Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy 2 teszt (5 db)

Az ovulacios teszt szerint okt.22-en volt ovulacio, viszont a homersekletem csak 5-6 nappal kesobb ment fel. Nov.2-an hajnalban arra ebredtem, hogy mintha kessel szurkaltak volna a hasam, annyira fajt. Elofordulhat, hogy begyazodas volt?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hõd, akkor az teljesen normális. Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.

Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hõd, akkor az teljesen normális. Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.
A kérdező hozzászólása: Bocsi...pontosan most neztem meg es 16-an volt egy pozitiv ovu teszt. 23-an ment fel a homersekletem es 2-an hajnalban volt eros szurkalo fajdalom a hasamban. Ez meg mindig jelenthet beagyazodast?
Kicsit sok az idõ szerintem, ami a pozitív ovu teszttõl a hõ megemelkedéséig eltelt. Ilyet az okozhat, ha a szervezet "próbálkozik", elkezdi a tüszõ megrepesztéséhez szükséges LH-t termelni, de aztán mégsem reped meg a tüszõ. Ilyenkor van, hogy pár nap múlva újrapróbálkozik a szervezet, és ha akkor kiszabadul a petesejt, a sárgatest elkezd progeszteront termelni, felmegy a hõ. Sajna hogy ez így volt-e csak akkor tudtad volna meg, ha a késõbbiekben is csináltál volna ovu tesztet. Itt találsz ilyen esetnek megfelelõ példagörbéket. http://babatervezok.otthona.net/kesoi-ovu.shtml Azt nem írtad, hogy a hõd megemelkedése elõtti napokban "ügyeskedtetek"-e mert lehet, hogy véletlenül mégis elcsíptétek a megfelelõ pillanatot.
A kérdező hozzászólása: Kesobbiekben nem csinaltam ovu tesztet. :( Es elotte illetve a pozitiv ovu teszt napjan probalkoztunk. :(

Előfordulhat, hogy késik 2 vagy több napot a mensi, aztán megjön, de csak 1 napig van rendesen, aztán a teszt újra és újra negatív, mégis terhes vagyok?

Van még ilyenkor remény?

Legjobb válasz: Én már nem hiszek a tesztekben! Többfélét is használtam, de semmi. Pénteken megyek a dokihoz, ott majd kiderül, hogy mi van. Kezdem elveszíteni a reményt... :(( Tüneteim vannak, fõleg a hányinger, és az aluszékonyság, de már nem tudom...

A kérdező hozzászólása: Én már nem hiszek a tesztekben! Többfélét is használtam, de semmi. Pénteken megyek a dokihoz, ott majd kiderül, hogy mi van. Kezdem elveszíteni a reményt... :(( Tüneteim vannak, fõleg a hányinger, és az aluszékonyság, de már nem tudom...
Nekem volt, azzal a különbséggel, hogy a reggel megcsinált terhességi teszt délutánra halványan pozitívvá vált, majd rövid igeig volt mensi. Most voltam dokinál, mert azóta rendszeresen 1-2 napos menszeszeim vannak, azok is olyan furcsák. A doki szerint ez valószínûleg a mûtétnek köszönhetõ (2x P3 után), pedig az tavaly novemberben volt... Szerinetm várj még 1-2 napot, esetleg próbálj újra tesztelni, hátha! Ha tényleg csak 1 napig volt, akkor símán lehet baba, csak elképzelhetõ, hogy alacsony a hcg-d, vagy nem akkor volt pé, amikor számoltad. Egy szó mint száz, a helyedben tesztelnék! Szurkolok nagyon, írd meg légyszi a fejleményeket!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek a dokihoz. Már nem csinálok tesztet. Felesleges. Szerintem én abban az 1-2%-ban vagyok( ha vagyok), akinek csak hetek múlva mutatna valamit a teszt.... A dokinál minden kiderül. Azért köszi szépen a választ!
Mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy petesejtem sem volt. Nem repedt meg a tüszõm. :S Ez nem tudom, hogyan lehetséges.

2 hete késik. amikor aktuális lett volna a mensim éreztem is de elmaradt. kb 3-4 napja szúr a hasam, fáj a mellem, mellbimbóm.1 hete nem mutatott terhességet a teszt. előfordulhat hogy mégis terhes vagyok?

