Találatok a következő kifejezésre: Előfordulhat, hogy 16 (10 db)

Tegnap voltam 4D-n, azt mondták fiú. 16 hetes vagyok. Előfordulhat, hogy tévedtek a baba nemét illetően 4D-n és fiú helyett lány lesz?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is azt mondták,hogy fiú lesz 16 hetesen,de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét,mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az,de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)

Szia!Nekem is azt mondták, hogy fiú lesz 16 hetesen, de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét, mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az, de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)
Szia. Nekem is 16 hetesen 4D-n mondták elõszõr, hogy fiú. Megfestették a köldökzsínórt, hogy elkülöníthetõ legyen. Azóta is fiúnak látja minden uh-os doki. Úgy tudom, hogy lányt nem szoktak fiúnak nézni, de fordítva elõfordul, tehát, hogy azt mondják lány és fiú lesz. Boldog babavárást! 29 hetes kismama.
Szia! Mi a 11-ik heti 4D-s Uh óta tudjuk, hogy kisfiúcskánk lesz! :) Bizonyítékunk is van, mert a képeken is jól látni és azóta is így van.Eddig én is csak olyat hallottam, hogy "lányból lett fiú". Boldog babvárást! Üdv:15 hetes kismami
szia! mi tuti biztosak voltunk benne, hogy kislányunk lesz!! minden jóslat, megérzés erre utalt. a 17.héten 4D-azt mondta a doki fiú! 18.héten is fiúnak látták. elmentünk a 25. héten is, hátha eltûnt az a valami....de nem tûnt el, sõt hatalmas lett:) apa nagy örömére:) azóta el sem tudnék lányt képzelni magunknak. pedig az volt minden ágyunk! sok sikert és egészséget kívánok! üdv:28.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Előfordulhat, hogy egy 16 éves lány és egy 17 éves fiú megismerkedik, és együtt fogják leélni az életüket?

Lehetséges az ha pl van egy lány aki 16 és megismer egy fiut aki 17 éves! , A lánynak van már tapasztalata a fiu viszont nem tapasztalt abszolult és h együtt fogják leélni az életüket, h összeházasodnak? Mennyi az esély rá?Mert most a kapcsolatuk szo szerint tökéletes, öszinték mint még senki máshoz, hüsögéssek, és törödnek, figyelnek egymásra, szoval minden a legnagyobb rendben van! Lehetséges ha a lány a fiunak az elsö akivel lefekszik h ö lesz élete párja?

Legjobb válasz: nekem volt egy osztálytársam, akinek a szülei 13 éves koruk óta együtt vannak, egy másik ismerõsömnek is az a férje, akivel 16 évesen elvesztette a szüzességét. szóval lehetséges, az elsõ úgyis mély nyomot hagy mindenkiben, elfelejteni már úgysem tud.

nekem volt egy osztálytársam, akinek a szülei 13 éves koruk óta együtt vannak, egy másik ismerõsömnek is az a férje, akivel 16 évesen elvesztette a szüzességét. szóval lehetséges, az elsõ úgyis mély nyomot hagy mindenkiben, elfelejteni már úgysem tud.
Szóval ahogy látom te nagyon szereted a párod és ez így renden is van...példa számtalan van rá h ilyenbõl házasság lett de ne felejtsük el azt h még fiatalok vagytok elõttetek az élet szóval most a szereelem beszél belõled, féree ne értd én nem ellenetek beszélek és kívánom h házasság legyen ennek a vége ha évek múlva is így gondoljátok
Lehetséges, anyumék is 16 éves koruk óta együtt vannak és elsõk voltak egymásnak.
Mi is ennyi idõsen jöttünk össze a feleségemmel. Szerintem lehet belõle házasság... Én drukkolok nektek!!!
Anyu és apu is így voltak.És már 17 éve együtt vannak :) Szerintem lehetséges.

Anyukám és nővérem is 17 fölött volt már amikor elveszítették a szüzességüket. Az előfordulhat, hogy én 16 éves fejjel érzem azt, hogy kész vagyok a szexre?

