Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy mensi (19 db)

Fél éve vagyok együtt a párommal és nem védekezünk, mért nem eshettem teherbe még? elöfordulhat hogy, mensi után közvetlen terhes maradok?

Legjobb válasz: Volt már rá példa, hogy mensi utáni napokon estek teherbe! A legjobb, ha nem akartok babát akkor védekeztek! De persze kicsi az esélye!

Volt már rá példa, hogy mensi utáni napokon estek teherbe! A legjobb, ha nem akartok babát akkor védekeztek! De persze kicsi az esélye!
Mensi utan nem hiszem hogy terhes maradnal.Szerintem probald ki inkabb az ovulacios tesztet.En is most probaltam es ha minden jo lesz akkor mar van 1 kis pocak-lakonk. Nem tudom hogy mennyit szoktatok egyutt lenni.Nalunk a legnagyobb baj az hogy a ferjem hetente uton van. Vagy probald ki estetleg a homerozest.Kicsit "ido" igenyes es az ember hajlamos elfelejteni , hogy reggel ebredes utan rogton megmerje a lazat, de sztm erdemes 1 kis odot forditani ra. Nagyon szoritok neked es magamnak is! Sok sikert a babahoz!
En a masodik valaszado vagyok.En ugy ertelmeztem a kerdesedet, hogy babat szeretnel.jol ertettem?

Ha nincs pé-m. Elöfordulhat, hogy nem jön meg a mensim?

Hülye kérdés,tudom.Mert elvileg a méhnyálkahártya leszakadhat.A doki azt mondta,(hormonvízsg.eredményböl),hogy valószín? ebben a ciklusba nem volt peteérésem!De ha nem volt akkor nem is lehet babó.Még is már 1 hete késik.Csütörtökön megyek vissza hozzá ír fel valami bogyót!Elötte tesztelni fogok!Ja,és melyik hormonom nem lehet jó ha elküldött terheléses vércuk. vízsgálatra?A sárga test hormonom alacsony volt,meg mondott egy másikat is,hogy az meg magas 580 a határ nekem pedig 620,csak nem tudom,hogy melyikre mondta.

Legjobb válasz: Szia!Itt szerintem az alacsony sárgatest hormon miatt van a gond.Nekem is alacsony volt és nem is akart megjönni a mensim.Már azt hittem terhes vagyok,de mégsem voltam az.A doki Duphaston-t írt fel,amit sárgatest elégtelenségre szoktak szedni.Meg is jött tõle a mensim.Szedtem kb.3hónapig és most már van peteérésem.Uh-gal nézte meg a doki.Remélem tudtam segíteni!:)

Szia!Itt szerintem az alacsony sárgatest hormon miatt van a gond.Nekem is alacsony volt és nem is akart megjönni a mensim.Már azt hittem terhes vagyok, de mégsem voltam az.A doki Duphaston-t írt fel, amit sárgatest elégtelenségre szoktak szedni.Meg is jött tõle a mensim.Szedtem kb.3hónapig és most már van peteérésem.Uh-gal nézte meg a doki.Remélem tudtam segíteni!:)
A kérdező hozzászólása: kimaradt az "a" betü a hormonok után!!!
A kérdező hozzászólása: Remélem nem csak hormonok játszanak velem, bár az is elõfordulhat!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)
A kérdező hozzászólása: Mármint a megerõsítést!!!!
Szia! Sok embert ismerek akikrõl azt állitotta az orvosuk, hogy soha nem lehet gyerekük ahhoz képest mindegyik anyuka lett. Szóval az orvosok is tévedhetnek. Ha rosszul müködnek a hormonok azon lehet segiteni. Nekem a progeszteron szintem alacsony, valószinüleg én is gyógyszert fogok rá kapni. Holnap megyek a nõdokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Biztos nem lehet benne.Azt mondta, h valószínû.Ez pedig nem azt jelenti, h biztos.Szóval szerintem esély van rá.:)
A kérdező hozzászólása: Tévedhet a doki a pé-el kapcsolatban?Hát reménykedek, hogy igen!
Nem.Nekem csak egyszerûen nem jött meg, de nekem sem volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Egyfolytában feszül a hasam alul, és olyan mindha meg akarna jönni, de hát semmi!Neked is ilyen volt?
A kérdező hozzászólása: Elött!Bocsi.

Mindenkinek van/volt cicifájdalom már a nemvárt mensi idején? Vagy előfordulhat, hogy ez csak késöbb jelentkezik?

