja, ha nem vagy benne biztos az ejszaka kozepen, h felkeltsd-e, ez mar az-e, a korhazban meg tudjak mondani, h szulsz-e vagy csak vaklarma, ne legyen az, de ilyen is elofordulhat. Szoval a korhaz, mikor beersz, es szules lesz, hivja a fogadott dokid.

Nem! Ott fogsz szulni, ahol a fogadott dokid van! Mikor megindul, hivd fel, de mikor beersz, a korhaz magatol is felhivja, ha nem vagy benne biztos az ejszaka kozepen, h felkeltsd-e, ez mar az-e, a korhazban meg tudjak mondani, h szulsz-e vagy csak vaklarma, ne legyen az, de ilyen is elofordulhat. Szoval a korhaz, mikor beersz, es szules lesz, hivja a fogadott dokid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató választ.
Amúgy bmelyik khban szülhetsz.Ahova bemész, hogy megindult a szülés és tényleg akció van, aott meg is születnek.Ne aggódj!Szerencsére a magyar egészségügy még nem süllyedt ennyire mélyre.
Mégha nem ott van a fogadott orvosod és nem is oda tartozol, akkor is fogadniuk kell. A szülés levezetése ugyanis sürgõsségi ellátásnak számít, ezért sehonnan nem küldhetnek el.

Ha valakinek a terheléses cukor (0-120p) vizsgálat teljesen jó, még lehet hogy cukorbeteg? Előfordulhat, hogy nem minden esetben van magas érték? Nekem 0 és 120 percnél nézték, de olvastam 0, 60 és 120 percesről is. Vajon melyik a pontosabb?

Legjobb válasz: Nekem 0 és 120p eset néztek és bizony magas lett a 120p így terhességi cukrot állapítottak meg, így diéta lett. Szerintem mindegy, hogy néznek még egy 60p is közben. Szerintem, ha valakinek volt már gondja a cukrával akkor néznek 60p. Nekem szülés után, mikor ismételni kellett, hogy vissza ment-e a cukrom akkor nézték 0-60-120p-re. Amúgy ha a 0 és a 120p jó akkor miért lenne probléma?????? Ezért nézik ezt, hogy ha éhgyomorra jó meg visszamegy egy 75g glükóz után a cukrod normálisra tuti semmi bajod.

Nekem 0 és 120p eset néztek és bizony magas lett a 120p így terhességi cukrot állapítottak meg, így diéta lett. Szerintem mindegy, hogy néznek még egy 60p is közben. Szerintem, ha valakinek volt már gondja a cukrával akkor néznek 60p. Nekem szülés után, mikor ismételni kellett, hogy vissza ment-e a cukrom akkor nézték 0-60-120p-re. Amúgy ha a 0 és a 120p jó akkor miért lenne probléma?????? Ezért nézik ezt, hogy ha éhgyomorra jó meg visszamegy egy 75g glükóz után a cukrod normálisra tuti semmi bajod.
Bocsi, lemaradt, ha pl a családba van cukorbeteg stb, akkor esetleg késõbb lehet megnézik mégegyszer. De ha nem vagy terhességi cukros akkor sem árt figyelni mit eszel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Sajnos van a családban cukorbeteg. És van egy csomó bizonytalan tünetem: hasfájás, gyomorfájás, viszketés, torokszárazság, visszatérõ hüvelyi és húgyuti gyulladások, erõs puffadás, bõrproblémák stb. Alul-felül tükröztek, nõdoki és urológus egyéb problémát nem talált. A nõgyógyásznak jutott eszébe, hogy esetleg cukor lehet, de a terhelés- mint írtam-jó lett.
ugyan nem terhesség miatt, de nekem néztek 60 p-t is és az magas lett (11 feletti), bár még nem tudom, hogy ez jelent-e majd valamit (pl. cukorbetegséget)
A kérdező hozzászólása: Úgy érted, hogy csak a 60 perces lett magas, az éhgyomri és a 120p nem?
A kérdező hozzászólása: Lehet, nem voltam világos az elején BOCS! Én nem terhes, hanem terheléses cukor vizsgálaton voltam. Persze terhes is mehet terheléses cukor vizsgálatra, de én nem vagyok az.

Ha a mai, 14. napon 18 mm-es a tüsző, akkor mennyi az esély rá, hogy meg is reped? Vagy előfordulhat, hogy nem?

Tegnap még negatív volt az ovu tesztem, az normális?

Legjobb válasz: 20mm körül repednek meg, de persze nem biztos, hogy megreped.

