Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy elmegy (7 db)

Olyan előfordulhat, hogy én előbb elmegyek szex közben, mint a barátom, és már nem fogom tovább bírni, hogy "bennem legyen"? (értendő tovább dugjon)

17 éves lány, eddig 2x szexeltem, mind 2x a barátom ment el előbb.

Legjobb válasz: Hát õõ... Én is általában érzékenyebb vagyok utána és nem mondanám, hogy fáj, de kellemetlen és mindig bennem van az, hogy "elmehetne már". Mondjuk én ezt elmondtam a páromnak és általában úgy idõzítünk, hogy ha én megvoltam, akkor egy fél perc és eltud menni õ is, ez nem okoz problémát. Olyan is volt, hogy õ nem bírta addig, amíg nekem jó lett volna, de ebbõl sem csinálunk problémát, tökéletesen elégedett vagyok vele! :)

Hát õõ... Én is általában érzékenyebb vagyok utána és nem mondanám, hogy fáj, de kellemetlen és mindig bennem van az, hogy "elmehetne már". Mondjuk én ezt elmondtam a páromnak és általában úgy idõzítünk, hogy ha én megvoltam, akkor egy fél perc és eltud menni õ is, ez nem okoz problémát. Olyan is volt, hogy õ nem bírta addig, amíg nekem jó lett volna, de ebbõl sem csinálunk problémát, tökéletesen elégedett vagyok vele! :)
Egyénenként változó, van, akinek nem gond, de nekem pl. nem túl kellemes, ha miután én elmentem, a páromnak még sokáig tart elélveznie, mert akkor már sokkal érzékenyebbé válok. De olyan is elõfordul, hogy még tart az orgazmus "utórezgése", így jól esik, ha folytatja (de ez csak akkor, ha nagyon nagyot élveztem) A srácnak be kell gyakorolnia, hogy egyrészt, képes legyen megvárni Téged, azaz ne durranjon el idõ elõtt, másrészt meg, hogy ha már Te elmentél, ne nyüstöljön utána sokáig. Összeszokás, figyelmesség kérdése, ha akarja, menni fog. Õ ment el "elõbb" - ezek szerint Neked is volt orgazmusod? Az a lényeg, onnantól már a kisebb feladat egészen összehangolódni. :)
A kérdező hozzászólása: nem volt még szex alatt orgazmusom... elég hirtelen elment, és én éreztem, hogy nekem még sok idõ kell, inkább nem erõszakoskodtam :D
Hova szeretnél menni szex közben?
Ha hamar elmegy, indítsd be még egy menetre. Amúgy te csak törekedj arra, hogy minél elõbb elmenj, az szokott a problémásabb lenni. Õt meg akárhogy is lefejheted, ha neked már kényelmetlen. Szerintem örülni fog minden újdonságnak...
A kérdező hozzászólása: nem megy el hamar... 20 percig kb bírja :D csak én nem tudok valahogy elmenni
Hát ez elõfordul a szexuális élet elején. Ha Neked nem jött össze, a minimum az, hogy akkor õ utána szépen kielégít Téged máshogy (kézzel, szájjal). Aktus közben meg lehet próbálni sok mindent, legyél Te fölül, próbálj rámozogni, próbáld úgy, hogy a csiklód is kapjon ingert, vagy nyúljon oda a csiklódhoz a párod aktus közben - sok önismeret kell a sikeres szexuális élethez, a partner részérõl meg elszántság és odafigyelés, és hogy ne legyen önzõ.

Elöfordulhat, hogy valaki azért nem esik teherbe mert minden aktus után rögtön elmegy zuhanyozni?

Legjobb válasz: Ja, nekem is azt mondták hogy minden rendben, aztán egy spontán méhenkívüli terhességnél derült ki, hogy mégsem. El volták záródva a petevezetõim(pedig korábban már megnézték és rendben találták). Az egyiket ki is vették, a másikat állítólag rendbetették, de azóta is semmi. Én is most váltottam orvost, de legszívesebben már mennék a lombikra. Tényleg fontos hogy az ember találjon egy megfelelõ orvost, de nem könnyû.