Mára vagy holnapra nem várom. A múlt hónapban két napig fájt a cicim a mensi el?tt (amúgy sosem szokott), így azt hittem baba, de aztán megjött. Most meg semmi, csak a mindjárt megjön érzés. H?met nem mérem. Légyszi írjatok! Köszi :)

Legjobb válasz: Sajnos én sem várnám holnap, holnaputánra, de most nem érzékeny a mell sehol, sem feszülés semmi. Ismerve a testemet, valószínû nem jött össze. Hiszen voltam már terhes néhányszor, akkor mindig jelentkezett mens. elõtt, mégha enyhe formában is.

Sajnos én sem várnám holnap, holnaputánra, de most nem érzékeny a mell sehol, sem feszülés semmi. Ismerve a testemet, valószínû nem jött össze. Hiszen voltam már terhes néhányszor, akkor mindig jelentkezett mens. elõtt, mégha enyhe formában is.
Nekem nem fájt a mellem, nem is feszült. Pontos 28 napos ciklusaim voltak mindig, nem volt se abortuszom, se vetélésem szerencsére, a fiammal voltam elõször terhes. Egyáltalán semmilyen tünetem nem volt. A 28. napon reggelre nem jött meg, nem esett le a hõm, pedig óramû pontosságú volt a menstruációm, 28 nap reggelre mensi elõtt mindig hõleesés volt és 8-9 óra körül meg is érkezett a vérzés. Délután sem volt még mensi, úgyhogy vettünk tesztet és este teszteltem (nem bírtuk kivárni a reggelt) és már halvány pozitív volt. Az elsõ tünet nekem ezután jött három nappal, olyan szinten begörcsöltem, mint még soha (nem voltam pocakfájós mensi idején). Akkortájt vált a mellem is érzékennyé.
A második válaszoló vagyok. Azt hozzáteszem, hogy nem azért írtam, hogy nem volt abortuszom, vagy vetélésem, mert dicsekedni akarok, hanem hogy érzékeltessem, hogy egy terhességem volt, tehát csak erre az egyre tudom alapozni a tapasztalatomat a cicifájás és a tünetek szempontjából.
Szia, nekem mikor meg szokott jönni, elötte mindig fájt, most, hogy terhes lettem, ez volt a furcsa, hogy semmi fájdalmam nem volt a cicimben.12+1 hetes kismama
Nekem sosem volt érzékeny a mensi elõtt, viszont mikor most nemrég terhes lettem, már a beágyazódás után annyira érzékeny lett, hogy hozzá sem tudtam érni szinte.. akkor még nem tudtam mi ez. most már igen.. :) egy boldog 34 hetes
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a gyors választ! Tavaly voltam terhes, de elhalt :-( Utána kétszer mûtöttek :-( A május az elsõ újrapróbálkozós hónapunk ... hihetetlen lenne, ha sikerülne :-) Amúgy tavaly nekem megvolt a mensim 4 napig, gyengébben, inkább barnázással, de megvolt és utána kezdtek tüneteim lenni ... fájtak a melleim, hõemelkedésem lett. Akkor teszteltem és azonnal pozitív lett a teszt!!! A mensi miatt pedig azt hittük nem sikerült !!! Csak sajnos nem fejlõdött megfelelõen a babóca :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedves 3. váalszoló! És azt kívánom, soha ne is tudd meg, milyen elveszíteni egy babát!!! :-) Jó egészséget mindenkinek! Azért még várom a tapasztalatokat! :-)
A kérdező hozzászólása: Bocsika, 2. válaszoló ... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat csajok! Majd kiderül pár napon belül, hogy nálam mi lesz! ha nem jön össze most, akkor reméljük hamarosan ;-) Már szeretnénk a karjainkban tartani a mi picúrunkat a férjemmel :-)

Előfordulhat, hogy vizes folyás terhességet jelez, vagy mindenképpen a mensi előjele?

Ma(nem)kellene megjönnie, kb. 3-4 napja tart ez a híg, vizes folyás.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de ez legtöbbször, ca. 98%-ban a mensi elõjele...

Nem akarlak elkeseríteni, de ez legtöbbször, ca. 98%-ban a mensi elõjele...
amikor a menzi megjön akkor is vizes az elsõ pár órában. de hátha nem így lesz. a remény hal meg utóljára
Sajnos, nekem mindig a menist jelzi.

Ha a múlt hónapban sok antibiotikumot ettem, akkor előfordulhat hogy fog.gátló mellett is késik a mensim?

Nuvaringet használok és sok antibiotikumot kellett szednem januárban a mensim után. Most tartok a 7 napos szünetben az 5. napon és még mindig nem jött meg. Az a sok antigyógyszer bekavarhat?