A kérdező hozzászólása: Írtam neked emailt! :)
Most már tényleg nagyon kíváncsi leszek hogy alakul a dolog! Hasznos volt a link!
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a doki, hogy a mell fájdalom a progreszteron emelkedésétõl van, ami ahhoz kell, hogy be tudjon ágyazódni a baba, úgyhogy ne add fel! Belinkelek neked egy cikket, olvasd el, nagyon jól leírja... http://gendiagnosztika.hu/progeszteron Egyébként én most azért kicsit behúztam a kéziféket lelkesedés terén, mert jön a hétvége és kezdek félni a csalódástól.... :(
A kérdező hozzászólása: Hát a cicim nekem is fáj, de ez nálam normális. Peteérés után pár nappal mindig elkezdenek fájni... Terhesség esetén is fájhat, sõt akár a méhed is szurkálhat, úgyhogy annyira ne keseredj el! Nekem mára elmúlt a görcsölés... Nem tudom hova tenni a dolgot. A múlt hónapban elõbb megjött a mensim, 25 napra, úgyhogy ilyenkor azért félek... Igaz most tutira késõbb volt peteérésem, a 17. napon, úgyhogy olyan korán elvileg nem jöhet meg. Én is nagyon várom a hétfõt!!!!!! :) ))
Én is olyan furcsa szurkálásokat érzek, nagyon félek hogy ez mensi lesz mert elkezdett fájni a cicim is és nekem mensi elõtt már jelez ezzel a szervezetem, nagyon szomorú vagyok hogy most is elkezdett fájni mind a kettõ, nekem lehet most sem sikerült, de azért még reménykedem hisz nem tudom milyen terhesnek lenni....! Hétvégén kellene megjönnie de akkor nem tudok írni!Várom a hétfõt akkor már rólad is hírt kapok, meg én is tudok mesélni!Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan furán görcsölget a méhem körül... Lehet hogy ebbõl mégsem lesz baba.... :(( A beágyazódáshoz kicsit még korai lenne.... :(((((( Te hogy vagy????
A kérdező hozzászólása: Remélem, pár nap múlva mind a ketten röpülünk a boldogságtól!! Nagyon várom már, hogy tesztelhessek... :) )
Húú nekem mennyi ilyen letörés volt húúú.... azért nem élem bele most sem magam!Ha jönni fog szeretettel várjuk!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Én most tényleg azt hiszem, hogy jó esélyeink vannak!!!! :) ) Igaz nem tudom, hogy az elõzõ hónapokban milyen értékeink lehettek, de most tuti, hogy volt peteérésünk, mert Uh-on is nézték, ovu teszt is mutatta! Nyálkahártya vastagság is jó volt! :) Szedem a premenst, most volt elõször, hogy nem vérezgettem ciklus közben! :) Szóval szerintem ebben a hónapban meglesz!!!!! :) Legalábbis nagyon reménykedem !Már vissza is kellene fognom magam, mert aztán meg ha nem... letörök mind a bili füle.... :/
Azért vagyunk itt egymásnak hogy lelket öntsünk a másikba! Ma megint elõjött a mesekönyv most kivételesen nem én néztem , egyik kolléga asztalán ott volt egy jó nagy mesekönyv gyönyörû képekkel, "A nagy mondókák mesekönyv", csak nyeltem egy nagyot és irigykedtem! ....
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy! :) )
ÉÉÉÉÉN ISSS!!!!! Egy nagy kalappal!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, így is értem ám, mit szeretnél írni! :) Teljesen jó esélyeink vannak szerintem! :) Már nagyon várom a jövõ hetet! :) Szorítok érted ezerrel!!!!!! :)
még a végén kiderül hogy diszlekszás is vagyok :D
hét!!! már megint félre írtam :D
már kevesebb mint 1 hát és kiderül!!!! :) :) :)
úgy igen tényleg megérte de még hogy megérte én 2500.- vettem 5 db ovu lesztet a terhességibõl a legolcsóbb is 700.- volt így az tényleg nagyon jó ár!Viszont akkor sem kezdek tesztelgetni mert nem adok sok esélyt magamnak, reménykedem igaz, de ha már ilyen rég óta nem sikerült és ugye ki is derült a gondom hogy a jobb petefészkem nem is mûködik :( nem sok reményt látok! DE legalább a bal petefészkemben volt egy 19mm tüszõ 8, 5 mm nyákkal a középidõben ez azért még éltet!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is kívánom Neked a legjobbakat! :) )
A kérdező hozzászólása: Örülök! :) Hétfõn reggel tesztelsz?
Hát ha addig nem jön meg nagyon fájnak a cicieim és a hasam is kezdi már nekem lehet nem kell tesztelgetnem! :( ....
A kérdező hozzászólása: Nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned, de ez lehet terhes tünet is. Nekem anno amikor a fiamat vártam, teljesen ezek a tüneteim voltak. Fájdogált a cicim és mintha meg akarna jönni... Totál becsapós!!! Szóval még bármi lehet!!!!!! :) )
Nagyon aranyos vagy, köszi hogy így együtt érzel velem jól esik! Most már jobb a kedvem reggel sírtam hogy miért nem tud sikerülni már az ég szerelmére, de azóta beszéltem itt bent egy kollégával és jobb kedvre derített!TÉnyleg nagyon rossz érzés , de okultam belõle hogy ennek a szurka érzésnek se hidjek mert úgy tûnik nekem hol így hol úgy jelez a menszesz, az a tuti terhességi jel ha meg sem jön egyátalán!Meg persze a + teszt!Amire úgy tûnik nekem sokat kell várnom!Nagyon félek hogy megint fog.gátlót kapok a bajomra!Nem akarok újra ez tette tönkre a ciklusomat és ez javítaná meg?? Persze nagyon jó volna a kapcsolatot tartani! Nagyon jó lenne beszélni néha egymással hogy kinek hogy alakul, hát ... most tényleg nagyon elgoldolkodtam azon hogy tényleg vastag volt a 8, 5mm mnyhártya nem tudom remélem csak hogy lehet vékonyítani, annyit mondott az ultrahangos orvos hogy fele ennyinek kellene lennie ovukor és menszesz elejére kellene 10mm köré vastagodni mert ez peteéréstõl kezdve vastagszik mmeket minden nap... hát én már tényleg nem tudom mire gondoljak!Csak reménykedem benne hogy hamarosan anya lehetek!Nem lesz tesz-vesz városos könyvecske se és kibabruha sem! Az e-mail címem [email protected] ! Írj!Nagy ölelés Neked!!! Én még azért szurkolok érted!Edina
Megjött most, szakad ..... sírok mint egy hülye!!! Kegyetlen érzés miért nem annyira rég óta várok rá és még mindig nem!!! Mik voltak akkor ezek az érzések mert ez nem mestruációs görcs volt az nem ilyen!Elegem van sose többet nem áltatom magam mert most hiába volt más ugyan úgy megjött!!!Ez volt az utolsó tiszta nevetséges vagyok már!Most vérvételre kell mennem a 3. napon és a 19. napon utána vissza a doki és valószínú fogamzás gátlót kapok a bajomra még nem biztos csak felvetette a doki egy pár hónapig!Nem tudok mit csinálni ez van!El vagyok keseredve nagyon! Fel a fejjel neked még ott a remény!! Nekem már igaz nem de kívánom hogy sikerüljön!üdv E.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem most adom fel a dolgot... Ma reggel is csináltam egy tesztet, mondván ha már ennyi van a szekrényben... Hát persze negatív lett! Szerintem nekem ebben a hónapban sem jött össze... Azért most már ha csak halványkán is, de pozitívnak kellene lennie egy 10-es érzékenységû tesztnek, nem?!?! :(( Viszont legalább nem várom feleslegesen a csodát... Tudom, amíg nem jön meg, addig van remény... viszont nagy pofáraesés talán így már nem lesz, elõkészítem magamnak a hírt! :) Veled mi újság? Azóta sincs semmi?? Nagyon szorítok ám!!!!!! :) )
