Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy 8 (13 db)

Előfordulhat, hogy 8. héten még csak petezsákot látott az orvos az uh-n, és még is egészséges babó lesz belőle?

Legjobb válasz: Ha a 8 héten petezsák látható, nagy a valószínûsége hogy megállt a fejlõdési folyamat. Ennyit ugyanis már nemigen lehet elszámolni. Nekem a második terhességem volt úgy hogy a 7-dik héten mégcsak petezsák volt és 9 héten már feszívódásnak is indult, missed ab-lett a vége mûvi befejezéssel. Utána két hónappal teherbe estem és gyönyörû egészséges fiam született, már fél éves.

Ha a 8 héten petezsák látható, nagy a valószínûsége hogy megállt a fejlõdési folyamat. Ennyit ugyanis már nemigen lehet elszámolni. Nekem a második terhességem volt úgy hogy a 7-dik héten mégcsak petezsák volt és 9 héten már feszívódásnak is indult, missed ab-lett a vége mûvi befejezéssel. Utána két hónappal teherbe estem és gyönyörû egészséges fiam született, már fél éves.
Sajnos nekem is volt, nõtt továbbra is, és szabályos maradt. De baba nem lett belõle. Szikhólyagot vagy embriócsomót mindenképpen kellene már látni.
Szia! Sajnos én is így jártam. A 8. héten nekem is csak egy üres petezsák látszódott. A mérete nekem is nõtt szépen, megvolt minden tünetem is. 1, 5 hét múlva mentem vissza, úgy voltam vele, addigra minden eldõl. De sajnos a petezsák üres volt, és már kezdett ellaposodni, sõt kialakult mellette egy haematoma. Másnap meg is csinálták a missed ab-ot. A dokim szerint igazából nem lehet tudni az okát, de általában valamilyen genetikai rendellenességrõl van szó, a természet "szelektál" így ez a bab valószínûleg beteg lett volna. Én most azt várom, hogy a ciklusom helyreálljon és kb. decemberben vagy januárban újra próbálkozni fogunk. Állítólag egy ilyen mûtét után könnyebb teherbe esni is.
A kérdező hozzászólása: Csak az a fura hogy az elsõ uh-hoz képest nekem nõt a petezsák, és továbbra is ép és szabályos .... :-(
Szia biztos 8 hetes?
Az elõzõ válaszoló vagyok, nem bab hanem baba. :-)
Ha valóban 8 hetes vagy akkor már látszódni kell az élõ embryónak és szívhangot is kell már látni. Elõzõ terhességemnél nekem is így volt és sajnos meg kellett szakítani ( missed.ab). Ne keseredj el lehet, hogy csak el van számolva az idõ.
Szia. Nagyon drukkolok Neked, hogy csak annyiról legyen szó, hogy elszámolta a dokid, és kevesebb, mint 8 hetes vagy, mert Nekem 8 hetesen egyértelmûen látható volt már a kis miniatûr, de dobogó szív.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást! Az utolsó menstruációm alapján számolta a doki az hogy 8 hetes vagyok. De a megtermékenyítés aug.31.-én vagy után volt egy -két nappal. Az vigasztal kicsit hogy ha a doki nem látna már esélyt akkor csak nem küldött volna tovább a kórházba egy szakvizsgálatra. Azt mondta hogy ott nagyon felbontású a uh készülék, és azzal tudnak áramlást is nézni.

Előfordulhat, hogy 8 éves kora ellenére nemsokára menstruálni fog?

a kislányom múlt hónapban múlt 8 éves és egy ideje id?közönként fájlalja a hasa alját. el?ször még csak arra gondoltam, hogy elcsapta a gyomrát, de egy ideje havonta jelentkezik nála ez a fájdalom. lehetséges, hogy menstruálni fog? de még csak 8 éves és ezért nem nagyon tudom, hogy lehetséges-e ez. voltunk doktornéninél megnyomkodta a hasát, de azt mondta, hogy semmi gond, viszont továbbra is fáj a hasa. gyerek n?gyógyászhoz nem szeretném vinni, mert mégis csak kicsi még. szerintetek mi lehet ez? valaki más tapasztalt már hasonlót? vagy szerintetek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Nekem 9 évesen jött meg, szóval nem lehetetlen. Én a helyedben elvinném másik orvoshoz, biztos, ami biztos.