Legjobb válasz: Az antibiotikum gyengíti a fogamzásgátló hatását, ezért ha antibiotikumot szedsz, más módszerrel is kell védekezni. Ez benne van a betegtájékoztatóban. Lehet, hogy nem hatott rendesen a fogamzásgátló, ezért nem jött meg idõben a mesid. Ha meg még szexeltél is, akkor pláne nagyon nagyon bekavarhat... remélem most belegondolsz abba, hogy mi lehet, ha nem hat rendesen a tabi és nem védekezel máshogy. Ha a szünet után nem jön meg, akkor dokihoz kell menni... úgy emlékszem, hogy ez is valahol benne van a tájékoztatóban.

Az antibiotikum gyengíti a fogamzásgátló hatását, ezért ha antibiotikumot szedsz, más módszerrel is kell védekezni. Ez benne van a betegtájékoztatóban. Lehet, hogy nem hatott rendesen a fogamzásgátló, ezért nem jött meg idõben a mesid. Ha meg még szexeltél is, akkor pláne nagyon nagyon bekavarhat... remélem most belegondolsz abba, hogy mi lehet, ha nem hat rendesen a tabi és nem védekezel máshogy. Ha a szünet után nem jön meg, akkor dokihoz kell menni... úgy emlékszem, hogy ez is valahol benne van a tájékoztatóban.
A menstruációs ciklus rendellenességét rengeteg minden okozhatja, de az antibiotikum nem tartozik ezek közé. Ellenben amire az antibiotikumot szedted... Ugyanis súlyosabb betegség szépen átrendezheti a ciklusodat.
A kérdező hozzászólása: nem tablettát szedek hanem hüvelygyûrût használok és úgy tudom semmilyen hatással nincsenek rá a gyógyszerek hisz nem a hüvelyembe dugom fel a gyógyszert és a hüvelygyûrût se nyelem le.
A kérdező hozzászólása: kólibaktérium ill. hugyuti fertõzés/húgyhólyag gyulladásra szedtem. mind2-re külön-külön bogyót
Egyéb gyógyszerek alkalmazása Néhány gyógyszer akadályozhatja a NuvaRing megfelelõ mûködését. Ez a fogamzásgátló hatékonyság csökkenéséhez vagy váratlan (pecsételõ vagy áttöréses) vérzésekhez vezethet. Ide tartoznak többek között az epilepszia kezelésére használt gyógyszerek (pl. primidon, fenitoin, barbiturátok) továbbá a tuberkulózis (pl. rifampicin), ill. a HIV fertõzések (ritonavir) gyógyszerei, néhány egyéb, fertõzõ betegségségek kezelésére használt antibiotikum (pl. ampicillinek, tetraciklinek és grizeofulvin) és az orbáncfû tartalmú készítmények. Mindig mondja el a NuvaRinget felíró orvosnak, hogy milyen egyéb gyógyszereket vagy növényi eredetû készítményeket szed már! Úgyszintén szóljon minden orvosnak vagy fogorvosnak, akik más gyógyszert írnak fel Önnek (vagy az azt kiadó gyógyszerésznek), hogy NuvaRinget használ! Õk meg tudják mondani, kell-e és milyen hosszú ideig kiegészítõ fogamzásgátló módszerrõl gondoskodnia. Ha orbáncfû tartalmú készítményt szeretne használni, mialatt már alkalmazza a NuvaRinget, kérdezze meg elõbb orvosát! itt van, hogy antibiotikum csokkentheti a hatasat, nem birtad elolvasni mielott hasznalni kezdted? A gyuru is hormonalis, ugyan kevesebb a hormon benne mint a gyogyszerben.
A kérdező hozzászólása: pont ugyanolyan mint a gyógyszer, csak pont a megfelelõ helyen váltja ki a hatását és nem megy végig az egész testemen amire elér a megfelelõ ponthoz és nem károsít. sõt lehet jobban véd mint a tabletta. amúgy tudok olvasni

A barátnőmnek több mint egy hete késik a mensije, a terhességnek semmi jele, 2hete voltunk utoljára együtt, a gumi nem volt lyukas! A barátnőm most vesztette el a szűzességét! Előfordulhat, hogy emiatt kimarad vagy mi az oka?

Legjobb válasz: Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!

Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!
Biztos csak a hormonháztatása borult fel. Az elsõ szex után ez elõ szokott fordulni: van akinek késik, és van akinek hamarabb megjön. Meg fog jönni neki, ne aggódjatok!
ne aggodj nem terhes. csak egyszerüen kimaradt.Lehet hogy azért hogy titeket bosszantson. bocsi vicc volt.

