Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy első (26 db)

ja 23 F
Ha a színe vagy a szaga nem stimmel, akkor nem normális, fertõzésre utal. Nõgyógyászhoz vele.
nekem is az vt
A kérdező hozzászólása: barnás a folyás. jelenthet valamit, például terhességet?
Jelenthet terhességet is (de nem csak azt). A barna szín utalhat vér jelenlétére. A beágyazódást pedig kísérheti pecsételõ vérzés, amit barna folyásként érzékelhetsz. Ez kb. az aktus után 1 héttel jelentkezik. Aktus után min. 2 héttel tesztelhetsz! Elõbb nem mutatja ki.

Nőgyógyásznál előfordulhat, hogy első alkalommal teljesen mezítelenre kell vetkőzni?

Legjobb válasz: Nem. Mert amikor lent vizsgál, akkor szoknya is lehet rajtad, csak felhúzod. Amikor a melleidet nézi meg, akkor meg alul felöltözhetsz már teljesen.

Dehogy kell. Ha szeretnéd megvizsgáltatni a melledet, akkor megnézi, de alapból nem (pedig a nõgyógy vizsgálathoz hozzátartozik).
Nem. Mert amikor lent vizsgál, akkor szoknya is lehet rajtad, csak felhúzod. Amikor a melleidet nézi meg, akkor meg alul felöltözhetsz már teljesen.
Többnyire nem, sõt van hogy meg sem vizsgál.Egyébként ha meg azt is meg szeretné nézni, nyugodtan monhatod hogy nem akarod megmutatni, akor nem tud mit tenni, de tök meztelenre nem vetközik az ember, max felhúza a poloját, ha meg akarja vizsgálni, vegyél hosszú pulcsit, és ha véletlenül lenn megvizsgál így nem olyan kellemetlen. Csajok, hagyátok már van aki sokkal gátlásosabb az átlagnál, nem kell ezért bántani, egyébként jogod van nemet mondani.
Nem kell teljesen meztelenre vetkõzni. Ki ijesztgetett ezzel? Talán te sajét magadat? Hüvelyi vizsgálatnál a felsõruha rajtad marad, csak alul kell levetkõzni. Ha szoknyában mész, azt nem is kell levenni, csak felhúzni. Ha a melledet nézi, akkor meg a nadrág van rajtad, és a felsõt kell levenni.
Én mikor 19 éves voltam és elõször mentem fogamzás gátlót íratni megvizsgált a doki majd mikor leszálltam azt mondta, hogy meg szeretné nézni a mellemet.Nem nyúlt hozzá csak megnézte.Kicsit ciki volt mert akkor még bugyi nélkül voltam és felrántottam a pulcsimat.Tök pucéron álltam elõtte.De ez sztk-ban volt.És nõvérke is volt mellettünk.Szal ne hinném, hogy perverzitásból kért meg rá.Azóta se kérte egy nõgyógyász sem, hogy mutassam meg a melleimet neki.
N E M !!!!!
Elvileg mionden vizsgálatba benne van, hogy a melleket is megvizsgálja, szóval nem perverzitásból kérte:) És áltaban nemcsak nézni szokta, hanem kézzel át is tapintja. Sokszor az enyém is elfelejti, de mindig megkérem, mert nálunk sok mellrákos volt a családban és nagyon félek ettõl.
Nyugi én is nagyon féltem! Iszonyatosan szégyenlõs vagyok, de tegnapelõtt életemben elõször elmentem, levetkõztem és annyira természetesnek éreztem, hogy nem is gondoltam volna....
ésha igen akkor mivan? összedõl a világ? hidd el a nõgyógyász nem kíváncsi a testedre. amúgy nemkell meztelenre vetkõzni sohasem. csak a bugyit kell levenni, felsõ maradhat. vegyél fel hosszú felsõt ha ennyire paranoiás vagy
Privátdokinál kifoghatod épp, és akkor mi van? Nem randizni akar veled.
elvileg nem, ha egy kis kultúra is szorult az orvosba. engem is vizsgált meg egy vén f.sz rákszûrésen úgy, hogy elõször totál le kellett vetkõznöm. minden normális doki elõször felül, majd átöltözés/vetkõzés után alul vizsgál meg, és nem aláz meg ilyen helyzettel.
