Találatok a következő kifejezésre: Előfordul mással hogy néha (6 db)

Előfordul mással is, hogy néha undok vagy nincs kedve a társasághoz?

Ez nem volt így de az utóbbi pár hétben gyakran el?fordul. Miért van ez? El fog múlni? 35 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ne aggodj. El fog múlni. Egyre fáradtabb vagy, és egyre ingerlékenyebb. Ez ezzel jár. Nem érzel türelmet az emberek felé. Kevésbé vagy toleráns. De nagyon sok embert ismerek a ki nem terhes és mégis ilyen. Lehet szülés után is maradsz egy kicsit undok, de hát az meg az alváshiánynak lesz betudható. Szerintem a kismamák, és kisbabás anyukák nagy hányada így van ezzel. Egy idõ után miután kialudtad magad, újra a régi leszel. Jó babavárást, szép szülést, jó egészséget, és minden jót.

Ne aggodj. El fog múlni. Egyre fáradtabb vagy, és egyre ingerlékenyebb. Ez ezzel jár. Nem érzel türelmet az emberek felé. Kevésbé vagy toleráns. De nagyon sok embert ismerek a ki nem terhes és mégis ilyen. Lehet szülés után is maradsz egy kicsit undok, de hát az meg az alváshiánynak lesz betudható. Szerintem a kismamák, és kisbabás anyukák nagy hányada így van ezzel. Egy idõ után miután kialudtad magad, újra a régi leszel. Jó babavárást, szép szülést, jó egészséget, és minden jót.

20 hetes kismama vagyok és nem minden éjszaka, de néha néhány másodpercre keményedik a hasam. Az is előfordul néha, hogy a hasam legalja, rövid ideig ugyan de fájdogál, kicsit félek, más is tapasztalt ilyesmit?

Legjobb válasz: Ez normális, ne aggódj, nekem is volt ilyen. A doki akkor azt mondta, hogy 1 órán belül nem lehet több 4-szeri keményedésnél, addig jó.

Ez normális, ne aggódj, nekem is volt ilyen. A doki akkor azt mondta, hogy 1 órán belül nem lehet több 4-szeri keményedésnél, addig jó.
Pihenés, sok folyadék, Magne B6.Az egész terh. alatt van csak az elején még nem ennyire erõs.A méh ezzel folyamatosan készül a szülésre.Akkor kell orvoshoz menni, ha pihenés hatására sem enyhül vagy nagyon erõs, esetleg vérzéssel párosul.
Persze, ne aggódj, ez normális. Most fog csak igazán nõni a baba és ezt meg kell szokni a méhednek. Nekem 28 hetes korom óta masszívan bekeményedik a hasam.Sokan írják, hogy napi 10 normális. Nahát nekem egész nap keményedik, legalább 20x és még éjszaka is. Én is féltem, de már 3x nézték a méhszájat (legutóbb tegnap)és változatlanul 3000-es az érték. Most 32 hetes vagyok. Rengeteg magnéziumot szedetnek velem és pihiznem kell, de bevallom semmit sem segít. Az orvos azt mondja, én ennyit keményedek, és kész, amíg a méhszáj nem nyílik, addig semmi gond. Azért próbáld meg a MagneB6-ot, neked hátha bevállik. Azzal nem ártasz a babának.
Szia! Én is ugyanígy voltam a 22.héttõl, voltam is orvosnál minden ok, azt mondták, ez van és pihenjek. Sajnos nem segített az esem. Magne B6-ból már 3*2-õt szedtem és ua. Magamtól átváltottam magnesium citrátra és azóta tök jól érzem magam! Kb napi 1-2szer keményedik a hasam! Esetleg próbáld ki Te is! Ebbõl a magnéziumból is elvileg 3*1-et lehet szedni (dokim mondta késõbb), de én csak 3*felet szedek, mert ez is elég! Nagyon megkönnyebbültem mondanom sem kell, mert nagyon aggasztott ez a keménypocak:-) Remélem segítettem! Vigyázz magadra! 26.hetes kismama
Én 21 hetes kismami vagyok és nekem is nagyon sokat keményedik a hasam. Nekem a doki felírta a Magnesium Citricet napi 3x1 -et de még így is keményedek. Az igaz hogy nem pihenek és sokat stresszelek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm válaszaitokat és a Magnézium citritet ki fogom próbálni, mindenkinek örömteli babavárást jó egészséget kívánok.

