Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy amikor (46 db)

Előfordulhat, hogy amikor kéthetes volt a babám, és szedtem az Urtica Urens 5 ch-t (2x5) amíg volt benne, nem használt, és most, 7 hetes a babám, már használ (3 napig 3x5, 2 napig 2x5, majd egy napig 1x5-öt tervezek)?

A 2. napon tartok. Lehet már ekkor hatása? Amúgy csak fejek, mert sajna nem szopizik a kis betyár egy ideje...

Legjobb válasz: Szia vigyázz vele ha beindult a tejed abba kell hagyni mert utána apaszt ,én igy jártam.

Szia vigyázz vele ha beindult a tejed abba kell hagyni mert utána apaszt , én igy jártam.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, odafigyelek!

Előfordulhat, hogy ami a számon kialakult herpesz, át terjedt a hüvelyemre?

Viszketésem és folyásom van:S

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy kétféle herpeszvírus létezik. Az egyik itt, a másik ott fertõz.

Én úgy tudom, hogy kétféle herpeszvírus létezik. Az egyik itt, a másik ott fertõz.
Az a típus, ami a szájon jelenik meg leggyakrabban, is megfertõzheti a nemi szerveket, de ahhoz orális szex is kell. Szóval senki nem fogja a saját szájáról a nemi szervére rávinni a vírust. Viszont, ha valaki herpeszes szájjal orális szexben részesített, akkor elkaphattad. De ha nincsenek rajta sebek, hanem viszket és folyásod van, akkor inkább bakteriális vagy gombás fertõzés a valószínû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Annyira nem vészes már Canestent kezdtem el használni! Ha elmúlik tõle, akkor is menjek el orvoshoz?
Egyik ismerõsünkkel is ilyen volt mikor szemét mûtötték.Mesélte mi volt.Szinte érezte a dolgokat röpke pillanatig míg el nem altatták gyorsan megint valamivel (mondta mi az de már nem emlékszem én).. Meg maradt benne a dolgok. Aztán felkelt még a gyomrát is kiköpte, elég szarul volt :\
Nekem volt egy vetélésem ami után csináltak egy úgymond mûszeres befejezést!Elaltattak de megébredtem idõ elõtt és csak arra emlékszem hogy fel akartam ülni de visszanyomtak és maszkot nyomtak az arcomba!Utána elég sokáig ébresztgettek!Megkérdeztem az orvosomat hogy megébredtem e vagy csak álmodtam és mondta hogy pár pillanatra igen!
hallottam már h igen elöfordulhat h nem elég altatót adtak. ilyenkor állitólag az van sajna h tudatodnál vagy, érezhetsz mindent, de mozdulni, szólni viszont nem tudsz ....:/
Butaság, hogy mindent érzel, de nem tudsz szólni!!!!! El ne hidd! Elõfordúlhat, hogy megébredsz, mert ugye mindenki szerevezete más, másként szívódnak fel a gyógyszerek, DE ahogy visszaaltatnak, minden kitörlõdik a tudatodból, tehát nem fogsz emlékezni rá! ( mentõ)
A kérdező hozzászólása: Na ez viszont kegyetlen. :S
Szerinem butaság ilyen cikkekkel rémísztgetni az embereket, történhet rendkívüli dolog, de nagyon ritka, gondoljunk bele mennyi mûtétet végeznek, ehhez képes 2-3 embert tudtak említeni...

Egy uj kapcsolatban elofordulhat hogy azt keressuk ami egy sikertelen elozoben nem jott ossze?