Nem csak nem kell, nem is szabadna levetkõzni!Aki levetkõztet, az tuti hogy perverz. Vannak ilyenek. Én és még jónéhány ismerõsöm csak nõi nõgyógyászhoz megünk pontosan ezért. Valószínû, aki külön megkérte, hogy a mellét is nézze meg, azt félre is értette az orvosa. Ha nem kell levetkõzni egy orvos elõtt teljesen, akkor is ciki a lábunkat úgy rakni, és még el is viselni, hogy egy idegen férfi bennünk matasson.
Akkor a doki csak élvezkedni akart... Egyébként NEM kell levetkõzni.
16:05 - az szerintem nem noprmális: minek kellene a mellvizsgálathoz teljesen levetkõzni? Tök fleslegesen csinálják ezt sokszor. Csak nálunk nem mernek az emberek kérdezni, nemet mondani. Pedig rólunk van szó - merjünk gondolkodni!
MINEK KELLETT KIEMELNI EZT A KÉRDÉST??? NEMKAPTÁL MÉG RÁ VÁLASZT?
Én pár hónapja voltam sztk-ban, és én kértem, hogy a melleimet is vizsgálja meg. Erre azt mondta, hogy akkor teljesen vetkõzzön le!!!!! Én meg úgy álltam elõtte tök meztelenül, amíg a melleimet nézegette, és utána a rákszûrést is úgy csinálta végig, hogy pucéran feküdtem azon a nyavaján is. Szóval soha nem lehet tudni... :S
Az én elsõ nõgyógyászom nagyon rendes volt, elfordult amíg felmásztam a vizsgálóasztalra. Nem kellett teljesen levetkõzni, de amilyen hülye voltam nem szoknyában mentem, így meztelenebb voltam a kelleténél. Azóta csak szoknyában megyek. Viszont egyszer jártam úgy egy nagyon fiatal nõgyógyásszal, hogy akkorákat nyelt, miközben a mellemet vizsgálta, hogy nem tudtam elhessegetni az érzést, hogy nem sikerült neki még eléggé megunni a nõi testet:) Nem is mennék vissza hozzá, de nem csak emiatt.
Nyugodj meg nem kell felned, o csak egy orvos aki a munkajat vegzi, mar millio nonek latta a tested, gondolod, hogy bajdo lehet ebbol, az egvilagon semmi csak kerlek nyugodj meg , en eloszor azon paraztam, hogy az lesz a ciki, hogy hat nagya nemi szervem meg a nagy ajkaim, kis ajkaim is nagyok, es kint vannak, es attol feltem, hogy ilyen csak nekem van, es mi lesz ha megemliti, vagy ciki lesz, es rak voros voltam!De ma mar annyira termeszetesnek tartom, hisz ahany no annyi test!Es az orvos mar mindenfelelt latott szoval nem kell felned!Csak kikell birnod, es meglatod a kovetkezo alkalomnal, vagy mar a vizsgalat utan nevetni, fogsz hogy ok nelkul izgultal feleslegesn! 22/L
nincs mitõl félni, én nem az orvos vagyok de a szikét naponta használom.Ez esetben ha nem mûtétrõl van szó az orvos sem fogja használni.
Normális esetben nem kell, meg nem is kényszeríthet rá , ha nem akarod hogy megnézze a melled.Elõbb alul szokták megnézni az embert, vegyél hosszú pucsit, vagy szoknyát és ha fölül is meg akarna, akkor meg szokták várni, hogy alul fölöltöz, és utána kér meg hogy húzd fel a polod, meg nyugodtan mondhatsz nemet is.Nézd ki kell állnod magadért, mert különben semmibe vesz a doki. Én össz-vissz 1 szer voltam és nem volt ilyen, ráadásul meg sem vizsgált, csak beszélgettünk.Doki függõ.

Szülés utáni első menstruáció mennyi ideig tart? Előfordulhat, hogy a menstruáció miatt csökkent a tejem?

Legjobb válasz: Igen elöfordulhat.Szerencse´re nálam nem így törte´nt,de sokunknál.Söt az íze is megváltozhat.De ne aggódj,pár nap és minden rendben lessz.