Ja, nekem is azt mondták hogy minden rendben, aztán egy spontán méhenkívüli terhességnél derült ki, hogy mégsem. El volták záródva a petevezetõim(pedig korábban már megnézték és rendben találták). Az egyiket ki is vették, a másikat állítólag rendbetették, de azóta is semmi. Én is most váltottam orvost, de legszívesebben már mennék a lombikra. Tényleg fontos hogy az ember találjon egy megfelelõ orvost, de nem könnyû.
Hát ha hüvely irrigálást is csinálsz, akkor lehet hogy rontod az esélyt. Nem írtad, hogy akartok-e babát vagy sem? Mert ha akartok, akkor inkább ne mosd ki a hüvelyed pár óra hosszáig.
A kérdező hozzászólása: Ok , tényleg nagyon szurkolok nektekis és köszi .puszi
Ok. lehet, hogy jelentkezni fogok 20.-a körül, hogy mi van veled? velünk? További szép napot! Puszi
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem, fura érzés, neméreztem ilyet még soha de neélem bele magam.nekedis szurkolok hogy összejöjön, irj ha van valami akár priviben is.SZORITOK nektek.
akkor tényleg sorstársak vagyunk, mert nekem meg 21.-én nem kellenne megjönni. Nekem nem fáj semmim, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával várom a 21.-ét. De nálad akkor hátha beindult valami!
A kérdező hozzászólása: Jaegy pár napja furán görcsöl a hasam 20.-án kellene megjönnie, eddigmég neméreztem ilyet, de nemtudom miez.
A kérdező hozzászólása: Akkor tudod mit érzek, deezt nemértem más a kukába dobélja a gyerekét, meg ehez hasonlo, nekünkmeg semmi nemjön ösze.8-án dolgozünk 26-34-évesig akik szintén szeretnének gyereket de nemjön össze ez egyikük mostvol a3.-lonbikon, egy másik kolegina meg inszemináciora megy, ezt nemértem mivan a levegöben?
A kérdező hozzászólása: Igen kb a 8.-dokinál tartok mindenki mástmond voltaki azt mondta tul fiatal vagyok még.27-évesen nevetséges, már mindent megprobáltom a lombikot kivéve de a dokim eztmandta minden rendben akkormost mivan?
Akkor sorstársak vagyunk. Mi is pont 4 éve próbálkozunk. De gondolom azért dokihoz jártok vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Igen szetetnék gyereket már 4-éve de sehogy nemjön össze.
csak akkor ha intim zuhanyt is csinálsz közben! (ért. alulról felfelé a tusolóval)
Lányok! Ezeket végig kértétek? Sajna ki kell harcolni, de pipázás alapon menjetek végig ezen, ha még nem tettétek: - hormonvizsgálat (beleértve a pajzsmirigyet is: T4, T3, TSH, anti-TPO; valamint a mellékvesét is: kortizol; valamint a cukrot is, és az inzulint is)! - aztán UH peteérés környékén 13. nap kb. - citológia minden bacira, vírusra, gombára - pisinézés háziorvosnál, nincs-e benne genny - petevezeték átjárhatósági vizsgálat! - mindeközben a férjnek spermavizsgálat! 40%-ban a férj a gond, 40%-ban a nõ, és 20%-ban mindkettõ. Ha minden OK, akkor is el lehet még menni genetikára, Czeizel dokihoz is, összeférhetetlenséget csináltatni, nem-e a sperma ellen termel anyagot a nõ... A genetikán kiderülhet kromoszómahiba is, egy kis gyógyszer, és minden OK... Érdemes vérbõl megnézetni az ásványi anyagokat, pl. vashiány, - vérszegénység esetén sem jön könnyen a baba. Ha stressz van (anyós, munka, bárki, bármi) változtatni kell, és megnyugodni! Ha nem mozogtok, kezdjetek el tornázni, úszni, bármit, csak heti 4-szer legyen meg 1 óra! Ha ezek után minden OK, akkor ajánlom szívbõl a babatervezõk otthonáról rendelhetõ fekete üröm kapszulát. Nekem 11 hónapig nem volt peteérésem, - korábban sem volt rendszeres, és amikor a fogigátlót abbahagytam, felborult minden, és a pajzsmirigyem sem mûködik azóta jól! Ezt megrendeltem, 3-szor akkora dózisban ettem, mint rá van írva, de 14 nap után abbahagytam, hogy teret engedjek a petéknek. És lett peteérésem, akkorát szúrt a jobb petefészkembe, hogy nem lehetett eltéveszteni. De baba nem lett akkor. Sebaj, önbizalmam viszont igen! :) Van peteérésem végre! Következõ hónapban újra 14 napig fekete üröm. Peteérést nem éreztem, nyálka sem volt, - elszomorodtam, hogy most meg nem használ. De mégis! Abban a hónapban pozitívat teszteltem legnagyobb meglepetésemre! Ne adjátok fel!!! 9 hetes kismama