Hidd el én is akkor már többet fogunk tudni! Babásodni akarok veled együtt! :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, hamarosan.... de ki bírja ki addig??!!! :) ) Nagyon szeretném ha már péntek lenne! :) )
Nem baj az szerintem , csak jó mert megnyugtatod magad legalább vele! Én is jobban figyelem persze magam, de ezek olyan erõs fájó szúrások voltak hogy ezt tuti nem képzeltem be magamnak :) most meg tényleg olyan érzésem van hogy van ott valami olyan furcsa nyomó érzés, ha hátradõlök és kinyújtom a lábam akkor nem zavar... majd meglátjuk mi ez! :) hamarosan kiderül! :)
A kérdező hozzászólása: De kedves volt aki ilyen hülyeséget mondott Neked!! Szerintem a kettõnek semmi köze egymáshoz!!!! Én már voltam terhes és ha tudnád, hogy nekem hányszor, de hányszor beleszúrt... és nem ment el a babám!!! Ne is foglalkozz vele!!!! Igen, ilyenkor már én is nagyon türelmetlen vagyok, ráadásul folyton figyelem magam, ami már kezd számomra is idegesítõ lenni, mert minden kicsit méh körüli fájdalommal foglalkozom, holott nem szabadna... Most például totál mensis tüneteim vannak (fájogat a hasam, ami kiborító érzés!! Azt is tudom, hogy az elsõ terhességemnél is volt ilyen, de most akkor is elkeserít a dolog... :( Én, mivel egy rakás tesztet megvettem, szerintem végigtesztelem a hetet! :) Persze csak ha meg nem jön elõbb, mert most tényleg rendesen fáj a hasam... :(
Hát most hogy mondod ha 14 napot adunk hozzá akkor most kedden lesz az 2 hete pont, de lehet hogy az szerdán repedt meg fogalmam sincs!Komolyan mondom nem szeretnék pofára esni olyan szar annyiszor átéltem már!Ezért nem is merem beleélni magamat!Elmúlt már az a szúró érzés múlt héten 3 napot is beleszúrt egy-egy másodpercre idõközönként, nem tudtam mire vélni, de úgy elkeserített valaki mondta hogy neki is ez volt és utána el is ment a baba, minek mond ilyet!!! Olyan rosszul esett én nem tudom még hogy terhes vagyok e vagy sem , nem tudom sajnos milyen érzés annak lenni, csak nagyon szeretnék az lenni már végre!Ezek a napok a legrosszabbak az utolsók mert már türelmetlen vagyok nagyon, de tényleg pont ezért nem is csinálok semmi tesztet mert tényleg már a gatyám rá ment annyit csináltam feleslegesen, ezért is nem áltatom magam most sem viszont ha szerdán sem jönne meg már lenne okom örülni... úgy érzem.....
Nagyjából egy idõben volt ovunk mert nekem a ciklus.hu-n szombatra írta az ovut, de másik héten kedden voltam ultrahangon és akkor látta az orvos a 19mm tüszõt január 22-én , ami valószínûleg azokban a napokban vagy aznap megrepedt! Nekem rövidek a ciklusaim általában 25nap, de azért is kezdtem el a kivzsgálásokat mert már össze vissza jött meg hol elõbb hol 26 napra! Volt egyszer hogy 21 napra jött meg másik hónapban 28-ra, ezért ezt is ki akartam vizsgáltatni most a 26. napnál tartok és nagyon remélem hogy nem fog megjönni tényleg félek a szerdától komolyan!Akkor van a 28. nap ami egy normális ciklus lenne de nálam nem...mert én 25 napra álltam be! nem akarok menstruálni.... :( Budapesttõl kb 40km-re lakom Lacházán. Hát sajnos nem itt vagyunk a szomszédban!De így legalább tudunk beszélni :) Annyira boldog lennék ha jó hírrel tudnánk szolgálni egymásnak!!!!! És végre sikerülne a baba!!! :)
A kérdező hozzászólása: De jó!!!!!! :) )) Úgy örülök!!! Nagyon szorítok Nektek!! Nagyon megérdemelnétek már a babát!!!!!! Ne legyél elkeseredve, most biztosan sikerülni fog!!! Muszáj neki és kész!!! :) Minden feltétel tökéletes volt a babához!!! Szombatra nem vártad? Úgy emlékeztem, hogy azon a héten volt az ovud amikor Nekem, pár nappal elõttem, nem? Nekem elvileg 25-én volt, pénteken, Neked meg nem kedden? De lehet, hogy rosszul emlékszem. Jajj, nagyon várom már hogy pozitívat teszteljünk végre! Milyen jó lenne, ha együtt sikerülne!!! Együtt is szülnénk meg minden? Most már akkor megkérdezem, hogy hova valósi vagy? Hátha egymás szomszédságában lakunk! :) Én gyõri vagyok! :) Valamiért most nagyon biztos vagyok abban, hogy összejött, de közben meg parázok is a pofára-eséstõl! Jó lenne ha már hétvége lenne és tisztán látnánk a dolgokat... :)
Edina voltam lemaradt!
A kérdező hozzászólása: Viszont a fejem is elkezdett fájni, ami a mensi elõjele volt eddig mindig... Na mindegy is, majd kiderül... :) Majd írj hogy mi van Veled! Üdv: Gitta
A kérdező hozzászólása: Szia Edina! Mi újság van Veled? Teszteltél már? Én ma reggel csináltam egy one step 10-es érzékenységût, de negatív lett. Ma vagyok a 10. napon. Tudom, tudom korai volt... Majd holnap, vagy holnapután próbálok újra egyet. Egyébként tünetem nincs. A cicijeim fájnak nagyon, de nagyon, de ugye ez lehet bármitõl...
Jó reggelt! Én vagyok a Tesz-vesz városos Edina :) Nem kell parázni tényleg nyugi!!! Úgy is a baba dönti el hogy Õ most jönni akar vagy sem :) Remélem a következõ héten már a kismama részben írunk!!!
:) ) Nagyon aranyos! Olyan jó volna ha + lenne!!! :) álmodozgatom egy kicsit :)
A kérdező hozzászólása: Az jó jel ha beleszúr, hiszen ott az összeesett tüszõ dolgozik, az termeli a hormont a babának (reméljük)!!! Én is nagyon örülnék ha mind a kettõnknek sikerülne!!!!!! :) )) Hát, minimum 10 Tesz-Vesz város-os könyvet kell venned akkor.... :) )) Sok mesét igényelnek ezek a kis lurkók!!!! :) Igaz az én fiam fél éve ugyanazt a mesét olvastatja el velem minden áldott este. A könyv már csak dísznek van a kezemben, kívülrõl tudom az egészet! :) )
Tényleg?? Olyanokat beleszúr de csak a bal oldali petefészkemnél pont ahol látták a tüszõt na ott ... pl most is szúr szabályosan! Kezdek tényleg izgulni hogy ne jöjjön már meg egyikünknek sem!!! Szeretnék Tesz-vesz városos mesekönyveket venni van 10-et :D:D:D és sok sok babaruhát kis kockás ingecskét vagy rózsaszín babaruhát :)
A kérdező hozzászólása: Ezért nem vettem én sem patikában, mert iszonyú drága, fõleg az érzékeny tesztek. Ovu tesztet mindenképp akartam rendelni és ennél a srácnál össze lehetett válogatni, hogy mennyi ovu és mennyi terhességi tesztet szeretnél és milyen érzékenységût, 50 Ft-ra jött ki darabja, mert én (okulva az elmúlt idõszakból) nagy mennyiségben rendeltem (összesen 100 db-ot). Azért is rendeltem ilyen sokat, mert elszámolható egészségpénztárban, így egyszerre letudtam egy idõre, nem kell mindig rendelgetnem. Az lenne az igazi, ha februárban eladhatnám a felesleget! :) )