Igen elöfordulhat.Szerencse´re nálam nem így törte´nt, de sokunknál.Söt az íze is megváltozhat.De ne aggódj, pár nap és minden rendben lessz.
Nekem szülés óta most jött meg elõször.Ugyan annyi napig tartott, mint szülés elõtt.És azt olvastam, hogy általában erõsebb szokott lenni a vérzés, nálam nem így volt.
Nekem 3 honap mulva volt meg az elso, nagyon gyenge, viszont a kovetkezo sokkal-sokkal erosebb volt..A tejjel nálunk nem volt gond, sem a mennyiséggel, sem az ízével. De ez mindenkinél más lehet.
Nalam ugyanaddig tart mint elotte (4-5 napig), csak nem annyira fajdalmas(meg). A tejem nekem is csokkent az elso 2 napban de utana visszaallt.

Előfordulhat az, hogy első terhességnél minden létező tünet előjön, de a másodiknál semmi de semmi jel nem utal arra hogy terhes az illető?

kistesót szeretnénk, 2 éves gyerkőcünk legelsőre "összejött". vele minden létező terhességi tünet kijött rajtam jövőhétre nem várnám, viszont semmi tünetem nincs,, én azt gondoltam hogy ha a lányommal elsőre sikerült, akkor a kistesóval is.. egészségesek vagyunk 2 naponta voltunk együtt és mégis úgy érzem nem sikerült... de vajon miért????!! Olyan szomorú vagyok.Érzem hogy nem vagyok babás..nincs semmi előjel..

Legjobb válasz: Ne legyél szomorú! Sokmindentõl függ, hogy összejön-e akkor amikor tervezi az ember... Én a kicsi lányomra 1,5 évet vártam, a kistesóra nem kellett, elsõre (2.-ra elsõ elment) összejött. most 11 hetes vagyok. Már csak egy hét és megtudod, nekem is egy hét kell, hogy minden ok. legyen... Szorítok! Ja és a tünetmentesség ilyen korán még semmit nem jelent sz.tem. Nekem lassan enyhülnie kéne a tüneteknek, de egyre rosszabb...az émelygés, a hányinger... :)))

Ne legyél szomorú! Sokmindentõl függ, hogy összejön-e akkor amikor tervezi az ember... Én a kicsi lányomra 1, 5 évet vártam, a kistesóra nem kellett, elsõre (2.-ra elsõ elment) összejött. most 11 hetes vagyok. Már csak egy hét és megtudod, nekem is egy hét kell, hogy minden ok. legyen... Szorítok! Ja és a tünetmentesség ilyen korán még semmit nem jelent sz.tem. Nekem lassan enyhülnie kéne a tüneteknek, de egyre rosszabb...az émelygés, a hányinger... :) ))
Én most várom a 3.babát-2 fiunk van-és most semmi tünetem nincs, csak a cicim duzzadt meg(7 hetes vagyok).A fiúknál minden volt:émelygés, hányás, szagundor, aluszékonyság.A 2 fiú elsõre, ez a baba a 2. hónapban sikerült.A mensi elõtt se volt semmi(gyakori pisilés, haspuffadás, hasszurka, semmi!).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)
Nekem csak egy terhességem volt, és tényleg semmilyen tünet nem jött elõ. Ha nem látom az ultrahangon, el sem hiszem, hogy terhes vagyok. Még a pocakom is csak az 5. hónapban kezdett látszani.

Előfordulhat hogy az első terhességnél az összes létező terhes tünet kijön az anyukán, de második terhességnél semmi de semmi "jel" nincs?

Legjobb válasz: szia.nekem pont forditva volt.az elsõnél semmi.a másodiknál:hányinger,savtúltengés,szorulás,izomfájdalmak,hát fájás,és még sorolhatnám!ráadásul mind a kettõ lány! 38 h km

szia.nekem pont forditva volt.az elsõnél semmi.a másodiknál:hányinger, savtúltengés, szorulás, izomfájdalmak, hátfájás, és még sorolhatnám!ráadásul mind a kettõ lány! 38 h km
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Előfordulhat, hogy a farfekvéses babám miatt más formájú a pocakom, mint az első terhességemnél?

29+3 hetes vagyok, édes drága babám farral fekszik :) Tudom, ez nem jó, de megfordulhat még simán. Most egészen hegyes a hasam, és eléggé fennt dudorodik. Az els? terhességemnél inkább szélesebb voltam, és középen volt gömböly?. Mellékesen az els? babám sem szállt le egyáltalán, úgy kellett kinyomnia kézzel a dokinak még úgy is, hogy császárral szültem.