Ha 34 hetesen elmegyek babamozira, előfordulhat, hogy nem fogom látni a babám pofiját?

Mi van akkor, ha pont nem látunk semmit? Gondolom akkor is ugyanúgy fizetni kell érte. Fejvég?ben fekszik.

Legjobb válasz: Természetesen akkor is kell fizetni.Azt mondják,a 32. hét után nem érdemes menni,mert olyan nagy akkor már a baba,hogy nem lehet élesen látni(mivel nem fér rá a képernyõre pl.egyben a kis arca,csak részletekben).

Természetesen akkor is kell fizetni.Azt mondják, a 32. hét után nem érdemes menni, mert olyan nagy akkor már a baba, hogy nem lehet élesen látni(mivel nem fér rá a képernyõre pl.egyben a kis arca, csak részletekben).
Az arca ráfér egészben, ha van kedve megmutatni, mi 28 hetesen voltunk, semmit nem láttunk, és 25e Ft-ba került. De én újra elmennék:)
Szia! Nekünk végig 4d nézték havonta, mert az van a doktornõ rendelõjében. 33+5 napos voltam amikor utoljára nézett uh, és nagyon jó képet csinált, pont el tudta kapni a pofiját, pedig végig mozgott szóval nehéz volt.De eddig ennyíre jó képet nem csinált a picikérõl.Nagyon jól kivehetõk a vonásai, tiszta apja a hercegnõnk. Én nem azt mondom, de szerintem kell hozzá azért egy kis szerencse is, én biztos elmennék 34 hetesen is. Ja és fejvégû a babánk. Jó mozizást kíván 36+5km
Szia! Én úgy tudom minél nagyobb a baba annál valószínûbb, hogy nem lehet látni, ugyanis ha éppen úgy fordul akkor buktad. Igen, ki kell fizetni. Mi 14 hetesen voltunk, eszméletlen élmény volt! Az egész baba ráfért a kijelzõre, mindent láttunk. 20 perces videófelvétel is készült róla, annyira jó volt nézni, ahogy tátog, iszik, rugdos, dörzsöli a szemét, mosolyog, bekapja az ujját ((: Mi legközelebb 26 és 28 között megyünk a pofija miatt. Annál késõbb biztos nem. De én 14 hetesen is láttam az arcát és a szája teljesen az enyém. ((:

Ha testi fejletlenség miatt elmegyek gyereknődokihoz, előfordulhat, hogy le kell vetkőznöm meztelenre?

15 és fél évesen még teljesen fiús a mellem, csak megnézetem már magam. Gondolom, valahogy látni akarja a testalkatomat, mire készüljek lelkileg?

Legjobb válasz: Nem elõfordulhat, hanem biztos, hogy le kell vetkõznöd. Gondolom, tetõtõl talpig megvizsgál, aztán meg megnézik a hormonszintjeidet (vérvétel).