Gyógyszert szedek és ma kellett volna, hogy megjöjjön a mensim, csináltam tesztet negatív lett. Előfordulhat hogy mégis terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon kevés esély van rá. Nyugodj meg. Sok dolog befolyásolhatja a menstruációdat (stressz, gyógyszerek) és még pár nap késés simán belefér. Ne izgulj ezen, nem vagy terhes ha rendesen szedted a gyógyszert.:)

Nagyon kevés esély van rá. Nyugodj meg. Sok dolog befolyásolhatja a menstruációdat (stressz, gyógyszerek) és még pár nap késés simán belefér. Ne izgulj ezen, nem vagy terhes ha rendesen szedted a gyógyszert.:)
most ez komoly kérdés vagy kamu ?:D szerinted nem jöhet még ma????? vááá
A kérdező hozzászólása: Eddig még idõre is pontosan jött meg..úgyhogy igen.. komoly kérdés... gyógyszer mellett azt olvastam közel azonos idõben kell megjönnie..
IGen, nekem vegy idieg hétfõ reggel szokott, aztán késõbb volt h vasnap este, és akkor már nem tudtam szexelni...S:....aztán most már vasránap délután, néha délelõtt...ilyen egy-fél nap eltérés nem jelent semmit. nem lehet óramû pontos így sem
ugyan hogykéne már percre pontosan megjönnie???? nem, nemfogaz percre pontosan megjönni, kivéve ha egy egész hónapon át mindent percre pontosan csinálsz, percre pontosan kelsz, percre pontosan veszed be és percre pontosan ébredsz. de gondolom nemezt csináltad. akkor a menzeszed sem fog percre pontosan megjönni. (vannak olyanok, akiknél igen, de ez adottság kérdése) ma vagy holnap megfog jönni, és nincsen ebbe semmi baj.
Van esélye , de kisebb.
igen lehetsz terhes, ha belefér a 72 órába én átgondolnám a sürgõsségi fogamzásgátlás lehetõségét. minden nap van olyan akinek kiszakad az óvszer... egyszerûen nem bírom felfogni hogy hogyan. én 5 évig védekeztem gumival és soha sem szakadt ki. egy óvszer olyan teherbíró hogy 3-4 liter vizet bele lehet engedni, kibírja. inkább lehet hogy egyszerûbb lenne azt írni hogy nem használtatok gumit.
A kérdező hozzászólása: Nem írom, mert használtunk. Nekünk sem szakakd még ki sosem.. nem tudom most mi történt.

Előfordulhat, hogy a menstruáció közbeni szex miatt nem nagyon akar elmúlni a mensim?

1 hete jött meg a mensim. 5. nap amikor azt hittem már nincs semmi, lefeküdtem a barátommal, majd szex közben ismét elkezdtem vérezni :S

Legjobb válasz: Nem higiénikus a menstruáció alatti szex, val.szeg fertõzés keletkezett, fordulj orvoshoz.

Nem higiénikus a menstruáció alatti szex, val.szeg fertõzés keletkezett, fordulj orvoshoz.
Ezen ne aggódj semmit. Nekem is volt olyan hogy már alig volt és szexeltem, de utána aztán niagara, véreztem elég rendesen. Biztos valamiért azért lehet mert ott bennt megpiszkálják a pasik az izéjükkel.
A kérdező hozzászólása: Igen valóban tudom, hogy nem valami higiénikus a mensi alatti szex, de mint már mondtam azt hittem elmúlt, egész nap nem volt semmi és mikor együtt voltunk egybõl elkezdtem vérezni. És másnap is ugyanígy
ne csinálj belole problémát, hogy higénikus vagy sem, van akinek éppen hogy akkor esik a legjobban. ezt már tobbtol is hallottam.lehet, hogy a ciklusod kissé tovább tart, ez fiatalonál nem ritka, nekem is volt , hogy hét-nyolc napig is eltartott, kulonosen, ha meg voltam fázva

Barátnömmel akkor szeretkeztünk mikor már abba kell neki hagyni a a gyógyszer szedését és még nem jött meg neki a mens. Pedig általában már meg szokott neki ilyenkor jönni. Előfordulhat hogy ilyenkor teherbe esik? Apa leszek vagy nem?

Legjobb válasz: ha a gyógyszerben az a lényeg h 3 hetet szeded aztán szünet akkor nem eshetett teherbe! azért végezzetek el egy tesztet h nyugodtak legyetek

ha a gyógyszerben az a lényeg h 3 hetet szeded aztán szünet akkor nem eshetett teherbe! azért végezzetek el egy tesztet h nyugodtak legyetek
A tabi a szünetben is véd, feltéve hogy rendesen szedte elõtte és nem volt, ami befolyásolta volna a hatását. Ha nem jön meg a szünetben, csináljon tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!