Legjobb válasz: Én így voltam most, találtam is olyan srácot, akiben minden megvan, ami az elõzõbõl hiányzott, de belõle meg olyan dolgok hiányoznak, ami az elõzõ srácban megvolt... Szóval nem sok értelme van. :)

Én így voltam most, találtam is olyan srácot, akiben minden megvan, ami az elõzõbõl hiányzott, de belõle meg olyan dolgok hiányoznak, ami az elõzõ srácban megvolt... Szóval nem sok értelme van. :)
Hm szemelytol fugg de megtortenhet! 24 F

Amikor tüzelés előtt van a kutyusom és még nem tüzelt sohase előfordulhat olyan hogy amikor egy kant meglát oda akar menni, és hiába mondom hogy nem (kutyafuttatón) akkor is oda megy. (és eddig csak rászoltam visszajött?

előfordol ho tényleg 1. tüzelése előtt van?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, tüzelés elõtt, alatt, utána, a behívásra a kutyának reagálnia kell. ha nem így van, jócskán dolgoznod kell még a nevelésén.

Teljesen mindegy, tüzelés elõtt, alatt, utána, a behívásra a kutyának reagálnia kell. ha nem így van, jócskán dolgoznod kell még a nevelésén.
Igen, elõfordul...nagyon gyakran. Ez az egyik érv az ivartalanítás mellett....
A kérdező hozzászólása: mindenképpen akar juk ivartalanítani

Autoban elromolhat az ossz-kmszamlalo? Tehat, ami mutatja az osszes km-t, amit megtett az auto. Elofordulhat, hogy neha tobbet mutat a kelletenel?

Legjobb válasz: A régi spirálos megoldásnál a spirál eltörhet, de akkor a sebességet sem méri az óra, és nem többet, hanem kevesebbet fog mutatni, a digitálisnál nem valószínû, fõleg ha digitális a kijelzés, mert a BC tárolja, a memória pedig vagy olvasható vagy nem, rossz értéket nem tud belõle kiolvasni.

A régi spirálos megoldásnál a spirál eltörhet, de akkor a sebességet sem méri az óra, és nem többet, hanem kevesebbet fog mutatni, a digitálisnál nem valószínû, fõleg ha digitális a kijelzés, mert a BC tárolja, a memória pedig vagy olvasható vagy nem, rossz értéket nem tud belõle kiolvasni.
Régen a Daciánál elõfordult, hogy mikor a spirálos számláló tízezret fordult, mondjuk 53999 - rõl 54000 - re, akkor fogta magát, és még kettõt - hármat fordult, mindjárt lett benne 56000 km. Ezzel is amortizálta magát, az amúgy sem nagyon tartós jószág.
Persze tudom, nekem szar francia autóim (Renault-ok) vannak, de ezekben maga az óra tárolja a megtett km-eket. Nekem is az egyik 50 ezerrel többet mutat, mert cserélnem kellett az óracsoportot és csak olyant kaptam ami többet mutatott... Amúgy simán lehet óra hibai is. Szerintem.
Persze Digitálisnál és analógnál is elõfordulhat. Nekem már mindkettõ elõfordult.

Előfordulhat hogy van valami energiám amit tudok kontrollálni?

Elég hülyén van megfogalmazva a kérdés, bocsánat érte de nem tudtam máshogy. Nem vagyok jártas az ezotériában, nem keltette fel nagyon a figyelmemet sohase, de sose gondoltam hogy hablaty az egész.

Legjobb válasz: Van, a legfontosabbat amit irányíthatsz, az az Életenergia. Emellett számos energiaforrás és elnyelõ dolog létezik.