Néha a suliban előfordul hogy a szemem sarkában elhomályosodott foltokat látok, ez most a világítás miatt vagy a számítógépezés az oka vagy valami jelentéktelen és most csak más idejét pocsékolom azzal hogy ezt elolvassa :D?

Legjobb válasz: na az ilyenekkel kéne ellátogatni szemorvoshoz... amúgy valszeg csak pigment szóródás vagy valami jelentéktelen, de ha már észreveszed akkor mindenképp menj el orvoshoz!

na az ilyenekkel kéne ellátogatni szemorvoshoz... amúgy valszeg csak pigment szóródás vagy valami jelentéktelen, de ha már észreveszed akkor mindenképp menj el orvoshoz!
Nekem is ez volt! De most teljesen viccen kívül mondom, hogy ez nem szembetegség hanem a hajadról beleesett a korpa! Ugyan ez volt, osztálytársamat megkérdeztem õ mondta, aztán többször is elõfordult, mióta levágattam a hajam nem fordult elõ. Am amikor belemegy az nagyon irritáló tud enni, h alig látsz és mindjárt elsírod magad :D
sokan vannak így akik 12 - 13 évesek..
A kérdező hozzászólása: 30F vagyok, akkor betegségem lehet?
Igen elkaphatsz egy súlyos betegséget ami következtében lehet hogy leamputálják a nemiszervedet és anélkül kell leélned az életed. Sajnálom de szenvedés lesz az életed
A kérdező hozzászólása: milyen betegség lenne ez, és hogy hogy elkapom? Fertõzéssel terjed?

Titeket izgat szexuálisan, ha valaki a használja a toalettet? Férfi vagyok és természetesen a nőkre gondolok. Néha eszembe jut, hogy meglesném őket, mikor azt csinálják. Mással is előfordul?

Teljesen normális srác vagyok, de van ez a kis perverzióm. Nem tudom, hogy mit tehetnék ellene. Szerintetek?

Legjobb válasz: juj, te még a hasmenés szót is megadtad :) gondolom felkészültél a kommentekre... engem nem izgat, sem ha meglesnek, semmilyen formában, sem ha én nem érzek erre késztetést de lehet, h találsz egy lányt, a zsák a foltja elve alapján én azt gondolom, h ez magánügy de ha valaki megengedi neked, onnantól fogva semmi probléma de lehet az elsõ élmény után elmenne a kedved az egésztõl :)

