Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy a hő (6 db)

1, előfordulhat-e, hogy a hó melegít fel valamit? Van-e a hónak belső energiája? 2, Hogyan lehet egy autó mozgási energiáját növelni? Hogyan lehet csökkenteni?

Legjobb válasz: 1. igen van, valamennyi biztos, és nála hidegebb dolgokat feltud melegíteni :D 2. raksz bele turbót, vagy ha már van benne húzol rajt még egy bar-t.

1. igen van, valamennyi biztos, és nála hidegebb dolgokat feltud melegíteni :D 2. raksz bele turbót, vagy ha már van benne húzol rajt még egy bar-t.
másodikra hülyeséget írtam, igazából a mozgási energiát a tömeg növelésével tudod elérni ha jól tudom
A kérdező hozzászólása: kösz xd. fizika szorgalmit készitek rem. jó amit montál -.-" mert naon szõke vok -.-" xd.
jók... most olvastam el a tavalyi fizika könyvemben :D E(mozgási energia) ~ m(tömeg)
Bammeg, ugyanez a két kérdés a házink. Thank you so much, mindenkinek, mert én se tudtam a választ xd
Fizika házimra a megoldás :) )..Ksznm :D..Pont erre a 2 kérdésre nem tudtam a választ xdd..
fizika házimra tökéletes. :DD

Előfordulhat, hogy leesik a hő és mégis baba van?

Ma kellett volna megjöjjön, helyette 2 napja nagyon minimális szinte semmi barnám van. El?tte napokig b? krémes folyásom volt. és a mai napig halvány pozitívak az ovu tesztjeim. Viszont ma leesett a h?m. Hirtelen. Nem így szokott kezd?dni nekem a mensi soha. 3-4 nappal el?bb már elkezd ereszkedni.

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom:( Tudom milyen,én is így érzek,de ne kapaszkodj az utolsó fûszálba is!

Szia! Sajnálom:( Tudom milyen, én is így érzek, de ne kapaszkodj az utolsó fûszálba is!

1 hetes lázas betegség után, még előfordulhat hogy felmegy a hő 37.4 re? Ez nem gond ugye?

Legjobb válasz: Igen. CSak még vedd komolyan, azaz legalább annyit kell még otthon maradnod, pihenned, amennyi lázas napod volt! A vírus nem játék.

Igen. CSak még vedd komolyan, azaz legalább annyit kell még otthon maradnod, pihenned, amennyi lázas napod volt! A vírus nem játék.
A kérdező hozzászólása: Sokat pihenek, szerencsére nem kell mennem dolgozni, szabin vagyok.Csak nem szoktam beteg lenni, és ez most nagyon levert a lábamról.


Elofordulhat, hogy megvolt már a pé, a ho mégsem kezdett emelkedni?

Tudom,hogy min. 2 tizeddel emelkednie kellene ès ugy is maradnia,ahhoz,hogy azt lehessen mondani,hogy volt. De èn szinte (majdnem) biztosra tudom,hogy tegnap elott volt pé (megvolt a nyàk,fàjdalom,azota megvan a szokàsos mell èrzèkenysèg) de nagyon csodàlkozom,hogy sem a tegnapi,sem a mai homon nem làtszik.Lehet,hogy most lassabban kezd emelkedni? Mennyi idore rà normàlis? Rogton pè utàni nap,nem? Volt màr Valakinek hasonlo tapasztalata?

Előfordulhat, hogy valakinek a hője alacsony, de mégis van baba?

Legjobb válasz: Hát az attól függ, mit értesz azon, hogy alacsony? Alacsony, mert 36,5 vagy ahhoz képest alacsony, amilyen a PÉ elõtt volt? Mert nem máshoz vagy vmi standard számhoz kell nézned, hanem a saját hõdhöz a PÉ elõtt. Szóval ha mondjuk 36,2 körül van és aztán 36,6ra ugrik fel és nem megy 37 fölé, attól még lehet baba (Nekem is így volt). Nem feltétlenül kell 37 fölé mennie.

Hát az attól függ, mit értesz azon, hogy alacsony? Alacsony, mert 36, 5 vagy ahhoz képest alacsony, amilyen a PÉ elõtt volt? Mert nem máshoz vagy vmi standard számhoz kell nézned, hanem a saját hõdhöz a PÉ elõtt. Szóval ha mondjuk 36, 2 körül van és aztán 36, 6ra ugrik fel és nem megy 37 fölé, attól még lehet baba (Nekem is így volt). Nem feltétlenül kell 37 fölé mennie.

Amikor megreped a tüsző akkor rögtön azonnal ki is szabadul a petesejt, vagy előfordulhat hogy csak másnap a megemelkedett hő hajnalán?

29-30 naposak a ciklusaim mindig.

Legjobb válasz: És olyan lehetséges, hogy mondjuk egyik nap megreped a tüszõ, és csak másnap szabadul ki belõle a petesejt?

A kérdező hozzászólása: És olyan lehetséges, hogy mondjuk egyik nap megreped a tüszõ, és csak másnap szabadul ki belõle a petesejt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!