Nem elõfordulhat, hanem biztos, hogy le kell vetkõznöd. Gondolom, tetõtõl talpig megvizsgál, aztán meg megnézik a hormonszintjeidet (vérvétel).
Olyan nem valószínû hogy lesz, hogy anyaszült meztelenül kelljen pózolnod a doki vagy dokinõ elõtt, külön-külön megnézi majd a puncidat meg a cicidet, szerintem menjél hosszú szoknyában, és alatta majd leveszel minden mást, aztán lazán fölhúzod, ha meg fölül kell szabaddá tenni magad, a szoknyát leengeded, hogy ne legyél egyidejûleg teljesen kitakarva.
Na és, ha le kell venni, mi van abban? Semmi. Látott már több ezer lányt. Mintha a térded mutatnád neki vagy a torkod.

Előfordulhat, hogy valaki nem veszi észre, hogy pl. éjszakai pisilésnél elmegy a nyákdugó egy része?

Legjobb válasz: Hááát...igen kicsi rá az esély,mert valami jelét mindenképpen látnod kell.Akár a bugyidon hagyott nyom akár a wc-ben kissé furcsa vizelet.Mert ha jól tudom..márpedig nekem is ilyen volt az kissé véres...

Hááát...igen kicsi rá az esély, mert valami jelét mindenképpen látnod kell.Akár a bugyidon hagyott nyom akár a wc-ben kissé furcsa vizelet.Mert ha jól tudom..márpedig nekem is ilyen volt az kissé véres...
nekem mikor elment a nyákdugóm az olyan volt, hogy pisilés után amikor megtöröltem egy jó nagy adag folyásszerûség jött ki a WC papírra , amiber vékony véres kis csíkok voltak. rögtön tudtam hogy az és még aznap szültem. minden jót.
Tudni kell, hogy a nyákdugo hetekkel elõbb is elmehet amig ténylegesen beindul a szülés.Nem törvényszerû, hogy azonnal szülsz utána.
Szia! Én pont aznaop töltöttem a 37. hetet, és hajnalban pisilésnél véres folyás volt a papíron, a wc-ben meg a többi része. Bementünk a kórházba, és azt mondták nem biztos, hogy beindul, de megfigyelnek. Este 21:18-kor meg lett a baba. Szerintem nézesd meg magad, majd a dokik okosat tudnak mondani. Egyébként ha most megszületnie, már minden ok, Nekem kislányként 3300 g-mal született, mi lett volna, ha végigvárja? :) ) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Most reggel vettem észre, hogy pár csepp vér van a papíron pisilés után, viszont a folyás mennyisége nem volt több. (37. hétben vagyunk)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Előfordulhat, hogy valaki elmegy 4d uh-ra és a doki is azt mondja hogy fiu lesz és a végén kislány?

Én tegnap már a 3. sztorit hallottam

Legjobb válasz: Biztos volt már ilyen, de nem igazán jellemzõ. A környezetemben mindenkinek eltalálták, ki is csücsül odabent! Ne aggódj! Amúgy hallgass a megérzéseidre. Biztos súgnak valamit.:-)