Van, a legfontosabbat amit irányíthatsz, az az Életenergia. Emellett számos energiaforrás és elnyelõ dolog létezik.
Olyantól kérdezz aki valamit ért hozzá! A többi csak az egyéni véleményét fogja elmondani, ami gyakran gúnyolódásból és megvetésbõl áll. Én is meglepõdve néztem a tv-ben hogy egy "gyógyító" egy általa készített mosógép fûtõszál kinézetû valamivel a távolból megállapítja hogy hány százalékos vagy, igen erõs pénzért, és a "kezelés" további részét természetesen a "klinikáján" elvégzi ha van rá anyagi fedezeted. Ha ezzel akarsz foglalkozni, és komolyan érdekel http://phoenixiskola.blog.hu/ ingyen adnak felvilágosítást, és ami lényeges az energiaadás náluk ingyenes.Itt akárki fejlesztheti magát ebben a kérdésben ha akarja. Ami szerintem lényeges, nem toboroznak hallgatókat, betegeket.
Persze. Itt van pl. a kinetikus, helyzeti energiád. Használd õket bölcsességgel :)
Üdv! A 17:19-es vok, megint...:) Nos, a hasonló típusú meséimre általában érdekesebb válaszokat kapok, de ez sem rossz:D...tanult hülye...:) A valódi válaszom: Lényegében ien energia tudományos alapon nem létezhet, de mint tudjuk, tudománynak nevezett tényleíró módszerünk igen csekély ismerettel rendelkezik... Magyarán: keveset tudunk még a látható világrol is, ahhoz, hogy kijelenthessük, ien biztos nincs, tehát neked és a fajtársaidnek üzenem, ne csüggedjetek... Knowledge is power, guard it well...!
17:19-esnek: Apám, az fasza, ha nekem ilyenem lennetökre örülnék, gondold el... -Lázas vagy? -Várjá várjá... *ömmmmhmmmm* most... XD XD XD
17:19 fajtájával ne törõdjetek, õk az úgy nevezett tanult hülyék.
Akik ilyesmire képesek, azok általában tudnak gyógyítani az energiájukkal.Kézrátétellel, vagy más természetgyógyászati módszerrel.
O_o...ez bizony érdekes... Én is megfigyeltem hasonlót magamon. Úgy 17 éves lehettem mikor elkezdödött, egy földönkívüli találkozás után éreztem elõször. Az élmény borzalmas volt. Nyár volt, az éjszaka közepén egyszer csak a házunk elõtt az úton fekve ébredtem, kellemes volt a nagy melegben a földön aludni. Csak miután feleszméltem kezdtem azon gondolkodni, hogy is kerültem ide. Kaptam hát magam, és elindúltam a kertkapu felé. A kapu viszont nem nyílt, csend volt, a kutyák sem ugattak, aztán... áhh, még leírni is szörnyû lenne. Végtére aztán hajnali háromkor jutottam vissza a házba. Csapzottan, fáradtan, szakadt pizsamában... Ez mégy egyszer megismétlödött, azöta fel tudom forrósítani na testam bármely pontját a tudatommal, 60-80 Celsius fokig...
a regenerációs energiádat koncentrálod egy-egy elnyelõ pontra, amit a kérdésben írsz.
Nekem is van ilyen, amugy ez csak a képzeleted és a koncetrációd, nincs valami mágikus energia...
Igen, én is azt javaslom, mint az elõttem szóló: "olyantól kérdezz aki valamit ért hozzá", és ne olyantól, aki mindenféle tündérmesékkel tud csak elkápráztatni.

Reggel kimentem íjászkodni mikor a kb.2 alkalommal használt vessző nock-ja szétrobbant és a nyílvesszőt nem lőtte ki. Előfordulhat hogy sérült az íj mivel nem volt ami elvezesse az energiát?

Az íj még garanciális de messze van a bolt ezért nem szeretnék csak azért elmenni oda, hogy közöljék, hogy semmi baja nem lehet. Egyébként a vesszőt is ott vettem ami szerintem gyártási hibás volt és ha bármi baja lett az íjnak muszáj megjavítaniuk vagy kicserélniük. Előre is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Milyen íj? A karokat mindenképp nézd meg, tapogasd õket végig, hogy nem "állnak-e ki" belõle kis dudorok a lakkréteg alatt.

Milyen íj? A karokat mindenképp nézd meg, tapogasd õket végig, hogy nem "állnak-e ki" belõle kis dudorok a lakkréteg alatt.
A kérdező hozzászólása: Õs magyar. Végignéztem és nincsenek rajta dudorok, szóval megúsztam?
A kérdező hozzászólása: 29" 48#
Laminált? Szerintem megúsztad, de a helyedben megnézetném egy jobb íjászboltban/íjkészítõvel.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy laminált e de akkor elviszem majd egy szakértõhöz. Köszönöm a segítséget!