Ez jó :D biztos sokkot kapna hogy egyszerre 2-t gyúrtatok össze :D Kívánom a legjobbakat! Én befejeztem a tesztelgetést a patika ez alatt az egy év alatt belõlem gazdagodott meg annyi tesztet vettem már :D Úgy hogy várok egyértelmû lesz ha terhes vagyok úgysem jön meg, vagy csak maszatolok nekem már az is jel mert belõlem mindig szakad bocsi a nyers leírásért!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor túlteljesítjük a tervet rendesen, kapásból nagycsaládosok lennénk.... :) ) Azt hiszem a férjem befonná a szemöldökét, de lehet én is... :D Hát nagyon kíváncsi vagyok már én is rá! Azt már most tudom, hogy nem fogom tudni kivárni a nem várt napját, hanem elõtte elkezdek majd tesztelgetni. Vettem a vaterán egy rakás 10-es érzékenységû tesztet! :) Te mikor tesztelsz elõször??
Már telesen összezavarodtam... Nagyon örülök azért hogy bíztatókat írtok! Akkor mégsem vagyok selejt :) De akkor nem értem miért mondta a doktor úr hogy túl vastag, megkérdezem legközelebb tõle! Légyszi írjatok hogy kivel mi lett nagyon jó volna tudni kinek sikerült ez a hónap! Lányok még segítenétek nekem abban hogy mi a véleményetek arról hogy vasárnap voltunk együtt a tüszõt pedig kedden látták abból lehet baba? Vagy most arról már leszúsztunk? Jobb lett volna ha még kedden is rádolgozunk?
Utolsó vagyok, nagyon-nagyon drukkolok Neked! Én úgy döntöttem, hogy belevágok a lombikba!!!!! Nekem baba kell!!!! Írj majd feltétlenül, hogy összejött-e a pici, jó?
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szuper! Akkor most minden tökéletes!! Most már teljesen megnyugodtam!!! Innentõl nem rajtam múlik a dolog... :) Ma még erõsebb lett az ovu tesztem, úgyhogy nem csúsztunk le semmirõl, este izzítom apát, aztán meglátjuk mi lesz 14 nap múlva! :) ) Nagyon szorítok Neked, mindenképpen maradjunk kapcsolatban, nagyon kíváncsi vagyok mire jutunk a végén!? :) Az utolsónak hálás köszönet az információkért, tényleg nagyon hasznos volt a válaszod!!!!!! Mielõbbi babásodást Neked is!!!!!! :) ))
Akkor nekem is van esélyem arra hogy kismama legyek??? TÉNÍLEG igaz lehet ez?? Nem akarom beleélni magam feleslegesen.... nagyon boldog lennék kedves kérdezõ egyformán indulunk akkor ebben a hónapban hisz majdnem minden egyezik! :)
Várjunk csak ez fokozatosan épül fel ahogy az elõzõ mondja! A spermium egy vastag nyálkahártyán nem jut át olyan esélyel mint egy nomális nyálkahártyánál, és tüszõrepedés után ahogy felszabadul a hormon onnantól vastagodik napról napra! Én már 1 éve várok a csodára hiába mert túl vastag sajnos a nemvárt elõtt kell lennie addigra kell megvastagodnia kb 10 mm-esre hisz napról napra miliméterekkel nõ, hogy a baba beletapadhasson!Mert csak olyan vastagságúba tud!
Kérdés: Hány milliméteresnek kell minimum lennie a méhnyálkahártyának, és a tüszõnek, hogy létrejöhessen a terhesség? Válasz: Az érett tüszõ átmérõje általában eléri a 20 mm-t, ha stimuláló gyógyszeres kezelés volt, akár a dupláját normálisan is. A méhnyálkahártya más valami. Az a ciklus során felépül, majd - ha nem volt fogamzás - lelökõdik. Ez a menstruáció. A ciklus közepén, peteéréskor alig 1-2 mm vastag, és épp a petekilökõdés hormonális lökése, a beinduló gesztagén hormon termelõdés alakítja át olyanná, ami a megtermékenyített - és csak napokkal késõbb oda érkezõ - petét befogadja. A méhnyálkahártya állapota tehát a szervezeti hormonok függvénye. Dr. Nagy László
Hát pedig ez nem igaz. Tüszõrepedéskor 10mm körül kell lennie a nyálkahártyának.
Elfelejtettem írni hogy 10 éve vagyunk együtt ez lenne az elsõ babánk, és 2 éve nem szedem a gyógyszert (AMI tönkretette a szervezetem) és 1 éve lassan próbálkozunk a babával... de nem jön pont e miatt!!25 éves vagyok! Tegnap elõtt kiderült hogy a jobb petefészkem nem dolgozik a bal petefészkemben volt a 19mm tüszõ ami már tegnap hajnalvan tuti megrepedt mert tegnap este - lett az ovu teszt és mi sem szexeltünk csak vasárnap este!De én már belefáradtam az egészbe most a kivizsgáláson van a hangsúly azon hogy meggyógyuljak így nem is számítok babára mert ha eddig nem jött nem tudom mitõl is jönne ezután.. majd ha meggyógyítanak, beindítják a jobb petefészkemet és levékonyítját a méhnyálkahártyát szerintem clostyval (de majd az orvos eldönti ) akkor jönni fog a baba azonnal! És ez nemsokára lesz tudom 1-2-3 hónap és én is lehetek kismama nagyon REMÉLEM!!írj azért légyszi hogy mi lett az eredmény én is megírom!üdv
Szia! Én vagyok a tegnap 14:40-es :) Bocsi hogy csak most írok de otthon nincs netem! A vastag mnyhártya azért nem jó mert a peteéréskor 1-2 mm kell lenni hogy a spermiumok oda tudjanak menni a petesejthez, tüszõhöz ami nekünk ügye 18-19mm volt !Ami tökéletes! mivel nekem sajnos 8, 5mm volt a méhnyálkahártya a spermiumok nem igen tudnak ezen átvergõdni azt mondta nekem az ultrahangos orvos aki szaktekintély és egy nagyon kedves orvos hogy menszesz elõtt kellene 8-10mm vastag nyálkahártyának lenni!Amibe a baba szépen meg tud tapadni! Peteéréstõl kell elkezdeni vastagodni a nyálkahártyának és nem addigra kell olyan vastagnak lenni hogy ne tudja a párod katonája áttörni! Ezért vagyok én is elkenõdve! Az se jó ha vastag az se jó ha vékony! Csodák azért vannak lehet a te párodnak olyan katonái vannak hogy nincs elõttük gát!Reménykedem az én páromban is nagyon!De sajnos tisztában vagyok azzal hogy nem sok az esély így...
Ha ma pozitív az ovu teszt az azt jelenti, hogy 24-48 órán belül kell megrepednie, szóval még nem késõ. De nem tudom elképzelni, hogy egy szexi fehérnemûbe ne tudd elcsábítani a férjed.
A kérdező hozzászólása: Ma este lett pozitiv az ovu tesztem, viszont a férjem bemondta az unalmast (fáradtságra hivatkozva a tv-ét bámulja)! Kicsit se vagyok ideges (vagy talán inkább csalódott)... Hétfön este voltunk utoljara együtt, kevés az esélye h gyerek lesz belöle! :(
A 8.5 mm egyàltalán nem vastag, pont ideàlis a beágyazódáshoz minimum 10 mm kell.
A kérdező hozzászólása: Akkor jól értem? Tehát akkor az nagyon valószínû, hogy megreped, igaz? De mi a baj ezzel a vastagságú méhnyálkahártyával?? Én úgy örültem amikor megkaptam a papíromat, mert azt hittem nagyon vékonyka lesz, van amikor csak 1-1, 5 napig vérzek és ezzel vége is a menstruációmnak! De ez a méhnyálkahártya... Nekem nem mondta a vizsgáló ultrahangos, hogy ez problémát jelentene... Ti mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy túl vastag?? Nekem is 8, 5 mm volt a méhnyálkahártya vastagsága! Majdnem egyeznek az adataink! :)
