Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy 2 (50 db)

Ha valaki 2 napig fenn van, akkor előfordulhat hogy 2 napig alszik?

Asszem ezen nincs mit részleteznem..a 2 napi programjai: 2 napig fenn volt elment vásárolni, véradáson is volt, mindenfelé szaladgált, segitség a pakolásban és aztán szilveszteri buli.. jah és egy adag idegesség miatt nem tudott aludni

Legjobb válasz: Nem játszottál még simset? Fönn lenni sokáig tudsz, de 8-9 óra elég a regenerálódáshoz.

Nem játszottál még simset? Fönn lenni sokáig tudsz, de 8-9 óra elég a regenerálódáshoz.
Mivan? 2 napig alszik aztán 2 napig fent van? Vagy mi?
Igaza van az elõttem válaszolónak, én is voltam úgy hogy 1-2 éjszakát ébren voltam, de utána még talán kevesebbet is aludtam mint szoktam, ráadásul még elég is volt.
A kérdező hozzászólása: akirõl leirtam a napi programját 2 napja alszik... jó estetenként fenn van de mindig visszaalszik.. gondolván nézi egy kicsit a tvt és csak úgy bealszik.. és már 10 óra óta megitn alszik még most is
Szia! Hát erõs kimerültség esetén elõfordulhat ez, de általában valóban elegendõ 8-9 óra. Azért 2 nap 48 óra...ha ebbõl 8-at van fenn össz vissz, akkoris sok az a 40. Nem használ valami pörgetõszert? Gondolok itt bármire, legyen az sok energiaital vagy speed, bármi?
Gondolom ital is befigyelt...
Nem beteg?Mert a betegek többet aludnak
Szerintem nem.
Lécci írd le a panaszaidat én is ebben a cípõben járok
A kérdező hozzászólása: Panaszaim?:) Hányinger, szédülés, folyton eszek, állandóan pisilnem kell, feszül a mellem, nõ a hasam, fáradt vagyok:D
gratulálok!szerintem terhes vagy!majd mikor megmozdul a baba 4 ho terhes idöpont, hányinger elmulik..-és szerintem a lgebiytosabb a vérvételi eredmény, a t.csik szerintem nem a legbiztibb....
Szia! Van valami eredmény?
A kérdező hozzászólása: Nincs baba, voltam ultrahangon, hát nem mutatott semmit.
Akkor alien?

Előfordulhat, hogy 2 ember nem tud összecsiszolódni sexuálisan?

Legjobb válasz: Szia Szerintem igen De ez csak az én véleményem

Szia Szerintem igen De ez csak az én véleményem
igen, van olyan.
Persze, hogy van ilyen. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be, más igényei vannak.
van ilyen, és nem ésszerû ilyenkor együtt maradni.
Mindenképp meg kell beszélnetek egymással a problémákat, ez nem csak a szex hanem maga az társas együttlét alapja, tehát én azt gondolom összetudtok csiszolódni
az biztos! elé rosz dolog.meg is ölheti a kapcsot :S

Tápszeres babáknál is előfordulhat, hogy 2-3 napig nem kakilnak?

4 hónaposak vagyunk, hétf? reggel volt utoljára kaki. Úgy t?nik nem bántja a dolog, pont olyan jóledv? és virgonc, mint amilyen lenni szokott.

Legjobb válasz: Ez szerintem babafüggõ. Nekem örökbefogadott ikreim vannak, ugyanazt a tápszert eszik, az egyikük naponta 2x kakil, a másik csak másfél-kétnaponta.

Ez szerintem babafüggõ. Nekem örökbefogadott ikreim vannak, ugyanazt a tápszert eszik, az egyikük naponta 2x kakil, a másik csak másfél-kétnaponta.
A kérdező hozzászólása: Igazság szerint eddig minden nap volt kaki, ezért nem is értem, hogy most miért nincs.
Szia, elõfordulhat, hogy 2-3 naponta kakilnak. Az én babám is 4 hós, tápszeres, és 3 naponta kakil. Neki sincs semmi baja, jól érzi magát.
nekem azt mondta a dokim, hogy ahogy egyre idõsebbek lesznek a babák, úgy emésztik meg jobban a kaját, és ezért ne ijedjek meg, ha kimarad pár nap.

Teszteltem ovi-val. Két egyforma csíkom volt. Elötte 3 nap és utána 2 nap együttlét. Elöfordulhat hogy több év próbálkozás után most összejött?

Legjobb válasz: Nekem így fordult elõ 2 év után!!!! Remélem a kis bajnokaitok jó petevezeték felé mentek, mert itt már csak rajtuk múlott!!! Nagyon drukkolok és vigyázz magadra.. Mondom én 2 év után én sem hittem, de most a 20. hétben vagyunk!