Biztos volt már ilyen, de nem igazán jellemzõ. A környezetemben mindenkinek eltalálták, ki is csücsül odabent! Ne aggódj! Amúgy hallgass a megérzéseidre. Biztos súgnak valamit.:-)
Én 2 ilyenrõl hallottam eddig. :)
Hát a 4D-n én olyan tisztán láttam a saját szememmel, hogy kisfiú, hogy azt mondtam, ha ezek után lányom születik, akkor valaki útközben kicserélte :) ) Összetéveszthetetlen volt! De biztos van olyan is, hogy úgy fekszik, hogy nem látni tisztán és ezért kevésbé biztos a dolog.
A 4D-s Uh azért jó, mert ha megmutatja magát az neked is teljesen egyértelmû lesz, h fiú-e vagy lány. Nagyon jól lehet látni rajta mindent.
Hadjuk a megérzéseket:) sztem a 4D-s ben már lehet bizni jocskán!
Igen.
Igen.
Egy ismerõs lány 3 hónapja volt együtt a barátjával, így "védekeztek" ahogy ti, már és 8 hetes terhes volt addigra. Õ is azt hitte hogy így nem lehet, ezért nem is foglalkozott vele... Így max azok "védekeznek" akiknek nem baj ha mégis összejön a baba, de még nem akarnak aktívan rástartolni a dologra. Ha késik vegyél tesztet, és kiderül.
Igen! Egyrészt az elõváladékban is lehetnek hímivarsejtek, másrészt mi van, ha épp nem tudja idõben kikapni?? Mellesleg nem értem miért annyira nehéz gumit húzni vagy gyógyszert szedni?? Te meg ezt magyarázd el Nekem, kérlek szépen!! Ráadásul Nekem olyan gáz, ez, hogy kiveszi.. Tudod Te, hogy mennyire jó, ha egyszerre élveztek el a szerelmeddel??
Mi 6 évig voltunk így együtt a párommal és soha nem estem teherbe. És nem azért mert gond lenne, vagy nehezen teherbe esõ típus vagyok, mert amikor babát akartunk, mindkétszer az elsõ próbálkozásnál összejött.
kiscsillag. te mit tudsz a szexrõl? mert szerintem nem sokat. Igen .. nagy a valószínûsége, hogy teherbe esel, mivel a férfi elõváladékában is lehet hímivarsejt .. ami éppen célba is találhat. Lehet, hogy nem élvez beléd, és meg is mossa (ami nem sokat segít), de ezek ellenére nagy az esély a terhességre.
Tudod hány ilyen kérdés van? Egyébként IGEN, a statisztika szerint 100 megszakítással közösülõ nõbõl egy évben 43 esik teherbe.
"mikor el megy kiveszi, megmossa ..." Belülrõl is? Mert maradhatnak ám a farkában is kiskatonák, amik a következõ numera alatt elõváladékkal távoznak. Hoppá, máris besikerülhet a gyerek. Húzz gumit, szedj tablettát, használj hüvelykúpot, pesszáriumot stb. csak ne így!
Akkor sipirc a patika, vegyél legalább egy tesztet és kiderül! Neked is jobb, mert nem képzelsz be magadnak semmit, pláne ha már terhes vagy.
11es, a lifestyles-nak van latexmentes óvszere, nem drágább mint a többi, nem is nehezebb beszerezni, szóval ez nem kifogás. Egy barátnõm is ilyenekkel indokolta azt, hogy nincs kedve gumit huzatni a palija(i)val, teherbe is esett. Egyébként kérdezõ, az "oLYan" szót nem j-vel írják. És igen, simán lehetsz terhes.
6-os kérdezte hogy miért nem lehet gyógyszert szedni vagy gumit használni. Nálunk sajna én voltam az oka..allergiás vagyok minden sz*r-sz*arra. Többek közt a latexre, szóval a gumira. A fog. gátlót meg azt mondta az allergia dokim hogy jobb ha nem szedek...szóval mi így szoktuk meg, ugyan nem lettem kevésbé allergiás, hogy elhagytam a fog. gátlót.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat mindenkinek ... mar a tegnap nagyon rosszul ereztem magam, hanyingerem volt, fajt a fejem es ojan furan ereztem a hasam ... Vajon csak be beszeltem magamnak vagy tenleg az vagyok ?
A kérdező hozzászólása: mikor el megy kiveszi, megmossa ... es csak utanna folytatjuk.
A kérdező hozzászólása: de hogyan kerlek el magyaraznad? kerlek szepen
14-es. Nem tudtam arról a gumiról, és nem kerestem kifogást. Elmondtam mi miért választottuk ezt az utat. Egyébként az én párom sem szereti annyira a gumit és neki is így volt jobb. Ha teherbe estem volna véletlenül a hat év alatt, akkor pedig megtartottuk volna a babát. De ilyen nem történt. És a két baba a bizonyíték arra, ha akarjuk a terhességet akkor rögtön teherbe tudok esni! Szóval persze, létezik olyan hogy teherbe esik valaki megszakításos módszerrel való védekezés alatt, na de olyan is hogy fogamzásgátló mellett esik valaki teherbe, nem is beszélve a gumiról ami kiszakadhat, de ott legalább van esély esemény utánit bevenni. Szóval kösz a lepontozásokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!