19-21mm optimális ezek már megrepednek tegnap mondta nekem is az orvos! A méhnyálkahártyád milyen vastag volt megkérdezhetem? Nekem tegnap volt a 13. napon 19 mm tüszõ és 8, 5 mm méhnyálkahártya azt mondta a doktor hogy ez túl vastag sajnos :( nekem nem sok esély van a babára... viszont a tüszõ az szép, reménykedem nagyon! Írj légyszi ha tudsz , üdv.
A kérdező hozzászólása: Ok, értem, köszönöm! :) Akkor 1-2 nap múlva elvileg meglesz az ovu! :) (remélem)
Még nem fog repedni, majd 20-24mm között. Tehát még nem is kell pozitívnak lennie az ovutesztnek.
4, 5 évig küzdöttünk a fiunkért kismillió orvosnál voltam és a 10mm körli nyálkahártyámat mindegyik mindig jónak mondta tüszõrepikor. A beágyazódási idõszakban nekem 15-20mmes volt már.
A kérdező hozzászólása: 9. válaszoló! Köszi, aranyos vagy! :) Sajnos megvolt a szexi fehérnemû, de valahogy most nem volt ráhangolódva a dologra meg fáradt is volt, így inkább összebújós-beszélgetõs este lett belõle. Nem akartam erõltetni (már ha ezt lehet egyáltalán)... Így viszont, hogy ma még erõsebb lett az ovu tesztem, kaptunk még egy esélyt! :)
A kérdező hozzászólása: 19. Nagyon szorítok Nektek, hogy sikerüljön a lombik! Vagyis sikerülni fog és kész!!!!!! :) ) Csak pozitívan!!!
Hát akkor lehetséges hogy azért volt olyan sokáig +. Így lehet ikrek lesznek :) Nagyon kíváncsi vagyok! Én 3. nem várom!Addigis gyõzzem kivárni mi lesz!!! :)
A kérdező hozzászólása: Hát én már nem tudom mi van.... Pénteken este csináltam még egy ovu tesztet, csak hogy megnyugodjak, hogy negatív lett... Hát nem mondhatnám hogy negatív volt, nagyon erõsen elõjött a tesztcsík, erõsebben mint reggel... :( Szombat estére már negatív volt mondjuk, de így is 2, 5-3 napig volt pozitív. Már arra is gondoltam, hogy nem lehet-e az, hogy mind a két tüszõ megérett és azért volt ilyen sokáig pozitív az ovu teszt. Ugye a 14. napon volt egy 18 és egy 14 mm-es tüszõm, de az ovu teszt a 17. 18., 19. napon lett pozitív, addigra lehet nõtt annyit a másik tüszõ is hogy meg tudjon repedni.... Hát nem tudom... Elvileg február 4-re nem várnám, ha 28 nappal számolunk, de mivel a 17. napon lett pozitív az ovu teszt, így 3-4 napot csúszik sajnos...
félreírtam jöhetne sorra a többi!!! :)
:) Úgy legyen! Csak jönne már!!! Az se baj ha ketten vannak azt se bánnám már! Utána jöhetne sorba a tönni :) ) Nagyon kíváncsi vagyok hogy kinek hogy alakul ez a hónap!! Kedves kérdezõ neked mikor van a nemvárt napja?? Én a hét vége fele nem várom! Szurkolok mindenkiért!
A kérdező hozzászólása: Csináltam újabb tesztet, tényleg halványodott. Még mindig látványos, de már halványabb mint reggel volt! :) )) Megnyugodtam, így van esély... Eljön az is, nemsokára babázhatsz, meglátod!! :) Hát ha ezt az elvet követjük, akkor nekem is lányom lesz majd! :)
Nagyon vágyom már rá igen, szerintem sokan vagyunk ebben a cipõben!Szívesen nézegetnék már babaruhákat is!Nekem tuti lányom lesz, csak egy lány várat ennyit magára!:) )))
A kérdező hozzászólása: Nekem már van egy 4 éves kisfiam, õ elsõ próbálkozásra összejött. Csak passogtunk a férjemmel amikor pozitív lett a teszt.. :) Utána fog.gátlót szedtem én is (igaz anno a terhességem elõtt is), tavaly januárban hagytam abba és utána totál összekavarodott a ciklusom... Erre kezdtem el szedni a premenst, két hónapja szedem és úgy tûnik segít. Decemberben kezdtük a kivizsgálásokat, ezért voltam most ultrahangon is! Egyáltalán nem nézlek hülyének a könyv és az ábrándozások miatt! Ez természetes! Nagyon vágysz már babára, megértem!!!!! :) )
http://lilliputkiado.hu/index.php?option=com_content&task=vi.. ha van kedved nézd meg van benne 2 oldal is a mesekönyvbõl! Annyira vágyom rá hogy kismama és anyuka lehessek! Olyan rég óta vágyom rá!!! :)
Nyugodj meg nem lesz semmi baj, ma estére biztosan halvány lesz vagy teljesen negatív ovu után olvastam hogy a halvány tesz már negatívnak számít!Az a lényeg hogy ne legyen egyforma erõs! :) Biztos vagyok benne hogy nem lesz baj!Pont jókor idõzítettetek! Képzeld lehet hülyének nézel de néztem most interneten Tesz-vesz városos könyvet!Alig várom már hogy vehessek egyet!:) a kisbabámnak meg persze magamnak!Annyira aranyos olyan jó volna lapozgatnom neki!Nagyon vágyom már egy kisbabára!!!!!! Gondoltam megveszem, de milyen hülyén néz már ki veszek magamnak egy mesekönyvet a párom biztos kinevetne hogy minek!Ha lesz babám lesz mire fogni hogy miért kell a Tesz-vesz város :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap este már szinte azonnal elõjött a tesztcsík és nagyon erõsen, a kontroll csíknál jóval erõsebben. Tegnapelõtt is erõsebb volt kicsivel, de várni kellett rá hogy megerõsödjön, tegnap meg rögtön elõjött, pillanatok alatt egyértelmû volt az eredmény. Viszont ma reggel is ugyan olyan erõs pozitív volt... Nem kellett volna már halványodnia?? Este azért csinálok egyet, hátha halványabb lesz! :) Annyi hogy ma már nincsenek ovu fájdalmaim, tegnap lépni, leülni is alig tudtam, olyan erõsen görcsölt a petefészkem, minden lépésnél belenyilalt. Nagyon jó lenne ha összejönne :) )
A csíkok között láttál küölnbséget? Úgy értem volt olyan nap amikor kevésbé volt erõs a második csík ? Én onnan tudtam hogy aznap van ovum hogy ellõttem egyik nap az majdnem olyan erõs lett, az ovu napján már erõsebb volt szinte mint a controll csík és a 3. nap már negatív lett! Ne légy ideges a párod katonái már ott állnak készenlétben a tüszõd mellett! Szerintem pont jókor voltatok együtt! Jók az esélyeid! üdv
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne, ha már negatív lenne, mert ha majd csak holnap lesz pozi, és még onnan 24-36 óra az ovu... akkor lehet lecsúszunk róla...
Az pont tökéletes idõzítés!!!! :) Most már mindent megtettetek az ügy érdekében!! Remélem 2 hét múlva + lesz a teszt!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát persze!!! :) ) Én is nagyon kíváncsi vagyok mire jutunk majd!? :) ) Csináltam ma reggel egy ovu tesztet és még mindig pozitív volt... Remélem estére negatív lesz, mert tegnap este voltunk együtt a párommal, örülnék ha eredményes lenne!!!!! :) )
Úgy legyen :) Szurkolok mindenkinek nagyon!!!!!! Azért megírjuk mi lett az eredmény!?? Fõleg így hogy megegyeztek majdnem a "paramétereink :D
A kérdező hozzászólása: A spermiumok 72 óráig elvileg életképesek, úgyhogy lehet hogy meglesz az a baba nálatok ebben a hónapban! :) )
Sziasztok! Nem akarom tovább feszegetni csak Utánajártam és még az orvosok közt is megoszlik a vélemény errõl a méhnyálkahártyás témáról!Sõt nem ad egzakt eredményt a teherbe esés esélyére vonatkozólag. Igazatok volt! Nagyon sok sikert kívánok minden babára várónak itt! Remélem beteljesül a vágyatok idén!
20mm körül repednek meg, de persze nem biztos, hogy megreped.