juj, te még a hasmenés szót is megadtad :) gondolom felkészültél a kommentekre... engem nem izgat, sem ha meglesnek, semmilyen formában, sem ha én nem érzek erre késztetést de lehet, h találsz egy lányt, a zsák a foltja elve alapján én azt gondolom, h ez magánügy de ha valaki megengedi neked, onnantól fogva semmi probléma de lehet az elsõ élmény után elmenne a kedved az egésztõl :)
Téged izgatna ha egy nõ épp tojna?
engem még az is halálra idegesít, ha csak bárki hallja ahogy csurgatok persze biztos hogy mással is elõfordul hogy erre izgul de nekem nem kéne ilyen pasi az biztos
Nálunk rendszeres volt az exemmel, hogy a "pisilnem kell" kijelentés után jött a "nézhetem?" majd vigyorgás :D persze soha nem engedtem neki, csak azért mondom ezt, mert nem vagy egyedül a dologgal. férjem is rendszeresen eljátssza, mintha popcorn lenne a kezében, mikor diszkréten a fürdõ felé távozok. te is csak épp annyira vagy perverz, mint az átlag - vagy én vagyok állati szerencsétlen, hogy ilyenekkel hoz össze mindig a sors XD
perverzióról akkor, ha ez számodra szexuális izgalmat, kielégülést okoz, és rámegy a normál szexuális életed, mert ez a fõ csapásirány, és nem a hüvelyi de ilyen téren lehet perverzió az anális szex is, ha zömmel ez okoz valakinek kielégülést, más kérdés a divat, és a társdalom hozzáállása személy szerint nekem nincs bajom azzal, ha pisilés közben lát a barátom, barátnõm de mondjuk azt már nem tudnám elképzelni, h erre épüljön a szexualitás, vagy ez hozza meg a vágyát a szexhez... ez különbség de ez egyénfüggõ, beszéld meg a barátnõddel pszichológus, ha ez téged zavar, és problémák okoz számodra a mindennapi életben, ha állandóan gyötör ez a gondolat, erõs bûntudatod van, vagy a szexuális életet nem érzed olyan kielégítõnek enélkül egyéb esetben fölösleges a szakember
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) A hasmenés szót nem azért adtam meg, mert arra is... :D Csak úgy. Egyébként a pisilésre gondoltam elsõsorban. Szerintem igenis izgató, mert nagyon intim dolog, hasonló a szexualitáshoz. :) Van barátnõm, de neki még nem mertem beszélni errõl, félek, hogy undorítónak találná. Én nem maradnék a nõi vécében, amíg valaki be nem menne pisilni, de néha elképzelem, amint azok a nõk, akik bejönnek, pisilnek. A barátnõm félek, hogy visszakozna. Amúgy azért remélem nem vagyok egy beteg állat, csak mert izgatónak találom a nõi test eme szükségletét, de köszi a minõsítést. :) Amúgy persze, hogy perverzió, de hiába, nem tudom leküzdeni. Egyébként szerintetek milyen szakemberhez fordulhatnék ezzel? Szexológus? Légyszi normális válaszokat. Köszi elõre is.
Szerintem nem annyira gáz, mint sok más perverzió. Én is halottam már arról hogy vannak olyan férfiak, akiket izgat ha hallják (a csurgást)ahogy egy nõ könnyt magán. Bár olyat is halottam, hogy van aki képes bebújni egy nyilvános nõi WC fülkébe, és addig ott maradni, amíg egy nõ be nem megy pisilni. Szerintem ez már egy kicsit ciki, mert ha meglátnak, az gáz.
Undorító fhíííregh!!!
Menj be a nõi vécébe és kutyamódjára vonszold a segged végig a csempén te beteg állat. Aztán meglátjuk, ki szereti, ha éppen szarás közben lesik meg.
Ez de beteg xD

Előfordult mással is szülés utáni szél- és székletvisszatartási probléma? Én 3 hete szültem, elég nehéz szülés volt, és nagyon nagy baba. Néha előfordul, hogy kicsusszannak a "dolgok". Ugye ez még gyógyulóban van, s nem marad igy?

Legjobb válasz: nyugi teljesen normális dolog.szülés után nálam is voltak ilyen dolgok-jókat is mosolyogtam rajta.most még minden izom ki van tágulva és kell egy kis idõ,amíg visszaáll minden az eredeti állapotába.csak türelem.

nyugi teljesen normális dolog.szülés után nálam is voltak ilyen dolgok-jókat is mosolyogtam rajta.most még minden izom ki van tágulva és kell egy kis idõ, amíg visszaáll minden az eredeti állapotába.csak türelem.
Húúú, nekem is van errõl kellemetlen sztorim, én a kórházi szobatársaim elõtt szégyelltem magamat rettenetesen, friss gátsebbel elég nehezen tudtam visszatartani a szeleket, sõt többnyire semennyire.Bocsánatot is kértem tõlük, de így utólag ez már picit sem volt ciki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!