Nekem 9 évesen jött meg, szóval nem lehetetlen. Én a helyedben elvinném másik orvoshoz, biztos, ami biztos.
A mostani gyerekek nagyon hamar, gyorsan fejlõdnek.Igaz én már 29 vagyok, de anno volt 3 osztálytársam is akiknek 9 évesen jött meg elõször.Elképzelhetõ, hogy a kislányodnak is megfog.
Elõfordulhat.Nem akarlak megijeszteni de a kislányom 9 éves volt amikor panaszkodott hogy csípi ill viszket neki a nunija és elvittem gyermek nõgyógyászatra.Ott a kedves hölgy azt mondta elsõ kõrben hogy fogjam le a gyereket majd egy hatalmas hurkapálcát elõvett vattával a végén.Ugye láttunk már ilyet.Úgy megijedt szerencsétlen hogy alig bírta megvizsgálni a nõ.Arra gondolt feldugja az egészt ezért kell lefogni.Készítsd õt fel a lehetséges dolgokra ne érje váratlanul a vizsgálat.
Jaj-jaj-jaj! Azért nem kell rögtön erre gondolni. Nekem ami rögtön beugrott viszont, az nem más, mint a pszichés ok. Nekem rengeteget fájt a hasam, még szanatóriumba is beutaltak gyerekkoromba és több éven át nem tudta senki, hogy miért fáj a hasam. Most már fejlettebb az orvostudomány, inkább egy gyermekpszichológushoz (is) vidd el! Nem kell azt hinni, hogy valami nagyon rossz, biztos jó anya vagy , de a gyerekek sokszor a legapróbb dolgokon is tudnak rágódni és ha nem tudják megemészteni a dolgokat, bizony testi panaszokban, elsõsorban hasfájásban jelentkezik.
Miért kellene dokihoz vinni? Egyébként van ilyen, igen. Én iskolában dolgozom, és 9 éves kislányok már menstruálnak.
Manapság bizony elõfordul, hogy ilyen fiatalon kezd vki menstruálni. http://www.webbeteg.hu/cikkek/csecsemo_gyermekneveles/3129/s..
Szia! Egyre több kislánynak jön meg -számunkra- korán, akár 9-10 évesen . Gyereknõgyógyászhoz vidd el szerinte, m!
Nézd meg, hogy a mellei milyen állapotban vannak. Onnantól számítva, hogy a mellbimbója megduzzadt, kb. két év múlva jön meg neki. Ha odafent még "semmi változás" a kislányoshoz képest, akkor még nem fog megjönni neki egy darabig. (Férjemnek ez a kutatási szakterülete többek között, úgyhogy elsõ kézbõl az infó :o) No meg nálam is így volt, én késõn érõ voltam, még emlékszem...
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ!! Már egy ideje beirkáltam a naptárba és mindig úgy fájlalja a hasát mintha menstruálna, de egyenlõre semmi jelét nem láttam a bugyiján sem. Viszont, hogy most mondod a mellét van benne valami. De nõdokihoz nem akarom vinni. Valahogy ahhoz még túl kicsinek tartom és nagyon szégyellõs is. Kétlem, hogy elbírnám viselni, hogy visít a karomban, ha lent hozzá nyúlnak.
Több 9-10 évest ismerek a környezetemben, aki menstruál. Amíg más baja nincs, szerintem felesleges nõgyógyászhoz vinni!!!

Mit gondoltok? Előfordulhat, hogy 8 hós babám fogzás miatt csak a főzelékből nem eszik vagy alig?

Legjobb válasz: Szia, az én lányom is ezt csinálta. A tápszer cumisüvegbõl és a gyümölcs kanállal ment rendesen, de a fõzeléket ( pedig amúgy nagyon szereti ) nem fogadta el. 2 nap után adtam neki ebédre is gyümit babapiskótával vagy tejpépet. Kb. 2 hétig tartott a dolog, aztán elfogadta megint a fõzeléket is.

