Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy 16 éves lány és (2 db)

Előfordulhat, hogy egy 16 éves lány és egy 17 éves fiú megismerkedik, és együtt fogják leélni az életüket?

Lehetséges az ha pl van egy lány aki 16 és megismer egy fiut aki 17 éves! , A lánynak van már tapasztalata a fiu viszont nem tapasztalt abszolult és h együtt fogják leélni az életüket, h összeházasodnak? Mennyi az esély rá?Mert most a kapcsolatuk szo szerint tökéletes, öszinték mint még senki máshoz, hüsögéssek, és törödnek, figyelnek egymásra, szoval minden a legnagyobb rendben van! Lehetséges ha a lány a fiunak az elsö akivel lefekszik h ö lesz élete párja?

Legjobb válasz: nekem volt egy osztálytársam, akinek a szülei 13 éves koruk óta együtt vannak, egy másik ismerõsömnek is az a férje, akivel 16 évesen elvesztette a szüzességét. szóval lehetséges, az elsõ úgyis mély nyomot hagy mindenkiben, elfelejteni már úgysem tud.

nekem volt egy osztálytársam, akinek a szülei 13 éves koruk óta együtt vannak, egy másik ismerõsömnek is az a férje, akivel 16 évesen elvesztette a szüzességét. szóval lehetséges, az elsõ úgyis mély nyomot hagy mindenkiben, elfelejteni már úgysem tud.
Szóval ahogy látom te nagyon szereted a párod és ez így renden is van...példa számtalan van rá h ilyenbõl házasság lett de ne felejtsük el azt h még fiatalok vagytok elõttetek az élet szóval most a szereelem beszél belõled, féree ne értd én nem ellenetek beszélek és kívánom h házasság legyen ennek a vége ha évek múlva is így gondoljátok
Lehetséges, anyumék is 16 éves koruk óta együtt vannak és elsõk voltak egymásnak.
Mi is ennyi idõsen jöttünk össze a feleségemmel. Szerintem lehet belõle házasság... Én drukkolok nektek!!!
Anyu és apu is így voltak.És már 17 éve együtt vannak :) Szerintem lehetséges.
Have fun.
Én 35 vagyok de nem értem mit tudnék szeretni egy 16 évesen. Mármint amiket én mindig is kerestem egy nõben, azokat nemigen találnám meg benne.
Elõfordulhat, de társadalmilag nem elfogadott a dolog, szóval jobb ha kivered a fejedbõl.
Valamint még annyit, hogy nem hinném, hogy viszont tudna szeretni egy 40 éves férfit, ha mégis, sajnos az apakomplexus. #6 -os voltam.
Az csak egy dolog, hogy 18 évesnek néz ki, de akkor is még csak 16 éves fiatalkorú. 24 év korkülömbség meg nem kevés. Nem kötekedésbõl írtam, hanem ami tény az tény.
Nem hinném. Ez beteges.
Born to be wild
apakomlexus
persze, minden elofordulhat
elõfordulhat, azokat szokták kezeltetni vagy lecsukni
Az a csávó hitetgeti aztán megdugja és eldobja. Komolyan azt hiszitek, hogy egy 40-es férfi beéri azzal, ha van cicije a csajnak? Mást meg nem tudnak nyújtani a tinik egy ilyen korú férfinak.. Szép bagázs vagytok.
A kérdező hozzászólása: ÉN is lány vagyok, a barátnõje, csak kevésbè fejlett:D azért írtam ki ezt a kérdést, mert nekem meg az magas, hogy a barátnõm egy apjakorú pasiba kezd belezùgni....
Irigy vagy a melleire? Ez magas nekem.
A kérdező hozzászólása: Nem, még nagyon az elején tart a "kapcsolat".
És a szülei tudnak errõl?
A kérdező hozzászólása: A barátnõmrõl van szò. A korához képest elég érett, cici-fenék van, kicsit irigy is vagyok rá:) A legfurább, hogy õ kezdeményezett! Apukájával nagyon jó a kapcsolata, mindent meg tud beszélni a szüleivel. Ettõl még lehet apakomplexus?
ismerõsöm 16 éves, és egy 35 éves férfival jár. egymáshoz is költöztek. szerintem undorító, és beteges. nem normális dolog. fõleg a férfi részérõl. de a szülõk is bolondok, hogy ezt engedik..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!