Nekem így fordult elõ 2 év után!!!! Remélem a kis bajnokaitok jó petevezeték felé mentek, mert itt már csak rajtuk múlott!!! Nagyon drukkolok és vigyázz magadra.. Mondom én 2 év után én sem hittem, de most a 20. hétben vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát elöször is gratulálok!tudod az a helyzet hogy az egyik petevezetékem nem müködik.Átfújásom volt és ott derült ki.Már van 1 fiam aki egy szemvillanás alatt jött össze.A szülés óta van ez a problémám.D reménykedem, hiszen a remény hal meg utoljára.Köszi h biztatsz jól esik+ hogy ilyen gyorsan választ kaptam.
Szia! Mi a pozitivos napon és a rá következõ napon voltunk együtt és elsõre sikerült. Drukkolok, hogy Nálatok is igy legyen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Remélem mi is így leszünk.Elvileg aug 3-án kell(nem kell )megjönnie.Addig még van egy kis idöm.Bár szültem már de foggalmam sincs mikor érezhetö valami is.(mivel minden terhesség más és más!Köszi a választ

Netbookon szeretném újrahuzni a windows7-et pendrive-ről.2 új particiót formáztam de egyikre sem telepíti fel a windowst. Kiírja hogy a windows nem telepíthető erre a lemezre. Előfordulhat hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást. Tanács?

Dell inspiron 1012

Legjobb válasz: 0. A telepítõt ne windows alól indítsd, hanem bootold vele a gépet. 1. Legyen boot (aktív) partíció beállítva. 2. Érje el a szükséges méretet (a telepítõ elvileg kiírja a konkrét értéket). 3. NTFS-re legyen formázva. Így elvileg jónak kell lennie.

0. A telepítõt ne windows alól indítsd, hanem bootold vele a gépet. 1. Legyen boot (aktív) partíció beállítva. 2. Érje el a szükséges méretet (a telepítõ elvileg kiírja a konkrét értéket). 3. NTFS-re legyen formázva. Így elvileg jónak kell lennie.
A kérdező hozzászólása: pendrive-rol bootoltam aktiv boot-al. el is indul a telepítõ. a bioshoz nem nyultam csak a boot prioritit változtattam meg. a két partició 30 és 100 giga.
Én a teljes hdd-t egy partícióra formáznám és úgy telepíteném a Win7-et. Van egy szoftver amivel pendrive-ra tudsz programokat telepíteni, és az bootolni tud, YUMI a neve. A pendrive-ra feltelepíted a Hiren's Boot cd-t és bebootolva leformázod a hdd-t. Részletes leírás: http://pomiweb.com/?p=1018 Majd a Microsoft ingyenes eszközével készítesz egy bootolható pendrive-ot a Win7-vel és telepíted. Részletes leírás : http://telepito.blog.hu/2009/12/29/windows_7_usbdvd_download..
A kérdező hozzászólása: Nem a pendrive-vel van a baj mert bootol rendesen az róla és elis indul a telepítõ. Csak a a megformázott hdd-ra nem akarja feltelepíteni a windowst.
A partíció típusára mit ír? System vagy primary? Esetleg egyéb?

Elvileg előfordulhat, hogy ugyanabból a csoportból kerül ki a döntő 2 csapata, vagy ez nem lehetséges?

Legjobb válasz: A 2004-es EB-n pont ez történt, hogy az elsõ és utolsó meccsét ugyanaz a 2 csapat játszotta:)

A 2004-es EB-n pont ez történt, hogy az elsõ és utolsó meccsét ugyanaz a 2 csapat játszotta:)
A csoportból továbbjutó két csapat legközelebb csak a döntõben tud találkozni, tehát elméletben lehetséges.
Pont így van megcsinálva a beosztás, hogy az egy csoportból jövõk csak a döntõben találkozhassanak. Õszintén szólva, amúgy nem sok esélyt látok rá, hogy idén így történne
A kérdező hozzászólása: EB-t nem nézek, ezt nem tudhattam, köszi. :-)

Az ovulacios teszt szerint okt.22-en volt ovulacio, viszont a homersekletem csak 5-6 nappal kesobb ment fel. Nov.2-an hajnalban arra ebredtem, hogy mintha kessel szurkaltak volna a hasam, annyira fajt. Elofordulhat, hogy begyazodas volt?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hõd, akkor az teljesen normális. Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.

Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hõd, akkor az teljesen normális. Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.
A kérdező hozzászólása: Bocsi...pontosan most neztem meg es 16-an volt egy pozitiv ovu teszt. 23-an ment fel a homersekletem es 2-an hajnalban volt eros szurkalo fajdalom a hasamban. Ez meg mindig jelenthet beagyazodast?
Kicsit sok az idõ szerintem, ami a pozitív ovu teszttõl a hõ megemelkedéséig eltelt. Ilyet az okozhat, ha a szervezet "próbálkozik", elkezdi a tüszõ megrepesztéséhez szükséges LH-t termelni, de aztán mégsem reped meg a tüszõ. Ilyenkor van, hogy pár nap múlva újrapróbálkozik a szervezet, és ha akkor kiszabadul a petesejt, a sárgatest elkezd progeszteront termelni, felmegy a hõ. Sajna hogy ez így volt-e csak akkor tudtad volna meg, ha a késõbbiekben is csináltál volna ovu tesztet. Itt találsz ilyen esetnek megfelelõ példagörbéket. http://babatervezok.otthona.net/kesoi-ovu.shtml Azt nem írtad, hogy a hõd megemelkedése elõtti napokban "ügyeskedtetek"-e mert lehet, hogy véletlenül mégis elcsíptétek a megfelelõ pillanatot.
A kérdező hozzászólása: Kesobbiekben nem csinaltam ovu tesztet. :( Es elotte illetve a pozitiv ovu teszt napjan probalkoztunk. :(

Most kezdtem el legelőször tablettát szedni. A tájékoztatóban az van hogy a 2. ill 3. napon jelentkezik megvonásos vérzés. Most vagyok a 3. napomon. Előfordulhat hogy ma vagy hnap vagy akár az 5. napon fog megjönni?

Gondolom még új a szervezetemnek a tabletta és ezért nem jött meg úgy els?re ahogy a tájékoztatóban le van írva?

Legjobb válasz: Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)

Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)
Én úgy tudom, hogy 3 hónap kell, amíg teljesen hozzászokik a szervezet, szóval lehet, hogy egyáltalán nem jön meg, de akkor sincs semmi baj. Sõt az is lehet, hogy majd idõközben jön meg. Az orvos errõl nem beszélt?!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a szünet 2. vagy 3. napján jön meg
A kérdező hozzászólása: Meg kicsit keménynek érzem a hasamat a küldököm alatt és kicsit puffadtnak érzem magam :S Mitõl?
A kérdező hozzászólása: értem. és ezek amiket érzek (puffadás stb) ezek mellékhatásai lehetnek a mensinek? vagyis jelzi h nemsokára megjön? vagy ezek a tünetek másra utalnak?
valószínûleg a menszire utalnak, nem kell pánikolni

Előfordulhat, hogy a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után több hónapig nem jön meg? Én most a 2. hónapnál tartok :(

Legjobb válasz: Igen lehetséges.Mikor én abbahagytam, volt, hogy 3 hónapig sem jött meg. A doki azt mondta ez normális mindenki szervezete máshogy reagál. Nekem kb 2 év kellett mire rendesen visszaállt. De hogy megnyugodj azért nem ártana orvoshoz is elmenni.

Igen lehetséges.Mikor én abbahagytam, volt, hogy 3 hónapig sem jött meg. A doki azt mondta ez normális mindenki szervezete máshogy reagál. Nekem kb 2 év kellett mire rendesen visszaállt. De hogy megnyugodj azért nem ártana orvoshoz is elmenni.
Nekem is három honapig kimaradt. Aztán a 6.már kimaradt, mivel várandós lettem a kisfiammal:) ))))
A kérdező hozzászólása: Hát, köszi, ez nem túl bíztató. Tényleg el kell mennem orvoshoz. Csak sokszor van olyan érzésem, hogy na most akkor mindjárt megjön, és mégis semmi. Te mennyi ideig szedted? Én 10 hónapot. Az azért nem olyan sok, nem?
Szia! Gyógyszer szedése elõtt rendszeres volt? Nekem elõtte sem és utána sem, sõt nekem is volt, hogy akár 4 hónapig nem jött meg. Aztán mivel babát szeretnénk elmentem dokihoz és kiderült, hogy PCOS vagyok. Kaptam gyógyszert, hogy legynen pé-em. Ezzel nem megijeszteni akarlak, de menj el dokihoz, hogy mindenképp megnyugodj!
Szia! Nekem pont 3 hónap maradt ki, biztos megijedt attól, hogy az orvos azt mondta, hogy ha 3 hónapig nem jön meg, akkor vissza kell mennem, és ír gyógyszert... Mondjuk úgysem szedném be :) )) Majd megjön amikor akar, majd helyreáll.. Egyébként én novemberben hagytam abba, és azóta egyszer jött meg.... Én kb 5 évig szedtem.
barátnõmnek 8hónapig nem jött meg, utána pedig a baba jött :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!