Legjobb válasz: Az elsõnél az én babám is farfekvéses volt, alig volt hasam, szinte "állt bennem" a baba. A második jól helyezkedett, szép, gömbölyû hasam volt. Bár õ sem szállt le, mert a nyaka körül volt a köldökzsinór és az visszafogta...

Az elsõnél az én babám is farfekvéses volt, alig volt hasam, szinte "állt bennem" a baba. A második jól helyezkedett, szép, gömbölyû hasam volt. Bár õ sem szállt le, mert a nyaka körül volt a köldökzsinór és az visszafogta...
Szia! Nekem is farfekvéses volt, de aztán szerencsére "elhelyezkedett" és ezzel együtt megváltozott a pocakom alakja is :D

Altatás utáni ébredés első másodperceiben, előfordulhat hogy halucinál az ember?

Pl. arra ébredtem (eléggé kábán) hogy azt mondták az ápolók, hogy rosszul lettem a mütét közben, és mikor kérdeztem hogy mi volt azt mondták kérdezzem meg az orvost majd! És mikor kés?bb megkérdeztem az orvost aki m?tött, mosolygott és azt mondta, hogy nem volt semmiféle rosszullét!

Legjobb válasz: Persze. És nem csak az elsõ másodpercekben. Mikor kórházban voltam és behozták a szobatársam(akit altattak), 3x kérdezte meg ugyanazokat a dolgokat.Olyan volt, mint aki részeg pl.

Persze. És nem csak az elsõ másodpercekben. Mikor kórházban voltam és behozták a szobatársam(akit altattak), 3x kérdezte meg ugyanazokat a dolgokat.Olyan volt, mint aki részeg pl.
Természetesen. Míg ki nem ürül az altatószer, érdekes dolgokat tud beszélni az ember. :)

Előfordulhat, hogy az első éjszaka nem jól sikerül és ezért megromlik egy kapcsolat?

mindketten szüzek vagyunk, és kicsit attól tartok, ha vmi nem úgy sikerül, ahogy a barátom vagy én elképzeltük, kiábrándulunk egymásból vagy a szexb?l...

Legjobb válasz: Eleve rossz hozzáállás! A lényeg, hogy a szeretkezés egymás szeretetének beteljesedése, tehát nem lényeg, hogy sikerül a lényeg, hogy érzitek magatokat közben. Mivel ez egy gyönyörû közös élmény és nem kizárólag a cél miatt történik nem lehet elrontani. Csak érezzétek jól magatokat, beszéljétek meg kinek mi és hogyan lenne jó, közben is. Félig vegyétek játéknak míg megtanuljátok mi a legjobb és hogyan a legjobb.

Eleve rossz hozzáállás! A lényeg, hogy a szeretkezés egymás szeretetének beteljesedése, tehát nem lényeg, hogy sikerül a lényeg, hogy érzitek magatokat közben. Mivel ez egy gyönyörû közös élmény és nem kizárólag a cél miatt történik nem lehet elrontani. Csak érezzétek jól magatokat, beszéljétek meg kinek mi és hogyan lenne jó, közben is. Félig vegyétek játéknak míg megtanuljátok mi a legjobb és hogyan a legjobb.
Ha már az elsõ (esetleg) sikertelen próbálkozás után feladjátok, akkor csak annyit ért az egész kapcsolatotok! Azt kizártnak tartom, hogy kiábránduljatok a szexbõl! Alig várod majd a következõt!!!
sajnos igen....nálam már volt is rá példa....:(

Tapasztalatok meredek emelkedőn való vontatásról? Előfordulhat, hogy a vonóhorogról valahogyan "leválik" a vontatmány? Esetleg könnyebben kipörögnek azt első, hajtott kerekek?

Ha egy meredek emelkedőn önmagában is kissé nehezen megy fel az autó, honnan tudom, hogy egy utánfutót vontatva pl. fel tudna-e menni? Pl. egy 1.0-ás Suzuki?

