Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy kimutatja a terhességet (3 db)

Előfordulhat, hogy valakinek kimutatja a terhességet a teszt a menzi előtt 1 héttel?

Legjobb válasz: mindenképp várj a mensi napjáig! ilyenklor még képtelen, hogy annyi hcg legyen a szervezetedben, h a teszt kimutassa. van kinek 6 hetesen mutatta ki

mindenképp várj a mensi napjáig! ilyenklor még képtelen, hogy annyi hcg legyen a szervezetedben, h a teszt kimutassa. van kinek 6 hetesen mutatta ki
Nekem a peteeres utani 10. napon lett pozitiv a 10-es erzekenysegu teszt. Ez 4 nappal a nem vart mensi elott volt.
az 100/1 lehet

Előfordulhat, hogy a mensi előtt már 4-5 nappal kimutatja a teszt a terhességet?

Hétvégén (jan. 12-13-) kéne megjönnie elvileg, de már nagyon sok tünetem van. Úgy vennék már holnap egy tesztet! :))

Legjobb válasz: Nekem kimutatta mestruáció elõtt három nappal, bár nagyon halvány volt a csík, bizonytalan is voltam. Késõbb erõsebbé vált a csík, akkorra már több Hcg termelõdött a szervezetemben. Szerintem egy tesztet csinálhatsz, ha nem bírod ki. Ha kimutatja örülhetsz, ha nem, még ne add fel a reményt, mert lehet, hogy csak nem termelõdött elég Hcg a szervezetedben. Akkor várd ki még nem jön meg és késõbb a teszt is pozitív lesz. Sok szerencsét!!!!

Nekem kimutatta mestruáció elõtt három nappal, bár nagyon halvány volt a csík, bizonytalan is voltam. Késõbb erõsebbé vált a csík, akkorra már több Hcg termelõdött a szervezetemben. Szerintem egy tesztet csinálhatsz, ha nem bírod ki. Ha kimutatja örülhetsz, ha nem, még ne add fel a reményt, mert lehet, hogy csak nem termelõdött elég Hcg a szervezetedben. Akkor várd ki még nem jön meg és késõbb a teszt is pozitív lesz. Sok szerencsét!!!!
Szia! Tudom min mész keresztül, mi két évig próbálkoztunk mire összejött a kisfiunk. Én nem csinálnék tesztet , bár ezt könnyû mondani (én is sokat csalódtam).Ha még is csinálsz, akkor a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj lehetséges, hogy már ki fogja halványan mutatni, mi szurkolunk neked!!! Sok-sok szerencsét a babához!

Ha terhes vagy előfordulhat, hogy először még megjön a mesid, sőt egy kicsit hamarabb, mint kéne? Ez esetben kimutatja a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: Bármi elõfordulhat. A terhességi teszt eredményét nem befolyásolja vérzés.

Bármi elõfordulhat. A terhességi teszt eredményét nem befolyásolja vérzés.
Normál esetben ha valaki teherbe esik általában elmarad a menzije.Kivételek azonban mindig vannak!A teszt eredményét nem befolyásolja.Ha valaki korán tesztel, lehet - az eredmény, mert még nem termelõdött elég HCG a szervezetben.Ezért szoktam irni, hogy a menzi után 1 héttel érdemes tesztelni szerintem, az már biztosabb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!