Szia, az én lányom is ezt csinálta. A tápszer cumisüvegbõl és a gyümölcs kanállal ment rendesen, de a fõzeléket ( pedig amúgy nagyon szereti ) nem fogadta el. 2 nap után adtam neki ebédre is gyümit babapiskótával vagy tejpépet. Kb. 2 hétig tartott a dolog, aztán elfogadta megint a fõzeléket is.

Előfordulhat, hogy a teszt egyáltalán nem mutatja ki a terhességet? Még 8-10 heteset sem?

Legjobb válasz: Szerintem kizárt, hogy ne mutatná ki. Egy 8-10 hetes terhességnél már annyi hcg van a szervezetben, hogy mindenképpen ki kell mutatnia a terhességet... de akkorra már más tünetek is vannak.

Szerintem kizárt, hogy ne mutatná ki. Egy 8-10 hetes terhességnél már annyi hcg van a szervezetben, hogy mindenképpen ki kell mutatnia a terhességet... de akkorra már más tünetek is vannak.
Mindenképpen kimutatja, de nem biztos, hogy más tünet is van. Nekem pl semmi tünetem nem volt a + teszten kívül. Csak amikor nõtt a hasam :)

Előfordulhat, hogy valaki úgy teherbeessen, hogy már csak kb.8 nap van a következő menzesz megjöveteléig?

Legjobb válasz: 28 napos ciklusból a 23. napon volt ovum, és már utána nem is jött meg. Ez a hõgörbémen szépen látszott is. :)

28 napos ciklusból a 23. napon volt ovum, és már utána nem is jött meg. Ez a hõgörbémen szépen látszott is. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem 35 naposak a ciklusok, és a 26-27 napokon voltunk együtt.
Szia!Simán lehetséges.Nekem 32-33 napos ciklusaim vannak, a 27.-nap környékén voltunk együtt védekezés nélkül egyszeri alkalommal, most 16 hónapos a lányunk :-)
Igen, én is így estem teherbe. Késõ ovum volt.

8 napom van még menziig, és reggel óta hányingerem van, tegnap egész nap pisilni rohangáltam, és szinte egész nap aluszékony voltam. Ez előfordulhat, hogy már baba? Mitől van?

26 naposak a ciklusaim, 12.-en volt pém.

Legjobb válasz: Vasárnap lesz még csak 12.-e??????Hát én a 15. hétben vagyok, de még csak most kezdõdik az, hogy óránként pisilni járok,a fáradékonyság is csak a 6.-7. hét körül jelentkezett.. Én még korainak gondolom ezeket a "tüneteket", de persze minden terhesség más!

Vasárnap lesz még csak 12.-e??????Hát én a 15. hétben vagyok, de még csak most kezdõdik az, hogy óránként pisilni járok, a fáradékonyság is csak a 6.-7. hét körül jelentkezett.. Én még korainak gondolom ezeket a "tüneteket", de persze minden terhesség más!
Ha 12.én volt péd, akkor már rég megkellett volna jönnie.Nem értem(((((Lehet, hogy elírtad???
Szerintem a 12. ciklusnapon volt neki pé. Én már éreztem egy héttel a mensi elõtt hasonlókat. És nem csak akkor pisilünk sokat, ha már nyomja a baba, hanem egész korán is, mert a veséhez menõ erek több vért kezdenek szállítani.
A kérdező hozzászólása: Igen, bocsi, félreérthetõ voltam. 12. ciklusnapon volt pé, illetve 11. éjjel. Még 7-8 napom van menziig, de szarul vagyok, voltam már babás, de õ sajnos nem maradt velünk. Nem tudom, merjek-e reménykedni.

Előfordulhat, hogy az előző 8 hónapban volt ovum, most meg hirtelen nincs, vagy nagyon a ciklus végére tolódik?

Legjobb válasz: Dettó! Én is ugyanebben cipõben járok, úgyhogy szerintem elõfordulhat... :(

Dettó! Én is ugyanebben cipõben járok, úgyhogy szerintem elõfordulhat... :(

Előfordulhat, hogy a 8 hónapos spicc kutyusom a táptól sántít?