Tudom eléggé személyes amit írok, de azért leírom: Nem "kellene" nekem is 17 fölött.. (olyan családi "vonásra" gondolok)

Legjobb válasz: Itt nem számít, mármint vágy szinten. Inkább azt tartanám elképzelhetõnek, hogy a "nevelésed" miatt és azért mert valóban az a példa volt elõtted, hogy 17 évesen elõször.. valõszínû ezért érzed furcsának. Szeintem ebben ilyen "génekállományok" nem játszanak

Itt nem számít, mármint vágy szinten. Inkább azt tartanám elképzelhetõnek, hogy a "nevelésed" miatt és azért mert valóban az a példa volt elõtted, hogy 17 évesen elõször.. valõszínû ezért érzed furcsának. Szeintem ebben ilyen "génekállományok" nem játszanak
szia! ne aggódj, ez simán elõfordulhat, ennek semmiféle genetikai vonatkozása sincs!! csak a testi dologok öröklõdhetnek, és az h mikor állsz készen, a lelkedben dõl el! rem tudtam segíteni (:
Bár az igaz, h nem kortól függ, de szerintem nem vagy rá érett, ha itt akarod, h más döntse el helyetted és más gyõzzön meg róla, h érett vagy.
Dehogy kéne!! Akkor csináld, amikor akarod!
A kérdező hozzászólása: Igen tudtatok mind a ketten:) Köszönöm
Szia! Még veszítheted el Te is 17 fölött, attól h már most készen állsz rá :) Hidd el, ez sokkal jobb mint fordított esetben..

Előfordulhat, hogy egy fiút (16) addig heccelnek a haverok, hogy visszautasít egy lányt?

És lehetséges, hogy kés?bb megbánja? Volt valaki így vele?

Legjobb válasz: Ha a haverok miatt utasít vissza egy lányt, akkor jó nagy h*lye!

Ha a haverok miatt utasít vissza egy lányt, akkor jó nagy h*lye!
A kérdező hozzászólása: haverok csinálhatnak így? ez nagyon aljas lenne...
Akkor elég egyértelmû, hogy a haverja próbálja eltakarítani az útból, hogy aztán megszerezhessen.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom a heccelés tárgyát. (egyébként úgy látom, pont a heccelõs haverjának bejövök, úgyhogy nem valószínû, hogy a külsõm)
A heccelés tárgya érdekelne.. ("Pont a Judittal?? Tiszta dagadt..." vagy ilyesmi.)
A kérdező hozzászólása: Igen, tisztában vagyok vele, de ez 1 éve volt, és most megváltozott valami.
Ha heccelésre ott hagy, akkor nem is szeret. Jobban jársz nélküle hidd el.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy konkrétan velem lenne a baj, még senkivel sem járt (én sem).
És miért heccelték? Mi a baj veled?
Hat nekem ez volt. Tok joban voltunk egy hinapig jartunk es csak ufy usztunk a boldogsagban. Sajnos ot is es engem is csesztettek a "baratok" emiatt es hat... Nem volt eleg eros jellem pedig egy honapig tenyleg nem erdekelte de aztan megis es emiatt kocsog lett, igy szakitottunk. Pedig en vegig kitartottam mellette... Hat... Ezvan. :-( :-/
A kérdező hozzászólása: 2. nem tudom, nem mondta. de sokat heccelték, máskülönben nem mondta volna , h hagyjam békén. (én nem kezdeményeztem t.i.)
Lehet.
Az elsõnek igaza van.
Nem lehet, hogy más miatt utasított vissza?
2, 7 és 11 vagyok kaphatok rólad egy képet?

13-16 éves korban nagyobb mértékű fogyás bekövetkeztében előfordulhat, hogy a mell nem nő úgy és akkorára, amennyire egyébként nőne? Gátol egyéb más fejlődést? (10-15kg)

Legjobb válasz: ha nem 1 hónap alatt koplalással adod le,nemhiszem hogy lesz bármi bajod..nem lehet drasztikusan,egyél teljers kiörlésû termékeket,sok gyümölcs zöldség,sovány husi..édesítõszer. és sportolj sokat,rendszeresen:)

ha nem 1 hónap alatt koplalással adod le, nemhiszem hogy lesz bármi bajod..nem lehet drasztikusan, egyél teljers kiörlésû termékeket, sok gyümölcs zöldség, sovány husi..édesítõszer. és sportolj sokat, rendszeresen:)
persze nem lesz olyan tõgyed, mint milyen kövéren lett volna, de nem, annál nem lesz kisebb, mint amilyen alapvetõen normális esetben is lett volna /lenne
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.:) már a fogyás megtörtént.:D

Előfordulhat az hogy 16 évesen van tejfogam? :D Mert nagyon mozog és nem tudom hogy az-e. Ha kihúzom akkor még nő helyette másik?

Legjobb válasz: Kell csináltatni egy Rtg felvételt, mert lehet, hogy az ínyedben keresztben fekszik alatta a fogad, vagy nincs is maradó csírád. A keresztbe fekvõ fog, ha mutat elõre törési hajlamot /impactált/, akkor fogszabályozóval évek alatt lehúzható, de ha nem mutat elõre törési hajlamot / retineált/ akkor azt ki kell vetetni szájsebésszel, és pótoltatni kell híddal a hiányt. Ez általában a szemfogaknál, a 3-oknál szokott leginkább elõfordulni.