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat,de ez minden tesztre rá van írva,hogy ha egy hétig továbbra sem jelentkezik a havi vendég,akkor meg kell ismételni a tesztet,mert lehet az elõzõ alkalommal még nem volt elég a HcG.

Igen elõfordulhat, de ez minden tesztre rá van írva, hogy ha egy hétig továbbra sem jelentkezik a havi vendég, akkor meg kell ismételni a tesztet, mert lehet az elõzõ alkalommal még nem volt elég a HcG.
Szia!Nekem 19-e óta nem jött meg!És az orvos sem látott semmit, meg a menoteszt is negatív volt.De neked szoritok, hogy baba legyen a dologban!
Szia Egy ismerosomnek is igy volt, h meg a harmadik teszt sem mutatott semmit, elment orvoshoz, es O sem latta a babat. Es aztan csak nem tortent semmi, es a harmadik honap elott egy masik orvost talaltak aki mar "megtalalta" a babat. Es nekem ugyan ezek a tunetek voltak mielott meg nem tudtam , h babas vagyok, ugyhogy szeritnem par nap mulva ismeteld meg a tesztet reggeli vizeletbol, es szeritnem ki fogja mutatni, h baba van a dologban. Drukkolok 18 hetes kismama


Mennyit késett?
Nah most hallottam olyanról, hogy valaki, csaka hecc kedvéért 11 hetesen csinált egy tesztet, és negatív lett.Tehát ha már több mint 2 hete késik, és a tesztek negatívak, és a mensid rendszeres volt, akkor is érdemes elnézni egy dokihoz.
Elõfordulhat, én is így voltam az elsõ babával. Csak a 3-ik lett pozitív, attól függ mennyi idõs vagy.Ha nagyon az elején, akkor nem minden teszt mutatja ki.
szia, én már a 3.napon megcsináltam amikor késett.és kimutatta a legelsö teszt is.szerintem menj el dokihoz az a bizti.
A kérdező hozzászólása: persze el is akarok menni.de már 4 hete késik
Én az 5ik és a 6ik héten csináltam tesztet, mind a kettõ negativ lett, aztán a 6 hét végén mentem dokihoz, ekkora már 2 hete késett és az orvos már látta a petezsákot. Szerintem ha ennyi ideje késik feltétlne menj orvoshoz, az a biztosabb. 19 hetes kismami

Előfordulhat-e olyan, hogy azért látszik halványan a 2. csík, mert 15 mp-nél tovább tartottam a vizeletbe? Egy lépéses teszt az Almától, 25-ös. (Bocsi, ha buta kérdés, első gyermekvállalás. )

Legjobb válasz: Én nemvárt napján teszteltem, és halvány volt, de ott volt a 2. csík. Nekem sokáig nem is mutatta túl erõsen, de egyértelmû volt :-) Nem azon múlik, hogy meddig tartod a vizeletbe. Gratulálok!

Én nemvárt napján teszteltem, és halvány volt, de ott volt a 2. csík. Nekem sokáig nem is mutatta túl erõsen, de egyértelmû volt :-) Nem azon múlik, hogy meddig tartod a vizeletbe. Gratulálok!
Szerintem csak korán teszteltél még.Nekem is az elsõ teszt a nem várt utáni napon halvány volt.Rá 4 napra szép 2 csíkom lett:) Én a 3. babát várom.Gratulálok a babához:)
grat:)
A kérdező hozzászólása: 5 hetes vagyok. :) )
A kérdező hozzászólása: Vagy megyek dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Csináltam még egy tesztet. Ennél is iszonyatosan halvány a 2. csík, úgy mint az elsõnél. Pár nap múlva csinálok még egyet... :)
írj majd mindenképp mi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Arra gondoltam, hogy esetleg átázhatott és azért volt 2. csík. Hétvégén csinálok még egyet, akkor kiderül. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Mindenféleképpen csinálok pár nap múlva új tesztet, csak elõbb nem írtam. :) Gratulálok Neked is a 3.-hoz!!! :)
A kérdező hozzászólása: Missed ab lett a vége. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!