Előfordulhat hogy nem vette észre az ultrahangon amit észre kellett volna venni?

Sajnos decemberben fogamzásgátló mellett beszedtem pár szem antibiotikumot és emiatt most para van. Elmentem nőgyógyászhoz és a hüvelyi uh szerint nincs benn baba. Elküldött vérvételre az is negatív. Ez az aktustól számított 6. héten volt. Utána kontrollra kellett visszamennem ez az aktustól számított 10. héten volt, hüvelyi uh-t csinált, semmit nem talált. Nem küldött vérvételre. De 1 hete kb erős szorulásom van, fáj a gyomrom-hasam. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Terhes biztosan nem vagy mert azt észre vette volna.Ezer egy oka lehet annak,hogy fáj a hasad,és szorulásod van menj el belgyógyászhoz.

Terhes biztosan nem vagy mert azt észre vette volna.Ezer egy oka lehet annak, hogy fáj a hasad, és szorulásod van menj el belgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Szerdán megyek.
Terhességi tesztet is nyugodtan csinálj, ha az elmúlt hetekben volt aktus.
talán menj el belgyógyászhoz, mert nem értem mit akarsz kérdezni? a vérvétel negatív, nem vagy terhes szorulás és gyomor ill hasfájás nem párosul vele N

Leszedtem egy u torrent új verziót, amit sokan leszedtek, de nem láttam feltüntetve a free vonatkozást (szoftbázis) előfordulhat hogy fizetős? Várom a válaszaitokat.

Legjobb válasz: Ha nem "Free" akkor "Freeware" szoktak írni a licensz sorba . uTorrent v2.2.1 B25302 (magyar) http://szoftverbazis.hu/szoftver/utorrent.html uTorrent-1.6 http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. uTorrent 3.1.2.26773 http://download.chip.eu/hu/uTorrent_136971.html uTorrent 3.2.3.28705 http://ipon.hu/utils/uTorrent Ha látod az összes fent felsorolt linket akkor a "licensz" sort nézd . Ha az van oda írva hogy ( free ) vagy ( freeware ) akkor nem kell fizetni érte . --- Free és Freeware: Teljes, korlátlan ideig szabadon használható szovtverek. Shareware: Ezek a szoftverek egy ideig szabadon használhatók, de bizonyos idõ után meg kell vásárolni, regisztrálni kell. Demo: Kereskedelmi szoftver 'lebutított' változata. bemutató céljára készült ingyenes változatok.

Ha nem "Free" akkor "Freeware" szoktak írni a licensz sorba . uTorrent v2.2.1 B25302 (magyar) http://szoftverbazis.hu/szoftver/utorrent.html uTorrent-1.6 http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. uTorrent 3.1.2.26773 http://download.chip.eu/hu/uTorrent_136971.html uTorrent 3.2.3.28705 http://ipon.hu/utils/uTorrent Ha látod az összes fent felsorolt linket akkor a "licensz" sort nézd . Ha az van oda írva hogy ( free ) vagy ( freeware ) akkor nem kell fizetni érte . --- Free és Freeware: Teljes, korlátlan ideig szabadon használható szovtverek. Shareware: Ezek a szoftverek egy ideig szabadon használhatók, de bizonyos idõ után meg kell vásárolni, regisztrálni kell. Demo: Kereskedelmi szoftver 'lebutított' változata. bemutató céljára készült ingyenes változatok.
a utorrent (mikrotorrent) -ben van a program frissítése sõt kiabál ha elindítod és van új verzió. ne a szoft bázisról szedd le, mert nem biztos hogy az a legújabb. µTorrent Stable (3.2.3 build 28705) ez ingyenes http://www.utorrent.com/downloads Ami fizetõs az a µTorrent Plus.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!