Kell csináltatni egy Rtg felvételt, mert lehet, hogy az ínyedben keresztben fekszik alatta a fogad, vagy nincs is maradó csírád. A keresztbe fekvõ fog, ha mutat elõre törési hajlamot /impactált/, akkor fogszabályozóval évek alatt lehúzható, de ha nem mutat elõre törési hajlamot / retineált/ akkor azt ki kell vetetni szájsebésszel, és pótoltatni kell híddal a hiányt. Ez általában a szemfogaknál, a 3-oknál szokott leginkább elõfordulni.
3 tejfogamat húzták ki egy hete 24/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat ilyeneket vártam. :)

Előfordulhat, hogy kislányom (16 hós) félni fog a fekete hintalovától? Tapasztalatok?

Most készülök hintalovat venni neki, találtam is egyet jó áron (használt), de fekete színű, illetve a sörénye és farka fehér... Kicsit tartok tőle, hogy a színe miatt nem fog vele játszani és feleslegesen fizetem ki.

Legjobb válasz: Ennyi idõsen nem rasszisták még...Viccet félretéve,miért félne csak mert fekete?

Ennyi idõsen nem rasszisták még...Viccet félretéve, miért félne csak mert fekete?
A kérdező hozzászólása: Igen, a színe miatt aggódom kicsit. Remélem, mivel imádja a lovakat nem fogja visszatartani. :)
Have fun.
Én 35 vagyok de nem értem mit tudnék szeretni egy 16 évesen. Mármint amiket én mindig is kerestem egy nõben, azokat nemigen találnám meg benne.
Elõfordulhat, de társadalmilag nem elfogadott a dolog, szóval jobb ha kivered a fejedbõl.
Valamint még annyit, hogy nem hinném, hogy viszont tudna szeretni egy 40 éves férfit, ha mégis, sajnos az apakomplexus. #6 -os voltam.
Az csak egy dolog, hogy 18 évesnek néz ki, de akkor is még csak 16 éves fiatalkorú. 24 év korkülömbség meg nem kevés. Nem kötekedésbõl írtam, hanem ami tény az tény.
Nem hinném. Ez beteges.
Born to be wild
apakomlexus
persze, minden elofordulhat
elõfordulhat, azokat szokták kezeltetni vagy lecsukni
Az a csávó hitetgeti aztán megdugja és eldobja. Komolyan azt hiszitek, hogy egy 40-es férfi beéri azzal, ha van cicije a csajnak? Mást meg nem tudnak nyújtani a tinik egy ilyen korú férfinak.. Szép bagázs vagytok.
A kérdező hozzászólása: ÉN is lány vagyok, a barátnõje, csak kevésbè fejlett:D azért írtam ki ezt a kérdést, mert nekem meg az magas, hogy a barátnõm egy apjakorú pasiba kezd belezùgni....
Irigy vagy a melleire? Ez magas nekem.
A kérdező hozzászólása: Nem, még nagyon az elején tart a "kapcsolat".
És a szülei tudnak errõl?
A kérdező hozzászólása: A barátnõmrõl van szò. A korához képest elég érett, cici-fenék van, kicsit irigy is vagyok rá:) A legfurább, hogy õ kezdeményezett! Apukájával nagyon jó a kapcsolata, mindent meg tud beszélni a szüleivel. Ettõl még lehet apakomplexus?
ismerõsöm 16 éves, és egy 35 éves férfival jár. egymáshoz is költöztek. szerintem undorító, és beteges. nem normális dolog. fõleg a férfi részérõl. de a szülõk is bolondok, hogy ezt engedik..

16 éves vagyok és multkor azt álmodtam hogy kimegy wc-re és arra keltem fel hogy bepisiltem. Máskor is előfordulhat? Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Hu basszus, ma pont ezen gondolkoztam h ez lehetséges e..én is 16vok,am remélem h többet nem fordul elõ veled..am nem értek hozzá,csak elakartam mondani h milyen érdekes h pont ma gondolkoztam ezen..telepátia:) AM most h jobban bele gondolok lehet h azért pisiltél be mert h sokat ittál lefekvés elõtt..