Abortuszom volt május 7. -én . Ma van ugye 14. -e, és elég furán érzem magam. Mintha még mindíg terhes lennék! Valaki segítsen! Előfordulhat, hogy nem jól csinálták a műtétet? Köszi az értelmes válaszokat.21/L

Legjobb válasz: Mert a "mintha még mindig terhes lennék" alapján arra lehet következtetni, hogy nem sikerült maradéktalanul feldolgoznod az abortuszt, és ebben egy szakember segíthetne. Nem könnyû ez egy nõnek.

Mert a "mintha még mindig terhes lennék" alapján arra lehet következtetni, hogy nem sikerült maradéktalanul feldolgoznod az abortuszt, és ebben egy szakember segíthetne. Nem könnyû ez egy nõnek.
Azért lehet, mert a hcg az abortusz óta még nem ürült ki teljesen a szervezetedbõl. Tehát ha mondjuk csinálnál egy tesztet, az is lehet még pozitívat mutatna, ugyanis a hcg 2-3 hét alatt ürül ki teljesen.
Ha maradtak a terhestünetek, akkor szerintem keresd fel az orvost, jobb félni, mint megijedni. De a pszichológus sem árt, nekem is volt, nagyon megbántam , én egy évig mindenfélét érzékeltem magamon és minden tünetbõl arra következtettem, hogy nem lehet soha többet gyerekem...
A kérdező hozzászólása: hát nem könnyû bizony.. köszönöm a válaszod!
Nem tudom ilyenkor a terhes teszt mennyire mûködik. Orvoshoz nem tudsz menni?
A kérdező hozzászólása: amúgy köszönöm mindenkinek a választ!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló.: miért kéne pszichológus?
hát elõfordulhat olyan, hogy valaki tényleg terhes marad abortusz után. egyszer volt a TV-ben is olyan nõ, aki mondta, hogy abortusz után azt vette észre, hogy mégis terhes, és így született meg a lánya végülis. szóval szerintem ne is a terhesteszttel próbálkozz, hanem azonnal menj el a nõdokihoz!
Ezt így senki nem fogja tudni neked megmondani. Menj el orvoshoz, vizsgáltasd meg magad, beszélj vele. Gyanítom egy pszichológus sem ártana...
Sztem.a hormonok játszanak veled