Legjobb válasz: Te most valami elméleti kérdést feszegetsz vagy tényleg egy [email protected] hegyi földúton szeretnél egy 998 ccm-es szuzukival felvontatni valamit? Mert ha elõbbi, akkor igen, a szuzuki nem terepjáró, hogy hegymenetbe kavicsos földúton vontass fel vele egy megrakodott utánfutót. Ha utóbbi akkor nem vagy normális :D

Te most valami elméleti kérdést feszegetsz vagy tényleg egy [email protected] hegyi földúton szeretnél egy 998 ccm-es szuzukival felvontatni valamit? Mert ha elõbbi, akkor igen, a szuzuki nem terepjáró, hogy hegymenetbe kavicsos földúton vontass fel vele egy megrakodott utánfutót. Ha utóbbi akkor nem vagy normális :D
Én 1.0 suzuki swiftel régen zöldségeztem volt hogy 15 mázsa dinnye volt rajta és volt mikor a szántóföldre ki kelet mennem érte Ja ez a nyírségben volt és ott már olyan homokos földes a talaj egy 35-40 fokos emelkedõ volt földútttal és mögöttem a rakomány meg se kapart a homokos talajon sem.Elõtte ladával mentem az viszont megkapart a homokos talajon mert hátsó kerék hajtásos.Itt a kocsinak csaka ddig kel erõlködnie amíg megmozdítja a rakományt utána könnyedén megy :) Ja és mielött nekem esnétek amegengedet rakomány ennyi meg annyi tisztába voltam vele és válaltam akockázatott
Azért ahhoz szerintem már igencsak meredek emelkedõ kellene hogy a kerekek kipörögjenek és ezért ne tudjon felmenni. Ez esetben pár zsák krumpli a motorháztetõre segíthet :D (na jó, ezt azért ne, ha nem megy inkább ne erõltesd) Azt viszont kétlem hogy 1-esbe 10-en ne bírna felkúszni egy meredek lejtõn :)
felmegy az ha rendes aszfaltozott az út akkor kétlem hogy ne mennyen fel. Lendülettel kell menni, és a megfelelõ fokozatot kell választani, 1-es vagy 2-es be tuti felmegy.
A kérdező hozzászólása: Nos, igen. De mi van akkor, ha nem aszfaltozott útról van szó? Az elsõ tengely a hajtott, az utánfutó pedig hátul nehezít, az emelkedõ miatt pedig amúgy is könnyebbé válik a hajtott elsõ kerék és nehezebbé a hátulja, amin meg nincs hajtás. Ez a felállás egy földes-kavicsos úton elég érdekes lehet, nem?

2 nöstény szobacicánk közül az egyik ma reggel fialt 5 gyönyörü csöppséget (elsö fialás). A másiknak még nem mertük megmutatni a kicsiket. Elöfordulhat, hogy bántani fogja öket?

A kandúrok tudom, hogy szokták bántani a kiscicákat, de nem tudom, hogy mi a helyzet a szintén lakásban tartott nösténnyel.

Legjobb válasz: Általában nem szokta de ha bármi történne az inkább az lesz hogy a mamacica fogja félteni a kicsinyeit

Általában nem szokta de ha bármi történne az inkább az lesz hogy a mamacica fogja félteni a kicsinyeit
Szerintem nem lesz semmi baj. Még azis lehet, hogy a picik anyai ösztönöket hoznak elõ a másik nõstény cicában és pátyolgatja õket. Próbáld ki mit fog szólni, ha nagyon nem néz rájuk jó szemmel akkor nem érdemes eröltetni a barátkoztatást, majd csak késöbb.
Nekem volt, hogy egyszerre volt 2 nõstény cicám, egy kandúr, és az egyik nõstény fialt. Sem a másik nõstény, sem a hím nem bántotta õket, inkább mindig hátráltak picit, ha túl közel mentek a kiscicák. Egyébként az anyai ösztönös témához annyit, hogy amikor a nõstény cicáimat ivartalanította a doki, akkor az egyiknek pont voltak kiscicái, és amíg a mama cicát mûtötték, illetve elzárva tartottuk a varratszedésig, a másik nõstény gyakorlatilag anyjuk helyett anyjuk volt.:) Nyalogatta õket, játszott velük, nyávogott nekik.:) Szóval szerintem nem kell aggódni, de még ne mutassátok meg a piciket neki. Majd ha picikét nagyobbak lesznek.
á, sikerült egy 5 éves kérdésre válaszolnom:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!