Hu basszus, ma pont ezen gondolkoztam h ez lehetséges e..én is 16vok, am remélem h többet nem fordul elõ veled..am nem értek hozzá, csak elakartam mondani h milyen érdekes h pont ma gondolkoztam ezen..telepátia:) AM most h jobban bele gondolok lehet h azért pisiltél be mert h sokat ittál lefekvés elõtt..
én pedig mindíg röhögök alvás közben, :D és velem is elõfordult egyszer ilyen szóval nem kell parázni :)
Egyszer velem is elõfordult, hogy este bepisiltem, azt álmodtam, hogy pisilnem kell és kimentem a wcre, és csak engedtem, mikor felriadtam, hogy "Úristen! Én nem a wc-n vagyok!" :) Elötte sokat ittam és lusta voltam wcre menni este és meglett az eredménye :) Nem kell nagy gondot fordítani erre, a tudatalattid szivatott meg :D
Sziasztok.Én 3napja folyamatosan ezt álmodom és bepisilek:Sam 16vok én is.az elsõ 2nap felkeltem de ma nem:Smit lehet tenni?:Smi történik vele?:S
Én is alvajáró vagyok, én az ablakot nyitottam ki, hogy menjek wc-re, még jó hogy az anyám ott volt, mert megkérdezte hova megyek, és ekkor ébredtem fel. De emlékszem, hogy azt álmodtam hogy megyek wc-re. A negyediken lakunk... Szerintem ha egyszer elõfordul ilyen az emberrel hogy bepisil, még nem gáz, ha máskor is bepisilsz, el kell menni orvoshoz (lehet hogy pszichológushoz is).
Nekem csak óvodás koromban volt ilyen, de akkor állandó jelleggel, aztán megtanultam hogy ébredjek fel mikor álmomban wc-re megyek:) De addig sok gondom volt ezzel, állítólag valami oka van az ilyennek, úgyhogy ha többször elõfordulna menj el orvoshoz.
Én alvajáró vagyok és velem egyszer olyan történt hogy anyám mesélte hogy éjszaka a szoba közepére akartam pisilni :S hát nagyon ciki volt és ráadásul nem is emlékszem rá. Meg még mesélték a szüleim hogy éjszaka mászkálok meg furcsa dolgokat csinálok... Már gondolkoztam rajta hogy kikötöm magamat az ágyhoz és 17 éves vagyok
Ez velem is megesett régebben. És érdekes nekem is olyan 15-16 éves koromban.
A barátnõm is így járt egyszer, egy hétig nevetett saját magán. Nincs ebben semmi, bárkivel elõfordulhat. Az én párom rendszeresen "szerel" álmában, és mondja is nekem, hogy melyik szerszámot adjam a keze alá :) ))
szerintem ez sok mindenkivel elõfordult már... Én meg egyszer ugyanezt álmodtam, és felkeltem:rohantam a wc-re!:D
Én is szoktam azt álmodni, hogy pisilek, de én rögtön felkelek. Szerintem ha ilyet álmodsz, próbálj meg koncentrálni és felkelni. Vagy keveset igyál este, hogy ne forduljon elõ még 1x.
Nagy kaland. Legközelebb próbálj felébredni. Mert 4 évesen még nem ébredsz fel de 16?
SZia!ÉNis 16 éves vagyok és olyan 3 éve történt ilyen velem hogy aludtam és pisilnem kelett és álmomba azt álmodtam hogy a wc-n vagyok és hát zthittem valójában a wc-n vagyok és bepisiltem:S
18 vagyok és velem megtörtént olyan 12 éves koromig párszor. De leküzdöttem, úgymond kinõttem belõle. Aztán mára vártam a Mikit, de nem õ jött. Reggel éreztem h vmi nagyon nem ok.. de nem a Miki volt a hibás. És nem emlékszem rá, de rémlik h én is a WCn jártam és pisiltem. De vágjátok.. maximálisan olyan érzés mintha élõben menne a dolog, hogy különböztetitek meg a valóságot és az álmot?? Jó mondjuk írtam ugye h 12éves koromban fordult velem elõ utoljára. Én is azt álmodtam amit leírtatok. Eddig mindig felébredtem, v ha ilyet álmodtam, akkor sem pisiltem be :D De tegnap éjjel igen:D Tuti hogy azért mert izgultam a ma reggelii vizsga miatt..
hamar elkezdõdhet
Simán... Felnõtt nõknél is van ilyen. Tipikus pénzéhes r*banc =)
pénzéhes ribanc...mi van nem tudod megvenni a napi kajádat ezért kényszerülsz pucsitani te.te kutya!
Simán. Eredményes kvrva lesz belõle...
Aaaa, biztosan nem. Nem, ez nem ilyen nincs http://i.imgur.com/oQwyu.png

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!