Hiberfil. Sys -ez mi? 2 giga helyet foglal, megnyitni nem lehet, mert nincs hozzá megfelelő program, törölni meg nem mertem, mert kiírta, hogy előfordulhat, hogy nem fog vmelyik program működni. Szerintetek törölhetem?

Legjobb válasz: A hiberfil.sys a Windows hibernálás funkciójához kell. Ha nem kell ez a funkció, akkor a kikapcsolásával törlõdik a fájl is.

A hiberfil.sys a Windows hibernálás funkciójához kell. Ha nem kell ez a funkció, akkor a kikapcsolásával törlõdik a fájl is.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi.

Mire számíthatunk? Előfordulhat, hogy nem lesz egészséges a babám?

Dohányzok,alkalmanként alkoholt is fogyasztok,fogamzásgátlót és allergia gyógyszert szedek rendszeresen,2 hete tüd?sz?r?n voltam.Most úgy néz ki terhes vagyok.

Legjobb válasz: Nem valószínû,hogy lesz baja! Az elsõ 5-6 hétben még köldökzsínór, tehát "nincs" kapcsolat az anya és a magzat között. Sokan nem tudják,hogy babát várnak és élik ugyanúgy az életüket. Barátnõm is volt tüdõszûrõn. Pedig csinált tesztet, mert már pár napja késett, de negatív lett. Rá 3 napra, amikor nem jött még mindig meg, akkor is csinált és pozi lett. Kérdezte a dokit, hogy lesz-e baja, mondta, hogy nem. Most van az 5. hónapban és minden rendben a bébivel!

Nem valószínû, hogy lesz baja! Az elsõ 5-6 hétben még köldökzsínór, tehát "nincs" kapcsolat az anya és a magzat között. Sokan nem tudják, hogy babát várnak és élik ugyanúgy az életüket. Barátnõm is volt tüdõszûrõn. Pedig csinált tesztet, mert már pár napja késett, de negatív lett. Rá 3 napra, amikor nem jött még mindig meg, akkor is csinált és pozi lett. Kérdezte a dokit, hogy lesz-e baja, mondta, hogy nem. Most van az 5. hónapban és minden rendben a bébivel!
Az enyém is véletlen baba. Cigiztem elõtte, sõt kb 8 hetes koromig, utána nem tudtam, mert rosszul voltam tõle. Amíg nem tudtam, hogy baba van 2 alkalommal elég sokat ittam buliban és fogamzásgátló mellett lett a baba. Most 38 hetes vok és teljesen egészséges a baba. A doki azt mondta, hogy 6-7 hetes koráig semmi sincsen rá hatással. Szerintem ne aggódj. Csak az allergia gyógyszert kellene sztem megkérdezni, hogy nem kell-e másik fajta. De hidd el semmi baja nem lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha 34 hetesen elmegyek babamozira, előfordulhat, hogy nem fogom látni a babám pofiját?

Mi van akkor, ha pont nem látunk semmit? Gondolom akkor is ugyanúgy fizetni kell érte. Fejvég?ben fekszik.

Legjobb válasz: Természetesen akkor is kell fizetni.Azt mondják,a 32. hét után nem érdemes menni,mert olyan nagy akkor már a baba,hogy nem lehet élesen látni(mivel nem fér rá a képernyõre pl.egyben a kis arca,csak részletekben).

Természetesen akkor is kell fizetni.Azt mondják, a 32. hét után nem érdemes menni, mert olyan nagy akkor már a baba, hogy nem lehet élesen látni(mivel nem fér rá a képernyõre pl.egyben a kis arca, csak részletekben).
Az arca ráfér egészben, ha van kedve megmutatni, mi 28 hetesen voltunk, semmit nem láttunk, és 25e Ft-ba került. De én újra elmennék:)
Szia! Nekünk végig 4d nézték havonta, mert az van a doktornõ rendelõjében. 33+5 napos voltam amikor utoljára nézett uh, és nagyon jó képet csinált, pont el tudta kapni a pofiját, pedig végig mozgott szóval nehéz volt.De eddig ennyíre jó képet nem csinált a picikérõl.Nagyon jól kivehetõk a vonásai, tiszta apja a hercegnõnk. Én nem azt mondom, de szerintem kell hozzá azért egy kis szerencse is, én biztos elmennék 34 hetesen is. Ja és fejvégû a babánk. Jó mozizást kíván 36+5km
Szia! Én úgy tudom minél nagyobb a baba annál valószínûbb, hogy nem lehet látni, ugyanis ha éppen úgy fordul akkor buktad. Igen, ki kell fizetni. Mi 14 hetesen voltunk, eszméletlen élmény volt! Az egész baba ráfért a kijelzõre, mindent láttunk. 20 perces videófelvétel is készült róla, annyira jó volt nézni, ahogy tátog, iszik, rugdos, dörzsöli a szemét, mosolyog, bekapja az ujját ((: Mi legközelebb 26 és 28 között megyünk a pofija miatt. Annál késõbb biztos nem. De én 14 hetesen is láttam az arcát és a szája teljesen az enyém. ((:

A fogamzásgátlónál is előfordulhat hogy, nem vesszük észre hogy, terhesek vagyunk?

Tudom annyian tették már fel ezt a kérdést de szerintem minden n?ben megfordult már ez a gondolat.

Legjobb válasz: ezen már én is gondolkoztam, de arra jutottam, hogy ha meg is termékenyül a petesejt, a vérzés alkalmával az is "kiürül" a méhnyálkahártyával együtt, nem tud hol megtapadni. Márpedig a gyógyszer abbahagyása után a megvonásos vérzés 100%. Vagy ez marhaság? Olvastam olyat, hogy a méhnáylkahártya a tabi miatt vékonyebb, és ha meg is tapad a petesejt, nem tud elég tápanyagot felvenni és elhal.. Bocsánat ha hülyeséget mondok :$

ezen már én is gondolkoztam, de arra jutottam, hogy ha meg is termékenyül a petesejt, a vérzés alkalmával az is "kiürül" a méhnyálkahártyával együtt, nem tud hol megtapadni. Márpedig a gyógyszer abbahagyása után a megvonásos vérzés 100%. Vagy ez marhaság? Olvastam olyat, hogy a méhnáylkahártya a tabi miatt vékonyebb, és ha meg is tapad a petesejt, nem tud elég tápanyagot felvenni és elhal.. Bocsánat ha hülyeséget mondok :$
ha mégis van peteérés, akkor sem 100, hogy megtermékenyül, és meg is tapad.
A fogamzásgátló 99%-ban véd a terhességtõl. Más gyógyszer szedésével csökken a fogamzásgátló hatékonysága így akkor célszerû más fogamzásgátlási módszerrel is védekezni. De nyugi ha rendszeresen szeded és nem szedsz más gyógyszert akkor semmi baj nem lesz:)
aki fog.gátlót szed annak nincs peteérése általában, de vannak kivételek és ekkor jön a baba!
A kérdező hozzászólása: hmm igen ebben igazad van hogy, elvékonyodik és nem tudd benne megtapadni.
A kérdező hozzászólása: köszike :) csak érdekelt.