Kb. másfél hete vettem észre, hogy az egyik hátsó lábát felhúzza, ritkán használja. Elvittük állatorvoshoz, aki azt mondta biztos rándulás, kapott rá gyógyszert.

Legjobb válasz: De azért remélem nem éheztetted 3 napig?

De azért remélem nem éheztetted 3 napig?
Kb. 1 hétig adj neki valamilyen jobb minõségû tápot, pl. Acana, Royal Canin, Orijen stb. azoktól biztos nem fog sántítani és ha még mindig sántít, akkor nem a táptól van.
nem a táptól van spicc "betegség" spiccem an nekem is, és a doki szerint 10 spiccbõl 8 nak ez a problémája. enyémnek is de évek óta, hol jobb hol rosszabb
Mi is ebben a cipõben jártunk, a gyógyszertõl jobb lett, aztán megint rosszabb, kértük a dysplasia vizsgálatot, a doki helyeselte, és kiderült hogy dp-s. Próbáljatok neki, valamilyen más minõségi tápot adni, abban talán még is több a kutyának kellõ tápanyag mint a házikosztban, aztán ha nem javul irány a doki, és kérjetek egy röntgent!
A kérdező hozzászólása: Jaj dehogy éheztettem. :) Addig házi kosztot kapott. A Hill's tápot kapja, Junior konzervbe meg Pedigree-t. Amióta házikosztot kap nem sántít. Köszönöm szépen, hogy írtatok!
A kérdező hozzászólása: Tényleg spicc betegség? Szegények!!! Ezt nem is tudtam. :( Most mióta nem kapja a tápot nem sántít, nem tudom van e összefüggés, de majd megpróbálok neki fokozatosan kevés tápot adni, aztán meglátjuk mi lesz. Ha nem javul, doki és röntgen. Köszönöm szépen, hogy írtatok!

Előfordulhat, hogy az AVG 8.5 és a Spyware terminátor üti egymást?

A szitu a következ? volt, nemrég telepítettem az AVG 8.5-öt, eddig is az AVG-t használtam, csak a 7.5ös verziót, de zaklatott, hogy a 7.5 már nem nyújt az újabb vírusok ellen teljes védelmet, így váltottam a frissebb verzióra. Emellett Spyware terminátort használok, de amikor telepítettem az új AVG-t többször is jelzett a gép, hogy nincs a t?zfal bekapcsolva, leszedtem a terminátort, azóta nem írja ki, szóval az lehetséges, hgoy a 2 progi üti egymást?

Legjobb válasz: Elméletileg nem. Énis ezt a párosítást használtam elég sokáig, több gépen is,semmilyen proléma nem volt velük.

Elméletileg nem. Énis ezt a párosítást használtam elég sokáig, több gépen is, semmilyen proléma nem volt velük.
Én is ezt akettõ vírusírtót használtam 1-2 évig de még eddig nem volt semmi baj. sztem nem lessz semmi gond velük!!

Előfordulhat az, hogy 8, 5 hónapos kisfiam a szoptatáson és némi tápszeren kívül egyáltalán nem szomjas?

Napközben kb. 3-4 alkalommal szopik, éjjel kb. 2 alkalommal, de hát ilyen id?s korban a tej már nem valami rengeteg. Emellett reggel-este megiszik egy kis tápszert (reggel: 133 ml, este: 150-200 ml). Ezen túl egyszer?en semmit nem akar inni, az a rekord, ha fél deci kis gyümölcslevet nagy nehezen "belepréselek". Sem a pohár, sem a cs?rös pohár, sem a cumisüveg nem tetszik neki. A víz nem kell, gyüm.léb?l is max. 1-2 korty. Mit csináljak???

Legjobb válasz: Elméletileg lehet, de a tápszer miatt jó lenne ha egy kevés vizet is inna. Nekem 10hós koráig a fiam csak szopizott,semmi innivalót nem kapott mellette.

Elméletileg lehet, de a tápszer miatt jó lenne ha egy kevés vizet is inna. Nekem 10hós koráig a fiam csak szopizott, semmi innivalót nem kapott mellette.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!