Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy menstruálok, (4 db)

Mikor terhes valaki az alatt is előfordulhat hogy menstruál vagy kisebb vérzése van?

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al.. Elõfordulhat, de a terhesség alatt jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad természetesnek tekinteni.

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al.. Elõfordulhat, de a terhesség alatt jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad természetesnek tekinteni.
Elõfordulhat, de szerintem nem "természetes", én biztosan rohannék a dokihoz!Lehet, hogy minden a legnagyobb rendben, de én csak úgy nyugodnék meg, ha elmondanám és látna a dokim.
Igen, elõfordulhat, de nem olyan, mint a "hagyományos" vérzés, inkább barnás folyásra emlékeztetõ. Mindenesetre, ha már tudod, h babát vársz és ilyen elõfordul, tanácsos orvoshoz fordulni.

Előfordulhat, hogy mikor menstruálok, csúnyább vagyok?

Hülye kérdés tudom, de olyankor olyan... semmi nem jó. A hajam hülyén áll, a b?römet is csúnyának látom. Vagy csak bebeszélem magamnak? :D

Legjobb válasz: én épp menstruálok és csúnyának látom magam. :) pedig alap járaton nem vagyok az, szóval van abban valami amit mondasz.

én épp menstruálok és csúnyának látom magam. :) pedig alap járaton nem vagyok az, szóval van abban valami amit mondasz.
Szerintem csak hajlamosabbak vagytok bebeszélni magatoknak olyankor.
én még sosem figyeltem meg, ugyanúgy érzem magamat, mint a többi napon.
Velem is ez van. Amikor támad a vörös hadsereg, eleve nagyon nyûgös vagyok, aztán még jön egy csomó pattanás (pedig normális esetben nincs, már kinõttem abból a korból), az arcbõröm szürke, olyankor még a fû se nõ. És amekkora mázlista vagyok, legközeleb pont szilveszterre esedékes, szuper lesz így bulizni.
A kérdező hozzászólása: De amúgy az a vicc, hogy megmosom a hajam, és még akkor is szar, nemtudom ilyenkor mindig elalszom... :D
csak csatlakozni tudok:D
A kérdező hozzászólása: Hát akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül :D PEdig elvileg én se lennék csúnya... de ilyenkor utálok utcára menni :"D
Dettó.:)
Elõfordulhat. Nekem mindig elõjönnek ekkor a pattanások, zsírosabb a bõröm, úgyhogy ilyenkor én is rondábbnak látom magam.
Igen. Ilyenkor izgágábbak a hormonok, a bõr és a haj zsíros lehet, kicsit fel is puffadhatsz. Meg sokan (köztük én is) ilyenkor nyûgösebbek és olyankor ugye semmi sem jó.

Előfordulhat, hogy időre menstruálok, mégis terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én már hallottam ilyenrõl ismeretségi körben, tehát menstruáció mellett is elõfordulhat, hogy közben terhes vagy. Keress fel egy nõgyógyászt, vagy csinálj tesztet!

Én már hallottam ilyenrõl ismeretségi körben, tehát menstruáció mellett is elõfordulhat, hogy közben terhes vagy. Keress fel egy nõgyógyászt, vagy csinálj tesztet!
Nálunk a caládban többször elõfordult, hogy a terhes nõk még más állapotban is menstruáltak. A nagymamám például még öt hónapig menstruált. Egészséges gyermeke született :)
Szia!Az én babám is tápszeres, és nekem is ugyanígy jött meg, mint neked.
Igen elõfordulhat. Ez nem függ az etetési módtól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!