Kb harmadik nekifutásra sikerült végleg átszakítani a szűzhártyámat, ami ma történt meg. Az előfordulhat, hogy nem volt vmi "jó" a szex inkább kicsit kellemetlen? Ez gáz? Vagy lesz majd jobb is?

Amúgy, ha nem gond írnék még egy kérdést. Ugye ma megvolt az els? "igazi" aktus. Spermicides óvszerrel védekeztünk. Én húztam fel a gumit és az gondolom nem lehetett el?nedves, mert elötte nem nyúltam barátom péniszéhez. Viszont ? 1x 2x megfogta és még mielött berakta volna az ujjával is benyúlt... lehetséges, hogy ett?l terhes lennék? (ha lehet vmi meggy?z? szöveget írjatok, ha nem baj, mert eléggé parázós típus vagyok és egy egyszer "nem lehetsz terhes" szöveg nem hiszem, h megtudna nyugtatni. El?re is köszi! Akik meg csak beszólogatnának azok ne írjanak. Köszi!

Legjobb válasz: Nyugi! Az elsõ nekem is kellemetlen volt, de ne félj a következõtõl, mert az már sokkal jobb lesz. Vagy ha nem is egybõl a következõ, de a 3.-4. alkalommal már biztos. Terhes pedig szerintem nem lehetsz, mert kicsi a valószínûsége, hogy elõnedv került a kezére. Szerintem nincs mitõl félned.

Nyugi! Az elsõ nekem is kellemetlen volt, de ne félj a következõtõl, mert az már sokkal jobb lesz. Vagy ha nem is egybõl a következõ, de a 3.-4. alkalommal már biztos. Terhes pedig szerintem nem lehetsz, mert kicsi a valószínûsége, hogy elõnedv került a kezére. Szerintem nincs mitõl félned.
elsõ kérdésre: nyugi elõfordulhat sõt kb mindenkinél elõfordul. az elsõ csak ritkán jó és nagyon kevésszer él át a lány orgazmust. viszont csak idõ kérdése és nagyon jó lesz! gyakorolni gyakorolni gyakorolni:D a terhességel kapcsolatban: 0, 0000001 százalék esélye van tehát semmi. az elõváladék csak kis mennyiségben és ritkán tartalmaz ondót tehát még közvetlenül érintkezet volna veled ott akkor is nagyon kevés lenne az esélye hogy terhes legyél. de ha az magnyugtat vegyél 1 tesztet. jah és ne idegeskedj a menstruációd miat mert az elsõ után szinte minden lánynak késik. az én barátõmnek pl 1 hetet késett utána ( ha ezen idegeskedsz akkor még többet késik) szal ne parázz és hajra (17é srác)
Jah, és jobb megkérdezni egy dokit a biztonság kedvéért! Háziorvos, nõgyógyász, akár anyud, vagy a neten írsz egy orvosnak..
Ne csodálkozz, hogy nem élvezted, ahogy a szûzhártyádat csak harmadszorra szaggatták át. Engedd nyugodtan el magad: egyre jobb lesz, ahogy egyre inkább egymásra hangolódtok. Figyelj oda õrá, és õ is figyeljen rád.
Sszia, az elsõ nekem se volt kellemetlen, azon az éjszakán viszont volt még nekünk 3 aktus, és abból már összesen a 3. jó volt:) Szal lesz jobb is, persze, csak gondolom hozzákell szoknia a hüvelyednek. Amúgy remélem nem úgy csináltátok, hogy nagyon fájt.. meert az már tényleg ROSSZ. Ráadásul az azt bizonyítaná, hogy nem voltál elég nedves, nem kívántad eléggé.. stbi. És ez nem jó. Kívánni kell, különben élvezni sem lehet. Nekem is fájt, de kívántam, megvolt a hangulat.. Amúgy nem hiszem, h lehetsz tõle terhes, attól is szerintem, h mennyi idõ telt el, amikor hozzáért és utána bedugta az ujját.. és h mennyi volt rajta.. beletörölte-e közbe vmibe. Ezzel nem jó játsszani, inkább figyeljetek oda erre. A barátom sose nyúl magához, mi általába csak inkább egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor semelyik esetben sem kell aggódnom?:)
nem:) ÉS sok sikert a továbbiakban:) (edina)
Az elsöö nekem se volt e leges leg jobb de a 3-4 után máár ellégé élveztem én is a dolgot . Amugy szerintem nem leszel terhes mert nekem is ijesmi volt és én is be paráztam eléggé aztán a növérem javasolta hogy mennyek el nö gyogyászhoz és minden rendbenn volt

Normalis menstruacio mellett elofordulhat hogy nem lehet gyerekem?

Vagyis 2-3 napokat kesik neha de viszonylag rendszeres! A nogyogyaszt mindig elfelejtem megkerdezni hogy ijen elofordulhate? 21\L

Legjobb válasz: Nekem napra pontosan jön meg a menstruációm mióta az eszemet tudom, van már egy kislányom. 1 éve gyúrunk kis tesóra 2 hónapja derült ki, hogy Pcos-ás vagyok erõs Ir-el.:S Válaszom a kérdésedre, igen elõfordulhat. De miért kérdezed kedves kérdezõ? Próbálkoztok és nem jön össze a baba?

Nekem napra pontosan jön meg a menstruációm mióta az eszemet tudom, van már egy kislányom. 1 éve gyúrunk kis tesóra 2 hónapja derült ki, hogy Pcos-ás vagyok erõs Ir-el.:S Válaszom a kérdésedre, igen elõfordulhat. De miért kérdezed kedves kérdezõ? Próbálkoztok és nem jön össze a baba?
Persze. Miért, szerinted, aki meddõ az nem menstruál???
A kérdező hozzászólása: meg nem probalkoztunk de meg egy evet varunk ezzel! csak nagyon szeretnek kisbabat es nem szeretnem ha ez tortenne, de megyek es kivizsgaltatom magam ! hat remelem nincs tul sok esej ra!!
Anyukám pl csak évente egyszer menstruált 1 év volt igaz minden gyereke mire összejött, de 3 is lett. Nekem napra pontos volt szinte az elejétõl kezdve, 4 éve nem sikerül. Pco...pajzsmirigy hormonok miatt
Szia! Sajnos lehet ilyen! Mi 8 éve nem védekezünk és 28-29 napos ciklusom van. Peteérésem is szokott lenni. Baba még sehol! Pcos-m, ir-em, pm alulmûködésem és magas a prolaktinom. Ha úgy döntötök, hogy jöhet a baba keress egy jó orvost és az alapvetõ hormon vizsgálatokat csináltasd meg, azzal veszteni nem vesztesz semmit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!